Krada u BH Posti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
.com

#1 Krada u BH Posti

Post by .com »

Danas sam dobio paket od sestre iz Amerike koji je kostao $31.55 (44.79 KM). Kad sam ga otvorio imao sam sta i da vidim. Paket je neko otvorio ovdje u BiH i ukrao stvari iz njega (Sampone i jaknu). Vidite po slikama kako su vrecine poderane. U paketu je isto bila koverta u kojoj su trebale biti igrice za Xbox koje nisu poslate iz Amerike u istom paketu. Za nekoga u Tuzli. Igrice isto nisu tu.

Sta sad da radim? Ko je otvorio paket i pokrao stvari? Kako da pronadem krivca? Ovo nije prvi put da se ovako nesto desi.

Image

Image

Image

Image

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: Krada u BH Posti

Post by Truba »

očito je epidemija nastala
možda su čuli kako će se nešto ukidati u pošti možda čak i radna mjesta pa su se sad osilili kao nemaju šta izgubiti
zvrk

#3 Re: Krada u BH Posti

Post by zvrk »

zali se i ti ili posiljaoc trazite naknadu stete, naravno ako imate dokaz o tome sta je bilo u paketu
_mufljuz_

#4 Re: Krada u BH Posti

Post by _mufljuz_ »

otidji tamo i zaprijeti prijavom u MUPu tuzilastvu SIPI samo nadrobi
zvrk

#5 Re: Krada u BH Posti

Post by zvrk »

nema sta drobiti
ja sam pisala zahtjev za naknadu stete i opomenu pred tuzbu i to na pravnu sluzbu i direktora
naravno nisam uganjala tj mogla dokazati svoje tvrdnje posto je postar unio da mi je dostavio obavijest...
ali svejedno neka zaprime onoliko zalbi koliko se kradja ili nanosenja stete dogovodi pa ce neko nestpo poduzeti
najgore je cutati
drndalo

#6 Re: Krada u BH Posti

Post by drndalo »

Sve papira i racuna sto imas, tovarnih listova gdje je pisalo sta je unutra i prijava policiji...
Capsicum

#7 Re: Krada u BH Posti

Post by Capsicum »

Dosta cesto kupujem preko ebay-a neke sitnice. Zadnje vrijeme se znacajno povecao broj "izgubljenih" posiljki. Zadnje 2-3 stvari koje sam narucio su "nestale". Prodavci mi uredno i posteno posalju ponovo, ali stvarno postaje simptomaticno ovo...

Sve mi se cini da neko hapa na veliko u nasoj posti...
zvrk

#8 Re: Krada u BH Posti

Post by zvrk »

ne znam sta ocekujete ako ne prijavite?
da ce tom nekom ko krade jednom biti dosta?
Post Reply