kurs francuskog jezika
- MargitaStefanović
#1 kurs francuskog jezika
Može li mi neko reći nešto više o kursu francuskog jezika u Centru André Malraux ? Čitala sam na njihovoj stranici,ali su informacije oskudne. Znate li koja je cijena, koliko kurs traje , kako opčenito funkcioniše, da li će se moći upisati na kurs otprilike u junu (ove godine,naravno
) a da završi otprilike nekada prije septembra ? 
- MargitaStefanović
#2 Re: kurs francuskog jezika
Zna li neko ima li u Sarajevu neki kurs francuskog jezika ?? 
- MedenoSrce
#3 Re: kurs francuskog jezika
od juna do septembra je pauza, ako se ja dobro sjecam. Iako je bio intenzivni ljetni kurs u tom nekom periodu.MargitaStefanović wrote:Može li mi neko reći nešto više o kursu francuskog jezika u Centru André Malraux ? Čitala sam na njihovoj stranici,ali su informacije oskudne. Znate li koja je cijena, koliko kurs traje , kako opčenito funkcioniše, da li će se moći upisati na kurs otprilike u junu (ove godine,naravno) a da završi otprilike nekada prije septembra ?
210KM je cijena kursa, ako se sta nije mijenjalo. Jako lijepo to sve izgleda, ja sam bar bila zadovoljna.
Cijenu intenzivnog kursa ne znam
- MargitaStefanović
#4 Re: kurs francuskog jezika
HvalaMedenoSrce wrote:od juna do septembra je pauza, ako se ja dobro sjecam. Iako je bio intenzivni ljetni kurs u tom nekom periodu.MargitaStefanović wrote:Može li mi neko reći nešto više o kursu francuskog jezika u Centru André Malraux ? Čitala sam na njihovoj stranici,ali su informacije oskudne. Znate li koja je cijena, koliko kurs traje , kako opčenito funkcioniše, da li će se moći upisati na kurs otprilike u junu (ove godine,naravno) a da završi otprilike nekada prije septembra ?
210KM je cijena kursa, ako se sta nije mijenjalo. Jako lijepo to sve izgleda, ja sam bar bila zadovoljna.
Cijenu intenzivnog kursa ne znam