kurs francuskog jezika

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
MargitaStefanović

#1 kurs francuskog jezika

Post by MargitaStefanović »

Može li mi neko reći nešto više o kursu francuskog jezika u Centru André Malraux ? Čitala sam na njihovoj stranici,ali su informacije oskudne. Znate li koja je cijena, koliko kurs traje , kako opčenito funkcioniše, da li će se moći upisati na kurs otprilike u junu (ove godine,naravno :P) a da završi otprilike nekada prije septembra ? :)
MargitaStefanović

#2 Re: kurs francuskog jezika

Zna li neko ima li u Sarajevu neki kurs francuskog jezika ?? :-?
MedenoSrce

#3 Re: kurs francuskog jezika

Post by MedenoSrce »

MargitaStefanović wrote:Može li mi neko reći nešto više o kursu francuskog jezika u Centru André Malraux ? Čitala sam na njihovoj stranici,ali su informacije oskudne. Znate li koja je cijena, koliko kurs traje , kako opčenito funkcioniše, da li će se moći upisati na kurs otprilike u junu (ove godine,naravno :P) a da završi otprilike nekada prije septembra ? :)
od juna do septembra je pauza, ako se ja dobro sjecam. Iako je bio intenzivni ljetni kurs u tom nekom periodu.
210KM je cijena kursa, ako se sta nije mijenjalo. Jako lijepo to sve izgleda, ja sam bar bila zadovoljna.
Cijenu intenzivnog kursa ne znam
MargitaStefanović

#4 Re: kurs francuskog jezika

MedenoSrce wrote:
MargitaStefanović wrote:Može li mi neko reći nešto više o kursu francuskog jezika u Centru André Malraux ? Čitala sam na njihovoj stranici,ali su informacije oskudne. Znate li koja je cijena, koliko kurs traje , kako opčenito funkcioniše, da li će se moći upisati na kurs otprilike u junu (ove godine,naravno :P) a da završi otprilike nekada prije septembra ? :)
od juna do septembra je pauza, ako se ja dobro sjecam. Iako je bio intenzivni ljetni kurs u tom nekom periodu.
210KM je cijena kursa, ako se sta nije mijenjalo. Jako lijepo to sve izgleda, ja sam bar bila zadovoljna.
Cijenu intenzivnog kursa ne znam
Hvala :)
Post Reply