Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
-
sv12
#1 Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Znaci pitanje koje se namece vec godinama je tu i jedni i drugi su suvise destruktivni prvenstveno za one koji glasaju za njih, da li je doslo vrijeme da ih se sa'rani na izborima, ono bolje probave radi za neki napredak?
E sad pitanje s kim ih zamijeniti i da li je rjesenje sira koalicija malih stranaka koja bi ih sa'ranila u paketu, jer ako se nesto brzo ne uradi, SDA ce ni kriva ni duzna profitirati na idiotlucima SDP, a i ptice na grani znaju da i jedni i drugi zasluzuju barem decenijsko hladjenje u opoziciji?
E sad pitanje s kim ih zamijeniti i da li je rjesenje sira koalicija malih stranaka koja bi ih sa'ranila u paketu, jer ako se nesto brzo ne uradi, SDA ce ni kriva ni duzna profitirati na idiotlucima SDP, a i ptice na grani znaju da i jedni i drugi zasluzuju barem decenijsko hladjenje u opoziciji?
- purgatorio
#2 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Ko ce ih potapati? Ova ista vecina sto 20 godina glasa za njih?
Sent from my C5303
Sent from my C5303
-
MVeis
#3 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
sda treba potopiti glasanjem za SDP
-
sv12
#4 Re: Kako na izborima u paketu
Da, upravo na njih i mislim i da upravo ce ih oni i sa'raniti.purgatorio wrote:Ko ce ih potapati? Ova ista vecina sto 20 godina glasa za njih?
Sent from my C5303
- Skijaš
#5 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Što se tiče SDP-a, pitanje je samo koliko će propasti, to i oni sami znaju.MVeis wrote:sda treba potopiti glasanjem za SDP
- cyprus
#6 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Pretpostavljam da je otvarač teme entuziastični član, jal SBB-a, jal DF-a... Da li sam upravu? 
-
motorola01
#7 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Ja mislim da ce zajebati i SBIH-a u tom padu.
-
MVeis
#8 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
SDP kao velika partija ce uvijek imati svoje glasace. jedni ce odlaziti, drugi dolaziti, ali ce ih biti dovoljno da ne dozvole sda da nas dalje unistava.Skijaš wrote:Što se tiče SDP-a, pitanje je samo koliko će propasti, to i oni sami znaju.
- cyprus
#9 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
SDP za razliku od SBiH ima stabilno članstvo i glasačko tijelo... Ali da će doći do velikog pada - hoće...motorola01 wrote:Ja mislim da ce zajebati i SBIH-a u tom padu.
- Skijaš
#10 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Teško da će se ponovo naći 100.000 ljudi koji bi podržali ovu ljigavu politiku SDP-a.MVeis wrote:SDP kao velika partija ce uvijek imati svoje glasace. jedni ce odlaziti, drugi dolaziti, ali ce ih biti dovoljno da ne dozvole sda da nas dalje unistava.Skijaš wrote:Što se tiče SDP-a, pitanje je samo koliko će propasti, to i oni sami znaju.
-
udrch
#11 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
ja mislim da je rješenje da se okupi jedna velika koalicija na čelu sa BOSS-om, Lijanovićima, Fikretovcima, Pravašima, SUND-om, A-SDA, SBB i slično..
- Vares City
#12 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Grlo sa faHraonovih jasalacyprus wrote:Pretpostavljam da je otvarač teme entuziastični član, jal SBB-a, jal DF-a... Da li sam upravu?
- cyprus
#13 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Tu još samo SRS DVŠ faliudrch wrote:ja mislim da je rješenje da se okupi jedna velika koalicija na čelu sa BOSS-om, Lijanovićima, Fikretovcima, Pravašima, SUND-om, A-SDA, SBB i slično..
-
udrch
#14 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
izvini, njih sam zaboravio, a trebaju tu biti i ono GDS..cyprus wrote:Tu još samo SRS DVŠ faliudrch wrote:ja mislim da je rješenje da se okupi jedna velika koalicija na čelu sa BOSS-om, Lijanovićima, Fikretovcima, Pravašima, SUND-om, A-SDA, SBB i slično..
- Država
#15 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
cyprus wrote:Pretpostavljam da je otvarač teme entuziastični član, jal SBB-a, jal DF-a... Da li sam upravu?
Dabogda SDP pobijedio sa 59,99%. Eto...
-
MVeis
#16 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
mislim da si jako u krivu ali nema svrhe raspravljati o tome. nek smo zivi i zdravi pa ce vrijeme pokazaticyprus wrote:SDP za razliku od SBiH ima stabilno članstvo i glasačko tijelo... Ali da će doći do velikog pada - hoće...
sta je alternativa? sda zvana 'vitalni nacionalni interes' za sebiju u bolnici, sarajlica u turskoj, bakirova nova auta i hotele? samo Kanton Sarajevo su unistili do te mjere da jedino mutavi mogu ponovo za njih nekad glasati. ili da nece zeljko komsic dobiti vise od jedno 124 glasa sa svojom djecijom politikom i podrskom sda-u? da ga izvuce damir marjanovic pobjegulja? mozda da glasove SDP-u ugroze dva sdu-a koja danas postoje? nasa stranka koja vise ne zna ni zasto postoji?Skijaš wrote:Teško da će se ponovo naći 100.000 ljudi koji bi podržali ovu ljigavu politiku SDP-a.
alternative nema. SDP je jedini razuman izbor.
-
udrch
#17 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
drug, stvarno je rano, mislim ima još godinu dana..ako se upale ovi faHrinovci neće se moći više disati..
SDP je objetktivno karina obična kao i sve ostale i najviše će pasti..
SDP je objetktivno karina obična kao i sve ostale i najviše će pasti..
-
weredsf
#18 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Jos jedno trolanje???MVeis wrote:sda treba potopiti glasanjem za SDP
-
weredsf
#19 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Jeftini komunista samo sto trolaVares City wrote:Grlo sa faHraonovih jasalacyprus wrote:Pretpostavljam da je otvarač teme entuziastični član, jal SBB-a, jal DF-a... Da li sam upravu?
-
weredsf
#20 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Stranka za evropsko Sarajevo?cyprus wrote:Tu još samo SRS DVŠ faliudrch wrote:ja mislim da je rješenje da se okupi jedna velika koalicija na čelu sa BOSS-om, Lijanovićima, Fikretovcima, Pravašima, SUND-om, A-SDA, SBB i slično..
- Skijaš
#21 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Ja ću recimo na nižim nivoima glasati za Našu Stranku a na entitetskom i državnom za Komšića. Nisu savršeni ali sada više ne tražimo savršenstvo nego nekog ko neće aktivno učestvovati u razvaljivanju države.MVeis wrote:mislim da si jako u krivu ali nema svrhe raspravljati o tome. nek smo zivi i zdravi pa ce vrijeme pokazaticyprus wrote:SDP za razliku od SBiH ima stabilno članstvo i glasačko tijelo... Ali da će doći do velikog pada - hoće...
sta je alternativa?Skijaš wrote:Teško da će se ponovo naći 100.000 ljudi koji bi podržali ovu ljigavu politiku SDP-a.
- sarajlija80
#22 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
dignut se ,pohapsiti ovu gamad iz svih vladajucih stranaka i streljati njih je jedino moguce unistiti i odstraniti iz ove nacpacene zemlje i daposluze kao pouka svakome onome ko pokusa patiti narod u svakome pogledu.
- Država
#23 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Političari su još i dobri, kakav je narod...
-
Black111
#24 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
Sto ne glasati za HDZ?
Tako cete ih bogami najbolje kazniti, i jedne a i druge. 
-
MVeis
#25 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?
komsic nikad nista nije uradio u politici osim sto je bjezao od odgovornosti. nasa stranka se priklonila u Sarajevu sda-u i sdu-u. tu su i zavrsili karijeru pa sad mudro sute ne bi li se zaboravilo. ne daj mi boze da mi takvi vode drzavu. nasa stranka i nekako a komsic sa svojim spijunima i sumnjivim oficirima iz stranke gluho i daleko bilo.Skijaš wrote:Ja ću recimo na nižim nivoima glasati za Našu Stranku a na entitetskom i državnom za Komšića.