Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

sv12

#1 Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by sv12 »

Znaci pitanje koje se namece vec godinama je tu i jedni i drugi su suvise destruktivni prvenstveno za one koji glasaju za njih, da li je doslo vrijeme da ih se sa'rani na izborima, ono bolje probave radi za neki napredak?

E sad pitanje s kim ih zamijeniti i da li je rjesenje sira koalicija malih stranaka koja bi ih sa'ranila u paketu, jer ako se nesto brzo ne uradi, SDA ce ni kriva ni duzna profitirati na idiotlucima SDP, a i ptice na grani znaju da i jedni i drugi zasluzuju barem decenijsko hladjenje u opoziciji?
purgatorio

#2 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by purgatorio »

Ko ce ih potapati? Ova ista vecina sto 20 godina glasa za njih?

Sent from my C5303
MVeis

#3 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by MVeis »

sda treba potopiti glasanjem za SDP
sv12

#4 Re: Kako na izborima u paketu

Post by sv12 »

purgatorio wrote:Ko ce ih potapati? Ova ista vecina sto 20 godina glasa za njih?

Sent from my C5303
Da, upravo na njih i mislim i da upravo ce ih oni i sa'raniti.
Skijaš

#5 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Skijaš »

MVeis wrote:sda treba potopiti glasanjem za SDP
Što se tiče SDP-a, pitanje je samo koliko će propasti, to i oni sami znaju.
cyprus

#6 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by cyprus »

Pretpostavljam da je otvarač teme entuziastični član, jal SBB-a, jal DF-a... Da li sam upravu? :mrgreen:
motorola01

#7 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by motorola01 »

Ja mislim da ce zajebati i SBIH-a u tom padu.
MVeis

#8 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by MVeis »

Skijaš wrote:Što se tiče SDP-a, pitanje je samo koliko će propasti, to i oni sami znaju.
SDP kao velika partija ce uvijek imati svoje glasace. jedni ce odlaziti, drugi dolaziti, ali ce ih biti dovoljno da ne dozvole sda da nas dalje unistava.
cyprus

#9 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by cyprus »

motorola01 wrote:Ja mislim da ce zajebati i SBIH-a u tom padu.
SDP za razliku od SBiH ima stabilno članstvo i glasačko tijelo... Ali da će doći do velikog pada - hoće...
Skijaš

#10 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Skijaš »

MVeis wrote:
Skijaš wrote:Što se tiče SDP-a, pitanje je samo koliko će propasti, to i oni sami znaju.
SDP kao velika partija ce uvijek imati svoje glasace. jedni ce odlaziti, drugi dolaziti, ali ce ih biti dovoljno da ne dozvole sda da nas dalje unistava.
Teško da će se ponovo naći 100.000 ljudi koji bi podržali ovu ljigavu politiku SDP-a.
udrch

#11 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by udrch »

ja mislim da je rješenje da se okupi jedna velika koalicija na čelu sa BOSS-om, Lijanovićima, Fikretovcima, Pravašima, SUND-om, A-SDA, SBB i slično..
Vares City

#12 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Vares City »

cyprus wrote:Pretpostavljam da je otvarač teme entuziastični član, jal SBB-a, jal DF-a... Da li sam upravu? :mrgreen:
Grlo sa faHraonovih jasala :wink:
cyprus

#13 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by cyprus »

udrch wrote:ja mislim da je rješenje da se okupi jedna velika koalicija na čelu sa BOSS-om, Lijanovićima, Fikretovcima, Pravašima, SUND-om, A-SDA, SBB i slično..
Tu još samo SRS DVŠ fali :mrgreen:
udrch

#14 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by udrch »

cyprus wrote:
udrch wrote:ja mislim da je rješenje da se okupi jedna velika koalicija na čelu sa BOSS-om, Lijanovićima, Fikretovcima, Pravašima, SUND-om, A-SDA, SBB i slično..
izvini, njih sam zaboravio, a trebaju tu biti i ono GDS..
Država

#15 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Država »

cyprus wrote:Pretpostavljam da je otvarač teme entuziastični član, jal SBB-a, jal DF-a... Da li sam upravu? :mrgreen:

Dabogda SDP pobijedio sa 59,99%. Eto...

:bih:
MVeis

#16 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by MVeis »

cyprus wrote:SDP za razliku od SBiH ima stabilno članstvo i glasačko tijelo... Ali da će doći do velikog pada - hoće...
mislim da si jako u krivu ali nema svrhe raspravljati o tome. nek smo zivi i zdravi pa ce vrijeme pokazati
Skijaš wrote:Teško da će se ponovo naći 100.000 ljudi koji bi podržali ovu ljigavu politiku SDP-a.
sta je alternativa? sda zvana 'vitalni nacionalni interes' za sebiju u bolnici, sarajlica u turskoj, bakirova nova auta i hotele? samo Kanton Sarajevo su unistili do te mjere da jedino mutavi mogu ponovo za njih nekad glasati. ili da nece zeljko komsic dobiti vise od jedno 124 glasa sa svojom djecijom politikom i podrskom sda-u? da ga izvuce damir marjanovic pobjegulja? mozda da glasove SDP-u ugroze dva sdu-a koja danas postoje? nasa stranka koja vise ne zna ni zasto postoji?

alternative nema. SDP je jedini razuman izbor.
udrch

#17 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by udrch »

drug, stvarno je rano, mislim ima još godinu dana..ako se upale ovi faHrinovci neće se moći više disati..
SDP je objetktivno karina obična kao i sve ostale i najviše će pasti..
weredsf

#18 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by weredsf »

MVeis wrote:sda treba potopiti glasanjem za SDP
Jos jedno trolanje???
weredsf

#19 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by weredsf »

Vares City wrote:
Grlo sa faHraonovih jasala :wink:
Jeftini komunista samo sto trola
weredsf

#20 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by weredsf »

cyprus wrote:
Stranka za evropsko Sarajevo?
Skijaš

#21 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Skijaš »

MVeis wrote:
cyprus wrote:SDP za razliku od SBiH ima stabilno članstvo i glasačko tijelo... Ali da će doći do velikog pada - hoće...
mislim da si jako u krivu ali nema svrhe raspravljati o tome. nek smo zivi i zdravi pa ce vrijeme pokazati
Skijaš wrote:Teško da će se ponovo naći 100.000 ljudi koji bi podržali ovu ljigavu politiku SDP-a.
sta je alternativa?
Ja ću recimo na nižim nivoima glasati za Našu Stranku a na entitetskom i državnom za Komšića. Nisu savršeni ali sada više ne tražimo savršenstvo nego nekog ko neće aktivno učestvovati u razvaljivanju države.
sarajlija80

#22 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by sarajlija80 »

dignut se ,pohapsiti ovu gamad iz svih vladajucih stranaka i streljati njih je jedino moguce unistiti i odstraniti iz ove nacpacene zemlje i daposluze kao pouka svakome onome ko pokusa patiti narod u svakome pogledu.
Država

#23 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Država »

Političari su još i dobri, kakav je narod...
Black111

#24 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by Black111 »

Sto ne glasati za HDZ? :D Tako cete ih bogami najbolje kazniti, i jedne a i druge. ;-)
MVeis

#25 Re: Kako na izborima u paketu "potopiti" SDP i SDA?

Post by MVeis »

Skijaš wrote:Ja ću recimo na nižim nivoima glasati za Našu Stranku a na entitetskom i državnom za Komšića.
komsic nikad nista nije uradio u politici osim sto je bjezao od odgovornosti. nasa stranka se priklonila u Sarajevu sda-u i sdu-u. tu su i zavrsili karijeru pa sad mudro sute ne bi li se zaboravilo. ne daj mi boze da mi takvi vode drzavu. nasa stranka i nekako a komsic sa svojim spijunima i sumnjivim oficirima iz stranke gluho i daleko bilo.
Post Reply