Koliko dugo zivis u Atlanti? Mozda se i znamo, no nebitno. Ljudi se ispijaju, hmmmmm jednu kafanu imamo koja radi jednom mjesecno kako treba, jedan restoran i jedan kafic gdje nema alkohola. Gdje se opijamo ja ne znam, doduse popije se, ljeto je jebem li ga. Zatvor? Ne pamtim ko je zadnji put bio u zatvoru zbog nekog veceg belaja. Nenormalne stvari? Ne znam skim se druzis , ali volio bi da opises te nenormalne stvari gdje se u drugim gradovima ne rade? Skole? Pa imas 3 skole koje su u top 50 koledza u americi i ti bi da ides negdje drugo da se skolujes

, ako nisi cula za njih UGA, Ga TEch i Emory , sve su ti na dohvat ruke, poskupe jesu ali ako nista tu je uvijek georgia state.
Vise mi zvucis da te neko razocarao t, mozda momak/covjek koji se opija , po zatvoru visi i radi nenormalne stvari pa opisujes cijeli grad. Bjezis od pijanki , problema i nenormalnih stvari a ides u STL

. Tamo je raj za pijanke i probleme

. Da se ne lazemo meni se STL dopada, ne znam bili mogao zivjeti ali ovako u posjetu doci da, i bude mi fino, bruku nasih ljudi ima bas ono ko na svom si. Samo eto cudno mi ti bjezis iz atlante gdje eto po tebi ljudi se opijaju , po zatvorima noce a ides u grad gdje slobodno mogu reci da je gori od atlante sto se tice ovog.
Kako god sretno ti, samo mi ne diraj Atlante