Radončić vs Izetbegović !
- Rafael4
#1 Radončić vs Izetbegović !
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/nemoral ... ma-previse
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/zasto-b ... -213000-km
Mislim da je nemoralno pričati o tome u čemu se Bakir Izetbegović vozi, kada se naš ministar (ne)sigurnosti vozi u Cadillacu od 350.000 KM, to je ona novinarska kada nemaju o čemu pričati. :S
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/zasto-b ... -213000-km
Mislim da je nemoralno pričati o tome u čemu se Bakir Izetbegović vozi, kada se naš ministar (ne)sigurnosti vozi u Cadillacu od 350.000 KM, to je ona novinarska kada nemaju o čemu pričati. :S
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2 Re: Radončić vs Izetbegović !
Allah nam se smilovo pa obojici gume ispuhao pri velkim brzinama na kakom golemom mostu
al ti je poređenje niđe veze
....Neonko kupuje ko sebi parama iz budžeta, a Tornjak svojim parama koje je naklepo uz pomoć Nenonkovog babe, Neonka i DJL SDA
al ti je poređenje niđe veze
-
muzicar_iz_parka
#3 Re: Radončić vs Izetbegović !
Naš Fahraon je svoje pare zaradio mukotrpnim radom na braniku naroda, koliko znam čak se odrekao i ministarske plate u korist države i naroda, dok Bakir bez dana radnog staža takoreć oduvijek živi na grbači države. 
- JoseMujica
#4 Re: Radončić vs Izetbegović !
hebga babo mu ostavio u amanet državu Erdoanu, a narodu u amanet Neonka s posebnim potrebama 
-
muzicar_iz_parka
#5 Re: Radončić vs Izetbegović !
Vidiš to sam zaboravio, ni rođeni babo mu nije vjerovao, pa sve ostavio na upravljanje tamo nekom daljnjem bratu.JoseMujica wrote:hebga babo mu ostavio u amanet državu Erdoanu, a narodu u amanet Neonka s posebnim potrebama
-
gorgonzola
#6 Re: Radončić vs Izetbegović !
Moze se ima se. Zena bolnicu, on 27% drzave.
- Paranoid
#7 Re: Radončić vs Izetbegović !
Jadan je tornjak i njegov(e) hanume havaz kad je spao na to da kmeči oko neonkovih ps-a, masaže, zvuka..
SN
GA je to...
SN
-
esad_plavi
#8 Re: Radončić vs Izetbegović !
Bakiru, Fahri, Radeljasu i slicnima je dragi Allah dao da budu kazaljka na vagi

- jazzer
#9 Re: Radončić vs Izetbegović !
Radončić vs Izetbegović !
Sudar titana
Sudar titana
- antifascism
#10 Re: Radončić vs Izetbegović !
Princ je zasluzio i bolja auta.
- fantom slobode
#11 Re: Radončić vs Izetbegović !
Jah, bas tako...A valjda Fahro otvorio temu da pokupi publiciteta...ne bi li postao znacajniji, nije bitno na kojem nivou. (posto je Izetbegovicev, dosta, dosta nizak...jazzer wrote:Radončić vs Izetbegović !
Sudar titana
- JoseMujica
#12 Re: Radončić vs Izetbegović !
auuuu dobro si fantom...Tornjakovi kompleksi u odnosu na Izmeta Jr. su počeli rano, dok su prvi put stali jedan uz drugoga 
- Gandalf
#13 Re: Radončić vs Izetbegović !
teška dilema, za koga se opredijeliti između dva megabošnjaka, ultrapatriota, turbobranitelja, jazuk veliki, ni Eso tu ne mere donjet prevagu
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#14 Re: Radončić vs Izetbegović !
na strani sam radončića protiv izmetbegovića
međutim mislim da se oni rukuju ispod stola a iznad stola igraju čelične ruke
međutim mislim da se oni rukuju ispod stola a iznad stola igraju čelične ruke
- Paranoid
#15 Re: Radončić vs Izetbegović !
Ministar Bevanda, zna da je kriza i zna da novac treba pažljivo trošit...zato je sebi kupio novog Toureg-a od 150 tisuća KM, a ne k'o neonko i tornjak, odmah pa .... dvjesta, trista...
- mayab
#16 Re: Radončić vs Izetbegović !
Mene je dusa zabolila kad sam citao da cemo mi Baketu kupiti novi Haudi 8, a ist dan dijete dolazi iz skole i kaze kako bi trebalo skupiti para koliko ko moze za lijecenje ucenice osmog razreda njene skole koja boluje od raka.
Hebo mater svoju, nek mu kupe kakvu Oktaviju, a neka ostalo dadnu za lijecenje jadne djece
- Not My Idea
#17 Re: Radončić vs Izetbegović !
esad_plavi wrote:Bakiru, Fahri, Radeljasu i slicnima je dragi Allah dao da budu kazaljka na vagi![]()
- antifascism
#18 Re: Radončić vs Izetbegović !
Da smo mi normalan narod "ljudi" poput Princa Izetbegovica bi bili objeseni ispred parlamenta. Ali jebo ti drzavu kad nam razni Brankovici hodaju ulicom bez straha.mayab wrote:Mene je dusa zabolila kad sam citao da cemo mi Baketu kupiti novi Haudi 8, a ist dan dijete dolazi iz skole i kaze kako bi trebalo skupiti para koliko ko moze za lijecenje ucenice osmog razreda njene skole koja boluje od raka.Hebo mater svoju, nek mu kupe kakvu Oktaviju, a neka ostalo dadnu za lijecenje jadne djece
Last edited by antifascism on 15/05/2013 22:45, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#19 Re: Radončić vs Izetbegović !
nemoj tako...zlatni ljiljan Lepi Nečko sve PoZakonu je moralna vertikala novog poretka...em ko pravi Bošnjak-musliman pazi drži do svog dina pa reisu kupi stan iz budžeta (koji je sto metara od Cerićeve kuće), em pazi na prave borce-zaslužnike naše 25% domovine pa sebi od firminih para kupi stan.
Nečko je naš ponos i naša dika, mlad, lep, podoban
Nečko je naš ponos i naša dika, mlad, lep, podoban
-
Innovation
#20 Re: Radončić vs Izetbegović !
antifascism wrote:Da smo mi normalan narod "ljubi" poput Princa Izetbegovica bi bili objeseni ispred parlamenta. Ali jebo ti drzavu kad nam razni Brankovici hodaju ulicom bez straha.
Nego, reci ti meni da li si izvadio' nasu LK?
- antifascism
#21 Re: Radončić vs Izetbegović !
Vjesali su u Francuskoj, Rumuniji i u Norveskoj i zato im danas funkcionisu pravosudni organi. Da je nas Princ francuz i da francuzi nemaju za obicne operacije Bakir bi zavrsio kao Luj XVI.Innovation wrote:antifascism wrote:Da smo mi normalan narod "ljubi" poput Princa Izetbegovica bi bili objeseni ispred parlamenta. Ali jebo ti drzavu kad nam razni Brankovici hodaju ulicom bez straha.
negdje vjesaju ispred parlamenta. Posto smo mi normalan narod, ipak neka to rjesavaju pravosudni organi.
valjda bi trebali hodati sa strahom od tvog BMW-a.
Kakve to veze ima s temom? Bas je ti krivo sto necu glasati za Radeljasa i Princa?Nego, reci ti meni da li si izvadio' nasu LK?
-
Innovation
#22 Re: Radončić vs Izetbegović !
antifascism wrote:Vjesali su u Francuskoj, Rumuniji i u Norveskoj i zato im danas funkcionisu pravosudni organi. Da je nas Princ francuz i da francuzi nemaju za obicne operacije Bakir bi zavrsio kao Luj XVI.
Sto bas Bakir, pa mi imamo 3 clana u Predsjednistvu i svi imaju dobre "limuzine".
- antifascism
#23 Re: Radončić vs Izetbegović !
Klasicna SDA argumentacija. "Sto bas naseg, i drugi kradu"Innovation wrote:antifascism wrote:Vjesali su u Francuskoj, Rumuniji i u Norveskoj i zato im danas funkcionisu pravosudni organi. Da je nas Princ francuz i da francuzi nemaju za obicne operacije Bakir bi zavrsio kao Luj XVI.![]()
Sto bas Bakir, pa mi imamo 3 clana u Predsjednistvu i svi imaju dobre "limuzine".
Zbog takvih kao tebe BiH postade banana drzava...
Al nek' Radeljasu BMW X6, ipak je on nas.
EDIT: Nesjecam se da sam igdje procito da Komsic kupuje auto preko 150 000 KM. Neznam sto ga stavljas u isti kos sa Bakirom.
-
Sirom_ah
#24 Re: Radončić vs Izetbegović !
Ko pravi krscanin naravno da jesi,ali komi jel krscanski tako vrjedjati?na strani sam radončića protivmeđutim mislim da se oni rukuju ispod stola a iznad stola igraju čelične rukeizmetbegovića
Fujjjjjj.
- jazzer
#25 Re: Radončić vs Izetbegović !
Malo je hulja u ovoj drzavi koje su ''rame uz rame'' sa Bakirom.Innovation wrote:antifascism wrote:Vjesali su u Francuskoj, Rumuniji i u Norveskoj i zato im danas funkcionisu pravosudni organi. Da je nas Princ francuz i da francuzi nemaju za obicne operacije Bakir bi zavrsio kao Luj XVI.![]()