Radončić vs Izetbegović !

Rafael4

#1 Radončić vs Izetbegović !

Post by Rafael4 »

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/nemoral ... ma-previse

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/zasto-b ... -213000-km

Mislim da je nemoralno pričati o tome u čemu se Bakir Izetbegović vozi, kada se naš ministar (ne)sigurnosti vozi u Cadillacu od 350.000 KM, to je ona novinarska kada nemaju o čemu pričati. :S
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by JoseMujica »

Allah nam se smilovo pa obojici gume ispuhao pri velkim brzinama na kakom golemom mostu

al ti je poređenje niđe veze :-) ....Neonko kupuje ko sebi parama iz budžeta, a Tornjak svojim parama koje je naklepo uz pomoć Nenonkovog babe, Neonka i DJL SDA
muzicar_iz_parka

#3 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by muzicar_iz_parka »

Naš Fahraon je svoje pare zaradio mukotrpnim radom na braniku naroda, koliko znam čak se odrekao i ministarske plate u korist države i naroda, dok Bakir bez dana radnog staža takoreć oduvijek živi na grbači države. :D
JoseMujica

#4 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by JoseMujica »

hebga babo mu ostavio u amanet državu Erdoanu, a narodu u amanet Neonka s posebnim potrebama :D
muzicar_iz_parka

#5 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by muzicar_iz_parka »

JoseMujica wrote:hebga babo mu ostavio u amanet državu Erdoanu, a narodu u amanet Neonka s posebnim potrebama :D
Vidiš to sam zaboravio, ni rođeni babo mu nije vjerovao, pa sve ostavio na upravljanje tamo nekom daljnjem bratu.
gorgonzola

#6 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by gorgonzola »

Moze se ima se. Zena bolnicu, on 27% drzave.
Paranoid

#7 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by Paranoid »

Jadan je tornjak i njegov(e) hanume havaz kad je spao na to da kmeči oko neonkovih ps-a, masaže, zvuka..

SNImageGA je to...
esad_plavi

#8 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by esad_plavi »

Bakiru, Fahri, Radeljasu i slicnima je dragi Allah dao da budu kazaljka na vagi :bih: :bih:
jazzer

#9 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by jazzer »

Radončić vs Izetbegović !

Sudar titana :lol:
antifascism

#10 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by antifascism »

Princ je zasluzio i bolja auta.
fantom slobode

#11 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by fantom slobode »

jazzer wrote:Radončić vs Izetbegović !

Sudar titana :lol:
Jah, bas tako...A valjda Fahro otvorio temu da pokupi publiciteta...ne bi li postao znacajniji, nije bitno na kojem nivou. (posto je Izetbegovicev, dosta, dosta nizak...
JoseMujica

#12 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by JoseMujica »

auuuu dobro si fantom...Tornjakovi kompleksi u odnosu na Izmeta Jr. su počeli rano, dok su prvi put stali jedan uz drugoga :lol:
Gandalf

#13 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by Gandalf »

teška dilema, za koga se opredijeliti između dva megabošnjaka, ultrapatriota, turbobranitelja, jazuk veliki, ni Eso tu ne mere donjet prevagu
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#14 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by Truba »

na strani sam radončića protiv izmetbegovića

međutim mislim da se oni rukuju ispod stola a iznad stola igraju čelične ruke
Paranoid

#15 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by Paranoid »

Ministar Bevanda, zna da je kriza i zna da novac treba pažljivo trošit...zato je sebi kupio novog Toureg-a od 150 tisuća KM, a ne k'o neonko i tornjak, odmah pa .... dvjesta, trista...
mayab

#16 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by mayab »

Mene je dusa zabolila kad sam citao da cemo mi Baketu kupiti novi Haudi 8, a ist dan dijete dolazi iz skole i kaze kako bi trebalo skupiti para koliko ko moze za lijecenje ucenice osmog razreda njene skole koja boluje od raka. :twisted: Hebo mater svoju, nek mu kupe kakvu Oktaviju, a neka ostalo dadnu za lijecenje jadne djece
Not My Idea

#17 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by Not My Idea »

esad_plavi wrote:Bakiru, Fahri, Radeljasu i slicnima je dragi Allah dao da budu kazaljka na vagi :bih: :bih:
:hm:
antifascism

#18 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by antifascism »

mayab wrote:Mene je dusa zabolila kad sam citao da cemo mi Baketu kupiti novi Haudi 8, a ist dan dijete dolazi iz skole i kaze kako bi trebalo skupiti para koliko ko moze za lijecenje ucenice osmog razreda njene skole koja boluje od raka. :twisted: Hebo mater svoju, nek mu kupe kakvu Oktaviju, a neka ostalo dadnu za lijecenje jadne djece
Da smo mi normalan narod "ljudi" poput Princa Izetbegovica bi bili objeseni ispred parlamenta. Ali jebo ti drzavu kad nam razni Brankovici hodaju ulicom bez straha.
Last edited by antifascism on 15/05/2013 22:45, edited 1 time in total.
JoseMujica

#19 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by JoseMujica »

nemoj tako...zlatni ljiljan Lepi Nečko sve PoZakonu je moralna vertikala novog poretka...em ko pravi Bošnjak-musliman pazi drži do svog dina pa reisu kupi stan iz budžeta (koji je sto metara od Cerićeve kuće), em pazi na prave borce-zaslužnike naše 25% domovine pa sebi od firminih para kupi stan.

Nečko je naš ponos i naša dika, mlad, lep, podoban ;-)
Innovation

#20 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by Innovation »

antifascism wrote:Da smo mi normalan narod "ljubi" poput Princa Izetbegovica bi bili objeseni ispred parlamenta. Ali jebo ti drzavu kad nam razni Brankovici hodaju ulicom bez straha.

:mastakazes: negdje vjesaju ispred parlamenta. Posto smo mi normalan narod, ipak neka to rjesavaju pravosudni organi.
:hm: valjda bi trebali hodati sa strahom od tvog BMW-a.
Nego, reci ti meni da li si izvadio' nasu LK? :caocao:
antifascism

#21 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by antifascism »

Innovation wrote:
antifascism wrote:Da smo mi normalan narod "ljubi" poput Princa Izetbegovica bi bili objeseni ispred parlamenta. Ali jebo ti drzavu kad nam razni Brankovici hodaju ulicom bez straha.

:mastakazes: negdje vjesaju ispred parlamenta. Posto smo mi normalan narod, ipak neka to rjesavaju pravosudni organi.
:hm: valjda bi trebali hodati sa strahom od tvog BMW-a.
Vjesali su u Francuskoj, Rumuniji i u Norveskoj i zato im danas funkcionisu pravosudni organi. Da je nas Princ francuz i da francuzi nemaju za obicne operacije Bakir bi zavrsio kao Luj XVI.
Nego, reci ti meni da li si izvadio' nasu LK? :caocao:
Kakve to veze ima s temom? Bas je ti krivo sto necu glasati za Radeljasa i Princa?
Innovation

#22 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by Innovation »

antifascism wrote:Vjesali su u Francuskoj, Rumuniji i u Norveskoj i zato im danas funkcionisu pravosudni organi. Da je nas Princ francuz i da francuzi nemaju za obicne operacije Bakir bi zavrsio kao Luj XVI.
:suplja:
Sto bas Bakir, pa mi imamo 3 clana u Predsjednistvu i svi imaju dobre "limuzine". :vozdra:
antifascism

#23 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by antifascism »

Innovation wrote:
antifascism wrote:Vjesali su u Francuskoj, Rumuniji i u Norveskoj i zato im danas funkcionisu pravosudni organi. Da je nas Princ francuz i da francuzi nemaju za obicne operacije Bakir bi zavrsio kao Luj XVI.
Sto bas Bakir, pa mi imamo 3 clana u Predsjednistvu i svi imaju dobre "limuzine". :vozdra:
Klasicna SDA argumentacija. "Sto bas naseg, i drugi kradu" :oops:

Zbog takvih kao tebe BiH postade banana drzava...

Al nek' Radeljasu BMW X6, ipak je on nas.

EDIT: Nesjecam se da sam igdje procito da Komsic kupuje auto preko 150 000 KM. Neznam sto ga stavljas u isti kos sa Bakirom.
Sirom_ah

#24 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by Sirom_ah »

na strani sam radončića protiv
izmetbegovića
međutim mislim da se oni rukuju ispod stola a iznad stola igraju čelične ruke
Ko pravi krscanin naravno da jesi,ali komi jel krscanski tako vrjedjati?
Fujjjjjj.
jazzer

#25 Re: Radončić vs Izetbegović !

Post by jazzer »

Innovation wrote:
Malo je hulja u ovoj drzavi koje su ''rame uz rame'' sa Bakirom.
Post Reply