.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mandarina31

#1 .

Post by mandarina31 »

.
Last edited by mandarina31 on 09/03/2013 20:33, edited 1 time in total.
majmunce

#2 Re: O zenama

Post by majmunce »

Zavisi kako koja.
didžej

#3 Re: O zenama

Post by didžej »

mandarina31 wrote:Što manje ženu volimo, to joj se više sviđamo. Aleksandar Puškin

Sta bi ovo u praksi znacilo? XD
znaci da ga je izgleda puskin bas pusio kod zena. :D
ho oponopono

#4 Re: O zenama

Post by ho oponopono »

...to znači da si skot, u oba slučaja i muškarac koji se tako ponaša prema ženi i djeva koja pristaje na to! 8-)
Ramzess Veliki

#5 Re: O zenama

Post by Ramzess Veliki »

didžej wrote:
mandarina31 wrote:Što manje ženu volimo, to joj se više sviđamo. Aleksandar Puškin

Sta bi ovo u praksi znacilo? XD
znaci da ga je izgleda puskin bas pusio kod zena. :D
:lol: :lol: :lol: Uze mi riječ iz misli ... :lol:
Ramzess Veliki

#6 Re: O zenama

Post by Ramzess Veliki »

Ne može se ni o kome generalisati. Toliko je različitih iskustava. Evo da ne bude sve crno, moja nekadašnja umalo pa ljubav udala se za mog poznanika, ma svako malo pomislim šta sam napustio ... idealna žena kakvu bi svako poželio. Izađe sa mužem da mu izabere košulju, uvijek je sa njim, nikad ju ne vidim samu osim kada je vozila bebu u kolicima. Sada zajedno šetaju sa curicom, i vidiš na njima da su sretni, da nema tenzija, da je ostvarila sklad. A on ju mazi, tepa joj, nikada ne diže glas na nju. :thumbup:
WildRedRose

#7 Re: O zenama

Post by WildRedRose »

Ramzess Veliki wrote:Ne može se ni o kome generalisati. Toliko je različitih iskustava. Evo da ne bude sve crno, moja nekadašnja umalo pa ljubav udala se za mog poznanika, ma svako malo pomislim šta sam napustio ... idealna žena kakvu bi svako poželio. Izađe sa mužem da mu izabere košulju, uvijek je sa njim, nikad ju ne vidim samu osim kada je vozila bebu u kolicima. Sada zajedno šetaju sa curicom, i vidiš na njima da su sretni, da nema tenzija, da je ostvarila sklad. A on ju mazi, tepa joj, nikada ne diže glas na nju. :thumbup:
svaka cast na primjeru :)
MedenoSrce

#8 Re: O zenama

Post by MedenoSrce »

Ramzess Veliki wrote:nikad ju ne vidim samu osim kada je vozila bebu u kolicima ... nikada ne diže glas na nju.
Fala ti ali ja sama sa sobom ne mogu 24h pa moram leci da odspavam a kamo li sa nekim drugim i sve evo kontam mogla mu je golim rukama dici spomenik za zivota jer ne dize glas na nju :-)
Evo jedan primjer od mene:
u ranim su 40tim, imaju 5ero djece ona u savrsenoj liniji poslije svakog djeteta, on radi i zaradjuje odlicno, ona organizuje djecu sa skolama, vanskolskim aktivnostima, brine se da imaju 5 domacih obroka dnevno pretezno iz domaceg uzgoja, dva puta godisnje njih dvoje otputuju negdje i provedu sami po 15ak dana
Ne svadjaju se i danas se drze za ruke, ljube prilikom svakog susreta i neizmjerno se postuju.
Ramzess Veliki

#9 Re: O zenama

Post by Ramzess Veliki »

MedenoSrce wrote:
Ramzess Veliki wrote:nikad ju ne vidim samu osim kada je vozila bebu u kolicima ... nikada ne diže glas na nju.
Fala ti ali ja sama sa sobom ne mogu 24h pa moram leci da odspavam a kamo li sa nekim drugim i sve evo kontam mogla mu je golim rukama dici spomenik za zivota jer ne dize glas na nju :-)
Evo jedan primjer od mene:
u ranim su 40tim, imaju 5ero djece ona u savrsenoj liniji poslije svakog djeteta, on radi i zaradjuje odlicno, ona organizuje djecu sa skolama, vanskolskim aktivnostima, brine se da imaju 5 domacih obroka dnevno pretezno iz domaceg uzgoja, dva puta godisnje njih dvoje otputuju negdje i provedu sami po 15ak dana
Ne svadjaju se i danas se drze za ruke, ljube prilikom svakog susreta i neizmjerno se postuju.
Raj ... :mrgreen: Šta bolje da poželiš u životu. :thumbup:
MedenoSrce

#10 Re: O zenama

Post by MedenoSrce »

Primjer II

Ona ne zeli djecu, on ne zeli djecu skupa su preko 10g. Ona radi fino zaradjuje, on radi odlicno zaradjuje kad im dodjes njih dvoje igraju PSa, uvijek otvorena boca dobrog vina uz mezu.
Putuju svako malo, nema gdje nisu bili. Vole se neizmjerno iako nekad znaju shukati jedno drugom uz casu vina (uglavnom o tome ko je vise pretrcao/preplivao/nivoa presao ...)
Ramzess Veliki

#11 Re: O zenama

Post by Ramzess Veliki »

Imam i ja jedan divan primjer za savršenu ženu:
- Imaju dvije cure voze dobre motore. :thumbup:
:D
WildRedRose

#12 Re: O zenama

Post by WildRedRose »

medena, svaka cast na primjerima, hocu jos :D
Angel_24

#13 Re: O zenama

Post by Angel_24 »

Eh slazem se da ne treba generalizirati.
Evo ja sam musko pa mi je glavni cilj u zivotu da imam svoju porodicu, djecu, zenu...koje cu bezuslovno da volim :)
I gdje cemo biti sretni u nasem malom toplom domu punom ljubavi :) To je po mom misljenu cilj i san svake normalne osobe :)
MedenoSrce

#14 Re: O zenama

Post by MedenoSrce »

Primjer III

manje od 5g u braku ona njega za sve naruzi kao malo dijete, neki dan mu je psovala familiju inace je cura dipl.ing
kada dodje kuci pita ga sto joj nije supu napravio a bio je cijeli dan slobodan, onda ga naruzi a sve s onim prstom ispruzenim i tako se i oni volU
respo

#15 Re: O zenama

Post by respo »

primjer jedan jedini i jedinstven na ovim prostorima :)

ja ni jednu s foruma ne volim a svakoj se svidjam :D
amazon

#16 Re: O zenama

Post by amazon »

primjer xxxl..oni se nikada nisu vidjeli, oni ne znaju ni da postoji onaj drugi..oni su sretni jer se ne poznaju, oni se ne mrze, oni se vole, ali svako sa drugom osobom :D
amazon

#17 Re: O zenama

Post by amazon »

MedenoSrce wrote:Primjer III

manje od 5g u braku ona njega za sve naruzi kao malo dijete, neki dan mu je psovala familiju inace je cura dipl.ing
kada dodje kuci pita ga sto joj nije supu napravio a bio je cijeli dan slobodan, onda ga naruzi a sve s onim prstom ispruzenim i tako se i oni volU
a sta je sa tobom, gdje si ti u toj prici :shock: cini mi se da nam pricas bajke :D ja bajke ne volim, ja zivim u realnom svijetu :D
FreakyStyley

#18 Re: O zenama

Post by FreakyStyley »

MedenoSrce wrote:Primjer II

Ona ne zeli djecu, on ne zeli djecu skupa su preko 10g. Ona radi fino zaradjuje, on radi odlicno zaradjuje kad im dodjes njih dvoje igraju PSa, uvijek otvorena boca dobrog vina uz mezu.
Putuju svako malo, nema gdje nisu bili. Vole se neizmjerno iako nekad znaju shukati jedno drugom uz casu vina (uglavnom o tome ko je vise pretrcao/preplivao/nivoa presao ...)
Jesu ludi ti gejmeri, oca mi.
honky tonk

#19 Re: O zenama

Post by honky tonk »

ah taj Puskin... mazohista. :mrgreen:

nema uspjesne veze/braka bez uzajamnog postovanja, povjerenja i ljubavi.
Eluveitie

#20 Re: O zenama

Post by Eluveitie »

Jao ovo je divno, samo ne valja brate bez djece.. :D
krater

#21 Re: O zenama

Post by krater »

amazon wrote:
MedenoSrce wrote:Primjer III

a sta je sa tobom, gdje si ti u toj prici :shock: cini mi se da nam pricas bajke :D ja bajke ne volim, ja zivim u realnom svijetu :D
:thumbup: :lol:
esso_sa

#22 Re: O zenama

Post by esso_sa »

Ramzess Veliki wrote:Imam i ja jedan divan primjer za savršenu ženu:
- Imaju dvije cure voze dobre motore. :thumbup:
:D
Ima jos bolje ! Nadjes zenu koja je kao i ti luda za motorima i sa kojom zajedno krotis krivine sa vasom zvijeri na 2 tocka :thumbup:
Licni primjer :)
Strelac80

#23 Re: O zenama

Post by Strelac80 »

Ja cu samo da cestitam dragim damama ,njihov praznik,da provedu u sreci i ljubavi,sa svojima najmilijima,jer kada ste srecni i puni ljubavi,tada ste i zdravi,pa,drage dame,sretan vam 8 mart!
petunija

#24 Re: O zenama

Post by petunija »

Strelac80 wrote:Ja cu samo da cestitam dragim damama ,njihov praznik,da provedu u sreci i ljubavi,sa svojima najmilijima,jer kada ste srecni i puni ljubavi,tada ste i zdravi,pa,drage dame,sretan vam 8 mart!
:thumbup: Hvala :)
illuminated

#25 Re: O zenama

Post by illuminated »

Nasli su se. Lijepo je procitati ovako nesto ali je jako malo ovakvih parova.
Post Reply