.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mandarina31
- didžej
#3 Re: O zenama
znaci da ga je izgleda puskin bas pusio kod zena.mandarina31 wrote:Što manje ženu volimo, to joj se više sviđamo. Aleksandar Puškin
Sta bi ovo u praksi znacilo? XD
- ho oponopono
#4 Re: O zenama
...to znači da si skot, u oba slučaja i muškarac koji se tako ponaša prema ženi i djeva koja pristaje na to! 
- Ramzess Veliki
#5 Re: O zenama
didžej wrote:znaci da ga je izgleda puskin bas pusio kod zena.mandarina31 wrote:Što manje ženu volimo, to joj se više sviđamo. Aleksandar Puškin
Sta bi ovo u praksi znacilo? XD
- Ramzess Veliki
#6 Re: O zenama
Ne može se ni o kome generalisati. Toliko je različitih iskustava. Evo da ne bude sve crno, moja nekadašnja umalo pa ljubav udala se za mog poznanika, ma svako malo pomislim šta sam napustio ... idealna žena kakvu bi svako poželio. Izađe sa mužem da mu izabere košulju, uvijek je sa njim, nikad ju ne vidim samu osim kada je vozila bebu u kolicima. Sada zajedno šetaju sa curicom, i vidiš na njima da su sretni, da nema tenzija, da je ostvarila sklad. A on ju mazi, tepa joj, nikada ne diže glas na nju. 
- WildRedRose
#7 Re: O zenama
svaka cast na primjeruRamzess Veliki wrote:Ne može se ni o kome generalisati. Toliko je različitih iskustava. Evo da ne bude sve crno, moja nekadašnja umalo pa ljubav udala se za mog poznanika, ma svako malo pomislim šta sam napustio ... idealna žena kakvu bi svako poželio. Izađe sa mužem da mu izabere košulju, uvijek je sa njim, nikad ju ne vidim samu osim kada je vozila bebu u kolicima. Sada zajedno šetaju sa curicom, i vidiš na njima da su sretni, da nema tenzija, da je ostvarila sklad. A on ju mazi, tepa joj, nikada ne diže glas na nju.
- MedenoSrce
#8 Re: O zenama
Fala ti ali ja sama sa sobom ne mogu 24h pa moram leci da odspavam a kamo li sa nekim drugim i sve evo kontam mogla mu je golim rukama dici spomenik za zivota jer ne dize glas na njuRamzess Veliki wrote:nikad ju ne vidim samu osim kada je vozila bebu u kolicima ... nikada ne diže glas na nju.
Evo jedan primjer od mene:
u ranim su 40tim, imaju 5ero djece ona u savrsenoj liniji poslije svakog djeteta, on radi i zaradjuje odlicno, ona organizuje djecu sa skolama, vanskolskim aktivnostima, brine se da imaju 5 domacih obroka dnevno pretezno iz domaceg uzgoja, dva puta godisnje njih dvoje otputuju negdje i provedu sami po 15ak dana
Ne svadjaju se i danas se drze za ruke, ljube prilikom svakog susreta i neizmjerno se postuju.
- Ramzess Veliki
#9 Re: O zenama
Raj ...MedenoSrce wrote:Fala ti ali ja sama sa sobom ne mogu 24h pa moram leci da odspavam a kamo li sa nekim drugim i sve evo kontam mogla mu je golim rukama dici spomenik za zivota jer ne dize glas na njuRamzess Veliki wrote:nikad ju ne vidim samu osim kada je vozila bebu u kolicima ... nikada ne diže glas na nju.![]()
Evo jedan primjer od mene:
u ranim su 40tim, imaju 5ero djece ona u savrsenoj liniji poslije svakog djeteta, on radi i zaradjuje odlicno, ona organizuje djecu sa skolama, vanskolskim aktivnostima, brine se da imaju 5 domacih obroka dnevno pretezno iz domaceg uzgoja, dva puta godisnje njih dvoje otputuju negdje i provedu sami po 15ak dana
Ne svadjaju se i danas se drze za ruke, ljube prilikom svakog susreta i neizmjerno se postuju.
- MedenoSrce
#10 Re: O zenama
Primjer II
Ona ne zeli djecu, on ne zeli djecu skupa su preko 10g. Ona radi fino zaradjuje, on radi odlicno zaradjuje kad im dodjes njih dvoje igraju PSa, uvijek otvorena boca dobrog vina uz mezu.
Putuju svako malo, nema gdje nisu bili. Vole se neizmjerno iako nekad znaju shukati jedno drugom uz casu vina (uglavnom o tome ko je vise pretrcao/preplivao/nivoa presao ...)
Ona ne zeli djecu, on ne zeli djecu skupa su preko 10g. Ona radi fino zaradjuje, on radi odlicno zaradjuje kad im dodjes njih dvoje igraju PSa, uvijek otvorena boca dobrog vina uz mezu.
Putuju svako malo, nema gdje nisu bili. Vole se neizmjerno iako nekad znaju shukati jedno drugom uz casu vina (uglavnom o tome ko je vise pretrcao/preplivao/nivoa presao ...)
- Ramzess Veliki
#11 Re: O zenama
Imam i ja jedan divan primjer za savršenu ženu:
- Imaju dvije cure voze dobre motore.

- Imaju dvije cure voze dobre motore.
- WildRedRose
#12 Re: O zenama
medena, svaka cast na primjerima, hocu jos 
-
Angel_24
#13 Re: O zenama
Eh slazem se da ne treba generalizirati.
Evo ja sam musko pa mi je glavni cilj u zivotu da imam svoju porodicu, djecu, zenu...koje cu bezuslovno da volim
I gdje cemo biti sretni u nasem malom toplom domu punom ljubavi
To je po mom misljenu cilj i san svake normalne osobe 
Evo ja sam musko pa mi je glavni cilj u zivotu da imam svoju porodicu, djecu, zenu...koje cu bezuslovno da volim
I gdje cemo biti sretni u nasem malom toplom domu punom ljubavi
- MedenoSrce
#14 Re: O zenama
Primjer III
manje od 5g u braku ona njega za sve naruzi kao malo dijete, neki dan mu je psovala familiju inace je cura dipl.ing
kada dodje kuci pita ga sto joj nije supu napravio a bio je cijeli dan slobodan, onda ga naruzi a sve s onim prstom ispruzenim i tako se i oni volU
manje od 5g u braku ona njega za sve naruzi kao malo dijete, neki dan mu je psovala familiju inace je cura dipl.ing
kada dodje kuci pita ga sto joj nije supu napravio a bio je cijeli dan slobodan, onda ga naruzi a sve s onim prstom ispruzenim i tako se i oni volU
- respo
#15 Re: O zenama
primjer jedan jedini i jedinstven na ovim prostorima 
ja ni jednu s foruma ne volim a svakoj se svidjam
ja ni jednu s foruma ne volim a svakoj se svidjam
-
amazon
#16 Re: O zenama
primjer xxxl..oni se nikada nisu vidjeli, oni ne znaju ni da postoji onaj drugi..oni su sretni jer se ne poznaju, oni se ne mrze, oni se vole, ali svako sa drugom osobom 
-
amazon
#17 Re: O zenama
a sta je sa tobom, gdje si ti u toj priciMedenoSrce wrote:Primjer III
-
FreakyStyley
#18 Re: O zenama
Jesu ludi ti gejmeri, oca mi.MedenoSrce wrote:Primjer II
- honky tonk
#19 Re: O zenama
ah taj Puskin... mazohista.
nema uspjesne veze/braka bez uzajamnog postovanja, povjerenja i ljubavi.
nema uspjesne veze/braka bez uzajamnog postovanja, povjerenja i ljubavi.
- Eluveitie
#20 Re: O zenama
Jao ovo je divno, samo ne valja brate bez djece..MedenoSrce wrote:Primjer II
-
krater
#21 Re: O zenama
amazon wrote:a sta je sa tobom, gdje si ti u toj priciMedenoSrce wrote:Primjer III
kada dodje kuci pita ga sto joj nije supu napravio a bio je cijeli dan slobodan, onda ga naruzi a sve s onim prstom ispruzenim i tako se i oni volUcini mi se da nam pricas bajke
ja bajke ne volim, ja zivim u realnom svijetu
-
esso_sa
#22 Re: O zenama
Ima jos bolje ! Nadjes zenu koja je kao i ti luda za motorima i sa kojom zajedno krotis krivine sa vasom zvijeri na 2 tockaRamzess Veliki wrote:Imam i ja jedan divan primjer za savršenu ženu:
- Imaju dvije cure voze dobre motore.![]()
Licni primjer
- Strelac80
#23 Re: O zenama
Ja cu samo da cestitam dragim damama ,njihov praznik,da provedu u sreci i ljubavi,sa svojima najmilijima,jer kada ste srecni i puni ljubavi,tada ste i zdravi,pa,drage dame,sretan vam 8 mart!
- petunija
#24 Re: O zenama
Strelac80 wrote:Ja cu samo da cestitam dragim damama ,njihov praznik,da provedu u sreci i ljubavi,sa svojima najmilijima,jer kada ste srecni i puni ljubavi,tada ste i zdravi,pa,drage dame,sretan vam 8 mart!
- illuminated
#25 Re: O zenama
Nasli su se. Lijepo je procitati ovako nesto ali je jako malo ovakvih parova.MedenoSrce wrote:Primjer II