"Schröder izrazio sram zbog Auschwitza"
Dali cemo morat cekat 60 godina za jedno
pravo izvinjenje?
Slazem se absolutno! Iz narodne Armije napravit nesto NEbosanskoKlesar Tadija Tegoba wrote:Ne znam, takve ljude tesko da ce ikada biti sram, nema to obraza ni 2 prsta. Sramovi slicnih ljudi se jedino mogu prisilno isprovocirati kaznama na sudu.
Mene je istinski sram zbog Kazana i Cace, zbog Grabovice, zbog mudzahedina, zbog pljacki u ratu, zbog nikad iskreno slijedjene platforme Predsjednistva, zbog napustenog Jovana Divjaka, zbog tipova poput Cengica i Radoncica, zbog svih onih sto poginuse i ne misleci na vjeru i naciju - nego na komsiju i saborca - i na kraju ih prisilno i posthumno sehidima prozvase, sram me je zbog neznanja i nekulture kod nas. Svega toga me je sram.
Klesar Tadija Tegoba wrote: Mene je istinski sram zbog Kazana i Cace, zbog Grabovice, zbog mudzahedina, zbog pljacki u ratu, zbog nikad iskreno slijedjene platforme Predsjednistva, zbog napustenog Jovana Divjaka, zbog tipova poput Cengica i Radoncica, zbog svih onih sto poginuse i ne misleci na vjeru i naciju - nego na komsiju i saborca
BIH nikad nece pripadati samo jednom narodu...ekstremni srbi i hrvati su se opekli pokusavajuci da inplementiraju takvu platformu...opeci ce se i svi ostali sa istim naumomAbdurrahman 1 wrote:Tadija ... stid te je zbog mudzahida nesto ?
dosli da tebe i tvoju zadnjicu brane u BiH, da ginu za tebe, odnosno za islam
Oooo,Abdurahman....es-selamu-alejkumAbdurrahman 1 wrote:Tadija ... stid te je zbog mudzahida nesto ?
I trebas da se stidis kada si takav dzahil.
Niti su ubijali civile, niti su silovali. Ubijali su vojnike sto je i legalno u ratu. To su radili svi u BiH.
Mucenje Srba u Vozucoj i sl., su velika izmisljotina, koja se moze sa svacim pobiti.
Naime, trebas da budes ponosan sto su iz svojih toplih domova, kuca, od svih famelija itd., dosli da tebe i tvoju zadnjicu brane u BiH, da ginu za tebe, odnosno za islam, dok je preko pola miliona Bosnja pobjeglo preko granice. Bosnje bjeze, a mudzahidi dolaze da brane. I stidis se ih ? Sram neka tebe bude.
Ti bi se javio na guzicu,kad ne bi na usta....sve u odbranu strankeProdukt C wrote:malo si ti pomjes´o, dobri moj...Klesar Tadija Tegoba wrote:Ne znam, takve ljude tesko da ce ikada biti sram, nema to obraza ni 2 prsta. Sramovi slicnih ljudi se jedino mogu prisilno isprovocirati kaznama na sudu.
Mene je istinski sram zbog Kazana i Cace, zbog Grabovice, zbog mudzahedina, zbog pljacki u ratu, zbog nikad iskreno slijedjene platforme Predsjednistva, zbog napustenog Jovana Divjaka, zbog tipova poput Cengica i Radoncica, zbog svih onih sto poginuse i ne misleci na vjeru i naciju - nego na komsiju i saborca - i na kraju ih prisilno i posthumno sehidima prozvase, sram me je zbog neznanja i nekulture kod nas. Svega toga me je sram.
Jeste,sad je demokratija...i ko ne vjeruje,jebo je jezaProdukt C wrote: vjera i nacija ne moraju biti institucionalzirane u stranci
to sto ste vi drugovi navikli da se jutro i noc docekuje u partiji koja vedri & oblaci, samo je zaostavstina iz davno-proslih-vremena...
Chat Nick wrote:ta izvinjenja su glupost... sta se aja imam izvinjavati nekome za nesto sto nema veze sa mnom?
usput
Sarajevo 6. decembar 2004.
Predsednik Srbije Boris Tadic se u Sarajevu izvinio "svima protiv kojih je cinjen zlocin u ime srpskog naroda".
Tadic je nakon razgovora sa clanovima Predsednistva BiH, u Sarajevu rekao da je u regionu bilo zlocina na svim stranama i da ocekuje i od drugih da se izvine za zlocine prema Srbima, Hrvatima i Muslimanima.
Izvinjavajuci se svima protiv kojih je cinjen zlocin u ime srpskog naroda, predsednik Tadic je rekao da je, ipak, nemoguce optuzivati samo jedan narod, jer su zlocini vrseni i protiv Srba, te da zbog toga "svi jedni drugima dugujemo izvinjenje": "Ja se izvinjavam svima protiv kojih je cinjen zlocin u ime srpskog naroda, ali to nije cinio srpski narod, nego su zlocinci pojedinci i nemoguce je optuzivati jedan narod. Isti zlocini su vrseni protiv naseg naroda i u tom smislu svi dugujemo jedni drugima izvinjenje. Ako ja treba prvi da pocnem - evo, tu sam. Za mene je presudno vazno za poverenje da svi zlocinci odgovaraju zbog zlocina i da nema jednostranog pristupa zlocinu i da nema nikakve protekcije kada su zlocini u pitanju, onih nacinjenih prema Bosnjacima, Hrvatima ili Srbima".
Shizoidni paranoici mogu si umisliti da su bogovi , kao sto si je Salvador dali umislio da je spuz.Zato je imao extremno duge i specificne brkove.Produkt C wrote:baba, duze od tebe, duze od tebemargareta wrote: Engramoidni sa svih svojih 40 - 50 nickova *zapalo* im. nece dugo.