Veliko razocarenje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

avangard

#1 Veliko razocarenje

Post by avangard »

Duga je prica, ali odlucih da je podijelim s cijenjenim forumasima, mozda mi bude lakse :)

Naime, upoznah jednu curu na nekom partiu, uzeh broj, culi smo se porukama odmah sutradan, ono opusteno... od par osoba koje su je poznavale dobih takve komplimente o njoj u stilu kako je ekstra, bolju necu naci, itd... (tu sam napravio odmah najvecu gresku jer sam nasjeo na te price)... Odmah sam u glavi imao sliku savrsene osobe, tu sam se debelo zaj..ebo

Odmah posije toga vijedjeli smo se par puta, ali mi je odmah dala do znanja da ne zeli da ulazi u vezu jer zivi u drugom gradu, a i da nakon zavrsetka skole planira faks u inostranstvu, te kao da bi nasa veza imala previse komplikacija... Slozio sam se s njom jer je prica stvarno imala smisla... Ali sam joj dao do znanja da mi je stalo do nje i da cemo vidjeti sta ce vrijeme donijeti... Mozda sam se tu zezno, jer ko danas cijeni iskrenost...

Ali muskarci ko muskarci, kad zapnu za nesto idu glavom kroz zid, ja i dalje nastavih slati poruke, ona odgovara u nekoj opustenoj varijanti ali vidi se da i s njene strane ima dosta interesovanja...

Medjutim, zadnjih nekoliko dana ona vec polako pocinje da se distancira, osjetio sam to i poceo se i ja polako distancirati, postujuci njen stav oko svega toga i njenu odluku... Medjutim, zadnji vikend odlazim u diskoteku (nisam ocekivao da ce biti tu) sjedam za stol s 3 drugarice (mozda je ovo bitno) , i iznenada ugledah nju... vidjela je i ona mene... Kad sam je vidio , odmah sam se premjestio na drugo mjesto gdje cu imati bolji pogleda na nju i u jednom momentu joj prilazim, pokusavamo zapoceti neku pricu iako je tesko bilo zbog buke, govori mi kad ide nazad... i bla bla neke price... i u tom trenutku jedna poznanica mi se ubacuje u razgovor meni se obracajuci (mozda je i ovo bitno za pricu) ja pokusavam da to ignorisem i da nastavim razgovor s OVOM, vidim na njoj da ju je to pogodila sto mi se ova par puta obratila dok sam pricao s njom... daje mi do znanja da odem... ja odlazim i vracam se za sto gdje su mi bile te tri drugarice...

I sad obrat, prilazi joj jedan od najvecih klosara i ona s njim izlazi vani, ja ostajem zaprepasten :-) :-) :-) znate kad u glavi sliku o nekome za koga mislite da je karakteran, da ima svoj stav, da je na neki nacin savrsen... i onda spadne na nesto tako... sve se rusi, razocaranje ogromno, uneste se u nesto potpuno iskreno, bez nekih namjera, nego samo spremni da s tom osobom podijelite sve i onda se sva vasa razmisljanja, eventualna planiranja, mastanja sruse u jednom trenutku kad vidite da ta osoba nije ta kao sto se cinila... Dobro jedna izreka kaze da nas ne razocaraju ljudi, nego misljenja koja imamo o njima :|

Tekst je dug, ali molio bih za misljenje, imam osjecaj da bi mi bilo lakse... tesko mi je ovih dana, dozivio sam jedno od malo vecih razocaranje.... pozdrav svima
avangard

#2 Re: Veliko razocarenje

Post by avangard »

Religious Fantastic wrote: sinko, koliko ti je godina? ovo ti jedno od većih razočarenja u životu? Da nisi ti onaj Brankovićev mali možda? :D
dobra fora :thumbup: mozda je nekad iskoristim :thumbup:

... iskreno, zamisli situaciju kad su ti vecinu zivota drustvo bile neke nekarakterne cure, lake cure... i onda mislis da si upoznao nekog DRUGACIJEG, i na kraju skontas da su uglavnom sve - sve iste :run:
Aleluja

#3 Re: Veliko razocarenje

Post by Aleluja »

Jao Gospode, na sabah morgen melanholija, daj malo živosti! :D

Ti si sam djevu idealizirao, stavio ju na pijedestal, stvorio neku iluziju o njoj što nema nikakve veze izgleda sa onim što ona zaiste jeste (sam si priznao)...ona ti je na startu stavila do znanja da ne želi ozbilju, a tebi je već bilo stalo do nje , ali ne možeš nešto forsirati nazor, to tako ne ide, za svaki odnos je potrebno dvoje...da ne dužim biće djevi još, ima ih za izvoza :D biće i razočarenja a i lijepih momenata... sve je to život! Ti pjevaj, kakav radostan dan ptice pjevaju aleluja... :D
Mračajski proto

#4 Re: Veliko razocarenje

Post by Mračajski proto »

Tobe jarabi, gdje ćeš ovo na sabahu pisati. **** vas žene.
avangard

#5 Re: Veliko razocarenje

Post by avangard »

Aleluja wrote:Jao Gospode, na sabah morgen melanholija, daj malo živosti! :D

Ti si sam djevu idealizirao, stavio ju na pijedestal, stvorio neku iluziju o njoj što nema nikakve veze izgleda sa onim što ona zaiste jeste (sam si priznao)...ona ti je na startu stavila do znanja da ne želi ozbilju, a tebi je već bilo stalo do nje , ali ne možeš nešto forsirati nazor, to tako ne ide, za svaki odnos je potrebno dvoje...da ne dužim biće djevi još, ima ih za izvoza :D biće i razočarenja a i lijepih momenata... sve je to život! Ti pjevaj, kakav radostan dan ptice pjevaju aleluja... :D
:thumbup:
tajmahalica

#6 Re: Veliko razocarenje

Post by tajmahalica »

najbolji mi je dio ovo :
"
razocaranje ogromno, uneste se u nesto potpuno iskreno, bez nekih namjera, nego samo ( ALI IPAK ) spremni da s tom osobom podijelite sve i onda se sva vasa razmisljanja, eventualna planiranja, mastanja sruse u jednom trenutku kad vidite da ta osoba nije ta kao sto se cinila "

preoštro se krenulo.....jak zamah...
muhafuca

#7 Re: Veliko razocarenje

Post by muhafuca »

avangard wrote: I sad obrat, prilazi joj jedan od najvecih klosara i ona s njim izlazi vani, ja ostajem zaprepasten :-) :-) :-)
Ne kontam ovaj dio - sta je tu problem ?
Jesi li mislio izlazi sa njim pod ruku (ono kao momak i djevojka) ili jednostavno izlazi van i to je to
Mozda lika zna nekim cudnim sticajem okolnosti , mozda su komsije pa ce zajedno kuci , mozda se znaju sa faxa pa
ce je otpratit jedan dio puta do kuce ....

nisi detaljisao sta te je razocaralo - mislim ako je samo ovo onda ti je citav text bezzzze

Mozda ti tipa smatras klosarom jer si ljubomoran a tip ustvari mozda normala ...
avangard

#8 Re: Veliko razocarenje

Post by avangard »

muhafuca wrote:
avangard wrote: I sad obrat, prilazi joj jedan od najvecih klosara i ona s njim izlazi vani, ja ostajem zaprepasten :-) :-) :-)
Ne kontam ovaj dio - sta je tu problem ?
Jesi li mislio izlazi sa njim pod ruku (ono kao momak i djevojka) ili jednostavno izlazi van i to je to
Mozda lika zna nekim cudnim sticajem okolnosti , mozda su komsije pa ce zajedno kuci , mozda se znaju sa faxa pa
ce je otpratit jedan dio puta do kuce ....

nisi detaljisao sta te je razocaralo - mislim ako je samo ovo onda ti je citav text bezzzze

Mozda ti tipa smatras klosarom jer si ljubomoran a tip ustvari mozda normala ...

to me je najvise razocaralo... da objasnim : usla je u semu sa najvecim olosom u kvartu, od kojeg normalan narod okrece glavu... to me mozda najvise pogodilo, sad sto je to uradila - nikad mi nece biti jasno, al eto ispostavlja se da nije ono sto sam mislio da jeste... vec suprotnost :run:
racionalista

#9 Re: Veliko razocarenje

Post by racionalista »

ja bi se automatski rokno i to ispijajuci esenciju, i tako spasio covjecanstvo
alchak.ba

#10 Re: Veliko razocarenje

Post by alchak.ba »

Sta treba da predstavlja to sto je iizasla s "klosarom"?
Mozda joj je "klosar" rodjak ili neki prijatelj?

I da, savjet - Ne pravi misljenje o drugome na osnovu tudjih prica -
*mima*

#11 Re: Veliko razocarenje

Post by *mima* »

rasplaka me na sabahu :cry:
Ghost_Rider_XXX

#12 Re: Veliko razocarenje

Post by Ghost_Rider_XXX »

Maštanja, planovi, kuća, djeca, cuko, a ni srednja škola još nije gotova. :lol: :lol: :lol: :lol:
hanady

#13 Re: Veliko razocarenje

Post by hanady »

Cim se "prostres ko ponjava" na pocetku, gotovo ti je to! Pogotovo kad druga strana skoro pa ravnodusna....
rise against

#14 Re: Veliko razocarenje

Post by rise against »

Ja mislio nesto bolje,nidj hodze,direktora,svijece,cura nije htjela vezu,rekla ti,ide vanka i gotovo,mogo si je probat :dance: :dance: pa sta bude
Ray

#15 Re: Veliko razocarenje

Post by Ray »

avangard wrote: to me je najvise razocaralo... da objasnim : usla je u semu sa najvecim olosom u kvartu, od kojeg normalan narod okrece glavu... to me mozda najvise pogodilo, sad sto je to uradila - nikad mi nece biti jasno, al eto ispostavlja se da nije ono sto sam mislio da jeste... vec suprotnost :run:
Prihvati samo jednu cinjenicu - one ne zeli nista ozbiljno,ne zeli se tek tako vezati,jer moze biti komplikovano...A i ako je izasla iz kluba sa tim likom,ne mora znaciti da se pokupila...A i da se pokupila,on je haman bolje od tebe odigrao,ako to traje...Ima tu i tebe,kako si igrao,tako je i ona plesala... Probaj naci djevojku,koja je za ozbiljne veze...koliko god ova djelovala privlacna,to je kratkotrajno i da se spetljate... :mrgreen:
alchak.ba

#16 Re: Veliko razocarenje

Post by alchak.ba »

*mima* wrote:rasplaka me na sabahu :cry:
sto si ti emotivno bice
Michun

#17 Re: Veliko razocarenje

Post by Michun »

Ja bi samo da izjavim da se osjecam veoma eventualno :lol:

Da priznam (ko' AA) da pratim ove teme i da glupljih nije bilo od kad sam clan ovog foruma. Odakle ideje? Zvuci kao pismena vjezba!
rise against

#18 Re: Veliko razocarenje

Post by rise against »

Michun wrote:Ja bi samo da izjavim da se osjecam veoma eventualno :lol:

Da priznam (ko' AA) da pratim ove teme i da glupljih nije bilo od kad sam clan ovog foruma. Odakle ideje? Zvuci kao pismena vjezba!
pismena vjezba iz osnovne skole,ovo nije na nivou srednjoskolskih(barem gimnazijskih)
susc_ovjek

#19 Re: Veliko razocarenje

Post by susc_ovjek »

Najbolje je da odes i tom 'klosaru' pred njom kazes da je klosar... i sto mislis da je klosar.

Odmah ce te zavoljet i mozete ispunit sve planove koje si zamislio...
duplanula

#20 Re: Veliko razocarenje

Post by duplanula »

Dragi Teen i Ok,

Moja simpatija se pokupila sa klosarom, nakon sto je meni rekla da nece nista samnom? Da li da se i dalje borim za nju?
avangard

#21 Re: Veliko razocarenje

Post by avangard »

hanady wrote:Cim se "prostres ko ponjava" na pocetku, gotovo ti je to! Pogotovo kad druga strana skoro pa ravnodusna....
ukratko to je to :thumbup: ovo mi je prvi put da sam se otvorio na ovakav nacin, iz raloga koje sam gore naveo :D ovo mi je skola za ubuduce, vratit se starom nacinu, ispostavilo se uspjesnijem :)
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#22 Re: Veliko razocarenje

Post by anoush »

duplanula wrote:Dragi Teen i Ok,

Moja simpatija se pokupila sa klosarom, nakon sto je meni rekla da nece nista samnom? Da li da se i dalje borim za nju?
Dragi Verteru,

Da.
Za ljubav se moraš boriti!

Tvoji,
Teen i Ok
Mračajski proto

#23 Re: Veliko razocarenje

Post by Mračajski proto »

Bocni je i ispari se. :mrgreen:
gerberica

#24 Re: Veliko razocarenje

Post by gerberica »

Proci ce te ako se smiris nekih 6-8 mjeseci. ;-)
*mima*

#25 Re: Veliko razocarenje

Post by *mima* »

Image
Locked