Naime, upoznah jednu curu na nekom partiu, uzeh broj, culi smo se porukama odmah sutradan, ono opusteno... od par osoba koje su je poznavale dobih takve komplimente o njoj u stilu kako je ekstra, bolju necu naci, itd... (tu sam napravio odmah najvecu gresku jer sam nasjeo na te price)... Odmah sam u glavi imao sliku savrsene osobe, tu sam se debelo zaj..ebo
Odmah posije toga vijedjeli smo se par puta, ali mi je odmah dala do znanja da ne zeli da ulazi u vezu jer zivi u drugom gradu, a i da nakon zavrsetka skole planira faks u inostranstvu, te kao da bi nasa veza imala previse komplikacija... Slozio sam se s njom jer je prica stvarno imala smisla... Ali sam joj dao do znanja da mi je stalo do nje i da cemo vidjeti sta ce vrijeme donijeti... Mozda sam se tu zezno, jer ko danas cijeni iskrenost...
Ali muskarci ko muskarci, kad zapnu za nesto idu glavom kroz zid, ja i dalje nastavih slati poruke, ona odgovara u nekoj opustenoj varijanti ali vidi se da i s njene strane ima dosta interesovanja...
Medjutim, zadnjih nekoliko dana ona vec polako pocinje da se distancira, osjetio sam to i poceo se i ja polako distancirati, postujuci njen stav oko svega toga i njenu odluku... Medjutim, zadnji vikend odlazim u diskoteku (nisam ocekivao da ce biti tu) sjedam za stol s 3 drugarice (mozda je ovo bitno) , i iznenada ugledah nju... vidjela je i ona mene... Kad sam je vidio , odmah sam se premjestio na drugo mjesto gdje cu imati bolji pogleda na nju i u jednom momentu joj prilazim, pokusavamo zapoceti neku pricu iako je tesko bilo zbog buke, govori mi kad ide nazad... i bla bla neke price... i u tom trenutku jedna poznanica mi se ubacuje u razgovor meni se obracajuci (mozda je i ovo bitno za pricu) ja pokusavam da to ignorisem i da nastavim razgovor s OVOM, vidim na njoj da ju je to pogodila sto mi se ova par puta obratila dok sam pricao s njom... daje mi do znanja da odem... ja odlazim i vracam se za sto gdje su mi bile te tri drugarice...
I sad obrat, prilazi joj jedan od najvecih klosara i ona s njim izlazi vani, ja ostajem zaprepasten
Tekst je dug, ali molio bih za misljenje, imam osjecaj da bi mi bilo lakse... tesko mi je ovih dana, dozivio sam jedno od malo vecih razocaranje.... pozdrav svima