Cyber sex???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

MinothaurSa

#1 Cyber sex???

Post by MinothaurSa »

Po vasem misljenju postoji li cyber sex, ili je to samo iluzija, jer bez dodira i ostalih stvari sex ne moze da se ima?
Da li su ljudi po vasem misljenju koji kazu da su imali cyber sex, neki "pacenici" koji nemaju to uzivo, pa se "hvale" da to imaju preko neta, ili je to normala?
Iskreno ja nemam neko misljenje oko toga, ali me zanima vase!
majmunce

#2 Re: Cyber sex???

Post by majmunce »

MinothaurSa wrote:Po vasem misljenju postoji li cyber sex, ili je to samo iluzija, jer bez dodira i ostalih stvari sex ne moze da se ima?
Da li su ljudi po vasem misljenju koji kazu da su imali cyber sex, neki "pacenici" koji nemaju to uzivo, pa se "hvale" da to imaju preko neta, ili je to normala?
Iskreno ja nemam neko misljenje oko toga, ali me zanima vase!
Cyber sex se moze imati ako se ima vezu na daljini.
Not My Idea

#3 Re: Cyber sex???

Post by Not My Idea »

A kako je moguce da nemas misljenje?
Pa nije bas rijec o Bozijoj cestici pa da treba neka pamet da bi se imalo misljenje.

Cyber sex? Cuj je li iluzija :D Ko voli, nek izvoli. Normalna stvar.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4 Re: Cyber sex???

Post by Velkoski »

Ješta cyber sex ?
Not My Idea

#5 Re: Cyber sex???

Post by Not My Idea »

Ono zbog cega si opet upalio pp. :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#6 Re: Cyber sex???

Post by Velkoski »

De pojasni na pp :mrgreen:
MinothaurSa

#7 Re: Cyber sex???

Post by MinothaurSa »

Not My Idea wrote:A kako je moguce da nemas misljenje?
Pa nije bas rijec o Bozijoj cestici pa da treba neka pamet da bi se imalo misljenje.

Cyber sex? Cuj je li iluzija :D Ko voli, nek izvoli. Normalna stvar.
Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne! :mrgreen:
50%angel-50%devil

#8 Re: Cyber sex???

Post by 50%angel-50%devil »

leet wrote:Ješta cyber sex ?
cyber sex ti je nesto poput interaktivne video igrice.
a koliko je shvacen ozbiljno, pokazuje i to da se u prodaju pustene i razne spravice kako bi uzitak bio potpuniji.
Not My Idea

#9 Re: Cyber sex???

Post by Not My Idea »

MinothaurSa wrote: Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne! :mrgreen:
Eis to. A imas li misljenje o drogi, prostituciji, ubijanju, hrvanju, skakanju bungee jumping, reketiranju itd itd....?!
MinothaurSa

#10 Re: Cyber sex???

Post by MinothaurSa »

Not My Idea wrote:
MinothaurSa wrote: Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne! :mrgreen:
Eis to. A imas li misljenje o drogi, prostituciji, ubijanju, hrvanju, skakanju bungee jumping, reketiranju itd itd....?!
Droga - nisam ni za jedan opijat koji "uzima" razum, prostitucija - imam misljenje, jer ja radim to iz ljubavi, odnosno ne mora biti iz ljubavi, ali makar iz nekih strasti prema toj osobi, ubijanje - neispravno, jer ti samo Bog moze dati zivot, i uzeti ga, hvranje, skakanje - ne razmisljam o tome u opste............imas jos pitanja :dance:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#11 Re: Cyber sex???

Post by Velkoski »

Jes' probao sve to što si pobrojao ?
50%angel-50%devil

#12 Re: Cyber sex???

Post by 50%angel-50%devil »

a o cyber sexu razmisljas ali nemas nikakvo misljenje :?
MinothaurSa

#13 Re: Cyber sex???

Post by MinothaurSa »

leet wrote:Jes' probao sve to što si pobrojao ?
nisam sve naravno, ali makar te stvari imaju definiciju, i kroz nju mogu zakljuciti jel to po meni ispravno ili ne! a cyber sex nema definiciju, tako da ne mogu imati misljenje o tome............imas jos pitanje :dance:
MinothaurSa

#14 Re: Cyber sex???

Post by MinothaurSa »

50%angel-50%devil wrote:a o cyber sexu razmisljas ali nemas nikakvo misljenje :?
ne razmisljam, nego vas pitam..........ima razlike :-)
Not My Idea

#15 Re: Cyber sex???

Post by Not My Idea »

MinothaurSa wrote:
Not My Idea wrote:
Droga - nisam ni za jedan opijat koji "uzima" razum, prostitucija - imam misljenje, jer ja radim to iz ljubavi, odnosno ne mora biti iz ljubavi, ali makar iz nekih strasti prema toj osobi, ubijanje - neispravno, jer ti samo Bog moze dati zivot, i uzeti ga, hvranje, skakanje - ne razmisljam o tome u opste............imas jos pitanja :dance:
Znaci, probao si drogu?
Ako vec pominjes Boga, onda se mani cyber sexa i prostitucije :-) nego se ženi pa se onda sexaj, samo s njom.

Boldirano je :shock: :lol: .
MinothaurSa wrote: nisam sve naravno, ali makar te stvari imaju definiciju, i kroz nju mogu zakljuciti jel to po meni ispravno ili ne! a cyber sex nema definiciju, tako da ne mogu imati misljenje o tome............imas jos pitanje :dance:
Objasnjenja su ti strasna.
Nema definicju pa nemas misljenje? Evo-cyber sex je sex preko interneta, koji pak ide preko racunara. Dakle, dvije (ili vise) osobe se dopisuju s ciljem da dozive orgaNIZAM :D. Takodjer, kamera je cesto pomagalo pri istom.

Ajde sad daj misljenje.
Ghost_Rider_XXX

#16 Re: Cyber sex???

Post by Ghost_Rider_XXX »

Cayber šta??????
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#17 Re: Cyber sex???

Post by Velkoski »

Ghost_Rider_XXX wrote:Cayber šta??????
Završio ETF/FIT 8-)
Not My Idea

#18 Re: Cyber sex???

Post by Not My Idea »

Neka Ghoste..Ne treba ti ovaj belaj u zivotu. Bizi, pusti..
GoodTaste

#19 Re: Cyber sex???

Post by GoodTaste »

Ja to ovako shvatam ...
Recimo da je to masturbacija modernog doba. Prije sve sam zamisljas a sada imas nekog ko ce s druge strane da se pojavi i ubaci sebe u neku "pricu", nekako ispada "realnija" masta. Moze se koristiti preko chata, web-cam i odavno poznato vec hot-line sto ne spada, donekle, u ovo cyber. Sve u svemu neces nista :dance: niti ce tebe ista :dance: sem tvoje ruke/prstiju/vibratora il neke druge sprave. Najcesci korisnici su u dobi od 15 do 25 (rijetko iznad i ispod)i musko i zensko i sa ne bas sa "zavidnom vanjskom ljepotom".

Zakljucak:
Nista dok ne zovnes djevojku na :dance: , okanite se corava posla :mrgreen: :thumbup:

Ps: Svasta covjek vidi i cuje kada koristi internet par godina, svakodnevno se sam sebi moze da ibreti :lol:
Last edited by GoodTaste on 09/07/2012 19:01, edited 1 time in total.
snukey

#20 Re: Cyber sex???

Post by snukey »

Čuj nema definicije, čuj nema mišljenje, čuj iluzija :D :D :D
MinothaurSa

#21 Re: Cyber sex???

Post by MinothaurSa »

Not My Idea wrote:
Rekao sam nisam probao drogu, ali nisam ni za jedan opijat koji covjeku "uzima" um, i zbog koje ne moze normalno razmisljati i rezonovati! A za tu definiciju, reci mi iz kog naucnog rada si je uzeo, i ko je pisao taj naucni rad, pa da znam, da i ja procitam :dance:
Ghost_Rider_XXX

#22 Re: Cyber sex???

Post by Ghost_Rider_XXX »

Kakvo ba cyber karanje, iz iskustva kažem da je smor.
Not My Idea

#23 Re: Cyber sex???

Post by Not My Idea »

MinothaurSa wrote: Rekao sam nisam probao drogu, ali nisam ni za jedan opijat koji covjeku "uzima" um, i zbog koje ne moze normalno razmisljati i rezonovati! A za tu definiciju, reci mi iz kog naucnog rada si je uzeo, i ko je pisao taj naucni rad, pa da znam, da i ja procitam :dance:

:lol:
Necu vise, majke mi, evo odo. :D
GoodTaste

#24 Re: Cyber sex???

Post by GoodTaste »

MinothaurSa wrote:
Not My Idea wrote:
Rekao sam nisam probao drogu, ali nisam ni za jedan opijat koji covjeku "uzima" um, i zbog koje ne moze normalno razmisljati i rezonovati! A za tu definiciju, reci mi iz kog naucnog rada si je uzeo, i ko je pisao taj naucni rad, pa da znam, da i ja procitam :dance:
Eto imas moj "naucno istrazivacki" rad, par postova iznad, pa daj misljenje :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#25 Re: Cyber sex???

Post by ladyblue18 »

Dobro ste poceli... :mrgreen:
Post Reply