Cyber sex???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
MinothaurSa
#1 Cyber sex???
Po vasem misljenju postoji li cyber sex, ili je to samo iluzija, jer bez dodira i ostalih stvari sex ne moze da se ima?
Da li su ljudi po vasem misljenju koji kazu da su imali cyber sex, neki "pacenici" koji nemaju to uzivo, pa se "hvale" da to imaju preko neta, ili je to normala?
Iskreno ja nemam neko misljenje oko toga, ali me zanima vase!
Da li su ljudi po vasem misljenju koji kazu da su imali cyber sex, neki "pacenici" koji nemaju to uzivo, pa se "hvale" da to imaju preko neta, ili je to normala?
-
majmunce
#2 Re: Cyber sex???
Cyber sex se moze imati ako se ima vezu na daljini.MinothaurSa wrote:Po vasem misljenju postoji li cyber sex, ili je to samo iluzija, jer bez dodira i ostalih stvari sex ne moze da se ima?
- Not My Idea
#3 Re: Cyber sex???
A kako je moguce da nemas misljenje?
Pa nije bas rijec o Bozijoj cestici pa da treba neka pamet da bi se imalo misljenje.
Cyber sex? Cuj je li iluzija
Ko voli, nek izvoli. Normalna stvar.
Pa nije bas rijec o Bozijoj cestici pa da treba neka pamet da bi se imalo misljenje.
Cyber sex? Cuj je li iluzija
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4 Re: Cyber sex???
Ješta cyber sex ?
- Not My Idea
#5 Re: Cyber sex???
Ono zbog cega si opet upalio pp. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#6 Re: Cyber sex???
De pojasni na pp 
-
MinothaurSa
#7 Re: Cyber sex???
Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne!Not My Idea wrote:A kako je moguce da nemas misljenje?
Cyber sex? Cuj je li iluzijaKo voli, nek izvoli. Normalna stvar.
- 50%angel-50%devil
#8 Re: Cyber sex???
cyber sex ti je nesto poput interaktivne video igrice.leet wrote:Ješta cyber sex ?
a koliko je shvacen ozbiljno, pokazuje i to da se u prodaju pustene i razne spravice kako bi uzitak bio potpuniji.
- Not My Idea
#9 Re: Cyber sex???
Eis to. A imas li misljenje o drogi, prostituciji, ubijanju, hrvanju, skakanju bungee jumping, reketiranju itd itd....?!MinothaurSa wrote: Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne!
-
MinothaurSa
#10 Re: Cyber sex???
Droga - nisam ni za jedan opijat koji "uzima" razum, prostitucija - imam misljenje, jer ja radim to iz ljubavi, odnosno ne mora biti iz ljubavi, ali makar iz nekih strasti prema toj osobi, ubijanje - neispravno, jer ti samo Bog moze dati zivot, i uzeti ga, hvranje, skakanje - ne razmisljam o tome u opste............imas jos pitanjaNot My Idea wrote:Eis to. A imas li misljenje o drogi, prostituciji, ubijanju, hrvanju, skakanju bungee jumping, reketiranju itd itd....?!MinothaurSa wrote: Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#11 Re: Cyber sex???
Jes' probao sve to što si pobrojao ?
- 50%angel-50%devil
#12 Re: Cyber sex???
a o cyber sexu razmisljas ali nemas nikakvo misljenje 
-
MinothaurSa
#13 Re: Cyber sex???
nisam sve naravno, ali makar te stvari imaju definiciju, i kroz nju mogu zakljuciti jel to po meni ispravno ili ne! a cyber sex nema definiciju, tako da ne mogu imati misljenje o tome............imas jos pitanjeleet wrote:Jes' probao sve to što si pobrojao ?
-
MinothaurSa
#14 Re: Cyber sex???
ne razmisljam, nego vas pitam..........ima razlike50%angel-50%devil wrote:a o cyber sexu razmisljas ali nemas nikakvo misljenje
- Not My Idea
#15 Re: Cyber sex???
Znaci, probao si drogu?MinothaurSa wrote:Droga - nisam ni za jedan opijat koji "uzima" razum, prostitucija - imam misljenje, jer ja radim to iz ljubavi, odnosno ne mora biti iz ljubavi, ali makar iz nekih strasti prema toj osobi, ubijanje - neispravno, jer ti samo Bog moze dati zivot, i uzeti ga, hvranje, skakanje - ne razmisljam o tome u opste............imas jos pitanjaNot My Idea wrote:Eis to. A imas li misljenje o drogi, prostituciji, ubijanju, hrvanju, skakanju bungee jumping, reketiranju itd itd....?!MinothaurSa wrote: Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne!
Ako vec pominjes Boga, onda se mani cyber sexa i prostitucije
Boldirano je
Objasnjenja su ti strasna.MinothaurSa wrote: nisam sve naravno, ali makar te stvari imaju definiciju, i kroz nju mogu zakljuciti jel to po meni ispravno ili ne! a cyber sex nema definiciju, tako da ne mogu imati misljenje o tome............imas jos pitanje
Nema definicju pa nemas misljenje? Evo-cyber sex je sex preko interneta, koji pak ide preko racunara. Dakle, dvije (ili vise) osobe se dopisuju s ciljem da dozive orgaNIZAM
Ajde sad daj misljenje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#17 Re: Cyber sex???
Završio ETF/FITGhost_Rider_XXX wrote:Cayber šta??????
- Not My Idea
#18 Re: Cyber sex???
Neka Ghoste..Ne treba ti ovaj belaj u zivotu. Bizi, pusti..
-
GoodTaste
#19 Re: Cyber sex???
Ja to ovako shvatam ...
Recimo da je to masturbacija modernog doba. Prije sve sam zamisljas a sada imas nekog ko ce s druge strane da se pojavi i ubaci sebe u neku "pricu", nekako ispada "realnija" masta. Moze se koristiti preko chata, web-cam i odavno poznato vec hot-line sto ne spada, donekle, u ovo cyber. Sve u svemu neces nista
niti ce tebe ista
sem tvoje ruke/prstiju/vibratora il neke druge sprave. Najcesci korisnici su u dobi od 15 do 25 (rijetko iznad i ispod)i musko i zensko i sa ne bas sa "zavidnom vanjskom ljepotom".
Zakljucak:
Nista dok ne zovnes djevojku na
, okanite se corava posla
Ps: Svasta covjek vidi i cuje kada koristi internet par godina, svakodnevno se sam sebi moze da ibreti
Recimo da je to masturbacija modernog doba. Prije sve sam zamisljas a sada imas nekog ko ce s druge strane da se pojavi i ubaci sebe u neku "pricu", nekako ispada "realnija" masta. Moze se koristiti preko chata, web-cam i odavno poznato vec hot-line sto ne spada, donekle, u ovo cyber. Sve u svemu neces nista
Zakljucak:
Nista dok ne zovnes djevojku na
Ps: Svasta covjek vidi i cuje kada koristi internet par godina, svakodnevno se sam sebi moze da ibreti
Last edited by GoodTaste on 09/07/2012 19:01, edited 1 time in total.
- snukey
#20 Re: Cyber sex???
Čuj nema definicije, čuj nema mišljenje, čuj iluzija

-
MinothaurSa
#21 Re: Cyber sex???
Rekao sam nisam probao drogu, ali nisam ni za jedan opijat koji covjeku "uzima" um, i zbog koje ne moze normalno razmisljati i rezonovati! A za tu definiciju, reci mi iz kog naucnog rada si je uzeo, i ko je pisao taj naucni rad, pa da znam, da i ja procitamNot My Idea wrote:Eis to. A imas li misljenje o drogi, prostituciji, ubijanju, hrvanju, skakanju bungee jumping, reketiranju itd itd....?!MinothaurSa wrote: Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne!
- Ghost_Rider_XXX
#22 Re: Cyber sex???
Kakvo ba cyber karanje, iz iskustva kažem da je smor.
- Not My Idea
#23 Re: Cyber sex???
MinothaurSa wrote: Rekao sam nisam probao drogu, ali nisam ni za jedan opijat koji covjeku "uzima" um, i zbog koje ne moze normalno razmisljati i rezonovati! A za tu definiciju, reci mi iz kog naucnog rada si je uzeo, i ko je pisao taj naucni rad, pa da znam, da i ja procitam
Necu vise, majke mi, evo odo.
-
GoodTaste
#24 Re: Cyber sex???
Eto imas moj "naucno istrazivacki" rad, par postova iznad, pa daj misljenjeMinothaurSa wrote:Rekao sam nisam probao drogu, ali nisam ni za jedan opijat koji covjeku "uzima" um, i zbog koje ne moze normalno razmisljati i rezonovati! A za tu definiciju, reci mi iz kog naucnog rada si je uzeo, i ko je pisao taj naucni rad, pa da znam, da i ja procitamNot My Idea wrote:Eis to. A imas li misljenje o drogi, prostituciji, ubijanju, hrvanju, skakanju bungee jumping, reketiranju itd itd....?!MinothaurSa wrote: Pa ne mogu imati misljenje o necemu sto nisam probao........da jesam rekao bih jel moguce ili ne!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#25 Re: Cyber sex???
Dobro ste poceli...