Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
animus

#9826 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by animus »

sumirprimus wrote: 02/09/2021 13:15 bogme koliko ih razvlacite lako bi mogli popuslic za derbi :D
Ne bi nam bilo prvi put. :D
Gdje cemo ovakvu priliku propustiti. Naši Eurokremovci
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#9827 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

Image
Plunkett

#9828 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

sumirprimus wrote: 02/09/2021 13:15 bogme koliko ih razvlacite lako bi mogli popuslic za derbi :D
Jok, njih ćemo lagano dobiti.
Ove sezone imamo problema sa ovim jačim ekipama, ove slabije uzimamo sa 50% snage.
LSD

#9829 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Kad smo vec kod prijateljskih utakmica, prošle godine:

Image
Image

:gunjastajl:
ultima_palabra

#9830 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Igrao drugi tim, vjerovatno su malo i potcijenili ove, mislili da su kao nasi kantonalci kojima zabijes 10.
90minut

#9831 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by 90minut »

perscitus wrote: 02/09/2021 04:33
plain vanilla wrote: 01/09/2021 19:42

Nisu se jos vratili s utakmice, slave s igracima :mrgreen:
Bit će dočeka i slavlja, samo čekaj da se vrate sa turneje ''грбавица зa шuмске i шумадијске прчије и недођије''. Da je pauza duža hvatali bi ih dole po solunskom frontu. :lol:

E moj Željo, sramota je brate to, da ste na to spali da vas svaka krčma i prčvarnica iznajmljuje za male pare kad i gdje može, da Bekrić nakon Kazastana, Irana i Uzbekistana mora sad po stare dane izigravati dvorsku ludu i egzotičnu zvijer po onim anamo kaljugama i žabokrečinama. Skupo ste mu odanost naplatili. Skupo. Sramota.
Nadam se barem da je nakon tekme sasvim zasluženo imao pravo pri odabiru boje eurokrema? :lol: Barem nešto. Mada mi djeluje nekako ko lik koga možeš zajebati da je strana bijele boje ukusnija i bolja. :lol: Helem nejse, malom mi za vrijeme sljedeće pauze rođendan,hoću da ga iznenadim, kontam koliko bi me koštalo da vas iznajmim na neka dva sata? Hoću full package deal. Znači Bekrić mora igrati od prve!
Nisi napisao egzotičnu zvijer odbijam da povjerujem
perscitus

#9832 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

sumirprimus wrote: 02/09/2021 12:31 ha dobro ljudi igraju sa onim st imaju. mi to razumijemo jer smo cesto bili u slicnoj situaciji.
najlakse se bahatit, al se u bosni zacas okrene kolo srece i sve ti se vrati i jos sa kamatom.
Svaka sličnost sa stvarnim klubovima je slučajna? :nargila:
Image

animus wrote: 02/09/2021 12:51 Hoce li biti revanš protiv Eurokrema?
Nije fer da sad ovako ostane i da neko pomisli da je Željo ispod ranga G. Milanovaca.
Neće. Ali bit će aBd popravni protiv Soko Štarka prvom prilkom! :thumbup: :mrgreen:

90minut wrote: 02/09/2021 21:22 Nisi napisao egzotičnu zvijer odbijam da povjerujem
:?
Image
Grean

#9833 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

Gledam sta Madjari napravise u Backoj Topoli :shock:

Upravo osvjestavaju novootvoreni stadion, madjarski i srpski pop.

10 mil € u kamp i 15 mil € u stadion. I mi pricamo o nekim inveatitorima.

Klub TSC ili akademija, veze nemam.
perscitus

#9834 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

Grean wrote: 03/09/2021 16:22 Gledam sta Madjari napravise u Backoj Topoli :shock:

Ma kakvi crni investitori :lol: To Orban bilda privatne korporacije državnim subvencijama. Viđen mnogo puta podmazan mehanizam poreskih mahinacija. A sve pod plaštom podrške mađarskoj nacionalnoj manjini. Klijentelistička mreža, javni tenderi, poreski obveznici, Panonska nizija, solarni paneli i popovi. Što bi Zeničani rekli, ne, hvala, ja ću burek. 8)
90minut

#9835 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by 90minut »

perscitus wrote: 03/09/2021 18:02
Grean wrote: 03/09/2021 16:22 Gledam sta Madjari napravise u Backoj Topoli :shock:

Ma kakvi crni investitori :lol: To Orban bilda privatne korporacije državnim subvencijama. Viđen mnogo puta podmazan mehanizam poreskih mahinacija. A sve pod plaštom podrške mađarskoj nacionalnoj manjini. Klijentelistička mreža, javni tenderi, poreski obveznici, Panonska nizija, solarni paneli i popovi. Što bi Zeničani rekli, ne, hvala, ja ću burek. 8)
Stvarno se nekad covjek zacudi kako ne mogu vidjeti 2 metra ispred sebe ocite stvari.
Grean

#9836 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

Znaci fali nam madjarska manjina. Mi bi u vreci p.... za q.... uhvatili.
perscitus

#9837 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

Grean wrote: 03/09/2021 18:13

Znaci fali nam madjarska manjina. Mi bi u vreci p.... za q.... uhvatili.
Fale nam lopovi koji znaju napravit pa ukrast. Kod nas je i dalje seljakluk, otmi ono malo i uništi skroz. U svemu zaostajemo :mrgreen:

Edit: Sve manjine smo otjerali. :D Ostali su samo Romi. Znači čekamo Indiju da postanu svjetska sila pa da krenu ulagat u sport. Mada će to prije bit kriket, ili šta li već igraju tamo, nego fudbal. :D
Last edited by perscitus on 03/09/2021 18:40, edited 1 time in total.
perscitus

#9838 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

90minut wrote: 03/09/2021 18:05

Stvarno se nekad covjek zacudi kako ne mogu vidjeti 2 metra ispred sebe ocite stvari.
A mogu al koja im je onda alternativa? Vidiš gdje živimo.
Joj Gavrilo, pleme ti jebem :zid:
Grean

#9839 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Grean »

I mi smo dobili tri hibridna terena prije pocetka prvenstva od Vice, jeste da su imaginarni ali koga briga.

Orban ne Orban, nije tema ovdje sovinisticka politika Madjarske i kompleksi iz proslosti vec ulaganje u fudbal. NK Osijek je od toga imao veliku korist a eto nije u pitanju nikakva madjarska manjina. Ovo u Backoj Palanci je druga prica ali kako god impozantno. 25 miliona € ulozeno u neku selendru i stvarno dobro izgleda. Kamp sa 5 terena, dva sa travom od kojih jedan hibrid + manji stadion.
Didier

#9840 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Didier »

perscitus wrote: 03/09/2021 18:25
A mogu al koja im je onda alternativa? Vidiš gdje živimo.
Joj Gavrilo, pleme ti jebem :zid:
Milina je gledati Pitare koji bi radije bili nečiji kmetovi nego slobodni :D .

Zato ste se i prodali. Doduše, ne znate ni kome, ni kako, ni za koliko para, a posebno ne znate ni zašto, ali bitno je da ste nečiji. :skoljka:
90minut

#9841 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by 90minut »

Gavrilo baš kao i na atentatu u provaliji i ne može povezati 2 i 2 šta ce mu se desiti s Srbijom :lol:
Plunkett

#9842 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

Zabavno, frajer u hibernaciji dok uvaženi kolega nije Gavrila spomenuo.
Odjednom se jedan forumas našao prozvanim i pozvanim da napise nesto, bez obzira koliko to besmisleno bilo.
90minut

#9843 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by 90minut »

Plunkett wrote: 04/09/2021 14:05 Zabavno, frajer u hibernaciji dok uvaženi kolega nije Gavrila spomenuo.
Odjednom se jedan forumas našao prozvanim i pozvanim da napise nesto, bez obzira koliko to besmisleno bilo.
Ne zna lik ni da postoji on misli da o njemu govori. :lol:
Anquilla

#9844 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Anquilla »

Grean wrote: 04/09/2021 10:15 I mi smo dobili tri hibridna terena prije pocetka prvenstva od Vice, jeste da su imaginarni ali koga briga.

Orban ne Orban, nije tema ovdje sovinisticka politika Madjarske i kompleksi iz proslosti vec ulaganje u fudbal. NK Osijek je od toga imao veliku korist a eto nije u pitanju nikakva madjarska manjina. Ovo u Backoj Palanci je druga prica ali kako god impozantno. 25 miliona € ulozeno u neku selendru i stvarno dobro izgleda. Kamp sa 5 terena, dva sa travom od kojih jedan hibrid + manji stadion.
Fakat, niko od novinara da posalje upit Savezu u vezi ovih terena.
Vico najavi da ce biti zavrseno 12 terena u 4 godine, od toga Tuzla, Banja Luka i Mostar ovo ljeto.

I usuti se, valjda je prece zaustaviti raspad Borca.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#9845 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by plain vanilla »

Eto Pazara iza coska :mrgreen:
perscitus

#9846 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

Grean wrote: 04/09/2021 10:15 I mi smo dobili tri hibridna terena prije pocetka prvenstva od Vice, jeste da su imaginarni ali koga briga.

Ma sve ti je to ista priča. Fiume - tengerre magyar. Ciljevi su oduvijek bili isti, samo ovaj put Ugari su pametniji, skontali su da se ne osvaja silom već LNG-om, INOM, fudbalom, zemljištem, Plenkovićem... Orban svako malo postavlja karte velike Mađarske, Srbi i Hrvati ne znaju šta će od muke pa se na nama iživljavaju. Još im Srbi šalju popove. Neka ih tamo, nemoj ih svega ti prizivat. Vazda je ova naša zemljica imala problema sa Vukanom i Emerikom. Pa šta misliš zašto se pumpa javni novac u privatne korporacije, pa jer su hulje i protuhe iz Šeherverara umislile da su Habsburgovci. Itekako ima veze sa temom. Ista stvar sa Brazilom, Bolsonaro je egzotični Orban, identični su. I šta to sad Brazil ima? Nestašicu, neimaštinu, dugove, klubove u bankrotu, sistem u kolapsu, ali zato jad i bijeda igraju na ultra modernim stadionima koje niti ima ko popuniti, niti ima ko održavati. Sve do tačke propadanja i konačne prodaje. Ne trebaju nam takvi. Sve je to na staklenim nogama moj Grean. Vaki ne traju dugo u ovom sistemu ko koga zajebe. Putin Orbana, Orban Plenkovića i Vučića, oni nas, mi sebe jer opet nemamo koga drugog. Ali kako ide južnije tako ide i tužnije, bahatije, jadnije, bezobzirnije... Željo bi bio na kraju tog lanca ishrane i nasilja jer nema tu svjetlosti, stadiona, kampova, obećanja, kod njih je i dalje kutak za hardcore trenutak, trenerke, utoke, mrcvarenje i cipelarenje za par stambenin zgrada. Mi smo mimo te priče, mi pucamo na Ameriku i Aziju, ne zanima nas ovaj hibrid divljih Slavena i ovih naopakih naroda sa šejtanskim jezikom. Tako da opet velim ništa kafa, ništa stres,očekujte zemljotres. :gunjastajl:

90minut wrote: 04/09/2021 14:09
Plunkett wrote: 04/09/2021 14:05 Zabavno, frajer u hibernaciji dok uvaženi kolega nije Gavrila spomenuo.
Ne zna lik ni da postoji on misli da o njemu govori. :lol:
Ma znam ga. Dobro se sjećam kad sam vidio na nekoj temi da ovaj lik sa avatarom Gavrila živi u Austriji :lol: . Oplako sam :lol: :lol: :lol: . Pa @Didier momčino, jesi li ti otišao u Austriju da radiš ili gospodu da plašiš?
perscitus

#9847 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

plain vanilla wrote: 04/09/2021 20:49 Eto Pazara iza coska :mrgreen:
Kako utakmica nije bila otvorena za javnost tako nema potrebe istu i komentarisati u javnosti. :mrgreen:

Inače, kakva su očekivanja protiv Borca? Može li bosanski Atletico sa Simeoneom iz Rogatice produžiti agoniju fudbalske mafije?
perscitus

#9848 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by perscitus »

Bit će zanimljivo kolo. Ko je kandidat za ispadanje, ko za titulu, a ko će iz sredine pomrsiti konce i jednima i drugima? Bit će interesatno gledati ovu novu generaciju mladih talentovanih trenera, Ćorića, Jakirovića, Sablića, Dudića, Krunića... Radnik ispada sigurno, Jagodić je eho prošlosti, pitanje je ko će sa njima? Pored ovih timova sa mladim stručnjacima iz donjeg doma naroda (Leotar, Posusje) nevjerujem ni da će Rudar ispasti. Nikica je to, od Cruyffa učio, Iniestu i Xavia gledao, siguran sam da ima znanja na bacanje, pogotovo u našoj sredini. Bit će ih zanimljivo gledati kako se razvijaju. Jakirović, Dudić i Sablić, moderno, inovativno i savremeno, za vrh tabele. Naravno, tu ne treba zaboraviti ni alfu i omegu trenerskog posla u BiH,starog lisca, kralja džungle domaćeg fudbala, njegovo visočanstvo Husrefa Musemića. Bit će super zanimljivo, nema šta.
Željo i dalje igra svoj najbolji fudbal na početku sezone. Borbeno,požrtvovano i bezkompromisno! Mada, ruku na srce, ovako su se i prošle godine razmahali, ne prođe tri dana da sa nekim ne odigraju prijateljsku, bilo kad, bilo gdje, pa su ih na nosilima iznosili da prežive kraj sezone. Samo ovaj put simptomi malaksalosti, drhtavice i omaglice javljaju se ranije nego obično, prvi vijesnici kolapsa. Još treba pomenuti da ove godine nemaju ni nekih lidera u svlačionici, koji bi mogli svojim prisustvom izvući maksimum, mislim o čemu pričamo, uzmimo za primjer nas, sve ljudine, Ahmetović, Bagarić, Bodul, ne mogu se porediti sa mentalnim kitama poput Mujezinovića, Kosorića ili juričića. Ovdje Bekrića i ne računam, on kapiten i lider može bit samo na mesu kod Brajlovića. Mada ne treba zaboraviti onu akrobatiku protiv Radnika, sijevanje makazica :shock: , svaka čast, poštovanje... Samo samke lakše malo, dojku ćeš istegnut. :lol: Mada glupa priča pravo, vaše je da kupite kartu, naounite stadion, rezultat je u drugom planu, podržite momke, oni to svakako zaslužuju, :bih:

I naravno derbi kola! Heroji nacije protiv posrnulih divova. :smeker:

Image
LSD

#9849 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

:lol: :lol:
Impressum
Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo

#9850 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Impressum »

Plunkett wrote: 04/09/2021 14:05 frajer u hibernaciji
nazderao se eurokrema
Post Reply