Ne bi nam bilo prvi put.
Gdje cemo ovakvu priliku propustiti. Naši Eurokremovci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ne bi nam bilo prvi put.
Jok, njih ćemo lagano dobiti.

Nisi napisao egzotičnu zvijer odbijam da povjerujemperscitus wrote: ↑02/09/2021 04:33Bit će dočeka i slavlja, samo čekaj da se vrate sa turneje ''грбавица зa шuмске i шумадијске прчије и недођије''. Da je pauza duža hvatali bi ih dole po solunskom frontu.![]()
E moj Željo, sramota je brate to, da ste na to spali da vas svaka krčma i prčvarnica iznajmljuje za male pare kad i gdje može, da Bekrić nakon Kazastana, Irana i Uzbekistana mora sad po stare dane izigravati dvorsku ludu i egzotičnu zvijer po onim anamo kaljugama i žabokrečinama. Skupo ste mu odanost naplatili. Skupo. Sramota.
Nadam se barem da je nakon tekme sasvim zasluženo imao pravo pri odabiru boje eurokrema?Barem nešto. Mada mi djeluje nekako ko lik koga možeš zajebati da je strana bijele boje ukusnija i bolja.
Helem nejse, malom mi za vrijeme sljedeće pauze rođendan,hoću da ga iznenadim, kontam koliko bi me koštalo da vas iznajmim na neka dva sata? Hoću full package deal. Znači Bekrić mora igrati od prve!
Svaka sličnost sa stvarnim klubovima je slučajna?sumirprimus wrote: ↑02/09/2021 12:31 ha dobro ljudi igraju sa onim st imaju. mi to razumijemo jer smo cesto bili u slicnoj situaciji.
najlakse se bahatit, al se u bosni zacas okrene kolo srece i sve ti se vrati i jos sa kamatom.

Neće. Ali bit će aBd popravni protiv Soko Štarka prvom prilkom!

Ma kakvi crni investitori
Stvarno se nekad covjek zacudi kako ne mogu vidjeti 2 metra ispred sebe ocite stvari.perscitus wrote: ↑03/09/2021 18:02Ma kakvi crni investitoriTo Orban bilda privatne korporacije državnim subvencijama. Viđen mnogo puta podmazan mehanizam poreskih mahinacija. A sve pod plaštom podrške mađarskoj nacionalnoj manjini. Klijentelistička mreža, javni tenderi, poreski obveznici, Panonska nizija, solarni paneli i popovi. Što bi Zeničani rekli, ne, hvala, ja ću burek.
![]()
Znaci fali nam madjarska manjina. Mi bi u vreci p.... za q.... uhvatili.perscitus wrote: ↑03/09/2021 18:02Ma kakvi crni investitoriTo Orban bilda privatne korporacije državnim subvencijama. Viđen mnogo puta podmazan mehanizam poreskih mahinacija. A sve pod plaštom podrške mađarskoj nacionalnoj manjini. Klijentelistička mreža, javni tenderi, poreski obveznici, Panonska nizija, solarni paneli i popovi. Što bi Zeničani rekli, ne, hvala, ja ću burek.
![]()
Fale nam lopovi koji znaju napravit pa ukrast. Kod nas je i dalje seljakluk, otmi ono malo i uništi skroz. U svemu zaostajemoGrean wrote: ↑03/09/2021 18:13Znaci fali nam madjarska manjina. Mi bi u vreci p.... za q.... uhvatili.perscitus wrote: ↑03/09/2021 18:02
Ma kakvi crni investitoriTo Orban bilda privatne korporacije državnim subvencijama. Viđen mnogo puta podmazan mehanizam poreskih mahinacija. A sve pod plaštom podrške mađarskoj nacionalnoj manjini. Klijentelistička mreža, javni tenderi, poreski obveznici, Panonska nizija, solarni paneli i popovi. Što bi Zeničani rekli, ne, hvala, ja ću burek.
![]()
A mogu al koja im je onda alternativa? Vidiš gdje živimo.90minut wrote: ↑03/09/2021 18:05Stvarno se nekad covjek zacudi kako ne mogu vidjeti 2 metra ispred sebe ocite stvari.perscitus wrote: ↑03/09/2021 18:02
Ma kakvi crni investitoriTo Orban bilda privatne korporacije državnim subvencijama. Viđen mnogo puta podmazan mehanizam poreskih mahinacija. A sve pod plaštom podrške mađarskoj nacionalnoj manjini. Klijentelistička mreža, javni tenderi, poreski obveznici, Panonska nizija, solarni paneli i popovi. Što bi Zeničani rekli, ne, hvala, ja ću burek.
![]()
Milina je gledati Pitare koji bi radije bili nečiji kmetovi nego slobodni
Fakat, niko od novinara da posalje upit Savezu u vezi ovih terena.Grean wrote: ↑04/09/2021 10:15 I mi smo dobili tri hibridna terena prije pocetka prvenstva od Vice, jeste da su imaginarni ali koga briga.
Orban ne Orban, nije tema ovdje sovinisticka politika Madjarske i kompleksi iz proslosti vec ulaganje u fudbal. NK Osijek je od toga imao veliku korist a eto nije u pitanju nikakva madjarska manjina. Ovo u Backoj Palanci je druga prica ali kako god impozantno. 25 miliona € ulozeno u neku selendru i stvarno dobro izgleda. Kamp sa 5 terena, dva sa travom od kojih jedan hibrid + manji stadion.
Grean wrote: ↑04/09/2021 10:15 I mi smo dobili tri hibridna terena prije pocetka prvenstva od Vice, jeste da su imaginarni ali koga briga.
Orban ne Orban, nije tema ovdje sovinisticka politika Madjarske i kompleksi iz proslosti vec ulaganje u fudbal. NK Osijek je od toga imao veliku korist a eto nije u pitanju nikakva madjarska manjina. Ovo u Backoj Palanci je druga prica ali kako god impozantno. 25 miliona € ulozeno u neku selendru i stvarno dobro izgleda. Kamp sa 5 terena, dva sa travom od kojih jedan hibrid + manji stadion.
Ma znam ga. Dobro se sjećam kad sam vidio na nekoj temi da ovaj lik sa avatarom Gavrila živi u Austriji
Kako utakmica nije bila otvorena za javnost tako nema potrebe istu i komentarisati u javnosti.