Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kokuz_sa

#9801 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

pise u Avazu marsijano potpisao za siroki
Obuca9

#9802 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image

A nekidan u Sportu MV reče da transfer ne ide preko Sabitovića i da ne može reći preko koga ide :lol:

p.s.
marsijano papak :razz:
Nogatrans

#9803 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Hame nek ti je sa srecom i ako Bog da da zaigras u jos vecem klubu!! :bih:
Vjerujte mi!

#9804 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Nogatrans wrote:Hame nek ti je sa srecom i ako Bog da da zaigras u jos vecem klubu!! :bih:
Južnokorejanskom ili?
Nogatrans

#9805 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Vjerujte mi! wrote:
Nogatrans wrote:Hame nek ti je sa srecom i ako Bog da da zaigras u jos vecem klubu!! :bih:
Južnokorejanskom ili?

Pa u kojem god da zaigra samo da se ne vraca u seljakluk!!
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#9806 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Nogatrans wrote:
Vjerujte mi! wrote:
Južnokorejanskom ili?

Pa u kojem god da zaigra samo da se ne vraca u seljakluk!!
Seljakluk mislis FK Sarajevo ili ? :?
Nogatrans

#9807 Re: FK Sarajevo

Post by Nogatrans »

Opcenito mislim na citavu situaciju u drzavi i nasem fudbalu!!
kokuz_sa

#9808 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

nema veceg kluba od Sarajeva 8-)

kod nas dok je bio hranio se VIRSLAMA a u koreji ce sada da jede samo RIZU :D
Robben

#9809 Re: FK Sarajevo

Post by Robben »

don_emir wrote:
Nogatrans wrote: Pa u kojem god da zaigra samo da se ne vraca u seljakluk!!
Seljakluk mislis FK Sarajevo ili ? :?
Pa šta nam je klub trenutno nego obični seljakluk? :-) Ništa čovjek nije slagao. :thumbup:
extraordinary

#9810 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Veliki smo u svojim očima, koliko zaista vrijedimo pokazuje Hametov transfer.
luckylaka

#9811 Re: FK Sarajevo

Post by luckylaka »

extraordinary wrote:Veliki smo u svojim očima, koliko zaista vrijedimo pokazuje Hametov transfer.
Transfer od 140.000 :-) Halo covjece ovdje se ne prodaje krava nego igrac za kojeg bi mafijas Mamic izvukao milion.Al eto i 140 je vrijedno paznje
Flamingoo

#9812 Re: FK Sarajevo

Post by Flamingoo »

bitno je da neke pare dodju u klub i da se sacuva kostur ekipe, da je Evropu izborit na proljece
Dzakmicu majstore, sretno tebi....
extraordinary

#9813 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Mamić je sposoban, koliko god po njemu pljuvali. A koliko su naši sposobni, i gdje smo trenutno, pokazuje i ovaj transfer. Da je normalna uprava i normalno stanje u klubu, ne bi se tako lahko razmišljalo o prodaji najboljeg igrača i kapitena, a i ako bi se prodavao, išao bi po cifri preko miliona vjerovatno.
El_Di@blo

#9814 Re: FK Sarajevo

Post by El_Di@blo »

Citao sam na jednom sajtu da su Glazgovi Rendjersi zainteresirani za Dzakmica,jel ovo definitivno za Koreju?
Vjerujte mi!

#9815 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

El_Di@blo wrote:Citao sam na jednom sajtu da su Glazgovi Rendjersi zainteresirani za Dzakmica,jel ovo definitivno za Koreju?
Da, da, i Colchester je jedan od zainteresiranih.
Obuca9

#9816 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

extraordinary wrote:Mamić je sposoban, koliko god po njemu pljuvali. A koliko su naši sposobni, i gdje smo trenutno, pokazuje i ovaj transfer. Da je normalna uprava i normalno stanje u klubu, ne bi se tako lahko razmišljalo o prodaji najboljeg igrača i kapitena, a i ako bi se prodavao, išao bi po cifri preko miliona vjerovatno.
Navedi mi ime jednog igrača starijeg od 25 godina, bez ijednog nastupa u gurpnoj fazi nekog evropskog takmičenja, te bez ijednog nastupa za reprezentaciju (ili eto jednog u utakmici "C" timova) kojeg je Mamić uspio prodati za više od milion i ja ti skidam kapu.

Pa nisu ni stranci glupi.
Cafe Camargue

#9817 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

ovaj džakmić izgleda poželio rata.. pa đe će sad u koreju svašta
north

#9818 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Južna Koreja novo tržište :D Sjećam se prije nekoliko godina bila aktuelna druga turska liga, eventualno prva liga, alli u ekipama koje se grčevito bore za opstanak, pa onda Iran, sad Južna Koreja, napredujemo što jest-jest :D

Šalu na stranu, transfer presmiješan, najbolji igrač 140000 eura, koliko ostali onda vrijede majko moja mila :-) , dobro nisam ni očekivao da će se uzeti za njega par miliona, ali barem dva-tri puta više sigurno jesam.....ali toliko o tome koliko nam igrači iz naše lige generalno vrijede :roll:

Mala utjeha je što će pare mrtvom Sarajevu doći ko budali šamar, pa će makar moći izmiriti sve obaveze prema igračima, valjda će pojedincima i struju opet priključiti, ne valja da se na facebook prijavljuje preko mobitela, troši se više jebi ga....ostatak od transfera će naravno ko i uvijek do sada iščeznuti u mraku :-)

Sitno brojimo do te skupštine, iako se već sada nagađa ko je novi predsjednik, vidjećemo kako će ta nova uprava izgledati i hoće li biti nekih promjena.....Nada zadnja umire......
romanovero

#9819 Re: FK Sarajevo

Post by romanovero »

Vjerujte mi! wrote:
El_Di@blo wrote:Citao sam na jednom sajtu da su Glazgovi Rendjersi zainteresirani za Dzakmica,jel ovo definitivno za Koreju?
Da, da, i Colchester je jedan od zainteresiranih.
:lol: baljce,baljce :lol:
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#9820 Re: FK Sarajevo

Post by Admir_1984 »

Mamic jeste sposoban covjek i od realne cijene 3-4mil, onda proda igraca za 10. Da ima neko slican u FKS i ako Dzakmic vrijedi bubam 150000, on bi bar izvukao 300 000-400 000.

Upravu je Sema za te nastupe u evropi i reprezentaciji, al realno Mamic za puno vishe para prodaje igrace nego sto realno vrijede
MyCore

#9821 Re: FK Sarajevo

Post by MyCore »

Tamo su ljudi koji jedva skucaju za plate, a da naprave neki dobar transfer heh.... budimo realni :cry:
Flamingoo

#9822 Re: FK Sarajevo

Post by Flamingoo »

istina jest da Mamic uzme vece pare za nekog prosjecnog igraca, ali svi ti igraci kasnije zaglave jer on sve pare uzme, Dudu u Arsenalu nije imao za "kifle" jer je takav ugovor potpisao da skoro sve ide Mamicu od transfera, i tek kad drugi ugovor potpisuju onda nesto i zarade, ali to je sve da bi se rijesili Maminha...
Vjerujte mi!

#9823 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Ne znam što tog Mamića spominjete. On je sa svojim transferima tanak ko lajsna. Pa mi smo Škoru prodali za trist hiljad heura.
north

#9824 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Jao kakava je ovo priča, da je Sarajevu jedan Mamić, nek stavlja sebi u džep do mile volje, samo nek hara ligom i u evropi dobaci tamo dokle Dinamo dobaci, ali yok, izgleda nekima ni to ne bi valjalo.... :-) Mamić je lopovčina, e ja hoću takvog lopovčinu u FCS!!!

Baljče, reci nam koju info vezano za skupštinu, znam da tebe ne mogu ni haubicom skinut, ali šta će se ostalo dešavati :D
Vjerujte mi!

#9825 Re: FK Sarajevo

Post by Vjerujte mi! »

Mali, evo samo za tebe par infoa.

- Oko chlanova nove uprave sve je skoro dogovoreno. Trebaju se josh samo izdignuti ruke tad pred Novu. I ova nova uprava će poslije otichi na krstarenje po Mediteranu, da se malo opusti od gomile stresa. Hvala BBBogu, kosooki nisu bash za heure vezani, a i Sushichu shto onog Alejhiselama stavi da igra. Shto se tiche sastava uprave, mogu ti samo rechi da tu ostajem ja, i da dolazi moj sin. Sad che mu radno mjesto biti odmah kancelarija do mene i niko neche mochi da mu prijeti.
- Odluchili smo u drugoj polusezoni uchiniti nevazhechim sezonske karte i karte za sjever poskupiti za 300%. Opstruira nas ovaj Centar za sport i kulturu jer njemu zbog nechega nije u interesu proshirenje tribina. A mi nemamo gdje smjestiti i vishe od 100 000 navijacha.
- Sa Mirzom chemo produzhiti ugovor za josh 140 mjeseci.
- Faruka Ihtijarevicha prodajemo Zhelji, gdje che zamjeniti Headcoacha Amara Osima, koji odlazi u Juzhnu Koreju.
Locked