Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kokuz_sa
#9801 Re: FK Sarajevo
pise u Avazu marsijano potpisao za siroki
- Obuca9
#9802 Re: FK Sarajevo

A nekidan u Sportu MV reče da transfer ne ide preko Sabitovića i da ne može reći preko koga ide
p.s.
marsijano papak
- Nogatrans
#9803 Re: FK Sarajevo
Hame nek ti je sa srecom i ako Bog da da zaigras u jos vecem klubu!! 
- Vjerujte mi!
#9804 Re: FK Sarajevo
Južnokorejanskom ili?Nogatrans wrote:Hame nek ti je sa srecom i ako Bog da da zaigras u jos vecem klubu!!
- Nogatrans
#9805 Re: FK Sarajevo
Vjerujte mi! wrote:Južnokorejanskom ili?Nogatrans wrote:Hame nek ti je sa srecom i ako Bog da da zaigras u jos vecem klubu!!
Pa u kojem god da zaigra samo da se ne vraca u seljakluk!!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#9806 Re: FK Sarajevo
Seljakluk mislis FK Sarajevo ili ?Nogatrans wrote:Vjerujte mi! wrote:Južnokorejanskom ili?Nogatrans wrote:Hame nek ti je sa srecom i ako Bog da da zaigras u jos vecem klubu!!
Pa u kojem god da zaigra samo da se ne vraca u seljakluk!!
- Nogatrans
#9807 Re: FK Sarajevo
Opcenito mislim na citavu situaciju u drzavi i nasem fudbalu!!
- kokuz_sa
#9808 Re: FK Sarajevo
nema veceg kluba od SarajevaNogatrans wrote:Hame nek ti je sa srecom i ako Bog da da zaigras u jos vecem klubu!!
kod nas dok je bio hranio se VIRSLAMA a u koreji ce sada da jede samo RIZU
-
Robben
#9809 Re: FK Sarajevo
Pa šta nam je klub trenutno nego obični seljakluk?don_emir wrote:Seljakluk mislis FK Sarajevo ili ?Nogatrans wrote: Pa u kojem god da zaigra samo da se ne vraca u seljakluk!!
-
extraordinary
#9810 Re: FK Sarajevo
Veliki smo u svojim očima, koliko zaista vrijedimo pokazuje Hametov transfer.
- luckylaka
#9811 Re: FK Sarajevo
Transfer od 140.000extraordinary wrote:Veliki smo u svojim očima, koliko zaista vrijedimo pokazuje Hametov transfer.
-
Flamingoo
#9812 Re: FK Sarajevo
bitno je da neke pare dodju u klub i da se sacuva kostur ekipe, da je Evropu izborit na proljece
Dzakmicu majstore, sretno tebi....
Dzakmicu majstore, sretno tebi....
-
extraordinary
#9813 Re: FK Sarajevo
Mamić je sposoban, koliko god po njemu pljuvali. A koliko su naši sposobni, i gdje smo trenutno, pokazuje i ovaj transfer. Da je normalna uprava i normalno stanje u klubu, ne bi se tako lahko razmišljalo o prodaji najboljeg igrača i kapitena, a i ako bi se prodavao, išao bi po cifri preko miliona vjerovatno.
- El_Di@blo
#9814 Re: FK Sarajevo
Citao sam na jednom sajtu da su Glazgovi Rendjersi zainteresirani za Dzakmica,jel ovo definitivno za Koreju?
- Vjerujte mi!
#9815 Re: FK Sarajevo
Da, da, i Colchester je jedan od zainteresiranih.El_Di@blo wrote:Citao sam na jednom sajtu da su Glazgovi Rendjersi zainteresirani za Dzakmica,jel ovo definitivno za Koreju?
- Obuca9
#9816 Re: FK Sarajevo
Navedi mi ime jednog igrača starijeg od 25 godina, bez ijednog nastupa u gurpnoj fazi nekog evropskog takmičenja, te bez ijednog nastupa za reprezentaciju (ili eto jednog u utakmici "C" timova) kojeg je Mamić uspio prodati za više od milion i ja ti skidam kapu.extraordinary wrote:Mamić je sposoban, koliko god po njemu pljuvali. A koliko su naši sposobni, i gdje smo trenutno, pokazuje i ovaj transfer. Da je normalna uprava i normalno stanje u klubu, ne bi se tako lahko razmišljalo o prodaji najboljeg igrača i kapitena, a i ako bi se prodavao, išao bi po cifri preko miliona vjerovatno.
Pa nisu ni stranci glupi.
-
Cafe Camargue
#9817 Re: FK Sarajevo
ovaj džakmić izgleda poželio rata.. pa đe će sad u koreju svašta
-
north
#9818 Re: FK Sarajevo
Južna Koreja novo tržište
Sjećam se prije nekoliko godina bila aktuelna druga turska liga, eventualno prva liga, alli u ekipama koje se grčevito bore za opstanak, pa onda Iran, sad Južna Koreja, napredujemo što jest-jest
Šalu na stranu, transfer presmiješan, najbolji igrač 140000 eura, koliko ostali onda vrijede majko moja mila
, dobro nisam ni očekivao da će se uzeti za njega par miliona, ali barem dva-tri puta više sigurno jesam.....ali toliko o tome koliko nam igrači iz naše lige generalno vrijede
Mala utjeha je što će pare mrtvom Sarajevu doći ko budali šamar, pa će makar moći izmiriti sve obaveze prema igračima, valjda će pojedincima i struju opet priključiti, ne valja da se na facebook prijavljuje preko mobitela, troši se više jebi ga....ostatak od transfera će naravno ko i uvijek do sada iščeznuti u mraku
Sitno brojimo do te skupštine, iako se već sada nagađa ko je novi predsjednik, vidjećemo kako će ta nova uprava izgledati i hoće li biti nekih promjena.....Nada zadnja umire......
Šalu na stranu, transfer presmiješan, najbolji igrač 140000 eura, koliko ostali onda vrijede majko moja mila
Mala utjeha je što će pare mrtvom Sarajevu doći ko budali šamar, pa će makar moći izmiriti sve obaveze prema igračima, valjda će pojedincima i struju opet priključiti, ne valja da se na facebook prijavljuje preko mobitela, troši se više jebi ga....ostatak od transfera će naravno ko i uvijek do sada iščeznuti u mraku
Sitno brojimo do te skupštine, iako se već sada nagađa ko je novi predsjednik, vidjećemo kako će ta nova uprava izgledati i hoće li biti nekih promjena.....Nada zadnja umire......
-
romanovero
#9819 Re: FK Sarajevo
Vjerujte mi! wrote:Da, da, i Colchester je jedan od zainteresiranih.El_Di@blo wrote:Citao sam na jednom sajtu da su Glazgovi Rendjersi zainteresirani za Dzakmica,jel ovo definitivno za Koreju?
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#9820 Re: FK Sarajevo
Mamic jeste sposoban covjek i od realne cijene 3-4mil, onda proda igraca za 10. Da ima neko slican u FKS i ako Dzakmic vrijedi bubam 150000, on bi bar izvukao 300 000-400 000.
Upravu je Sema za te nastupe u evropi i reprezentaciji, al realno Mamic za puno vishe para prodaje igrace nego sto realno vrijede
Upravu je Sema za te nastupe u evropi i reprezentaciji, al realno Mamic za puno vishe para prodaje igrace nego sto realno vrijede
- MyCore
#9821 Re: FK Sarajevo
Tamo su ljudi koji jedva skucaju za plate, a da naprave neki dobar transfer heh.... budimo realni 
-
Flamingoo
#9822 Re: FK Sarajevo
istina jest da Mamic uzme vece pare za nekog prosjecnog igraca, ali svi ti igraci kasnije zaglave jer on sve pare uzme, Dudu u Arsenalu nije imao za "kifle" jer je takav ugovor potpisao da skoro sve ide Mamicu od transfera, i tek kad drugi ugovor potpisuju onda nesto i zarade, ali to je sve da bi se rijesili Maminha...
- Vjerujte mi!
#9823 Re: FK Sarajevo
Ne znam što tog Mamića spominjete. On je sa svojim transferima tanak ko lajsna. Pa mi smo Škoru prodali za trist hiljad heura.
-
north
#9824 Re: FK Sarajevo
Jao kakava je ovo priča, da je Sarajevu jedan Mamić, nek stavlja sebi u džep do mile volje, samo nek hara ligom i u evropi dobaci tamo dokle Dinamo dobaci, ali yok, izgleda nekima ni to ne bi valjalo....
Mamić je lopovčina, e ja hoću takvog lopovčinu u FCS!!!
Baljče, reci nam koju info vezano za skupštinu, znam da tebe ne mogu ni haubicom skinut, ali šta će se ostalo dešavati
Baljče, reci nam koju info vezano za skupštinu, znam da tebe ne mogu ni haubicom skinut, ali šta će se ostalo dešavati
- Vjerujte mi!
#9825 Re: FK Sarajevo
Mali, evo samo za tebe par infoa.
- Oko chlanova nove uprave sve je skoro dogovoreno. Trebaju se josh samo izdignuti ruke tad pred Novu. I ova nova uprava će poslije otichi na krstarenje po Mediteranu, da se malo opusti od gomile stresa. Hvala BBBogu, kosooki nisu bash za heure vezani, a i Sushichu shto onog Alejhiselama stavi da igra. Shto se tiche sastava uprave, mogu ti samo rechi da tu ostajem ja, i da dolazi moj sin. Sad che mu radno mjesto biti odmah kancelarija do mene i niko neche mochi da mu prijeti.
- Odluchili smo u drugoj polusezoni uchiniti nevazhechim sezonske karte i karte za sjever poskupiti za 300%. Opstruira nas ovaj Centar za sport i kulturu jer njemu zbog nechega nije u interesu proshirenje tribina. A mi nemamo gdje smjestiti i vishe od 100 000 navijacha.
- Sa Mirzom chemo produzhiti ugovor za josh 140 mjeseci.
- Faruka Ihtijarevicha prodajemo Zhelji, gdje che zamjeniti Headcoacha Amara Osima, koji odlazi u Juzhnu Koreju.
- Oko chlanova nove uprave sve je skoro dogovoreno. Trebaju se josh samo izdignuti ruke tad pred Novu. I ova nova uprava će poslije otichi na krstarenje po Mediteranu, da se malo opusti od gomile stresa. Hvala BBBogu, kosooki nisu bash za heure vezani, a i Sushichu shto onog Alejhiselama stavi da igra. Shto se tiche sastava uprave, mogu ti samo rechi da tu ostajem ja, i da dolazi moj sin. Sad che mu radno mjesto biti odmah kancelarija do mene i niko neche mochi da mu prijeti.
- Odluchili smo u drugoj polusezoni uchiniti nevazhechim sezonske karte i karte za sjever poskupiti za 300%. Opstruira nas ovaj Centar za sport i kulturu jer njemu zbog nechega nije u interesu proshirenje tribina. A mi nemamo gdje smjestiti i vishe od 100 000 navijacha.
- Sa Mirzom chemo produzhiti ugovor za josh 140 mjeseci.
- Faruka Ihtijarevicha prodajemo Zhelji, gdje che zamjeniti Headcoacha Amara Osima, koji odlazi u Juzhnu Koreju.