Naslov je krajnje kreativanCapljina74 wrote: ↑22/09/2020 22:24 https://www.google.rs/amp/s/informer.rs ... u-bez-srba
Kakav naslov, veze sa sadržajem.
Ali svakako 90% stoke samo i gleda naslov.
Desavanja u Crnoj Gori
- horkesh
#9751 Re: Desavanja u Crnoj Gori
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
- Challenger_
#9753 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ali, kakav je to prezir prema običnim ljudima, građanima. Kao, samo oni, oktroisana nazovi-elita zna šta je politički zanat pa razvali, raz*ebi, uništi građanski polet da i okolo ne bi počele padati političke glave.
Ti i takvi naslovi su samo indikator straha političkih kvazi-elita širom regiona.
Ti i takvi naslovi su samo indikator straha političkih kvazi-elita širom regiona.
- Challenger_
#9754 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ako ovo građani CG i njihovi politički predstavnici izguraju u skladu sa predizbornim obećanjima i očekivanjima građana, kreće domino-efekat širom regiona.
- RunnerX
-
Capljina74
#9756 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Runeru, ti li si?
Nije Zilog?
Nije Zilog?
- RunnerX
-
Capljina74
#9758 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Runeru,
Pogodio si najvažniju stvar!
Litije su stale!
Kralj si analitičke misli!
Pisao si mjesecima da će litije stati!
Mnogi ti nisu vjerovali, neki i omalovažavali, ali se nisi predavao!
Još od Budve i Iljušina što paraju noćno nebo Crne Gore!
Pogodio si najvažniju stvar!
Litije su stale!
Kralj si analitičke misli!
Pisao si mjesecima da će litije stati!
Mnogi ti nisu vjerovali, neki i omalovažavali, ali se nisi predavao!
Još od Budve i Iljušina što paraju noćno nebo Crne Gore!
-
Capljina74
#9759 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Episkopski savjet održao hitnu sjednicu tragom vijesti da se runer vratio na forum!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9760 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Mapet šou: Abazović hoće Krivokapića za mandatara, a DF ga neće

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9761 Re: Desavanja u Crnoj Gori
malo mačku teleča glOvaNije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već tražimo da nam pojasni zahtjeve Dritana Abazovića, koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući Upravu policije, ANB, Vojno obavještajnu agenciju, ministarstva unutrašnjih poslova, odbrane, vanjskih poslova i pravde, kao i to da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi, saopštio je večeras jedan od lidera DF-a Milan Knežević.
-
dert
#9762 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Milo je ovo uradio za desetku 
- dr_Evil
#9763 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ja opet ponavljam da je ovo prica za malu djecu , vucic i amfilohije su u jednom te istom cetnickom pokretu, Inace cijenim Kiki i Capljina sta pisete, ali sada fulate slucajno ili namjerno. Sjecam se kada je i Milosevic tvrdio da nema kontrolu nad Mladicem i Arkanom, nisu oni ista drzava uopste, i tako to..
Da postoje bitke cija je glava prva, pa naravno da postoje, ali to u ovome trenutku nije bitno.
Da postoje bitke cija je glava prva, pa naravno da postoje, ali to u ovome trenutku nije bitno.
- Kikibombona
#9764 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Amfilohije godinama unazad o Vucicu govori sve najgore. Govori da je izdajnik. To je prica mnogo starija od ovih izbora.dr_Evil wrote: ↑23/09/2020 07:17 Ja opet ponavljam da je ovo prica za malu djecu , vucic i amfilohije su u jednom te istom cetnickom pokretu, Inace cijenim Kiki i Capljina sta pisete, ali sada fulate slucajno ili namjerno. Sjecam se kada je i Milosevic tvrdio da nema kontrolu nad Mladicem i Arkanom, nisu oni ista drzava uopste, i tako to..
- dr_Evil
#9765 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Znam pratio sam, pocelo otkad je Vucic otvorio pricu o razgranicenju, ili kompromisuKikibombona wrote: ↑23/09/2020 07:22Amfilohije godinama unazad o Vucicu govori sve najgore. Govori da je izdajnik. To je prica mnogo starija od ovih izbora.dr_Evil wrote: ↑23/09/2020 07:17 Ja opet ponavljam da je ovo prica za malu djecu , vucic i amfilohije su u jednom te istom cetnickom pokretu, Inace cijenim Kiki i Capljina sta pisete, ali sada fulate slucajno ili namjerno. Sjecam se kada je i Milosevic tvrdio da nema kontrolu nad Mladicem i Arkanom, nisu oni ista drzava uopste, i tako to..
3:24
Ali, sto kaze capljina kada se gusle uzmu, sve se to brzo poreda. Nema tu borbe fasizam vs. antifasizam. Ovde pricamo o tome ko ce biti prva glava fasizma, princip je isti, sve ostalo su nijanse. Ili mi kazesa da je Vucic preko noci promijenio kozu
- dr_Evil
#9766 Re: Desavanja u Crnoj Gori
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EQ9AraL ... e=emb_logo[/youtube]Ozloglašeni terorista i četnik Nikola Kavaja preminuo je 2008. godine u Beogradu, a po sopstvenoj želji sahranjen je na Cetinju, uz opelo popova SPC koje je predvodio kontraverzni pop Gojko Perović, otkriva portal Aktuelno.
pa ja, sasvim logicno da ce SPC uvesti CG u Evropu, cim zavrse prelo za teroristu
- dr_Evil
#9767 Re: Desavanja u Crnoj Gori
@Capljina74
https://www.klix.ba/vijesti/bih/legenda ... /200912069
Sta SDA bagra moze smislit ni pavelic ne moze
https://www.klix.ba/vijesti/bih/legenda ... /200912069
Sta SDA bagra moze smislit ni pavelic ne moze
- Kikibombona
#9768 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Niko nije rekao da se radi o borbi ideologija, radi se o borbi za vlast. Amfilohije gaji animozitet prema Vucicu, nije u pitanju samo Kosovo. Jednom je rekao kako mu se ne svidja Vucicev nacin vladanja, da je msnipulativsn, da se voli hvaliti i sebe isticati u prvi plan, da je jednostavno beskarakterna osoba.
A pogledaj sta na FB pise sestra Andrije Mandica, o Krivokapicu
Krivokapic je 100% covjek crkve i on odgovara samo na komande Amfilohija i crnogorske SPC. I Krivokapic kao Amfilohije ne podnosi Vucica, pa je gostujući kod Senada za istog indirektno rekao da je kriminalac.postavi ga je mitropolit Amfilohije, insistirao.
S druge strane, Mandic i Knezevic su strogo Vucicevi igraci i uzivaju podrsku backog Irineja (ne patrijarha).
...
Amfilohije je neupitni autoritet Crne Gore i tu Vucic ne moze nametati svoju volju. Na kraju ce njegovi puleni, Mandic i Knezevic izvisiti, kako god okrenes.
-
Škobo Habu
#9769 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Fakat se sada nedoraslost i nezrelost prosrpske opozicije refundira Vučiću!?
Čovjek bi rek'o da je najmanje riječ o opozicionarima koji su se školovali na Oxfordu, a ne opskurnim stranačkim likovima sa koca i konopca.
Čovjek bi rek'o da je najmanje riječ o opozicionarima koji su se školovali na Oxfordu, a ne opskurnim stranačkim likovima sa koca i konopca.
- dr_Evil
#9770 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ma evo sve i da je tako, to nista ne znaci. Ista je politika, velikosrpska, velikoruska, genocidna. Dogovorit ce se oni, vazno je okrenuti smijer CG, i doci do nekog "konacnog rjesenja"Kikibombona wrote: ↑23/09/2020 07:46Niko nije rekao da se radi o borbi ideologija, radi se o borbi za vlast. Amfilohije gaji animozitet prema Vucicu, nije u pitanju samo Kosovo. Jednom je rekao kako mu se ne svidja Vucicev nacin vladanja, da je msnipulativsn, da se voli hvaliti i sebe isticati u prvi plan, da je jednostavno beskarakterna osoba.
A pogledaj sta na FB pise sestra Andrije Mandica, o Krivokapicu
Krivokapic je 100% covjek crkve i on odgovara samo na komande Amfilohija i crnogorske SPC. I Krivokapic kao Amfilohije ne podnosi Vucica, pa je gostujući kod Senada za istog indirektno rekao da je kriminalac.postavi ga je mitropolit Amfilohije, insistirao.
S druge strane, Mandic i Knezevic su strogo Vucicevi igraci i uzivaju podrsku backog Irineja (ne patrijarha).
...
Amfilohije je neupitni autoritet Crne Gore i tu Vucic ne moze nametati svoju volju. Na kraju ce njegovi puleni, Mandic i Knezevic izvisiti, kako god okrenes.
- Kikibombona
#9771 Re: Desavanja u Crnoj Gori
A zipa Medojevica
I na FB rasprava sa ljudima koji komentarisuPredsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević nije prisustvovao današnjem sastanku predstavnika tri koalicije pod Ostrogom na kojem je učestvovao i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije jer mu je, kako nam je kazao, neprihvatljivo da se o sastavu Vlade pregovara u crkvama i manastirima.
"To je povratak u srednji vijek i za mene je to neprihvatljivo", rekao je Medojević u izjavi za FOS.
Misko Perovic je vlasnik koncerna Vijesti.Formirace se Vlada. Sve ce Misko Perovic i Crkva dogovoriti. Bice neki “eksperti” za koje niko ne zna.
- dr_Evil
#9772 Re: Desavanja u Crnoj Gori
To je to, ubada u srIduKikibombona wrote: ↑23/09/2020 08:07 Formirace se Vlada. Sve ce Misko Perovic i Crkva dogovoriti. Bice neki “eksperti” za koje niko ne zna.
Misko Perovic je vlasnik koncerna Vijesti.
-
Emiremir33
#9773 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Upravu si Medojevica nije ni bilo juce na sastankuKikibombona wrote: ↑23/09/2020 08:07A zipa Medojevica![]()
I na FB rasprava sa ljudima koji komentarisuPredsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević nije prisustvovao današnjem sastanku predstavnika tri koalicije pod Ostrogom na kojem je učestvovao i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije jer mu je, kako nam je kazao, neprihvatljivo da se o sastavu Vlade pregovara u crkvama i manastirima.
"To je povratak u srednji vijek i za mene je to neprihvatljivo", rekao je Medojević u izjavi za FOS.
Misko Perovic je vlasnik koncerna Vijesti.Formirace se Vlada. Sve ce Misko Perovic i Crkva dogovoriti. Bice neki “eksperti” za koje niko ne zna.
- Kikibombona
#9774 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Medojevicdr_Evil wrote: ↑23/09/2020 08:12To je to, ubada u srIduKikibombona wrote: ↑23/09/2020 08:07 Formirace se Vlada. Sve ce Misko Perovic i Crkva dogovoriti. Bice neki “eksperti” za koje niko ne zna.
Misko Perovic je vlasnik koncerna Vijesti.
Bice da Medu ne zele ni SPC, ni Dritan, ni Krivokapic.Sead Seada Sadiković Sejo neprihvatljivo je da ja tebi uredjujem tvoju kucu i porodicu. URA ultimatuvmo trazi da ja ne budem u Vladi. Zasto? Odakle im to pravo? Ko se plasi mog ucesca u Vladi? Ovo je nezapamcena ucjena i reketiranje. Odakle ovakva drskost i bezobrazluk. Kome ja smetam u URI? Mozda previse znam? A znas da znam? Meni niko je smeta iz URE! Zasto im ja smetam! I odakle crpe pravo da traze da ja ne budem u Vladi? Ja znam odakle vjetar duva.
- dr_Evil
#9775 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ni Asim Sarajlic nije javno vise sef kadrovske, pa svi znamo da se ipak on pita, tako da nije vazno jesu li u vladi ili ne.