Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
horkesh

#9751 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by horkesh »

Capljina74 wrote: 22/09/2020 22:24 https://www.google.rs/amp/s/informer.rs ... u-bez-srba

Kakav naslov, veze sa sadržajem.

Ali svakako 90% stoke samo i gleda naslov.
Naslov je krajnje kreativan :lol:
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#9752 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

:lol:
Challenger_

#9753 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Ali, kakav je to prezir prema običnim ljudima, građanima. Kao, samo oni, oktroisana nazovi-elita zna šta je politički zanat pa razvali, raz*ebi, uništi građanski polet da i okolo ne bi počele padati političke glave.

Ti i takvi naslovi su samo indikator straha političkih kvazi-elita širom regiona.
Challenger_

#9754 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Challenger_ »

Ako ovo građani CG i njihovi politički predstavnici izguraju u skladu sa predizbornim obećanjima i očekivanjima građana, kreće domino-efekat širom regiona.
RunnerX

#9755 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

:lol: :lol:

Image
Capljina74

#9756 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

Runeru, ti li si?

Nije Zilog?
RunnerX

#9757 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

:mrgreen: :lol: :lol:

Capljina74

#9758 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

Runeru,

Pogodio si najvažniju stvar!

Litije su stale!

Kralj si analitičke misli!

Pisao si mjesecima da će litije stati!

Mnogi ti nisu vjerovali, neki i omalovažavali, ali se nisi predavao!

Još od Budve i Iljušina što paraju noćno nebo Crne Gore!
Capljina74

#9759 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Capljina74 »

Image

Episkopski savjet održao hitnu sjednicu tragom vijesti da se runer vratio na forum!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9760 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by pici »

Mapet šou: Abazović hoće Krivokapića za mandatara, a DF ga neće

Image

Image

:lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#9761 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by pici »

Nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, već tražimo da nam pojasni zahtjeve Dritana Abazovića, koji su očigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapićem, u kojima traži sve ključne resore u Vladi, uključujući Upravu policije, ANB, Vojno obavještajnu agenciju, ministarstva unutrašnjih poslova, odbrane, vanjskih poslova i pravde, kao i to da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi, saopštio je večeras jedan od lidera DF-a Milan Knežević.
malo mačku teleča glOva :lol: :lol: :lol: jeBe ovaj sarajevski arnaut i nevadi :mrgreen:
dert

#9762 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dert »

Milo je ovo uradio za desetku :P
dr_Evil

#9763 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Ja opet ponavljam da je ovo prica za malu djecu , vucic i amfilohije su u jednom te istom cetnickom pokretu, Inace cijenim Kiki i Capljina sta pisete, ali sada fulate slucajno ili namjerno. Sjecam se kada je i Milosevic tvrdio da nema kontrolu nad Mladicem i Arkanom, nisu oni ista drzava uopste, i tako to..

Da postoje bitke cija je glava prva, pa naravno da postoje, ali to u ovome trenutku nije bitno.
Kikibombona

#9764 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

dr_Evil wrote: 23/09/2020 07:17 Ja opet ponavljam da je ovo prica za malu djecu , vucic i amfilohije su u jednom te istom cetnickom pokretu, Inace cijenim Kiki i Capljina sta pisete, ali sada fulate slucajno ili namjerno. Sjecam se kada je i Milosevic tvrdio da nema kontrolu nad Mladicem i Arkanom, nisu oni ista drzava uopste, i tako to..

Da postoje bitke cija je glava prva, pa naravno da postoje, ali to u ovome trenutku nije bitno.
Amfilohije godinama unazad o Vucicu govori sve najgore. Govori da je izdajnik. To je prica mnogo starija od ovih izbora.
dr_Evil

#9765 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Kikibombona wrote: 23/09/2020 07:22
dr_Evil wrote: 23/09/2020 07:17 Ja opet ponavljam da je ovo prica za malu djecu , vucic i amfilohije su u jednom te istom cetnickom pokretu, Inace cijenim Kiki i Capljina sta pisete, ali sada fulate slucajno ili namjerno. Sjecam se kada je i Milosevic tvrdio da nema kontrolu nad Mladicem i Arkanom, nisu oni ista drzava uopste, i tako to..

Amfilohije godinama unazad o Vucicu govori sve najgore. Govori da je izdajnik. To je prica mnogo starija od ovih izbora.
Znam pratio sam, pocelo otkad je Vucic otvorio pricu o razgranicenju, ili kompromisu

3:24 :D i 6:30

Ali, sto kaze capljina kada se gusle uzmu, sve se to brzo poreda. Nema tu borbe fasizam vs. antifasizam. Ovde pricamo o tome ko ce biti prva glava fasizma, princip je isti, sve ostalo su nijanse. Ili mi kazesa da je Vucic preko noci promijenio kozu
dr_Evil

#9766 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Ozloglašeni terorista i četnik Nikola Kavaja preminuo je 2008. godine u Beogradu, a po sopstvenoj želji sahranjen je na Cetinju, uz opelo popova SPC koje je predvodio kontraverzni pop Gojko Perović, otkriva portal Aktuelno.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EQ9AraL ... e=emb_logo[/youtube]

pa ja, sasvim logicno da ce SPC uvesti CG u Evropu, cim zavrse prelo za teroristu
dr_Evil

#9767 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

@Capljina74

https://www.klix.ba/vijesti/bih/legenda ... /200912069

Sta SDA bagra moze smislit ni pavelic ne moze
Kikibombona

#9768 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

dr_Evil wrote: 23/09/2020 07:27Ali, sto kaze capljina kada se gusle uzmu, sve se to brzo poreda. Nema tu borbe fasizam vs. antifasizam. Ovde pricamo o tome ko ce biti prva glava fasizma, princip je isti, sve ostalo su nijanse. Ili mi kazesa da je Vucic preko noci promijenio kozu
Niko nije rekao da se radi o borbi ideologija, radi se o borbi za vlast. Amfilohije gaji animozitet prema Vucicu, nije u pitanju samo Kosovo. Jednom je rekao kako mu se ne svidja Vucicev nacin vladanja, da je msnipulativsn, da se voli hvaliti i sebe isticati u prvi plan, da je jednostavno beskarakterna osoba.

A pogledaj sta na FB pise sestra Andrije Mandica, o Krivokapicu
postavi ga je mitropolit Amfilohije, insistirao.🙂
Krivokapic je 100% covjek crkve i on odgovara samo na komande Amfilohija i crnogorske SPC. I Krivokapic kao Amfilohije ne podnosi Vucica, pa je gostujući kod Senada za istog indirektno rekao da je kriminalac.

S druge strane, Mandic i Knezevic su strogo Vucicevi igraci i uzivaju podrsku backog Irineja (ne patrijarha).

...

Amfilohije je neupitni autoritet Crne Gore i tu Vucic ne moze nametati svoju volju. Na kraju ce njegovi puleni, Mandic i Knezevic izvisiti, kako god okrenes.
Škobo Habu

#9769 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Škobo Habu »

Fakat se sada nedoraslost i nezrelost prosrpske opozicije refundira Vučiću!? :lol:

Čovjek bi rek'o da je najmanje riječ o opozicionarima koji su se školovali na Oxfordu, a ne opskurnim stranačkim likovima sa koca i konopca.
dr_Evil

#9770 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Kikibombona wrote: 23/09/2020 07:46
dr_Evil wrote: 23/09/2020 07:27Ali, sto kaze capljina kada se gusle uzmu, sve se to brzo poreda. Nema tu borbe fasizam vs. antifasizam. Ovde pricamo o tome ko ce biti prva glava fasizma, princip je isti, sve ostalo su nijanse. Ili mi kazesa da je Vucic preko noci promijenio kozu
Niko nije rekao da se radi o borbi ideologija, radi se o borbi za vlast. Amfilohije gaji animozitet prema Vucicu, nije u pitanju samo Kosovo. Jednom je rekao kako mu se ne svidja Vucicev nacin vladanja, da je msnipulativsn, da se voli hvaliti i sebe isticati u prvi plan, da je jednostavno beskarakterna osoba.

A pogledaj sta na FB pise sestra Andrije Mandica, o Krivokapicu
postavi ga je mitropolit Amfilohije, insistirao.🙂
Krivokapic je 100% covjek crkve i on odgovara samo na komande Amfilohija i crnogorske SPC. I Krivokapic kao Amfilohije ne podnosi Vucica, pa je gostujući kod Senada za istog indirektno rekao da je kriminalac.

S druge strane, Mandic i Knezevic su strogo Vucicevi igraci i uzivaju podrsku backog Irineja (ne patrijarha).

...

Amfilohije je neupitni autoritet Crne Gore i tu Vucic ne moze nametati svoju volju. Na kraju ce njegovi puleni, Mandic i Knezevic izvisiti, kako god okrenes.
Ma evo sve i da je tako, to nista ne znaci. Ista je politika, velikosrpska, velikoruska, genocidna. Dogovorit ce se oni, vazno je okrenuti smijer CG, i doci do nekog "konacnog rjesenja"
Kikibombona

#9771 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

dr_Evil wrote: 23/09/2020 07:54Ma evo sve i da je tako, to nista ne znaci. Ista je politika, velikosrpska, velikoruska, genocidna. Dogovorit ce se oni, vazno je okrenuti smijer CG, i doci do nekog "konacnog rijesenja"
A zipa Medojevica :D
Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević nije prisustvovao današnjem sastanku predstavnika tri koalicije pod Ostrogom na kojem je učestvovao i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije jer mu je, kako nam je kazao, neprihvatljivo da se o sastavu Vlade pregovara u crkvama i manastirima.

"To je povratak u srednji vijek i za mene je to neprihvatljivo", rekao je Medojević u izjavi za FOS.
I na FB rasprava sa ljudima koji komentarisu
Formirace se Vlada. Sve ce Misko Perovic i Crkva dogovoriti. Bice neki “eksperti” za koje niko ne zna.
Misko Perovic je vlasnik koncerna Vijesti.
dr_Evil

#9772 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Kikibombona wrote: 23/09/2020 08:07 Formirace se Vlada. Sve ce Misko Perovic i Crkva dogovoriti. Bice neki “eksperti” za koje niko ne zna.

To je to, ubada u srIdu
Emiremir33

#9773 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Emiremir33 »

Kikibombona wrote: 23/09/2020 08:07
dr_Evil wrote: 23/09/2020 07:54Ma evo sve i da je tako, to nista ne znaci. Ista je politika, velikosrpska, velikoruska, genocidna. Dogovorit ce se oni, vazno je okrenuti smijer CG, i doci do nekog "konacnog rijesenja"
A zipa Medojevica :D
Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević nije prisustvovao današnjem sastanku predstavnika tri koalicije pod Ostrogom na kojem je učestvovao i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije jer mu je, kako nam je kazao, neprihvatljivo da se o sastavu Vlade pregovara u crkvama i manastirima.

"To je povratak u srednji vijek i za mene je to neprihvatljivo", rekao je Medojević u izjavi za FOS.
I na FB rasprava sa ljudima koji komentarisu
Formirace se Vlada. Sve ce Misko Perovic i Crkva dogovoriti. Bice neki “eksperti” za koje niko ne zna.
Upravu si Medojevica nije ni bilo juce na sastanku
Kikibombona

#9774 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

dr_Evil wrote: 23/09/2020 08:12
Kikibombona wrote: 23/09/2020 08:07 Formirace se Vlada. Sve ce Misko Perovic i Crkva dogovoriti. Bice neki “eksperti” za koje niko ne zna.

To je to, ubada u srIdu
Medojevic :D
Sead Seada Sadiković Sejo neprihvatljivo je da ja tebi uredjujem tvoju kucu i porodicu. URA ultimatuvmo trazi da ja ne budem u Vladi. Zasto? Odakle im to pravo? Ko se plasi mog ucesca u Vladi? Ovo je nezapamcena ucjena i reketiranje. Odakle ovakva drskost i bezobrazluk. Kome ja smetam u URI? Mozda previse znam? A znas da znam? Meni niko je smeta iz URE! Zasto im ja smetam! I odakle crpe pravo da traze da ja ne budem u Vladi? Ja znam odakle vjetar duva.
Bice da Medu ne zele ni SPC, ni Dritan, ni Krivokapic. :D A isto je sa Vucicevim pulenima Milanom Knezevicem i Andrijom Mandicem. Nema sanse da udju u vladu.
dr_Evil

#9775 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

Ni Asim Sarajlic nije javno vise sef kadrovske, pa svi znamo da se ipak on pita, tako da nije vazno jesu li u vladi ili ne.
Post Reply