Upravo sam u Azelu kupila super maslinasto zelene pantole, pa cu vjerovatno uslikati i poslati ti, da napravis neke kombinacije, ako moze naravno
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
-
Mariella
#976 Re: Cipelice, cipelice..
Cestitam!!! Blog pratim redovno
Upravo sam u Azelu kupila super maslinasto zelene pantole, pa cu vjerovatno uslikati i poslati ti, da napravis neke kombinacije, ako moze naravno
- Sortis
#977 Re: Cipelice, cipelice..
Sve pohvale za blog Nadi. Upravo sam procitala cijeli
. Tek sam skontala koliko ja ustvari imam onih kaisica, jos dok je mama djevojka bila, a nikad nijedan nisam stavila jer ne znam uz sta idu 
- eluna
#978 Re: Cipelice, cipelice..
nije fer ......nemamo fb na posluNadinka wrote:Objavila sam Starke!
p.s. ako zelite biti u toku s objavljivanjem sadrzaja i nagrada, postanite fan fb stranice male zenske teme by Nadi
- Nadinka
#979 Re: Cipelice, cipelice..
Draga, svakako uslikaj i posalji, ja sma cak na jednoj kombinaciji napisala da imaju te u azelu, mislim da znam koje is kupila, uslikaj i salji miMariella wrote:Cestitam!!! Blog pratim redovno![]()
hvala i kiss
izvinite sto jos nije objavljen anagrdna cekam da mi psonzor posalje neke materijale
- Nadinka
#980 Re: Cipelice, cipelice..
ne brini, obajvit cu ja i ovdje odmaheluna wrote:nije fer ......nemamo fb na posluNadinka wrote:Objavila sam Starke!
p.s. ako zelite biti u toku s objavljivanjem sadrzaja i nagrada, postanite fan fb stranice male zenske teme by Nadi
evo ga
http://malezensketeme-beauty.blogspot.com/
- LONGMAN
#981 Re: Cipelice, cipelice..
Nasla sam u dm-u na FERHADIJI one male, okrugle silikonske umetke. Kako se lakse dise. Svaka cast ko ih preporuci.
- Michun
#982 Re: Cipelice, cipelice..
ja!LONGMAN wrote:Nasla sam u dm-u na FERHADIJI one male, okrugle silikonske umetke. Kako se lakse dise. Svaka cast ko ih preporuci.
-
blondddy
#983 Re: Cipelice, cipelice..
Stranica je odlicna,odmah sam lajkalaNadinka wrote:Objavila sam Starke!
- bez_ideje
#984 Re: Cipelice, cipelice..
Cestitam Nadinka,na blogu...odnosno onome u sta se pretvorio
Malo sam zauzeta bila ovih dana drugim stvarima,valja mi sve stic upratit

Malo sam zauzeta bila ovih dana drugim stvarima,valja mi sve stic upratit
-
zamzija
#985 Re: Cipelice, cipelice..
ma starke se uvijek mogu oprati u mašini za veš na 30 tako da slobodno možeš uzeti bijele, pa kad se uprljaju samo operešblondddy wrote: Stranica je odlicna,odmah sam lajkala![]()
![]()
Hvala za post o starkama,upravo sam htjela kupiti jedne ali se nikako nisam mogla odluciti za boju........sada znam definitivno bijele
![]()
![]()
-
zamzija
-
nova_korisnica
#987 Re: Cipelice, cipelice..
nadinka, obnovi link...ja znam da sam prvi post procitala ali sad en znam vise gdje je 
- Nadinka
#988 Re: Cipelice, cipelice..
Evo ga:nova_korisnica wrote:nadinka, obnovi link...ja znam da sam prvi post procitala ali sad en znam vise gdje je
http://malezensketeme.blogspot.com/
-
inspire_me
#989 Re: Cipelice, cipelice..
Ja nisam imala dilemu koju boju odabrati (bijele definitivno), nego se omisljam da li duboke ili plitkeblondddy wrote:Stranica je odlicna,odmah sam lajkalaNadinka wrote:Objavila sam Starke!
p.s. ako zelite biti u toku s objavljivanjem sadrzaja i nagrada, postanite fan fb stranice male zenske teme by Nadi![]()
![]()
Hvala za post o starkama,upravo sam htjela kupiti jedne ali se nikako nisam mogla odluciti za boju........sada znam definitivno bijele
![]()
![]()
-
zamzija
#990 Re: Cipelice, cipelice..
plitkeeeee
biće ti vruće u dubokim ljeti
ja imam zelene i to ih imam 4 godine, i sad izgledaju kao nove samo ih ubacim u mašinu na pranje. a nosam ih uz sve, super je ideja sa Ciganskom suknjom koju je Nadinka postavila na what to wear, to ću da nosim ovog ljeta - cigansku suknju, majicu bez rukava i starke
joooj moram da postavim konačno sliku onih cvjetnih tamaris tena što su kao starke, sa crvenim i žutim cvjetovima aj em in lav
ja imam zelene i to ih imam 4 godine, i sad izgledaju kao nove samo ih ubacim u mašinu na pranje. a nosam ih uz sve, super je ideja sa Ciganskom suknjom koju je Nadinka postavila na what to wear, to ću da nosim ovog ljeta - cigansku suknju, majicu bez rukava i starke
joooj moram da postavim konačno sliku onih cvjetnih tamaris tena što su kao starke, sa crvenim i žutim cvjetovima aj em in lav
- Nadinka
#991 Re: Cipelice, cipelice..
pa da, ja ih cekam i cekamzamzija wrote:plitkeeeee
ja imam zelene i to ih imam 4 godine, i sad izgledaju kao nove samo ih ubacim u mašinu na pranje. a nosam ih uz sve, super je ideja sa Ciganskom suknjom koju je Nadinka postavila na what to wear, to ću da nosim ovog ljeta - cigansku suknju, majicu bez rukava i starke![]()
i slazem se, plitke!
- Partizzanka
-
nova_korisnica
#993 Re: Cipelice, cipelice..
bookmarked! tnxNadinka wrote:Evo ga:nova_korisnica wrote:nadinka, obnovi link...ja znam da sam prvi post procitala ali sad en znam vise gdje je
- Nadinka
#994 Re: Cipelice, cipelice..
nema na cemu draga, hvala tebi!nova_korisnica wrote:bookmarked! tnxNadinka wrote:Evo ga:nova_korisnica wrote:nadinka, obnovi link...ja znam da sam prvi post procitala ali sad en znam vise gdje je
-
Henny
- bijela
-
BJB
#997 Re: Cipelice, cipelice..
Joj zene, danas sam isla u bolnicu i dok doktorica gleda x-rays moje kicme ja snimam njezine cipelice..Ovo je bolest
..Kako su slatke bile..Mislim da su ovako izgledale
Pravo su lijepe kad je ovaj gornji kais zakopcan, na slici se i ne vidi bas.
cini mi se da u ove bas udobne, je l' iko probao/kupio?
- ladyada
#998 Re: Cipelice, cipelice..
prve su od rikera njemacka firma, kazu svi da su zakon za udobne cipele ........ e ja uspijem uvijek na peti da dobijem zulj i to tamo na tabanu gdje pocinje potpetica , i to sam uspjela vec par puta tako da ih vise ne kupujem .....imam ovako slicne od druge firme jako su lijepe na suknjicu ...tako da za mene nula .......... tamaris do sada super zadovoljna , sa svim modelima ....BJB wrote:Joj zene, danas sam isla u bolnicu i dok doktorica gleda x-rays moje kicme ja snimam njezine cipelice..Ovo je bolest..Kako su slatke bile..Mislim da su ovako izgledale
![]()
![]()
Pravo su lijepe kad je ovaj gornji kais zakopcan, na slici se i ne vidi bas.
cini mi se da u ove bas udobne, je l' iko probao/kupio?
- Nadinka
-
snowflake_
#1000 Re: Cipelice, cipelice..
moje nove
zaljubila sam se u njih kad sam ih obula...prelijepo izgledaju na nozi

Uploaded with ImageShack.us
zaljubila sam se u njih kad sam ih obula...prelijepo izgledaju na nozi

Uploaded with ImageShack.us