Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Mariella

#976 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Mariella »

Cestitam!!! Blog pratim redovno :)

Upravo sam u Azelu kupila super maslinasto zelene pantole, pa cu vjerovatno uslikati i poslati ti, da napravis neke kombinacije, ako moze naravno :)
Sortis

#977 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Sortis »

Sve pohvale za blog Nadi. Upravo sam procitala cijeli :D. Tek sam skontala koliko ja ustvari imam onih kaisica, jos dok je mama djevojka bila, a nikad nijedan nisam stavila jer ne znam uz sta idu :-)
eluna

#978 Re: Cipelice, cipelice..

Post by eluna »

Nadinka wrote:Objavila sam Starke!

p.s. ako zelite biti u toku s objavljivanjem sadrzaja i nagrada, postanite fan fb stranice male zenske teme by Nadi
nije fer ......nemamo fb na poslu :(
Nadinka

#979 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

Mariella wrote:Cestitam!!! Blog pratim redovno :)

Upravo sam u Azelu kupila super maslinasto zelene pantole, pa cu vjerovatno uslikati i poslati ti, da napravis neke kombinacije, ako moze naravno :)
Draga, svakako uslikaj i posalji, ja sma cak na jednoj kombinaciji napisala da imaju te u azelu, mislim da znam koje is kupila, uslikaj i salji mi :)
hvala i kiss
izvinite sto jos nije objavljen anagrdna cekam da mi psonzor posalje neke materijale
Nadinka

#980 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

eluna wrote:

p.s. ako zelite biti u toku s objavljivanjem sadrzaja i nagrada, postanite fan fb stranice male zenske teme by Nadi
nije fer ......nemamo fb na poslu :(
ne brini, obajvit cu ja i ovdje odmah

evo ga
http://malezensketeme-beauty.blogspot.com/
LONGMAN

#981 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LONGMAN »

Nasla sam u dm-u na FERHADIJI one male, okrugle silikonske umetke. Kako se lakse dise. Svaka cast ko ih preporuci.
Michun

#982 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Michun »

LONGMAN wrote:Nasla sam u dm-u na FERHADIJI one male, okrugle silikonske umetke. Kako se lakse dise. Svaka cast ko ih preporuci.
ja! :D
blondddy

#983 Re: Cipelice, cipelice..

Post by blondddy »

Stranica je odlicna,odmah sam lajkala :-D :-D :-D Hvala za post o starkama,upravo sam htjela kupiti jedne ali se nikako nisam mogla odluciti za boju........sada znam definitivno bijele :P :P :P
bez_ideje

#984 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bez_ideje »

Cestitam Nadinka,na blogu...odnosno onome u sta se pretvorio :thumbup:
Malo sam zauzeta bila ovih dana drugim stvarima,valja mi sve stic upratit :mrgreen: :mrgreen:
zamzija

#985 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

blondddy wrote: Stranica je odlicna,odmah sam lajkala :-D :-D :-D Hvala za post o starkama,upravo sam htjela kupiti jedne ali se nikako nisam mogla odluciti za boju........sada znam definitivno bijele :P :P :P
ma starke se uvijek mogu oprati u mašini za veš na 30 tako da slobodno možeš uzeti bijele, pa kad se uprljaju samo opereš :)))
nova_korisnica

#987 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nova_korisnica »

nadinka, obnovi link...ja znam da sam prvi post procitala ali sad en znam vise gdje je :)
Nadinka

#988 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

nova_korisnica wrote:nadinka, obnovi link...ja znam da sam prvi post procitala ali sad en znam vise gdje je :)
Evo ga:
http://malezensketeme.blogspot.com/
inspire_me

#989 Re: Cipelice, cipelice..

Post by inspire_me »

blondddy wrote:

Stranica je odlicna,odmah sam lajkala :-D :-D :-D Hvala za post o starkama,upravo sam htjela kupiti jedne ali se nikako nisam mogla odluciti za boju........sada znam definitivno bijele :P :P :P
Ja nisam imala dilemu koju boju odabrati (bijele definitivno), nego se omisljam da li duboke ili plitke :?
zamzija

#990 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

plitkeeeee
biće ti vruće u dubokim ljeti :D
ja imam zelene i to ih imam 4 godine, i sad izgledaju kao nove samo ih ubacim u mašinu na pranje. a nosam ih uz sve, super je ideja sa Ciganskom suknjom koju je Nadinka postavila na what to wear, to ću da nosim ovog ljeta - cigansku suknju, majicu bez rukava i starke :D

joooj moram da postavim konačno sliku onih cvjetnih tamaris tena što su kao starke, sa crvenim i žutim cvjetovima aj em in lav :D
Nadinka

#991 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

zamzija wrote:plitkeeeee
biće ti vruće u dubokim ljeti :D
ja imam zelene i to ih imam 4 godine, i sad izgledaju kao nove samo ih ubacim u mašinu na pranje. a nosam ih uz sve, super je ideja sa Ciganskom suknjom koju je Nadinka postavila na what to wear, to ću da nosim ovog ljeta - cigansku suknju, majicu bez rukava i starke :D

joooj moram da postavim konačno sliku onih cvjetnih tamaris tena što su kao starke, sa crvenim i žutim cvjetovima aj em in lav :D
pa da, ja ih cekam i cekam :)
i slazem se, plitke!
Partizzanka

#992 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Partizzanka »

http://www.lacoste.com/#/catalogue-wome ... -21spw1905

I`m in LOVE!

ali kostaju nevjerovatnih 290km :(
nova_korisnica

#993 Re: Cipelice, cipelice..

Post by nova_korisnica »

Nadinka wrote:
nova_korisnica wrote:nadinka, obnovi link...ja znam da sam prvi post procitala ali sad en znam vise gdje je :)
Evo ga:
bookmarked! tnx :thumbup:
Nadinka

#994 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

nova_korisnica wrote:
Nadinka wrote:
Evo ga:
bookmarked! tnx :thumbup:
nema na cemu draga, hvala tebi!
Henny

#995 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Henny »

Elzana wrote:ojjj što otvorih link :zoka: hoćem oveeeeee :D

Image
Ovakve sam gledala i probala i kad sam otisla da ih uzmem nestale :sad:

Al da ne budem tuzna uzela sam ove

Image
bijela

#996 Re: Cipelice, cipelice..

Post by bijela »

Henny wrote:
Al da ne budem tuzna uzela sam ove

Image
lijepe su ti skroz, nek' si se utješila :)
BJB

#997 Re: Cipelice, cipelice..

Post by BJB »

Joj zene, danas sam isla u bolnicu i dok doktorica gleda x-rays moje kicme ja snimam njezine cipelice..Ovo je bolest :oops: ..Kako su slatke bile..Mislim da su ovako izgledale
Image :oops: :-) Pravo su lijepe kad je ovaj gornji kais zakopcan, na slici se i ne vidi bas.
Image cini mi se da u ove bas udobne, je l' iko probao/kupio?
ladyada

#998 Re: Cipelice, cipelice..

Post by ladyada »

BJB wrote:Joj zene, danas sam isla u bolnicu i dok doktorica gleda x-rays moje kicme ja snimam njezine cipelice..Ovo je bolest :oops: ..Kako su slatke bile..Mislim da su ovako izgledale
Image :oops: :-) Pravo su lijepe kad je ovaj gornji kais zakopcan, na slici se i ne vidi bas.
Image cini mi se da u ove bas udobne, je l' iko probao/kupio?
prve su od rikera njemacka firma, kazu svi da su zakon za udobne cipele ........ e ja uspijem uvijek na peti da dobijem zulj i to tamo na tabanu gdje pocinje potpetica , i to sam uspjela vec par puta tako da ih vise ne kupujem .....imam ovako slicne od druge firme jako su lijepe na suknjicu ...tako da za mene nula .......... tamaris do sada super zadovoljna , sa svim modelima ....
snowflake_

#1000 Re: Cipelice, cipelice..

Post by snowflake_ »

moje nove :D
zaljubila sam se u njih kad sam ih obula...prelijepo izgledaju na nozi :)

Image

Uploaded with ImageShack.us
Post Reply