Garant su od dva brata djecaPera Trta wrote:Ja sam gledao davno. Lik ga je skinuo u originalu![]()
Šteta što ovaj video nije popularniji...što dovoljno govori o našoj internet kulturi. U Americi bi davno postao "meme".
Komentatori i SP
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- felipe kajetano
#976 Re: Komentatori i SP
- BSn
#977 Re: Komentatori i SP
Baltazar_khan wrote:Evo ko nije gledao do sad... Nešto na račun našeg neprevaziđenog Velidasamo_ovaj_put wrote:Baltazar_khan wrote:Kako mi je jak Spaho kad vrisne NEMA GOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
znaci original.
- madtv
#978 Re: Komentatori i SP
na zalost, DA, stavili su je...cyprus wrote:Jesu ovo stavili Austriju na listu reprezentacija sa najviše primljenih golova?![]()
skracenicu za Sloveniju su stavili SUN...
na istom spisku za americke igrace koriste dvije razlicite skracenice...USA i SAD...
nista "strasno", ali stvarno amaterski izgleda
s obzirom da nam ne daju alternativu, barem kablovskim korisnicima, mogu i moraju to oni i bolje
- cyprus
#979 Re: Komentatori i SP
Meni su vala išli na živce ... al očekivo sam gore, pa haj može proćfelipe kajetano wrote:Slazem se...do sada najbolje komentarisanje.zecko_kupuz wrote:Komentar Spahe i Šuke je večeras bio na mjestu.Uz sitne greške, ali sve u svemu, dobro je ispalo. Mislio sam da će se svađati za mikrofonima, ali nisu.
I 100 posto će se finale prenositi u paru.
-
Rookie
#980 Re: Komentatori i SP
Šuko parafrazira Guardiolu(ne navodeći izvor) i kaže kako su Xavi i Iniesta vjerovatno nekad u juniorima ili predpionirima zadnji put pogriješili. I kaže Velid: "Da, čini mi se da je to izjavio Prosinečki" 
-
Rookie
#981 Re: Komentatori i SP
Ovo je fantastično! Brilijantno skinuto kreveljenje Velida! Brilijantno!Baltazar_khan wrote: Evo ko nije gledao do sad... Nešto na račun našeg neprevaziđenog Velida![]()
- zecko_kupuz
#982 Re: Komentatori i SP
"...šta će on u šesnaest..."
- burek_in_space
#983 Re: Komentatori i SP
Spaho i Shuko sinoc skroz ok, i ne bih imao nishta protiv da njih dvojica odrade i polufinala i finale, ali nazhalost to nije realno.
-
Bušman
#984 Re: Komentatori i SP
Prosinecki je to izjavio za Iniestu. Samo mi nije jasno, odakle im da su Iniesta i Xavi igrali u mladom pogonu Barcelone zajedno? Razlika je 5 generacija. Kada je Iniesta ulazio u Barcelonu B, Xavi je vec bio regularni prvotimac. Tako da stvarno ne znam odakle im ovo.Rookie wrote:Šuko parafrazira Guardiolu(ne navodeći izvor) i kaže kako su Xavi i Iniesta vjerovatno nekad u juniorima ili predpionirima zadnji put pogriješili. I kaže Velid: "Da, čini mi se da je to izjavio Prosinečki"
- Zlocin&Kazna
#985 Re: Komentatori i SP
Ja nisam cuo taj dio, al evo ako ih je Rookie ispravno citirao, nisu ni rekli da su zajedno igrali u mladjem pogonu. Samo da su svoje zadnje pogreške napravili još kad su bili "mali"Bušman wrote:Prosinecki je to izjavio za Iniestu. Samo mi nije jasno, odakle im da su Iniesta i Xavi igrali u mladom pogonu Barcelone zajedno? Razlika je 5 generacija. Kada je Iniesta ulazio u Barcelonu B, Xavi je vec bio regularni prvotimac. Tako da stvarno ne znam odakle im ovo.Rookie wrote:Šuko parafrazira Guardiolu(ne navodeći izvor) i kaže kako su Xavi i Iniesta vjerovatno nekad u juniorima ili predpionirima zadnji put pogriješili. I kaže Velid: "Da, čini mi se da je to izjavio Prosinečki"
A u poredjenju sa jucer popodne, i komentarom onog tipa što zvuči k'o da ima pljuvačku u grlu i dernja se ko lud (djelovalo je ko da ce svakog trena dobit srčani, a što je najgore uz njegov glas sam se i ja tako osječ'o), Šuko i Spaho su izgledali ko neki duet sa BBC-a
Btw: "andrea Merkel", "večerašnja utakmica" (u 16:00), pa u istu riječ guranje auta i kornera, ofside i faula, pa po dva imena igrača onaj Čorsović je dobio sasvim nove riječi. Haman ove godine navalili ljudi da udju u rječnik pa sklapaju nove izraze
- Lakat Jebić
#986 Re: Komentatori i SP
guardiola i prosinecki mozda nisu, al spaho i suko su rekli da se poznaju iz junorskih danaZlocin&Kazna wrote:Ja nisam cuo taj dio, al evo ako ih je Rookie ispravno citirao, nisu ni rekli da su zajedno igrali u mladjem pogonu. Samo da su svoje zadnje pogreške napravili još kad su bili "mali"Bušman wrote:Prosinecki je to izjavio za Iniestu. Samo mi nije jasno, odakle im da su Iniesta i Xavi igrali u mladom pogonu Barcelone zajedno? Razlika je 5 generacija. Kada je Iniesta ulazio u Barcelonu B, Xavi je vec bio regularni prvotimac. Tako da stvarno ne znam odakle im ovo.Rookie wrote:Šuko parafrazira Guardiolu(ne navodeći izvor) i kaže kako su Xavi i Iniesta vjerovatno nekad u juniorima ili predpionirima zadnji put pogriješili. I kaže Velid: "Da, čini mi se da je to izjavio Prosinečki".
A u poredjenju sa jucer popodne, i komentarom onog tipa što zvuči k'o da ima pljuvačku u grlu i dernja se ko lud (djelovalo je ko da ce svakog trena dobit srčani, a što je najgore uz njegov glas sam se i ja tako osječ'o), Šuko i Spaho su izgledali ko neki duet sa BBC-a![]()
Btw: "andrea Merkel", "večerašnja utakmica" (u 16:00), pa u istu riječ guranje auta i kornera, ofside i faula, pa po dva imena igrača onaj Čorsović je dobio sasvim nove riječi. Haman ove godine navalili ljudi da udju u rječnik pa sklapaju nove izraze
ne bi da branim dragišu, al dole je zima, i vjerovatno je veci dio utakmice bio poslije sumraka, ilitiga iza aksama
al zato andrea merkel
- Zlocin&Kazna
#987 Re: Komentatori i SP
E vidis, to sam zaboravio uračunatLakat Jebić wrote:
ne bi da branim dragišu, al dole je zima, i vjerovatno je veci dio utakmice bio poslije sumraka, ilitiga iza aksama![]()
al zato andrea merkel![]()
EDIT: samo je mali dio utakmice bio iza sumraka
- Neelix
#989 Re: Komentatori i SP
Rookie wrote:Ovo je fantastično! Brilijantno skinuto kreveljenje Velida! Brilijantno!Baltazar_khan wrote: Evo ko nije gledao do sad... Nešto na račun našeg neprevaziđenog Velida![]()
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#990 Re: Komentatori i SP
"AbiDAL!!!"
"Šta će Kerik u šesnaestercu nije jasno ni ser Aleksu Fergusonu, a kamoli njemu samom."
"...i meni produžio nadu da ću i iduće godine inkasirati platu u ovoj javnoj kući"
"I kraj...jebem vam sve!"

"Šta će Kerik u šesnaestercu nije jasno ni ser Aleksu Fergusonu, a kamoli njemu samom."
"...i meni produžio nadu da ću i iduće godine inkasirati platu u ovoj javnoj kući"
"I kraj...jebem vam sve!"
-
sjever76
#991 Re: Komentatori i SP
kaže vlatko glavaš van PERSIL 
- peace
#992 Re: Komentatori i SP
sta je ovo ljudi moji,polufinale svjetskog prvenstva ili neka prijateljska utakmica covjek kao da nije jeo...daj da mu narucino sta...
- karanana
#993 Re: Komentatori i SP
i opet nije sinhronizovan ton sa slikom nego prvo cujem njega i onda dugo vremena poslije vidim sta mi je on vec opisao. ma nek se jebu oni i prenos. sreca pa ZDF nisu iskljucili kad su iskljucili srbe i hrvate.
samo kakvi su ovo cudni skrolovi na ZDF-u, kao da gledam film s prevodom. valjda ce prestat.
samo kakvi su ovo cudni skrolovi na ZDF-u, kao da gledam film s prevodom. valjda ce prestat.
-
2005
#994 Re: Komentatori i SP
De Zuv...
Kakav golčina
Opet brza ton u odnosu na sliku... Nesposobnjakovići jedni, jadni! Fuj!
Kakav golčina
Opet brza ton u odnosu na sliku... Nesposobnjakovići jedni, jadni! Fuj!
- peace
#995 Re: Komentatori i SP
onakvi golovi a ovakve komentara cujemo...

- Logovan
#996 Re: Komentatori i SP
hahahahahahasjever76 wrote:kaže vlatko glavaš van PERSIL
-
2005
#997 Re: Komentatori i SP
Zgadiše mi utakmicu sa ovim...
Onaj levat reče, holanđani tražU pomoć... 'ebem li ti selo tvoje!
Onaj levat reče, holanđani tražU pomoć... 'ebem li ti selo tvoje!
- kurty
#998 Re: Komentatori i SP
" 5 golova smo vidjeli u ovom polufinalu, a nije tako izgledalo nakom prvih 45 min"

- felipe kajetano
#999 Re: Komentatori i SP
Jel postoji nekakvo zakonsko utemeljenje kojim sebi daju za pravo da zatamne kanale iz HR i SRB?
- cyprus
#1000 Re: Komentatori i SP
još sudija iz KIRGISTANA