Komentatori i SP

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
felipe kajetano

#976 Re: Komentatori i SP

Post by felipe kajetano »

Pera Trta wrote:Ja sam gledao davno. Lik ga je skinuo u originalu :D
Šteta što ovaj video nije popularniji...što dovoljno govori o našoj internet kulturi. U Americi bi davno postao "meme".
Garant su od dva brata djeca :D
BSn

#977 Re: Komentatori i SP

Post by BSn »

Baltazar_khan wrote:
samo_ovaj_put wrote:
Baltazar_khan wrote:Kako mi je jak Spaho kad vrisne NEMA GOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lol:
:lol:
Evo ko nije gledao do sad... Nešto na račun našeg neprevaziđenog Velida :D

znaci original. :D :thumbup:
madtv

#978 Re: Komentatori i SP

Post by madtv »

cyprus wrote:Jesu ovo stavili Austriju na listu reprezentacija sa najviše primljenih golova? :D :D
na zalost, DA, stavili su je...

skracenicu za Sloveniju su stavili SUN...
na istom spisku za americke igrace koriste dvije razlicite skracenice...USA i SAD...
nista "strasno", ali stvarno amaterski izgleda

s obzirom da nam ne daju alternativu, barem kablovskim korisnicima, mogu i moraju to oni i bolje
cyprus

#979 Re: Komentatori i SP

Post by cyprus »

felipe kajetano wrote:
zecko_kupuz wrote:Komentar Spahe i Šuke je večeras bio na mjestu. :thumbup: Uz sitne greške, ali sve u svemu, dobro je ispalo. Mislio sam da će se svađati za mikrofonima, ali nisu.

I 100 posto će se finale prenositi u paru.
Slazem se...do sada najbolje komentarisanje.
Meni su vala išli na živce ... al očekivo sam gore, pa haj može proć :-)
Rookie

#980 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

Šuko parafrazira Guardiolu(ne navodeći izvor) i kaže kako su Xavi i Iniesta vjerovatno nekad u juniorima ili predpionirima zadnji put pogriješili. I kaže Velid: "Da, čini mi se da je to izjavio Prosinečki" :shock:
Rookie

#981 Re: Komentatori i SP

Post by Rookie »

Baltazar_khan wrote: Evo ko nije gledao do sad... Nešto na račun našeg neprevaziđenog Velida :D

Ovo je fantastično! Brilijantno skinuto kreveljenje Velida! Brilijantno!
zecko_kupuz

#982 Re: Komentatori i SP

Post by zecko_kupuz »

"...šta će on u šesnaest..." :lol: :lol: . Šteta što ima drugačiji ton glasa, inače bi bilo genijalno. :D
burek_in_space

#983 Re: Komentatori i SP

Post by burek_in_space »

Spaho i Shuko sinoc skroz ok, i ne bih imao nishta protiv da njih dvojica odrade i polufinala i finale, ali nazhalost to nije realno.
Bušman

#984 Re: Komentatori i SP

Post by Bušman »

Rookie wrote:Šuko parafrazira Guardiolu(ne navodeći izvor) i kaže kako su Xavi i Iniesta vjerovatno nekad u juniorima ili predpionirima zadnji put pogriješili. I kaže Velid: "Da, čini mi se da je to izjavio Prosinečki" :shock:
Prosinecki je to izjavio za Iniestu. Samo mi nije jasno, odakle im da su Iniesta i Xavi igrali u mladom pogonu Barcelone zajedno? Razlika je 5 generacija. Kada je Iniesta ulazio u Barcelonu B, Xavi je vec bio regularni prvotimac. Tako da stvarno ne znam odakle im ovo.
Zlocin&Kazna

#985 Re: Komentatori i SP

Post by Zlocin&Kazna »

Bušman wrote:
Rookie wrote:Šuko parafrazira Guardiolu(ne navodeći izvor) i kaže kako su Xavi i Iniesta vjerovatno nekad u juniorima ili predpionirima zadnji put pogriješili. I kaže Velid: "Da, čini mi se da je to izjavio Prosinečki" :shock:
Prosinecki je to izjavio za Iniestu. Samo mi nije jasno, odakle im da su Iniesta i Xavi igrali u mladom pogonu Barcelone zajedno? Razlika je 5 generacija. Kada je Iniesta ulazio u Barcelonu B, Xavi je vec bio regularni prvotimac. Tako da stvarno ne znam odakle im ovo.
Ja nisam cuo taj dio, al evo ako ih je Rookie ispravno citirao, nisu ni rekli da su zajedno igrali u mladjem pogonu. Samo da su svoje zadnje pogreške napravili još kad su bili "mali" :D .

A u poredjenju sa jucer popodne, i komentarom onog tipa što zvuči k'o da ima pljuvačku u grlu i dernja se ko lud (djelovalo je ko da ce svakog trena dobit srčani, a što je najgore uz njegov glas sam se i ja tako osječ'o), Šuko i Spaho su izgledali ko neki duet sa BBC-a :D

Btw: "andrea Merkel", "večerašnja utakmica" (u 16:00), pa u istu riječ guranje auta i kornera, ofside i faula, pa po dva imena igrača onaj Čorsović je dobio sasvim nove riječi. Haman ove godine navalili ljudi da udju u rječnik pa sklapaju nove izraze :-D
Lakat Jebić

#986 Re: Komentatori i SP

Post by Lakat Jebić »

Zlocin&Kazna wrote:
Bušman wrote:
Ja nisam cuo taj dio, al evo ako ih je Rookie ispravno citirao, nisu ni rekli da su zajedno igrali u mladjem pogonu. Samo da su svoje zadnje pogreške napravili još kad su bili "mali" :D .

A u poredjenju sa jucer popodne, i komentarom onog tipa što zvuči k'o da ima pljuvačku u grlu i dernja se ko lud (djelovalo je ko da ce svakog trena dobit srčani, a što je najgore uz njegov glas sam se i ja tako osječ'o), Šuko i Spaho su izgledali ko neki duet sa BBC-a :D

Btw: "andrea Merkel", "večerašnja utakmica" (u 16:00), pa u istu riječ guranje auta i kornera, ofside i faula, pa po dva imena igrača onaj Čorsović je dobio sasvim nove riječi. Haman ove godine navalili ljudi da udju u rječnik pa sklapaju nove izraze :-D
guardiola i prosinecki mozda nisu, al spaho i suko su rekli da se poznaju iz junorskih dana :mrgreen:

ne bi da branim dragišu, al dole je zima, i vjerovatno je veci dio utakmice bio poslije sumraka, ilitiga iza aksama :D
al zato andrea merkel :-) :-)
Zlocin&Kazna

#987 Re: Komentatori i SP

Post by Zlocin&Kazna »

Lakat Jebić wrote:

ne bi da branim dragišu, al dole je zima, i vjerovatno je veci dio utakmice bio poslije sumraka, ilitiga iza aksama :D
al zato andrea merkel :-) :-)
E vidis, to sam zaboravio uračunat :-). Ev sad sam vidio, i dole sunce zalazi u 17:30 sad, dakle, do mene je :shock:

EDIT: samo je mali dio utakmice bio iza sumraka :)
hali gali halid

#988 Re: Komentatori i SP

Post by hali gali halid »

Andrea Merkel :zzzz:
Neelix

#989 Re: Komentatori i SP

Post by Neelix »

Rookie wrote:
Baltazar_khan wrote: Evo ko nije gledao do sad... Nešto na račun našeg neprevaziđenog Velida :D

Ovo je fantastično! Brilijantno skinuto kreveljenje Velida! Brilijantno!
:lol: ne mogu da vjerujem kako ga je skinuo :lol: :lol: :lol:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#990 Re: Komentatori i SP

Post by Pera Trta »

"AbiDAL!!!"
"Šta će Kerik u šesnaestercu nije jasno ni ser Aleksu Fergusonu, a kamoli njemu samom."
"...i meni produžio nadu da ću i iduće godine inkasirati platu u ovoj javnoj kući"
"I kraj...jebem vam sve!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sjever76

#991 Re: Komentatori i SP

Post by sjever76 »

kaže vlatko glavaš van PERSIL :mrgreen:
peace

#992 Re: Komentatori i SP

Post by peace »

sta je ovo ljudi moji,polufinale svjetskog prvenstva ili neka prijateljska utakmica covjek kao da nije jeo...daj da mu narucino sta...
karanana

#993 Re: Komentatori i SP

Post by karanana »

i opet nije sinhronizovan ton sa slikom nego prvo cujem njega i onda dugo vremena poslije vidim sta mi je on vec opisao. ma nek se jebu oni i prenos. sreca pa ZDF nisu iskljucili kad su iskljucili srbe i hrvate.

samo kakvi su ovo cudni skrolovi na ZDF-u, kao da gledam film s prevodom. valjda ce prestat.
2005

#994 Re: Komentatori i SP

Post by 2005 »

De Zuv... :-) :-) :(
Kakav golčina :roll: :(

Opet brza ton u odnosu na sliku... Nesposobnjakovići jedni, jadni! Fuj! :x
peace

#995 Re: Komentatori i SP

Post by peace »

onakvi golovi a ovakve komentara cujemo... :x :x :x
Logovan

#996 Re: Komentatori i SP

Post by Logovan »

sjever76 wrote:kaže vlatko glavaš van PERSIL :mrgreen:
hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
2005

#997 Re: Komentatori i SP

Post by 2005 »

Zgadiše mi utakmicu sa ovim... :roll:

Onaj levat reče, holanđani tražU pomoć... 'ebem li ti selo tvoje! :x
kurty

#998 Re: Komentatori i SP

Post by kurty »

" 5 golova smo vidjeli u ovom polufinalu, a nije tako izgledalo nakom prvih 45 min" :roll: :roll: :roll: :roll:
felipe kajetano

#999 Re: Komentatori i SP

Post by felipe kajetano »

Jel postoji nekakvo zakonsko utemeljenje kojim sebi daju za pravo da zatamne kanale iz HR i SRB?
cyprus

#1000 Re: Komentatori i SP

Post by cyprus »

još sudija iz KIRGISTANA :x :x
Post Reply