Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je najjace kad kazu ako neki igrac ili neki tim bude imo sansu sigurno ce je iskoristit..danas onaj za holanadjane rece ..evo ovaj maloprije za Ekotta isto rece ..ako bude imo sansu da prodje po strani sigurno ce to uraditi .. pa nece sam sebi pucat na gol
Globus wrote:Meni je najjace kad kazu ako neki igrac ili neki tim bude imo sansu sigurno ce je iskoristit..danas onaj za holanadjane rece ..evo ovaj maloprije za Ekotta isto rece ..ako bude imo sansu da prodje po strani sigurno ce to uraditi .. pa nece sam sebi pucat na gol
Globus wrote:Meni je najjace kad kazu ako neki igrac ili neki tim bude imo sansu sigurno ce je iskoristit..danas onaj za holanadjane rece ..evo ovaj maloprije za Ekotta isto rece ..ako bude imo sansu da prodje po strani sigurno ce to uraditi .. pa nece sam sebi pucat na gol
A toga kao nema na ovom SP-u?
nema
Samo da ponovim da Kamerun nikad nije izgubio na otvaranju svjetskog prvenstva i da nikada nisu dali gol Japanu..da jos jednom ponovim ..
i sad cemo vidjet njegove posebne moci..saznat cemo sta su treneri rekli igracima u poluvremenu
ek0 wrote:Ka'e onaj juce'. ~~ "Subotic je rodjen u Banja Luci bla bla bla ... imao je priliku da bira da li da igra za reprezentaciju USA-e jer je tamo dugo zivio i jer mu tamo zive roditelji, ali se ipak odlucio za reprezentaciju Srbije"
tog "komentatora" nema smisla komentarisati.. poslije 2 min kod mene bilo na MUTE..
mada nije na ovom prvenstvu ali necu nikad zaboravit komentar (naravno Kemin). "mogu mislit kako je ovoj lopti kad je Zuninjo opali"
Zmijuga loma wrote:Meščini da je bilo "Rojs Rojs".
jest ,Roys Roys govorio onaj za Argentinu koji bolesnici-nejveorvatno ....ne mogu da vjerujem kakva neobrazovanost i glupost izvire iz njih konstantno.
Zmijuga loma wrote:Meščini da je bilo "Rojs Rojs".
jest ,Roys Roys govorio onaj za Argentinu koji bolesnici-nejveorvatno ....ne mogu da vjerujem kakva neobrazovanost i glupost izvire iz njih konstantno.
Pa naši vrli komentatori su za golmana Kameruna Kamenija,govorili bisere tipa "izvrsna parada Kamenog","lopta u rukama Kamenog",pa nije lik od kamena ...sreća pa danas nije branio,inače bi se naslušali ovih bisera.