Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- karanana
#976 Re: Golman reprezentacije BiH
a gdje je supic sada?
zahvaliti se keni i onog burica iz lecha pozvati.
zahvaliti se keni i onog burica iz lecha pozvati.
-
extraordinary
#977 Re: Golman reprezentacije BiH
Jao genijalno, sad bi Kenu trebalo od mjesta prvog golmana dovesti do mjesta trećeg ili četvrtog 
-
Tarik19
#978 Re: Golman reprezentacije BiH
Zaista nerazumijem one koji kazu da treba Hasagica otjerati i zahvaliti mu se. Po cemu je on to zasluzio!?
- Neelix
#979 Re: Golman reprezentacije BiH
odgovoreno ti je 5647245 puta na ovoj temi. procitaj malo.
-
extraordinary
#980 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa dajte validan argument, nigdje nije niko dao pravi argument, samo to da je bolje u Engleskoj branit protiv Worinketerikstona par utakmica godišnje nego u Turskoj biti prvi golman. Dobro je, hvala Bogu pa je Asmir stao na gol Stokea, ali nek prvo izbori sigurno mjesto prvog golmana u Stokeu, pa onda će samo po sebi doći to mjesto u reprezentaciji. Al' ne, neko je sad napisao da bi se trebalo Hasagiću skroz zahvaliti, a dovesti Burića. To tako ne ide nigdje u svijetu, a ni Sušić nije neki bedak da na to padne.
-
Tarik19
#981 Re: Golman reprezentacije BiH
Odgovori na to pitanje su, u sustini, poprilicno glupi (cast izuzecima).Neelix wrote:odgovoreno ti je 5647245 puta na ovoj temi. procitaj malo.
- shalla
#982 Re: Golman reprezentacije BiH
A jel to ne treba probati Burića, momka koji brani evropsku ligu? Jače su njegovih 6 tekmi protiv Juventusa, Man Cityja i Red Bulla nego Kenina čitava sezona...extraordinary wrote:Pa dajte validan argument, nigdje nije niko dao pravi argument, samo to da je bolje u Engleskoj branit protiv Worinketerikstona par utakmica godišnje nego u Turskoj biti prvi golman. Dobro je, hvala Bogu pa je Asmir stao na gol Stokea, ali nek prvo izbori sigurno mjesto prvog golmana u Stokeu, pa onda će samo po sebi doći to mjesto u reprezentaciji. Al' ne, neko je sad napisao da bi se trebalo Hasagiću skroz zahvaliti, a dovesti Burića. To tako ne ide nigdje u svijetu, a ni Sušić nije neki bedak da na to padne.
-
Tarik19
#983 Re: Golman reprezentacije BiH
Mozemo ga probati i ja nemam nista protiv toga ali ipak nevidim zbog cega bi Hasagic sada trebao da izgubi svoje mjesto medu prvih 11 ili cak, ko sto su neki predlagali, da se oprosti od reprezentacije.shaqqa wrote:A jel to ne treba probati Burića, momka koji brani evropsku ligu? Jače su njegovih 6 tekmi protiv Juventusa, Man Cityja i Red Bulla nego Kenina čitava sezona...extraordinary wrote:Pa dajte validan argument, nigdje nije niko dao pravi argument, samo to da je bolje u Engleskoj branit protiv Worinketerikstona par utakmica godišnje nego u Turskoj biti prvi golman. Dobro je, hvala Bogu pa je Asmir stao na gol Stokea, ali nek prvo izbori sigurno mjesto prvog golmana u Stokeu, pa onda će samo po sebi doći to mjesto u reprezentaciji. Al' ne, neko je sad napisao da bi se trebalo Hasagiću skroz zahvaliti, a dovesti Burića. To tako ne ide nigdje u svijetu, a ni Sušić nije neki bedak da na to padne.
-
Corola
#984 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma Hasagic ce biti broj jedan jos jedno 6-7 godina.A poslije nek bude i Piplica ako hoce. 
Burica bi kao drugog golmana.
A Begovica poslao da cisti snijeg u Kanadi i objasnjava svojim dragim Kanadzanima na radio stanici stari grad Vankuver kako on ne zna ni jedne Bosanske rijeci beknuti.I prodaje damu za bubrege u drugim stvarcicama.
A ako bude dobro cistio snijeg i usput stajao na golu.Makar deset utakmica u nizu.
Za nagradu ga postaviti kao treceg golmana u repci.
Burica bi kao drugog golmana.
A Begovica poslao da cisti snijeg u Kanadi i objasnjava svojim dragim Kanadzanima na radio stanici stari grad Vankuver kako on ne zna ni jedne Bosanske rijeci beknuti.I prodaje damu za bubrege u drugim stvarcicama.
A ako bude dobro cistio snijeg i usput stajao na golu.Makar deset utakmica u nizu.
Za nagradu ga postaviti kao treceg golmana u repci.
- winnie
#985 Re: Golman reprezentacije BiH
kenan je jedini pravi golman, ovo ostalo je sve onako... kenanu se moze dati par sitnih primjedbi i to je sve. ostali su stvarno klasu ili dvije ispod.
- Neelix
#986 Re: Golman reprezentacije BiH
- respo
#987 Re: Golman reprezentacije BiH
treba izgubiti mjesto jer ima boljihTarik19 wrote:Mozemo ga probati i ja nemam nista protiv toga ali ipak nevidim zbog cega bi Hasagic sada trebao da izgubi svoje mjesto medu prvih 11 ili cak, ko sto su neki predlagali, da se oprosti od reprezentacije.shaqqa wrote:A jel to ne treba probati Burića, momka koji brani evropsku ligu? Jače su njegovih 6 tekmi protiv Juventusa, Man Cityja i Red Bulla nego Kenina čitava sezona...extraordinary wrote:Pa dajte validan argument, nigdje nije niko dao pravi argument, samo to da je bolje u Engleskoj branit protiv Worinketerikstona par utakmica godišnje nego u Turskoj biti prvi golman. Dobro je, hvala Bogu pa je Asmir stao na gol Stokea, ali nek prvo izbori sigurno mjesto prvog golmana u Stokeu, pa onda će samo po sebi doći to mjesto u reprezentaciji. Al' ne, neko je sad napisao da bi se trebalo Hasagiću skroz zahvaliti, a dovesti Burića. To tako ne ide nigdje u svijetu, a ni Sušić nije neki bedak da na to padne.
jah eto po tebi kad jednom dodjes u repku treba tu ostati do penzionisanja jel
branio dobro kad je bio najbolji doslo vrijeme da dodje bolji koji imamo
keno dovidjenja sa gola dovidjenja iz reprezentacije
hvala na svemu dobrom sto si ucinio i cao
tako je svuda u svijetu samo kod nas isto kao politicari kad zasjednu negdje puste korijenje da ih niko ne moze skloniti
- zecko_kupuz
#988 Re: Golman reprezentacije BiH
Nemojte se toliko zalijetati. Idete iz krajnosti u krajnost. Hasagić nije za penzije, niti je Begović vječito za klupe. Sada bi bilo logično da ovaj drugi zaigra protiv Slovaka jer je uvezao nekoliko finih nastupa, a Hasagić je, čini mi se, lakše povrijeđen.
Šta bi se desilo da Begović postane prvi golman i onda kiksa nekoliko puta? "Mlad je, nema veze"
"Vratite Hasagića"
Sabura, sabura.
Šta bi se desilo da Begović postane prvi golman i onda kiksa nekoliko puta? "Mlad je, nema veze"
Sabura, sabura.
- respo
#989 Re: Golman reprezentacije BiH
pa nisam pomenuo penziju nek brani u nekom od turskih sporova ako hoce do 40-e
al nije za repke i cao
kiks asmira i kiks kenana se ne moze porediti
al nije za repke i cao
- veljaca
#990 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne sikirajte se ljudi - steti to zdravlju ....
O golmanu reprezentacije BiH - kao i ostalim igracima - odredjuje selektor - a ne mi ..... na svu srecu ....

O golmanu reprezentacije BiH - kao i ostalim igracima - odredjuje selektor - a ne mi ..... na svu srecu ....
- burek_in_space
#991 Re: Golman reprezentacije BiH
Shto, Asmir to ljepshe uchini?!respo wrote:pa nisam pomenuo penziju nek brani u nekom od turskih sporova ako hoce do 40-e
al nije za repke i cao
- zecko_kupuz
#992 Re: Golman reprezentacije BiH
Po čemu nije za repke, eto matere ti?!? Ti ćeš se zadovoljiti da na gol stane Begović i ostanemo sa samo jednim provjerenim (ali neiskusnim) golmanom? Prokontaj šta si rekao.respo wrote:pa nisam pomenuo penziju nek brani u nekom od turskih sporova ako hoce do 40-e
al nije za repke i cao
I dobro reče kolega iznad, sreća naša, pa se naš glas ne pika.
- cyprus
#993 Re: Golman reprezentacije BiH
I mene ovo žarko interesuje zašto?respo wrote:...kiks asmira i kiks kenana se ne moze porediti
- respo
#994 Re: Golman reprezentacije BiH
ako stavis asmira na gol neces ostati na jednom neiskusnom golmanu
sada imas 2 golmana jedan u godinama i sa upitnim iskustvom i drugom kako ga ti nazva neiskusnog
za ovu dvojicu odgovor lezi u ovome gore
s obzirom na godine kenana i asmira u tome je razlika
nije isto kad asmir napravi gresku i kad to "iskusni" kenan napravi isto kao i asmir
uzecu poredjenje recimo wiese-a iz werdera protiv juventusa i kana u nekoj utakmici u zadnjih mozda 2-3 godine njegovog igranja
to dvoje je neuporedivo
sada imas 2 golmana jedan u godinama i sa upitnim iskustvom i drugom kako ga ti nazva neiskusnog
nije isto kad asmir napravi gresku i kad to "iskusni" kenan napravi isto kao i asmir
uzecu poredjenje recimo wiese-a iz werdera protiv juventusa i kana u nekoj utakmici u zadnjih mozda 2-3 godine njegovog igranja
to dvoje je neuporedivo
- veljaca
#995 Re: Golman reprezentacije BiH
Bogami za ekipu u kojoj brane ili kao golmani reprezentacije BiH - to je isto - jer je efekat isti - primljen gol ....respo wrote:ako stavis asmira na gol neces ostati na jednom neiskusnom golmanu
to dvoje je neuporedivo
A da li je to neko efektnije napravio ili neko manje efektno, nije bitno - jer je rezultat PRIMLJENI gol - a to, kada brane u Repki BiH - mene licno pogadja ...
Ja se puno sigurnije osjecam kada je Keno na golu, mada prihvatam da ima i drugih misljenja. Nismo svi isti ... ( ne bi ni valjalo da je tako ) ...
- respo
#996 Re: Golman reprezentacije BiH
ma slazem se ja da je rezultat greske i jednog i drugog primljen go
al ja bar od starijeg nevezano jeli fudbal ilibilo sta drugo ne ocekujem da uradi gresku kakavu bi uradio srednjoskolac recimo ( ne uzimaj me sada za rijec i reci nije asmir srednjoskolac to je bio samo primjer)
zato valjda i postoji messi sa 22 godine koji je bolji od mnogih koji imaju po 30-40 godina
bez obzira sto je mladji
al odosmo presiroko
naravno neko pomenu ne pitamo se mi
ok ne pitam se pita se selektor al to ne znaci i automatski da je ispravno
mogu se kladiti da su nekad forumasi bolji u procjeni necega i bolje bi rijesili nesto nego selektor ili trener neki
(ne aludiram na sebe nego na bilo kojeg forumasa)
al ja bar od starijeg nevezano jeli fudbal ilibilo sta drugo ne ocekujem da uradi gresku kakavu bi uradio srednjoskolac recimo ( ne uzimaj me sada za rijec i reci nije asmir srednjoskolac to je bio samo primjer)
zato valjda i postoji messi sa 22 godine koji je bolji od mnogih koji imaju po 30-40 godina
bez obzira sto je mladji
al odosmo presiroko
naravno neko pomenu ne pitamo se mi
ok ne pitam se pita se selektor al to ne znaci i automatski da je ispravno
mogu se kladiti da su nekad forumasi bolji u procjeni necega i bolje bi rijesili nesto nego selektor ili trener neki
(ne aludiram na sebe nego na bilo kojeg forumasa)
-
extraordinary
#997 Re: Golman reprezentacije BiH
E Bože sačuvaj, sad ni greška nije ista.
- Baron_Samedi
#998 Re: Golman reprezentacije BiH
Kako brani Begovic, gleda li iko? Vidim u prvom je sastavu.
- Šibicar
#999 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma Supić je Tito,da je njega kako vratiti,al ne može,iskoristio nas čovjek da se proda u 4. tim Temišvara,i od tada ni traga ni glasa od njega. 
- shalla
#1000 Re: Golman reprezentacije BiH
Gleda li jos neko sem mene Stoke?
Mislim, ja znam asmirove mogucnosti ali me interesuje gledaju li ovi sto tvrde da je Keno bolji golman
Mislim, ja znam asmirove mogucnosti ali me interesuje gledaju li ovi sto tvrde da je Keno bolji golman