E jesi stipsaSavez napolje wrote:wileyX wrote:Savez kazes radio si ,dobro al kako to nemas ustedevine pa makar i te 2 marke,nemoguce da nemas kesa
bukvalac imam ja ustedjevine al koliko ce trajati ta ustedjevina
![]()
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
wileyX
#976 Re: Je li moguce imati curu kad...
-
zelenashica
#977 Re: Je li moguce imati curu kad...
Savez napolje wrote:
hah ne mjenjam ti spol nego ti tepam![]()
naj lakse je na sirotinju skociti
![]()
![]()
![]()
- Savez napolje
#978 Re: Je li moguce imati curu kad...
hhwileyX wrote:E jesi stipsaSavez napolje wrote:wileyX wrote:Savez kazes radio si ,dobro al kako to nemas ustedevine pa makar i te 2 marke,nemoguce da nemas kesa
bukvalac imam ja ustedjevine al koliko ce trajati ta ustedjevina
![]()
kolko si napo na zene ja kontam nemas helera.Ajde ba pare su da se trose.
nisam stipsa sam kazem nije mi bila plata velika 350 km je bila i radio sam 6 mj pa ti oduzmi i saberi i skontaj da sam otkaz dobio prije 2 mj
-
zelenashica
#979 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne traži,ti si se već izjasnio da takvih nemaSavez napolje wrote:hhwileyX wrote: E jesi stipsakolko si napo na zene ja kontam nemas helera.Ajde ba pare su da se trose.
![]()
nisam stipsa sam kazem nije mi bila plata velika 350 km je bila i radio sam 6 mj pa ti oduzmi i saberi i skontaj da sam otkaz dobio prije 2 mjvec se usdedevina skoro istopila tak opet moram traziti neku sto ce nam biti dnevni fond 2 km
![]()
- Savez napolje
#980 Re: Je li moguce imati curu kad...
zelenashica wrote:ne traži,ti si se već izjasnio da takvih nemaSavez napolje wrote:hhwileyX wrote: E jesi stipsakolko si napo na zene ja kontam nemas helera.Ajde ba pare su da se trose.
![]()
nisam stipsa sam kazem nije mi bila plata velika 350 km je bila i radio sam 6 mj pa ti oduzmi i saberi i skontaj da sam otkaz dobio prije 2 mjvec se usdedevina skoro istopila tak opet moram traziti neku sto ce nam biti dnevni fond 2 km
![]()
prema tome bolje traži posla
- burek_in_space
#981 Re: Je li moguce imati curu kad...
Pa dobro, uvijek ostaje da ti priushtimo prave batine, ako vec zhelish.Savez napolje wrote: dosta cim mogu razgovarati s svima a da me niko nemoze potuci rjecima![]()
Nego, jaro..ti si pun predrasuda i pretpostavki, a kao shto znamo svi "pretpostavka je majka svih zajeba".
-
Gospoda Ministarka
#982 Re: Je li moguce imati curu kad...
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 17/01/2012 12:48, edited 1 time in total.
-
Bellica
#983 Re: Je li moguce imati curu kad...
Normalno da posla ima, ali je lakse pisati na racunaru nego uraditi nesto. Ja sam npr. davala djeci iz manjih razreda instrukcije, od 5. razreda osnovne skole, a dajem ih i dan danas, dakle moze se raditi kas se hoce, a bogato se udati je glupo jer novac nikada ne moze zamijeniti ljubav koja je ipak najvaznija za srecu u braku i zivotu opcenito.Aura Perez wrote:posla uvijek ima, ali nece svi da rade sve, makar to znacilo i hodati okolo sa dvije marke u dzepu. ja sam u srednjoj rintala na svakom raspustu i znala sam ustedjeti dovoljno da tokom cijele godine izvucem kad usfali, a nisam imala ni diplomu srednje skole i nije mi tata trazio poslove. dakle posla uvijek ima!Savez napolje wrote:pa onaj mozes li ti razmiti da nema posla
da ima koda nebi radio ha ya
![]()
-
Bellica
#984 Re: Je li moguce imati curu kad...
Oni s fakultetom bas svasta i prihvataju, a oni koji bas i nemaju neko obrazovanje biraju, svi bi u kancelariju, da samo drze olovku u ruci, ne daj Boze kakvog tereta, nemam ni ja zavrsen fakultet, ali imam dobru srednju skolu, radim odavno i ne biram posao, vazno je da je posao posten, a ostalo je nebitno.
- Savez napolje
#985 Re: Je li moguce imati curu kad...
burek_in_space wrote:Pa dobro, uvijek ostaje da ti priushtimo prave batine, ako vec zhelish.Savez napolje wrote: dosta cim mogu razgovarati s svima a da me niko nemoze potuci rjecima![]()
![]()
Nego, jaro..ti si pun predrasuda i pretpostavki, a kao shto znamo svi "pretpostavka je majka svih zajeba".
nisam ja pun presuda neggo druga polovina je iskavrena
- Savez napolje
#986 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne pricaj nebuloze 250 hiljada ne radi ako nije taj br i porasto jos i 250 hiljda stanovnika sarajeva lezihljebovici i neradnici tak da molim te suvisan kometarAura Perez wrote:posla uvijek ima, ali nece svi da rade sve, makar to znacilo i hodati okolo sa dvije marke u dzepu. ja sam u srednjoj rintala na svakom raspustu i znala sam ustedjeti dovoljno da tokom cijele godine izvucem kad usfali, a nisam imala ni diplomu srednje skole i nije mi tata trazio poslove. dakle posla uvijek ima!Savez napolje wrote:pa onaj mozes li ti razmiti da nema posla
![]()
- Savez napolje
#987 Re: Je li moguce imati curu kad...
Bellica wrote:Normalno da posla ima, ali je lakse pisati na racunaru nego uraditi nesto. Ja sam npr. davala djeci iz manjih razreda instrukcije, od 5. razreda osnovne skole, a dajem ih i dan danas, dakle moze se raditi kas se hoce, a bogato se udati je glupo jer novac nikada ne moze zamijeniti ljubav koja je ipak najvaznija za srecu u braku i zivotu opcenito.Aura Perez wrote:posla uvijek ima, ali nece svi da rade sve, makar to znacilo i hodati okolo sa dvije marke u dzepu. ja sam u srednjoj rintala na svakom raspustu i znala sam ustedjeti dovoljno da tokom cijele godine izvucem kad usfali, a nisam imala ni diplomu srednje skole i nije mi tata trazio poslove. dakle posla uvijek ima!Savez napolje wrote:pa onaj mozes li ti razmiti da nema posla
![]()
ma ja naj lakse je guliti mutavu djecu
ee daj ti meni da ja imam para a ti pricaj kako je fino jest suh hljeb
- Savez napolje
#988 Re: Je li moguce imati curu kad...
Normalno da posla ima, ali je lakse pisati na racunaru nego uraditi nesto. Ja sam npr. davala djeci iz manjih razreda instrukcije, od 5. razreda osnovne skole, a dajem ih i dan danas, dakle moze se raditi kas se hoce, a bogato se udati je glupo jer novac nikada ne moze zamijeniti ljubav koja je ipak najvaznija za srecu u braku i zivotu opcenito.[/quote]
mislim, ja stvarno razumijem kad je neko fakultetski obrazovan pa nece svasta, i ne treba da prihvata svasta. jer nema smisla da neko sa diplomom konobari ili nosa pakete u kakvom skladistu (ovo se odnosi na sve fakultete da se razumijemo
), ali ne razumijem sta biraju ljudi bez obrazovanja! a to je kod nas postala svakodnevnica! kad smo jednostavno ubleharoska nacija![/quote]
a sta mislis dali ja sturidam
jbg boli istina znam kako je mislis da je meni stalo do toga da lezim i da gledam ko ce mi dati da jedem i meni se radi al nema posla i skrenule ste s teme da se razumimo

mislim, ja stvarno razumijem kad je neko fakultetski obrazovan pa nece svasta, i ne treba da prihvata svasta. jer nema smisla da neko sa diplomom konobari ili nosa pakete u kakvom skladistu (ovo se odnosi na sve fakultete da se razumijemo
a sta mislis dali ja sturidam
- Savez napolje
#989 Re: Je li moguce imati curu kad...
Bellica wrote:Oni s fakultetom bas svasta i prihvataju, a oni koji bas i nemaju neko obrazovanje biraju, svi bi u kancelariju, da samo drze olovku u ruci, ne daj Boze kakvog tereta, nemam ni ja zavrsen fakultet, ali imam dobru srednju skolu, radim odavno i ne biram posao, vazno je da je posao posten, a ostalo je nebitno.
skenuli ste s teme
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#990 Re: Je li moguce imati curu kad...
Savez napolje wrote:
![]()
uhh sad ja razumijem tebe sto ti nevolis bogatase
zato sto si vidjela da sa njima nije sve sjajno pa oces da probas nizi rang ..al priznaj da si potrcala za novcanikom hihih
![]()
a i ovi iz nizeg ranga znaj da nemaju za cokolade tako da opet je neecs vidjeti
![]()
al et drago mi je sto si dosla do pameti brzo pa si odustala od tatini sinova
![]()
hh no koment moze biti da mi je bilo mrsko odgovoriti
Ne, nisam potrcala za novcanikom.
Mozda bi bolje bilo da sam jedna od tih koje trce za novcanikom, ne bih provela dugo vremena nakon toga ponovo gradeci svoj zivot.
I nije bio tatin, bio je mamin sin. Jos gore.
Ali to moje iskustvo nema nikakve veze sa tim sto ja ne volim te parali likove, nisu svi isti upamti.
I gdje ja to napisah da trazim cokoladu?
Nekome ni dijamantska ogrlica nije dovoljna, a ja mogu biti super sretna sa momkom u parku dok jedemo vrele kifle i argetu.
Dok je on tu, ja najsretnija.
Naravno kada ima jedan on u mom zivotu.
- Miss RX
#991 Re: Je li moguce imati curu kad...
Tema je bila da li je moguce imati curu ako si "kokuz"?Pa za vrijeme rata je bio opci kokuzluk,pa su se opet ljudi voljeli i uzimali.
Danas,idemo ka materijalistickom razmisljanju i vecina djevojaka ne voli "kokuze".medjutim,pitaju li se neki,ili neke,sto kad izaberete takvog covjeka i oni sve izgubi....raspad,razvod....Mislim da djevojke trebaju ipak gledati neku zlatnu sredinu,novac ipak nije sve ,i prolazan je.....bolje da se gleda da momak bude prosjecno situiran sa dobrim srcemi i pouno razumijevanja za vas.I najvaznije da je vrijedan,da ima volju za poslom,...dakle cure razmisljate....
Danas,idemo ka materijalistickom razmisljanju i vecina djevojaka ne voli "kokuze".medjutim,pitaju li se neki,ili neke,sto kad izaberete takvog covjeka i oni sve izgubi....raspad,razvod....Mislim da djevojke trebaju ipak gledati neku zlatnu sredinu,novac ipak nije sve ,i prolazan je.....bolje da se gleda da momak bude prosjecno situiran sa dobrim srcemi i pouno razumijevanja za vas.I najvaznije da je vrijedan,da ima volju za poslom,...dakle cure razmisljate....
- Savez napolje
#992 Re: Je li moguce imati curu kad...
a sta mislis dali ja sturidamAura Perez wrote:mislim, ja stvarno razumijem kad je neko fakultetski obrazovan pa nece svasta, i ne treba da prihvata svasta. jer nema smisla da neko sa diplomom konobari ili nosa pakete u kakvom skladistu (ovo se odnosi na sve fakultete da se razumijemoSavez napolje wrote:Normalno da posla ima, ali je lakse pisati na racunaru nego uraditi nesto. Ja sam npr. davala djeci iz manjih razreda instrukcije, od 5. razreda osnovne skole, a dajem ih i dan danas, dakle moze se raditi kas se hoce, a bogato se udati je glupo jer novac nikada ne moze zamijeniti ljubav koja je ipak najvaznija za srecu u braku i zivotu opcenito.), ali ne razumijem sta biraju ljudi bez obrazovanja! a to je kod nas postala svakodnevnica! kad smo jednostavno ubleharoska nacija!
mozda grijesim, ali mislim da ne studiras. 250 000 ljudi mozda jeste bez posla, ali opet kazem, taj bi broj bio manje da ljudi hoce svasta da rade. to jedno, a drugo, kupis oglase i vidis koliko ponuda za zaposlenje ima samo u sa kantonu. ali kao sto rekoh,, oticu noge od konobarenja.[/quote]
uhh skrecemo s teme al evo odg cu ti
sreco ajd ti uzmi oglase i vidi konobarenje sve trazi sa radnim iskustvom naj manje 2 god ..a pisao sam jedan primjer sta se desava s danasnjim konobarima kako prolaze
- sinus
#993 Re: Je li moguce imati curu kad...
Iz bogate kuce
bogata je kci
ja se sada pitam
sta ces sa mnom ti
Siromahe hoce
sirote djevojke
a bogate idu
za bogate momke
(sta cu tebi jaaaaaa
kad sam siromah)
Tvoji nece dati
da te zenim ja
da nam ljubav bude
kao planina
Bolje idi momku
sto je kao ti
on ce da ti kupi
dvorac veliki
Siromahe hoce
sirote djevojke
a bogate idu
za bogate momke
(sta cu tebi jaaaaaa
kad sam siromah)

bogata je kci
ja se sada pitam
sta ces sa mnom ti
Siromahe hoce
sirote djevojke
a bogate idu
za bogate momke
(sta cu tebi jaaaaaa
kad sam siromah)
Tvoji nece dati
da te zenim ja
da nam ljubav bude
kao planina
Bolje idi momku
sto je kao ti
on ce da ti kupi
dvorac veliki
Siromahe hoce
sirote djevojke
a bogate idu
za bogate momke
(sta cu tebi jaaaaaa
kad sam siromah)
- Savez napolje
#994 Re: Je li moguce imati curu kad...
procitaj se dobro sta pricas znaci svi smo mi neradnici sto studiramo ili sto su na biro oky kako ti kazes nek bude po tvom al ti si skrenula 100 nasat s teme ovdje se ne prica o poslu nego o djevojkama koje gledaju u novcanik ...a to jest poso imam i para ako imam para imam i djevojke e jbg da se razumijemo takve mogu uvjek naci s paramaAura Perez wrote:Savez napolje wrote:
uhh skrecemo s teme al evo odg cu ti
sreco ajd ti uzmi oglase i vidi konobarenje sve trazi sa radnim iskustvom naj manje 2 god ..a pisao sam jedan primjer sta se desava s danasnjim konobarima kako prolazetako da opet nisi upravu .a sturidam eto ti sad
konobarenje je primjer, ne hvataj se na to, nije to jedino zaposlenje, pogotovo ne u Sa, a ja odlicno znam o cemu pricam jer pocesto i sama prostudiram oglase u potrazi za kojim dinarom. Izvinjavam se sto sam pogrijesila u vezi studiranja, ali gramaticke greske i konstrukcije recenica u tvom pisanju su me navele na pogresan zakljucak.
I apsolutno nemas argument kojim ces pobiti ono sto sam rekla jer onaj ko hoce da radi naci ce nacina da to ucini i tu je kraj price !
- Savez napolje
#995 Re: Je li moguce imati curu kad...
i sinan sakic s pjesmom se nameracio na vassinus wrote:Iz bogate kuce
bogata je kci
ja se sada pitam
sta ces sa mnom ti
Siromahe hoce
sirote djevojke
a bogate idu
za bogate momke
(sta cu tebi jaaaaaa
kad sam siromah)
Tvoji nece dati
da te zenim ja
da nam ljubav bude
kao planina
Bolje idi momku
sto je kao ti
on ce da ti kupi
dvorac veliki
Siromahe hoce
sirote djevojke
a bogate idu
za bogate momke
(sta cu tebi jaaaaaa
kad sam siromah)
![]()
- Savez napolje
#996 Re: Je li moguce imati curu kad...
nist konkretno jbgAura Perez wrote:banalizujes, nebitno, ja samo kazem da posla ima, ali da smo mi izbirljivi.Savez napolje wrote:
procitaj se dobro sta pricas znaci svi smo mi neradnici sto studiramo ili sto su na biro oky kako ti kazes nek bude po tvom al ti si skrenula 100 nasat s teme ovdje se ne prica o poslu nego o djevojkama koje gledaju u novcanik ...a to jest poso imam i para ako imam para imam i djevojke e jbg da se razumijemo takve mogu uvjek naci s paramaha ya
a mislim da na svakoj stranici ove teme ima zakljucak da ne moras biti ni bogat ni guzonja ni guzonjin sin da bi imao zensko pored sebe, ali s 2 marke u dzepu tesko mozes imati vezu koja ima neku perspektivu i buducnost. Ja nikad nisam gledala debljinu novcanika i nikad nisam dala da moj momak placa bas svaki put jer sam uglavnom izlazila sa sebi slicnima, dakle studentima iz neke recimo srednje klase, dakle nisam sponzorusa. I moj momak moze imati 2 marke u dzepu sto se mene tice, hodacemo po parkovima, ali ne dovijeka, jer biti frontalni kokuz s vremena na vrijeme je uredu, svima se desava, ali biti vjeciti kokuz i ne raditi nista po tom pitanju se zove lijenost i ubleharenje, a meni takva osoba ne treba.
al kako ti kazes mi neradnici izbirivaci a bgm ste i vi sponzoruse i izbirivaci pricaj ti sta oces
- ladyblue18
#997 Re: Je li moguce imati curu kad...
Aura Perez wrote:
ako me cini sponzorusom to sto svoje vrijeme necu da poklanjam nekom ubleharosu, onda priznajem, ta sam, i to okorjela.
Ne shvatam zasto bih ja trebala jednog dana ako Bog da kada budem imala svoju diplomu da izdrzavam i imam na grbaci nekoga ko nije nikada se ni potrudio da sebi zivot boljim napravi.
Poznajem slucaj gdje je ona bila magistar, a on samo imao osnovnu...kad je zena skontala u sta se uvalila tek je muka spopala.
Valjda svi mi radimo na sebi da bi mogli sebi zivot boljim napraviti a ne da cinimo suprotno.
- Bullet Tooth Tony
#998 Re: Je li moguce imati curu kad...
Jos je tuznije sto prije nije skontala u sta se uvaljujeladyblue18 wrote:Aura Perez wrote:
ako me cini sponzorusom to sto svoje vrijeme necu da poklanjam nekom ubleharosu, onda priznajem, ta sam, i to okorjela.![]()
Ne shvatam zasto bih ja trebala jednog dana ako Bog da kada budem imala svoju diplomu da izdrzavam i imam na grbaci nekoga ko nije nikada se ni potrudio da sebi zivot boljim napravi.
Poznajem slucaj gdje je ona bila magistar, a on samo imao osnovnu...kad je zena skontala u sta se uvalila tek je muka spopala.
Valjda svi mi radimo na sebi da bi mogli sebi zivot boljim napraviti a ne da cinimo suprotno.
- ladyblue18
#999 Re: Je li moguce imati curu kad...
U ljubavi smo slijepi...Beg_Babic wrote:
Jos je tuznije sto prije nije skontala u sta se uvaljuje
Iako ni meni nije jasno...
- Bullet Tooth Tony
#1000 Re: Je li moguce imati curu kad...
Nismo....ja svojoj ljubavi vidim ono sto drugi ne vide,samim tim ja vidim vise i vidim bolje..ladyblue18 wrote:U ljubavi smo slijepi...Beg_Babic wrote:
Jos je tuznije sto prije nije skontala u sta se uvaljuje
Iako ni meni nije jasno...
nebitno,misljenja se razlikuju