Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...

Post Reply
mala-i

Post by mala-i »

SherlockHolmes wrote:
branimir_s wrote: Jadna je partija kojoj je ON jedini izlaz, jedino svjetlo..."Da te nije Alija...." sve mi to nekako na to liči. A da i ono - Poslije Zlatka Zlatko.
JA ti samo kazem da sam po prvi puta glasao za ljude bez obzira na partiju koja ih je kandidirala za razliku od tebe koji slijepo slusas NJEGOVU direktivu.
SDU?????? Nema pojma
TOKIĆ - nema pojma
BOSS???????????? - Ma daaaaj. To je nula.
Smeta mi samo sto se NON STOP fura ono - ostvarili smo zacrtane ciljeve... a kad ono...
MA hajde zivi bili pa vidjeli. Ja bio i vidio!!!
Ko ti je kriv kad se ne razumijes u statistiku kao Vozd. On prica kako je SDP (pod njegovim vodjstvom i uz pomoc njegove vizije, naravno) "dobio veci broj glasova nego 2002". Dakle, radi se o apsolutnim ciframa, jerbo te nekako ljepse zvuce...

Za ublehu: za tek formiranu stranku koja nije imala ni infrastrukturu ni, poslije SDA (u kasnijem periodu SBiH) najvecu propagandnu masineriju kao SDP (Slobodna Bosna, 60 nepismenih pa i Oslobodjenje), ovo je ipak uspjeh.
mislim da nisi čitao redovno avaz.svi iole poznatiji iz patriotskog bloka imali su vremena i prostora da pljuju koliko su god htjeli.fatmira viđah skoro svakog dana na slici tako da pomislih da je dobio kolumnu.again.
da li se neko možda upita da neko drugi ne bi ni glasao za sdp da mu se nisu zgadili komentari takvog tipa?
mislim kad već povlačimo paralele sa slobodnom bosnom,60 minuta i time da su ljudima zgadili sdp.možemo li i gorepomenutu opciju uzeti kao moguću?
branimir_s

Post by branimir_s »

Ma nije on jos uvijek toliko gladan i nezaposlen. Izdrzao je Bosnjo i gore. Meni je emisija uopšte bila za povratiti. A tek kada sam cuo ono o ustavnim promjenama... Kakve ba ustavne promjene bez reforme policije??? Tri Federalne jedinice i Sarajevo distrikt???? Pa sutra je za očekivati opet neku JNA da dodje i cuva i sacuva grad.
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

mala-i wrote:
SherlockHolmes wrote:
branimir_s wrote: Jadna je partija kojoj je ON jedini izlaz, jedino svjetlo..."Da te nije Alija...." sve mi to nekako na to liči. A da i ono - Poslije Zlatka Zlatko.
JA ti samo kazem da sam po prvi puta glasao za ljude bez obzira na partiju koja ih je kandidirala za razliku od tebe koji slijepo slusas NJEGOVU direktivu.
SDU?????? Nema pojma
TOKIĆ - nema pojma
BOSS???????????? - Ma daaaaj. To je nula.
Smeta mi samo sto se NON STOP fura ono - ostvarili smo zacrtane ciljeve... a kad ono...
MA hajde zivi bili pa vidjeli. Ja bio i vidio!!!
Ko ti je kriv kad se ne razumijes u statistiku kao Vozd. On prica kako je SDP (pod njegovim vodjstvom i uz pomoc njegove vizije, naravno) "dobio veci broj glasova nego 2002". Dakle, radi se o apsolutnim ciframa, jerbo te nekako ljepse zvuce...

Za ublehu: za tek formiranu stranku koja nije imala ni infrastrukturu ni, poslije SDA (u kasnijem periodu SBiH) najvecu propagandnu masineriju kao SDP (Slobodna Bosna, 60 nepismenih pa i Oslobodjenje), ovo je ipak uspjeh.
mislim da nisi čitao redovno avaz.svi iole poznatiji iz patriotskog bloka imali su vremena i prostora da pljuju koliko su god htjeli.fatmira viđah skoro svakog dana na slici tako da pomislih da je dobio kolumnu.again.
da li se neko možda upita da neko drugi ne bi ni glasao za sdp da mu se nisu zgadili komentari takvog tipa?
mislim kad već povlačimo paralele sa slobodnom bosnom,60 minuta i time da su ljudima zgadili sdp.možemo li i gorepomenutu opciju uzeti kao moguću?
Kakve veze ima Fatmir sa SDU?

Dobijali su mrvice, koliko je Fahri trebalo. A za razliku od Bakira, pljuvali su precizno i ne da bi se nekome uvukli u prkno.
haris ubleha

Post by haris ubleha »

SherlockHolmes wrote:Ko ti je kriv kad se ne razumijes u statistiku kao Vozd. On prica kako je SDP (pod njegovim vodjstvom i uz pomoc njegove vizije, naravno) "dobio veci broj glasova nego 2002". Dakle, radi se o apsolutnim ciframa, jerbo te nekako ljepse zvuce...
Dobio bi SDP sigurno vise glasova... :) ali ne zato da je neko drugi umjesto Zlaje na celu... :roll: vec da su znali lagati i potpaljivati mase demagogijom... i onda za cetiri godine bez imalo stida ko Lepi Hare izadju i kazu "Nismo obecavali, rekli smo radicemo... i evo radimo..."
Sta je sa tom propagandnom masinerijom SDP-a? Zar je toliko mocna? Stalno pricate kako je "60 minuta" samo kontrapropaganda, Oslobodjenje i Slobodna Bosna niskotirazne novine... A visokotirazni Avaz gura svojski Tokica, Lazovica, Komsica i Durakovica... pa opet mucak... 8-)
SherlockHolmes

Post by SherlockHolmes »

Oslobodjenje i SB su nazalost postali niskotirazne novine u odnosu na Avaz itd, ali su za to sami krivi. SB je pljuvacka novina koja i nekadasnji AS sije po "ekskluzivama" i ostalim glupostima iz Senadove kafane, a Oslobodjenje jos uvijek izgleda zivi u vremenima dodjele stafete.

Uglavnom, i to je puno vise nego sta su ovi iz SDU a priori imali na svojoj strani.
mala-i

Post by mala-i »

@shera,možda je moja greška što svoj pogled na sdu ne mogu odvojiti od pogleda na koalicionog mu partnera i njegove nosioce lista.al da sdu-ovci to nisu htjeli valjda ne bi koalirali s njima.
a između pljuvanja ne pravim razlike...niti im dajem priloge u želji da ih kategoriziram.
pljuvanje je pljuvanje.
valterbranisarajevo

Post by valterbranisarajevo »

Na zalost ipak sam pogrijesio. Kako se brojanje glasova priblizava kraju, ipak je najaveci gubitnik ovih izbora, na zalost SDP. Iskljucivi razlog je onih 20-ak posto glasova socijaldemokratski opredjeljenih koji nece da glasaju za SDP iskljucivo zbog narcisoidnog prepotenka.

Naravno, on se nece predati i napokon nas postediti svoje promasene politicke misije, nego ce licni uspjeh Zeljka Komsica, ustvari i jedini uspjeh SDP-a na ovim izborima pokusati pripisati, svojoj pamet i mudrosti.

SDp je do sada na svim izborima, pa i ovim dobio, moj glas, iako sam bio blizu odluke da ne glasam, ali sada sam 100% siguran da na narednim opcinskim ne racunaju makar na mene, ako ne smognu snage da se rijese covjeka ciji su taoci postali SDP i socijaldemokratija.

Imao sam neku suhu, u stvari bio sam siguran da ce ga prevejani nacionalisti preveslati. Idiotske izjave tipa koaliracemo sa svima ko prihvati nas program u stvari najava koalicije sa SDA, a sada naravno da nece naci koalicionog partnera jer nema dovoljno glasova za bilo kakvu koaliciju.

A koliko je bio naivan pokazuje da su oni zbog cijeg je predsjednickog kandidata pogazio sve principe na kojima se temelji SDP vec danas preko Avaza porucili da je koalicija SDA i SBiH pozeljna.

A samo da su na onom teledirigovanom kongresu umjesto njega pobijedili Nermin Pecanac ili Ljubisa Markovic i da su predlozili kandidata za Bosnjackog clana Predsjednistva sve bi bilo drugacije.

Ovako jad i bijeda.

Ma bas me briga meni je savjest cista, politicke diskusije, price o lopovlucima, nezaposlenima, mladima koji zele da napuste drzavu, gladnim penzionerima cu zaobilaziti u sirokom luku. Ionako su sve te kategorije bile u grupi onih koji su glasali za vjeru i naciju umjesto ekonomije, ili medju onih 50 % koji nisu glasali. ja cu prezivjeti i naredne 4 godine, a oni neka zive u vjerskim i nacionalnim slobodama ili neka prespavaju i sve nedjelje narednih 4 godine isto kao sto su prespavali ovu proslu.. :x

A gradjani Sarajeva ce i dalje uzivati u bespravnoj izgradnji vila clanova i simpatizera, Radoncicevim gradjevinskim poduhvatima, borbenim aktivnostima Cela, Gasija, Keljemendija i cekati da zavrse svoj zivot na sarajevskim ulicama pod tockovima dzipa ili motora nekog od pripadnika sarajevskog dzet seta dok se ovaj trka kroz crvena svjetla...

THE END - jer ipak politika je kurva i od nje jedino covijek moze fasovati neku bolescinu, pa cu je ja od sada zaobilaziti u sirokom luku. :)

P.S. Jedino sto bi mi malo popravilo raspolozenje je to da ce mozda Silajdzic kao clan predsjednistva morati potpisati ustavne reforme, a Dodik kao moguci Predsjedavajuci Vijeca ministara mozda sporazum o reformi policije... ko zna? :P
mrak

Post by mrak »

lindjo

Post by lindjo »

suma sumarum:

ZLATKO LAGUMDZIJA NAJVECI GUBITNIK!!!

R.I.P. SDP

:(
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

haris ubleha wrote:
jeza u ledja wrote:Sudeci po preliminarnim rezultatima SDP je dozivio potpuni krah.
...ako se gleda iz perspektive da imamo normalno biracko tijelo... :)
Ali, posto imamo "specificno" biracko tijelo rezultat SDP-a je odlican jer, poredjenja radi, Tokicevi "socijaldemokrati" strahuju hoce li uci uopste u parlament. A sta je to "specificno" biracko tijelo, lijepo je veceras kod Duske pokazao onaj nezaposleni starac... "U redu sto sam vec sedam godina bez posla... ali ove ustavne promjene bla, bla... Halid (Silajdzic) :D je samo odgovarao na Dodikove zahtjeve za referendum" :D
Zbog takvih se silno radujem ostanku SDA i Stranke ZAgraBiH na vlasti... :-D Trazili ste, gledajte... 8) , odnosno...
Glasali ste... gladujte... 8-)
A ne ne, vise se necemo igrati 'glupi narod - trazili ste gledajte' price. Jos prije 7-8 godina nakon jednih od izbora Lagumdzija je izgovorio nesto tipa "kad nisu htjeli glasat za nas eto im, mi cemo se boriti za ovih 15% sto su glasali za nas". E pa ne ide vise tako, stranka nije uspjela nakon 4 godine katastrofalne ekonomske situacije u zemlji iskoristiti to u predizbornoj trci, animirati ljude, zaigrati prave karte, treba nesto pod hitno da mjenja. Nije bogami 'narod glup' pa pada na nacionalisticku kartu, vec je narod takav da ce prihvatiti tvoj argument ako si u stanju da im ga na najbolji nacin predocis, bilo da se radi o nacionalnoj ugrozenosti ili o ekonomiji. SDP nije dovoljno ucinio da iskoristi ogroman potencijal koji im se sam podastire potezima drugih. U stvari usudjujem se reci, pa mozda nam je i bolje sa SDA i SBiH jer su ovi nesposobni da urade i neke osnovne stvari. I cuj sad Lagumdzija prica "prihvaticemo koalicije sa onima koji prihvate nasu platformu". Ma sta serese koju crnu platformu, pa nisi ti u stanju da postavljas uslove. (Ruku na srce, svi odreda sada pricaju drukciju pricu nego prije 5 dana, nije to samo SDP, ali eto to se i ocekuje).
A jedine ovce i glupani u ovome svemu su ljudi koji nisu uopste glasali ili koji su glasali za druge, nadajuci se velikom porazu SDP da bi jel, uvjerili sebe da su bili u pravu, a s druge strane istovremeno potajno zaleci sto je SDP izgubio jer znaju u dubini duse da je to ogroman poraz za sve nas. E, vi ste tek prave ovce, mozda se neko u tome i prepozna.
Nakon ovoga, premda rezultati jos nisu konacni, ako ostane ovako rukovodstvo SDP treba dati ostavke na celu sa Lagumdzijom, koji meni toliko ne smeta ali sta ces kad te toliko raje ne podnosi skini se otalen jebem te u usta narcisoidna.
I bas me sad zanima, ono o cemu se govorilo vec mjesecima, ko ce s kim u koaliciju???? Neko mora. Ja cu se iskreno pojest ziv ako u vladi BiH i FBiH vidim opet Stranku za Vlast. I za njih isto, ne smeta mi toliko Silajdzic koliko uhljupi u njegovoj stranci, poput onog Halilovica koji me neodoljivo podsjeca na Muniba Usanovica. :D
Na potezu su - SDA i SNSD.

PS: I sto mi je jos izuzetno krivo sto vidim ko je dobio koliko glasova u kantonu SA. :-x
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

branimir_s wrote:Evo samo jedan primjer poraza Lagumdzije:
Nije izgubio Lagumdzija vec cijeli SDP.
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

haris ubleha wrote:a nas narod naopak pa voli lidere...
Ma nije vala ni to tacno, evo SDA 'suti i radi', tj. pobjedjuje, a lider im ima sve samo ne karizmu. Ko je lider u HDZ? Jel ti znas? (Covic valjda). Kod njih vec odavno nema nekog karizmaticnog lidera. Isto vazi i za SDS jos odavno, pa evo i za ovaj HDZ 1990. Znaci nije to bas tako. ;)
dexcox

Post by dexcox »

eyee wrote:zao mi je za SDP sto nije mogao ostvariti vise na ovim izborima. ocekivao sam: vecini ljudi u bih je dosta nacionalizma, pljacke, bjede, nezaposlenja,....

ovo je bila mozda posljednja sansa da se nesto promjeni al izgleda narod nije nista naucio iz ovih 10-11 godina. kad pogledam rezultate dosad vecinu glasova su dobili snsd i stranka zabih, u sto nemogu da vjerujem. ljudi koji zele da odcjepe dio bosne na jednoj strani i da ukinu entitete na drugoj, ce sutra da vode ovu drzavu - nije moguce il ako tako bude ova drzava nema buducnosti, sorry no hope for bih. nek nastavi da vlada dalje talibanstvo, mozda ljudi nisu nista bolje ni zasluzili!
dont be sekirli procitaj text a i ostali . sa-x komotno mozete zatvoriti pf politika (sto se tice bih) jer ovde samo gubimo zivce i vrijeme.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/061003043
dexcox

Post by dexcox »

meni sad ovaj dodik simpa. nisam ga volio al kad vidim covjeka da ovako sretno pjeva nemogu o njemu nista lose misliti. jesu narodnjaci jeste muzika koju ne volim ali nije to bitno. ko pjeva zlo nemisli.
klif

Post by klif »

haris ubleha wrote: Dobio bi SDP sigurno vise glasova... :) ali ne zato da je neko drugi umjesto Zlaje na celu...
Pitanje vodstva jedne stranke je jako bitna stvar. U datoj situaciji smatram da bi Lagumdzija morao dati ostavku i pokusati, putem intenzivnih unutarstranackih diskusija i suceljavanja sa problemima koji su prouzrokovali ovakav rezultat, obnoviti stranku i dati joj novi zamah.

Licno smatram da je Lagumdzija cak morao dati ostavku nakon neusvojenih amandmana na Ustav, jer je to bio projekat nakon kojega je prestala rasti popularnost SDP-a i koja je na kraju odredila ovako los izborni rezultat. Smatram da je Lagumdzija izgubio ove izbore.
NIN

Post by NIN »

eyee wrote:ovo je bila mozda posljednja sansa da se nesto promjeni al izgleda narod nije nista naucio iz ovih 10-11 godina....,.... mozda ljudi nisu nista bolje ni zasluzili!
Kako ce nauciti kada koristi rektum umjesto celebralnog cortexa! Tako mu i treba. Sada neka pripremaju vazelin umjesto logiku!

Pozdrav...
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

klif wrote: Licno smatram da je Lagumdzija cak morao dati ostavku nakon neusvojenih amandmana na Ustav, jer je to bio projekat nakon kojega je prestala rasti popularnost SDP-a i koja je na kraju odredila ovako los izborni rezultat. Smatram da je Lagumdzija izgubio ove izbore.
Zasto se to onda isto nije desilo i sa SDA?
bos

Post by bos »

Mozda zato sto je po ko zna koji put SDA ponovo pobjednicka stranka, za razliku od SDP-a... :)
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

bos wrote:Mozda zato sto je po ko zna koji put SDA ponovo pobjednicka stranka, za razliku od SDP-a... :)
:shock:

Moje pitanje je bilo, ako je SDP zabog neuspjeha ustavnih promjena izgubio na popularnosti zasto se to isto nije desilo i sa SDA, koja je takodje podrzavala iste.
edinbug

Post by edinbug »

haris ubleha wrote:
SherlockHolmes wrote:Ko ti je kriv kad se ne razumijes u statistiku kao Vozd. On prica kako je SDP (pod njegovim vodjstvom i uz pomoc njegove vizije, naravno) "dobio veci broj glasova nego 2002". Dakle, radi se o apsolutnim ciframa, jerbo te nekako ljepse zvuce...
Dobio bi SDP sigurno vise glasova... :) ali ne zato da je neko drugi umjesto Zlaje na celu... :roll: vec da su znali lagati i potpaljivati mase demagogijom... i onda za cetiri godine bez imalo stida ko Lepi Hare izadju i kazu "Nismo obecavali, rekli smo radicemo... i evo radimo..."
Sta je sa tom propagandnom masinerijom SDP-a? Zar je toliko mocna? Stalno pricate kako je "60 minuta" samo kontrapropaganda, Oslobodjenje i Slobodna Bosna niskotirazne novine... A visokotirazni Avaz gura svojski Tokica, Lazovica, Komsica i Durakovica... pa opet mucak... 8-)
potpisujem
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Znaci kako sada stvari stoje u FBiH je poredak sljedeci:

SDA oko 25%
SBiH oko 21%
SDP oko 14%
HDZ oko 9%
HDZ 1990 oko 7%
BPS oko 4%
BOSS-SDU oko 3%
NSRzB oko 3%

HSP i DNZ ga ispusise za malo.

Za parlament BiH iz FBiH poredak je slican s tim sto je BOSS-SDU ispusil.

Ovaj prag od 3% je pomeo mnoge male strankice, ukljucujuci i LDS. :(

Treba jos mozda dodati slab ucinak SNSDa u FBiH, mislim da su u proslom sazivu imali 1-2 poslanika. Mozda se to promjeni nakon sto dodju glasovi u odsustvu.

Zasto se ovakvi jadnici uopste trude?

22. 370 KONGRESNA NARODNA STRANKA ZAŠTITE PRAVA BORACA I GRAĐANA - PRAVDE I MORALA BIH 756 0,12 %
23. 520 BOSANSKO PODRINJSKA NARODNA STRANKA 479 0,07 %
24. 461 DEMOKRATSKI NARODNI SAVEZ-DNS 177 0,03 %
:roll: :-?

Ili jos bolje na dnu liste u RS:

25. 520 BOSANSKO PODRINJSKA NARODNA STRANKA 88 0,02 %
26. 721 ZELENI BOSNE I HERCEGOVINE- ZELENI BiH 81 0,02 %
27. 370 KONGRESNA NARODNA STRANKA ZAŠTITE PRAVA BORACA I GRAĐANA - PRAVDE I MORALA BIH 71 0,01 %
28. 762 BH-SLOBODNI DEMOKRATI 56 0,01 %
29. 780 SAŠA ILIĆ-NEZAVISNI KANDIDAT 12 0,00 %
30. 020 GRAĐANSKA DEMOKRATSKA STRANKA BOSNE I HERCEGOVINE 5 0,00 % :lol: :lol: :lol: :lol:

Pet ljudi glasalo za stranku!!!! Pet ljudi!!! Ej bolan pa covjek bi pomislio da imaju vise od 5 svoj stranackih poslanika tamo, a ne 5 glasaca. :shock: ccccc :roll:
Arslan_

Post by Arslan_ »

Nece valjda babini opet uci u federalni parlament :x
klif

Post by klif »

jeza u ledja wrote:
klif wrote: Licno smatram da je Lagumdzija cak morao dati ostavku nakon neusvojenih amandmana na Ustav, jer je to bio projekat nakon kojega je prestala rasti popularnost SDP-a i koja je na kraju odredila ovako los izborni rezultat. Smatram da je Lagumdzija izgubio ove izbore.
Zasto se to onda isto nije desilo i sa SDA?
Nisam siguran, jer nemam uvida u analize, a mislim da ni one ne bi dale pouzdan odgovor.

Mislim da SDP nije u dovoljnoj mjeri uspio mobilizirati svoje birace koji su vjerovatno bojkotovali izbore i ostali kod kuce. To prije svega zbog fulminantne kampanje koju su imali nacionalisti, a kojom su odredili temu izbora. U do kraja emozionaliziranoj predizbornoj kampanji, jezik argmenata SDP-a se jednostavno nije cuo. Nije uspio nametnuti svoje teme. Inicijativa za odredjivanje (pred)izbornih tema je, smatram, izgubljena vec neusvajanjem amandmana. Smatram da su se unutarstranacki personalni potezi morali vuci vec tada.

To je moj osnovni prigovor SDP vodjstvu i zbog toga smatram da su izbori izgubljeni. Gubitak izbora, uz puno uvazavanje Lagumdzijine licnosti, bi morao voditi do pregrupisavanja stranackih snaga, prije svega na vrhu.

SDA s druge strane ima relativno stabilnu glasacku masineriju koja funkcionira po sasvim drugim principima. Koji srecom nemaju veze sa SDP-om.
El-Vedex

Post by El-Vedex »

Jara wrote:O Silajdžiću:
El-Vedex wrote: Dokazao da zna kako raja misli i jebi ga jos nije toliko ostario da ne bi pokupio glasove koka koje su se vazda na njeg lozile lol.
Možda tvoje... :-) o ukusima ne treba raspravljati :D
El-Vedex wrote:Ivo Komsic je dobar covjek, dobar analiticar, sve mu je jasno al je Hrvat. I ko zna sta mu se kao Hrvatu sve mota po glavi.
Ma ja, ne vjeruj Latinima... :lol: :lol: :lol:
El-Vedex wrote: Pokupio par glasova hrvata koji su u sukobu sa vele Hrvatstvom.
Glasalo je za njega Hrvata više nego što misliš ;-) Jesu l' i Hrvati u Hrvatskoj koji ne glasaju za HDZ također u sukobu sa vele Hrvatskom?
El-Vedex wrote: Ko zna kako bi on podnosio Vlast da je dobio... nedostaje mu na momente samopuzdanja....
Da, zlatni ljiljani su poznati po nedostatku samopouzdanja :D :-D
El-Vedex wrote: jer je humanisticki obrazovan a pitanje je dali bi znao sve medjunarodne fore koje recimo Silajdzic zna...
Jest, diplomati pojma nemaju o međunarodnim forama :-)
El-Vedex wrote:...a najzad na njega se koke nisu lozile k'o na Silajdzica i tu ga je popusio.
A da se ti ne ložiš na Harisa? Ko o čemu... :D
Joj jara burazeru al si ti glup insan...

PA zar ne vidis da je to zajebancija... Kako nisi primjetio da ja pojma nemam ko dje i s kim... Zar nisi primjetio da sam Zeljka Komsica zamjenio sa Ivom Komsicem, tek sad vidim da se radi o Zeljku Komsicu (respect) a ne o Ivi komsicu koji je napustio Lagumdzijin SDP...
JA da sam recimo glas'o , glas'o bih za recimo , recimoooo Mirnesa... i to Ajanovica. Ha ha ...
Jebo ga ti zar nisi vidio da mi je bilo dosadno , pa haj reko da i ja nesta izlaprdam na ovom forumu...
Bajdvej.... cccc Usput bas mi je drago sto je Zeljko dobio onoga slona Jovica , koji je pokazao da ne zna gubiti ama nikako...
I od srca mi se gadi nasa politika , zato sto znam sve sta , kako i gdje al "mudro" posmatram i ibretim se hahaha.
Uglavnom mene interesuju ovi parlamentarci i nizi nivo vlasti, jer tu cvjeta mito i korupcija... A to je vec stvar paralelne montaze .. khm khm

Ohladi

P.S
Jos se i najezim kad vidim da si ti moj post, seciro ko kakav forenzicar politikus, cccc, jebi ga fakat mi zao.
Post Reply