mislim da nisi čitao redovno avaz.svi iole poznatiji iz patriotskog bloka imali su vremena i prostora da pljuju koliko su god htjeli.fatmira viđah skoro svakog dana na slici tako da pomislih da je dobio kolumnu.again.SherlockHolmes wrote:Ko ti je kriv kad se ne razumijes u statistiku kao Vozd. On prica kako je SDP (pod njegovim vodjstvom i uz pomoc njegove vizije, naravno) "dobio veci broj glasova nego 2002". Dakle, radi se o apsolutnim ciframa, jerbo te nekako ljepse zvuce...branimir_s wrote: Jadna je partija kojoj je ON jedini izlaz, jedino svjetlo..."Da te nije Alija...." sve mi to nekako na to liči. A da i ono - Poslije Zlatka Zlatko.
JA ti samo kazem da sam po prvi puta glasao za ljude bez obzira na partiju koja ih je kandidirala za razliku od tebe koji slijepo slusas NJEGOVU direktivu.
SDU?????? Nema pojma
TOKIĆ - nema pojma
BOSS???????????? - Ma daaaaj. To je nula.
Smeta mi samo sto se NON STOP fura ono - ostvarili smo zacrtane ciljeve... a kad ono...
MA hajde zivi bili pa vidjeli. Ja bio i vidio!!!
Za ublehu: za tek formiranu stranku koja nije imala ni infrastrukturu ni, poslije SDA (u kasnijem periodu SBiH) najvecu propagandnu masineriju kao SDP (Slobodna Bosna, 60 nepismenih pa i Oslobodjenje), ovo je ipak uspjeh.
da li se neko možda upita da neko drugi ne bi ni glasao za sdp da mu se nisu zgadili komentari takvog tipa?
mislim kad već povlačimo paralele sa slobodnom bosnom,60 minuta i time da su ljudima zgadili sdp.možemo li i gorepomenutu opciju uzeti kao moguću?