Svaka stranka ima svoje "preliminarne rezultate", pa eto rekoh da cujemo...
Ono sto sam ja cuo jeste da Haris ima veliku podrsku...
nezvanicno - glasali su svi papci i Haris ti je predsjednik... ne znam hoce li Jata za premijera, zavisi koja ce vecina bit...Grom iz vedra neba wrote:Evo upravo su javili da je u 19 h prekinuta predizborna sutnja prema odluci CIK-a...pa tako ako neko ima kakvih informacija o preliminarnim rezultatima, neka ih podijeli s pucanstvom![]()
Ono sto sam ja cuo jeste da Haris ima veliku podrsku...
spongebob wrote:a ko je CIK da odlucuje kad je kraj predizborne sutnje
BOLJE I ON NEGO ONAJ KLOC OD TIHICA!!!Alfons Kauders wrote:nezvanicno - glasali su svi papci i Haris ti je predsjednik... ne znam hoce li Jata za premijera, zavisi koja ce vecina bit...Grom iz vedra neba wrote:Evo upravo su javili da je u 19 h prekinuta predizborna sutnja prema odluci CIK-a...pa tako ako neko ima kakvih informacija o preliminarnim rezultatima, neka ih podijeli s pucanstvom![]()
Ono sto sam ja cuo jeste da Haris ima veliku podrsku...![]()
![]()
zavisi sta cijenis kod politicara... meni licno nije... cojk je ters nevidjeni (u rangu s lagumdzijom) i nije uopste pametno na toj poziciji koja je bitna za ugled drzave i medjunarodnu saradnju imati lika na ego tripu koji se svadja s kim stigne... na stranu sto laze cim zine...sllatki wrote:BOLJE I ON NEGO ONAJ KLOC OD TIHICA!!!Alfons Kauders wrote:nezvanicno - glasali su svi papci i Haris ti je predsjednik... ne znam hoce li Jata za premijera, zavisi koja ce vecina bit...Grom iz vedra neba wrote:Evo upravo su javili da je u 19 h prekinuta predizborna sutnja prema odluci CIK-a...pa tako ako neko ima kakvih informacija o preliminarnim rezultatima, neka ih podijeli s pucanstvom![]()
Ono sto sam ja cuo jeste da Haris ima veliku podrsku...![]()
![]()
i nije neki jazuk - stranica je, naime, ko mudo...morti wrote:De ba šta je sa stranicom izbori.ba??
Ne fercera!
njonjica wrote:I???
Ima li sta novo?
Rezultati??
Sta ste se usutili?
pobjednici su svi politicari a gubitnici svi gradjani, ko i uvijek... ili tako nekako...njonjica wrote:I???
Ima li sta novo?
Rezultati??
Sta ste se usutili?
Jbga, nemoj odmah po crnjaku, ode mi sav patriotizam helač..Alfons Kauders wrote:pobjednici su svi politicari a gubitnici svi gradjani, ko i uvijek... ili tako nekako...njonjica wrote:I???
Ima li sta novo?
Rezultati??
Sta ste se usutili?
eto i tebe...stickitout wrote:njonjica wrote:I???
Ima li sta novo?
Rezultati??
Sta ste se usutili?
Cekaj da namjeste ba!
patriotizam... koji patriotizam ?njonjica wrote:Jbga, nemoj odmah po crnjaku, ode mi sav patriotizam helač..Alfons Kauders wrote:pobjednici su svi politicari a gubitnici svi gradjani, ko i uvijek... ili tako nekako...njonjica wrote:I???
Ima li sta novo?
Rezultati??
Sta ste se usutili?
Arslan_ wrote:Maloprije u dnevniku na "Nova-TV" je bio prilog iz Hercegovine.
IZgleda da je dole bila najveca apstinencija tako da je sad Hrvate malo prpa zbog Komsica
Ah taj divni politicki jezik obmaneAlfons Kauders wrote:eto i tebe...stickitout wrote:njonjica wrote:I???
Ima li sta novo?
Rezultati??
Sta ste se usutili?
Cekaj da namjeste ba!
to se kaze "cekaj da se dogovore"...
kakvi god bili rezultati jedno je sigurno - sbih ce biti na vlasti, makar koalirali s nsdapom i crvenim kmerima...
edikamedika wrote:Naravno da su svi pobjednici, njihovi ciljevi su jasni, fotelje i sluzbeni vozaci.
Nego, ovo je vec komedija, prilog iz centrale Stranke za BiH, iz studija se pompezno najavljuje pobjeda Harisa Silajdzica, novinarka povisenim tonom najavljuje ekskluzivu, prinosi mikrofon predstavniku Stranke za BiH, ja ocekujem nasmijanog i veselog covjeka, a on ko pokisao, "eto, ne znamo jos nista... vise cemo znati malo kasnije"
Slazem se. Od svih drugih kandidata na federalnoj listi za predsjednistvo, on je najnormalniji covjek; druge ne vrijedi ni pomisliti prekriziti...Faust wrote:Dosta Bošnjaka je glasalo za Komšića sigurno.
Momak je bio u armiji u ratu i dobio zlatnog ljiljana, zato je moj stari glasao za njega
A ja jer mi se ne sviđaju ostali