lijepa prelijepa igra velike italije
obicni zabari, bili i ostali, da ih hoce opet Spanci naguziti
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sve je ovo sastavni dio igre, kako zaustaviti protivnika kad te preleti nego rukamatodd_smith wrote:https://streamable.com/n0pt
lijepa prelijepa igra velike italije
![]()
obicni zabari, bili i ostali, da ih hoce opet Spanci naguziti
Nismo luzeri po prvi put ili da je ovo prvo prvenstvo bez nas. Uživao sam u drugima (sem mozda SP 10 zbog kvaliteta I EP 12 jer sam stalno mislio o penalu), ali grupna faza ovog prvenstva je užas. Tim može izgubiti prve dvije I jos imati nade da ide dalje.palermo wrote:¸Meni jako ide na živce ovo da prostite na izrazu preseravanje k'o biva ne valja orvenstvo, slab kvalitet i slične gluposti. Meni je recimo sjajno vidjeti ove navijače Islanda, navijače Mađarske danas, Albance.....da ne govorim Irce....to zapravo i jeste bit fudbala,nepšatvorena emocija, nije njegova bit neka sada peta, šut i slično.
Ovo prvenstvo je nezanimljivo samo za luzere kao što smo mi koji smo ostali kući i ne ulažemo emocije ni u šta. Zanimljvo je da recimo slične komentare o nezanimljvosti prvenstva čitam i na srpskim sajtovima. I njima kao i nama nezanimljivo i nekvalitetno. Što li bože.....
Ronaldo je generalno upravu, to se mora reći, ali je zaboravio da njegova Madeira gdje je rođen ima stanovnika gotovo kao Island i njima bod na euru stvarno puno znači, a i ne znaju kad će ponovo dobiti ovakvu priliku tako da tu baš i nema priče o slabom mentalitetu.jasko_ba wrote:Mamu supacku"[Iceland] celebrated like they had won the Euro cup or something. That's a small mentality. That's why they'll do nothing."
—Cristiano Ronaldo, on Iceland after their 1-1 draw with Portugal
kakva italija-njemacka u cetvrfinalu ako vec prognoziras u postu prije ovog da ce italija kao prva ici u 1/8 na hrvatsku kao drugu? mogu se samo molit da ce ici na spanjolsku. zna se kako prolaze s nama, a igrasmo i na sp i na ep i u kvalifikacijama. italija ne zna za pobjedu protiv hrvatske. i u ovom kvalifikacijskom ciklusu se mogu zahvalit vcro huliganima odnosno hns zgadiji sto nisu fasovali usred milanaBilly The Pljuc wrote:Cuj manekena sta je izjavio, imam osjecaj da ce se opet izvinjavati i reci da je izvuceno iz konteksta.
Helem gledah malo dalje kostur natjecanja i interesantno je da se u cetvrtfinalu moze desiti slijedece:
Francuska vs Vels/Rusija - Island/Madjarska
Engleska vs Portugal/Belgija
Spanija vs Svicarska/Poljska
i po meni isuvise rano za Italija vs Njemacka al takav je kostur jbga.
Francuzima je otvoreno do polufinala uz neko domacinsko sudjenje koje ocekujem i tamo ce ih cekati jal Italija jal Njemacka a vrlo vjerovatno ovi prvi.
Drugo polufinale je najvjerovatnije Spanija vs Engleska ako ih ne ukopa selektor i ranije.
mescini da bi vi mogli lako fasovat za ove ostale, najmanji ste od incidentnih...zg1911 wrote:a nek se napuse kurca! gade se i meni i mamic i suker i hnl i hns, ali sto fali modricu, srni, corluki? dosadni su vise. pogotovo jer igraju na kartu ustastva. znaju di europu svrbi...
al bas trebas biti idiot i potrosit koliko stotina eura i dana godisnjeg zbog takvih razloga. pij, prci, jedi, deri se, pjevaj... jebote dinamo i hajduk i takav zivot smisla "voli te mama al ne vise od dinama"
ma generalno su navijaci bas talog drustva
hvala na simpatiziranju hrvatskeBilly The Pljuc wrote:@zg1911,
Ma buraz mozda sam se i ja pogubio sinoc u sitne sate u proucavanju kostura natjecanja al nekako izracunah da se Italija i Njemacka mogu sastati u cetvrfinalu, naravno preduvjet je da budu prvaci skupina i prodju osminu finala.
Uz duzno stovanje Hrvatskoj Conte i ovakva Italija ce najvjerovatnije proci dalje ako se sastanu, ne tvrdim da ce to biti lako ili da Hrvatska nema svoje sanse u tom srazu al onakvo igranje odbrane ne ostavlja mnogo nade protivnicima. Naravno da bih ja volio da Hrvatska prodje i da su moje simpatije na strani iste al utisak nakon prvih utakmica jednih i drugih mi drugacije govori.
Ono sto se meni konkretno nije svidjelo kod Hrvatske je slaba realizacija i trebali su razbucati Tursku a nisu, dobra stvar je da ima mnogo vremena da se taj segment igre popravi. Istina je i da ni jedna druga repka nije razbucala protivnika u prvom krugu a imali su dominaciju kao i Hrvatska i mnogo pokusaja prema golu.
Helem jos je rano definitivno za bilo kakve prognoze i bicemo pametniji nakon drugog kruga, ima jos dosta da se igra.
sumirprimus wrote:mescini da bi vi mogli lako fasovat za ove ostale, najmanji ste od incidentnih...zg1911 wrote:a nek se napuse kurca! gade se i meni i mamic i suker i hnl i hns, ali sto fali modricu, srni, corluki? dosadni su vise. pogotovo jer igraju na kartu ustastva. znaju di europu svrbi...
al bas trebas biti idiot i potrosit koliko stotina eura i dana godisnjeg zbog takvih razloga. pij, prci, jedi, deri se, pjevaj... jebote dinamo i hajduk i takav zivot smisla "voli te mama al ne vise od dinama"
ma generalno su navijaci bas talog drustva![]()
u pojasnjenju stoji da ne prizeljkujem ispadanje susjedima, boze sacuvaj,naprotiv simpatisem ih ,fina ekipa ne mos ne pratit ih.
ne znam jesi primjetio da su turci imali samo jednu sansu? kad je turcin nadakocio vidu u skoku. sumnjam da bi lovrena. lovren je divlji i nepouzdan, no vida je isti takav samo manje skocan i manje brz. steta lovrena! tip je stvarno stroj sto se atleticizma tice. sa corlukom bi cinio super tandem. jedan atleta, a drugi po onon "um caruje, snaga klade valja"sumirprimus wrote:samo da corlukina glava izdrzi,jer od onog sildenfelda nema hljeba...