Europa league 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
oglo

#976 Re: Europa league 2013/14

Post by oglo »

gledam ovu rijeku,kako igraju bez panike,pismeno do noge koliko mogu,koliko se trude i pruzaju svoj maksimum, imaju i kvalitet,I sjetim se nasih ekipa u evropi bogu plakat.
veljaca

#977 Re: Europa league 2013/14

Post by veljaca »

Dobra utakmica na Kantridi .....
KPNCTNJAH

#978 Re: Europa league 2013/14

Post by KPNCTNJAH »

Njima golman odbranio sve sto se moglo odbraniti, a nama golmani asistenti i predasistenti kod golova protivnika, to je jedina razlika. Vedo masina, ostalim igracima se sjetim najmilijih.

Edit: a tek igracima Udinesea sto stucaju ukucani :D 4 suta, a prime 3 gola... ostali na listicu zabiju 15 golova na tri utakmice...
Last edited by KPNCTNJAH on 22/08/2013 22:27, edited 1 time in total.
Mustang1

#979 Re: Europa league 2013/14

Post by Mustang1 »

Rijeka pokazalo kako se uz malo ozbiljniji pristup moze ostvariti fin rezultat .. Jest da imaju love ali ..
oglo

#980 Re: Europa league 2013/14

Post by oglo »

ti si lave slijep kod ociju,ja sam kod rijeke vidio pismeno odigranu akciju,iznosenje lopte bez panike,pas koji je tacan stopera koji zna sta to znaci bit,napadaca koji zna iskoristit priliku,i trenrera koji zna postavit taktiku.
nesto sto nasi klubovi nisu sposobni
KPNCTNJAH

#981 Re: Europa league 2013/14

Post by KPNCTNJAH »

Igrom podsjecaju na Celik :mrgreen: Igrali su solidno do prvog gola, onda su se panicno branili kao i bilo koja druga ekipa s ovih prostora, da im golman nije imao najbolju partiju karijere primili bi 4-5 golova. Stuttgart je karina ekipa, ali solidan je ovo uspjeh. U revansu gube 3:0 glatko, ali nema veze, mi ovo mozemo samo sanjati.
stalaktit

#982 Re: Europa league 2013/14

Post by stalaktit »

Rijeka odlična, ekipa s glavom i repom, iako nisu bogznašta talentirani, EL bi bila ovim igračima vrh karijere, nadam se da će proći :) Stadion skroz OK isto, navijači super, čim vidim toliko žena na tribinama znam da se igra sređenoj sredini i klubu.

Samo jedna stvar mi nije jasna s ekipama s ovih prostora - ne može nitko igrati 90 minuta, nijedna ekipa nema kondicije, pa majketi, livada je besplatna, trči brate da možeš tih 90 minuta ne crknuti. Dinamo je isto recimo solidna ekipa, ali igraju samo 60 minuta. Drugi su i gori.
fortaleza

#983 Re: Europa league 2013/14

Post by fortaleza »

stalaktit wrote:Rijeka odlična, ekipa s glavom i repom, iako nisu bogznašta talentirani, EL bi bila ovim igračima vrh karijere, nadam se da će proći :) Stadion skroz OK isto, navijači super, čim vidim toliko žena na tribinama znam da se igra sređenoj sredini i klubu.

Samo jedna stvar mi nije jasna s ekipama s ovih prostora - ne može nitko igrati 90 minuta, nijedna ekipa nema kondicije, pa majketi, livada je besplatna, trči brate da možeš tih 90 minuta ne crknuti. Dinamo je isto recimo solidna ekipa, ali igraju samo 60 minuta. Drugi su i gori.
Ovo sam isto i ja komentirao, toliko ženske publike, ma i navijačica, :-D a klub odličan, likvidan i sređen.

Treneri dva hrvatska velikana, Jurčić i Tudor bi glatko izgubili da su treneri Rijeke i pravdali bi se.

Matjaž Kek ih je uvjerio da mogu dobiti večeras.
oglo

#984 Re: Europa league 2013/14

Post by oglo »

KPNCTNJAH wrote:Igrom podsjecaju na Celik :mrgreen: Igrali su solidno do prvog gola, onda su se panicno branili kao i bilo koja druga ekipa s ovih prostora, da im golman nije imao najbolju partiju karijere primili bi 4-5 golova. Stuttgart je karina ekipa, ali solidan je ovo uspjeh. U revansu gube 3:0 glatko, ali nema veze, mi ovo mozemo samo sanjati.
igrao je nas predstavnik sa ka*** ekipom iz italije pa nisu se sastavili kako treba s loptom,a kamoli zaprijetili
ovo je senzacija makar ih stutgart tamo raznio
NeenaSa

#985 Re: Europa league 2013/14

Post by NeenaSa »

stalaktit wrote:Rijeka odlična, ekipa s glavom i repom, iako nisu bogznašta talentirani, EL bi bila ovim igračima vrh karijere, nadam se da će proći :) Stadion skroz OK isto, navijači super, čim vidim toliko žena na tribinama znam da se igra sređenoj sredini i klubu.
Upravo. :thumbup:
Kaćunak

#986 Re: Europa league 2013/14

Post by Kaćunak »

ma HNL ko nasa busen liga..isto je to.... :lol:
fortaleza

#987 Re: Europa league 2013/14

Post by fortaleza »

Ma svi iz HNL-a su prosjek, ko i naši, svi osim Dinama, Hajduka, Rijeke, Lokomotive, Splita i Slavena. :lol:
NeenaSa

#988 Re: Europa league 2013/14

Post by NeenaSa »

Yebo vas patak :D opcepoznato.
Neg', kad njemacki komentator ne dobi infarkt nakon vodjstva Rijeke rezultatom, 2:0 :D

Kad je Ibishevitj :D zabio, kakav preokret i ... "svrshavanje" :D i ... nada da ce izjedancit'. VolEm kad neocekivani izbiju i spuste velike. :D
Daje car i interesantnije je.
Tekma bez incidenta i na kraju vatromet, kud ces ljepse.
Sve u svemu, da ponovim, @stalaktit. :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#989 Re: Europa league 2013/14

Post by Velkoski »

fortaleza wrote:Ma svi iz HNL-a su prosjek, ko i naši, svi osim Dinama, Hajduka, Rijeke, Lokomotive, Splita i Slavena. :lol:
I Dile Gori.
Mikady

#990 Re: Europa league 2013/14

Post by Mikady »

Ma neki domaci igraci se udare nogom u guzicu i kad dodju do Zadra.
fortaleza

#991 Re: Europa league 2013/14

Post by fortaleza »

Izbacili Aalborg uz Hajduka i odlično odigrali protiv Rapida iz Beča. U svakom slučaju 10 puta jači od Zete, Kukesija i sličnih crnogorskih i albanskih klubova. A Sarajevo pretendira za titulu u BiH. Dila bi se prošetala Premijer ligom i to samo zato što trče 90 minuta što je nepojmljivo za većinu balkanskih klubova.
Arteta

#992 Re: Europa league 2013/14

Post by Arteta »

fortaleza wrote:Izbacili Aalborg uz Hajduka i odlično odigrali protiv Rapida iz Beča. U svakom slučaju 10 puta jači od Zete, Kukesija i sličnih crnogorskih i albanskih klubova. A Sarajevo pretendira za titulu u BiH. Dila bi se prošetala Premijer ligom i to samo zato što trče 90 minuta što je nepojmljivo za većinu balkanskih klubova.
Kukesi je izbacio Metalurg, a oni su ipak iz mnogo jace Lige od Danske i Austrijske.
Arteta

#993 Re: Europa league 2013/14

Post by Arteta »

Nije to tako jednostavno kako ti mislis.
Arteta

#994 Re: Europa league 2013/14

Post by Arteta »

KPNCTNJAH wrote:Njima golman odbranio sve sto se moglo odbraniti, a nama golmani asistenti i predasistenti kod golova protivnika, to je jedina razlika. Vedo masina, ostalim igracima se sjetim najmilijih.

Edit: a tek igracima Udinesea sto stucaju ukucani :D 4 suta, a prime 3 gola... ostali na listicu zabiju 15 golova na tri utakmice...
Kod nas su golmani i stoperi najveca opasnost po nase golove.
fortaleza

#995 Re: Europa league 2013/14

Post by fortaleza »

Arteta wrote:
fortaleza wrote:Izbacili Aalborg uz Hajduka i odlično odigrali protiv Rapida iz Beča. U svakom slučaju 10 puta jači od Zete, Kukesija i sličnih crnogorskih i albanskih klubova. A Sarajevo pretendira za titulu u BiH. Dila bi se prošetala Premijer ligom i to samo zato što trče 90 minuta što je nepojmljivo za većinu balkanskih klubova.
Kukesi je izbacio Metalurg, a oni su ipak iz mnogo jace Lige od Danske i Austrijske.
Želiš reći da bi se i Kukesi prošetao Premijer ligom?
Arteta

#996 Re: Europa league 2013/14

Post by Arteta »

fortaleza wrote:
Arteta wrote:
Želiš reći da bi se i Kukesi prošetao Premijer ligom?
Zelim reci da bi i Kukesi ali i Dila Gori bili prosjecni klubovi u BiH, a u HNL-u ispodprosjecni.
stalaktit

#997 Re: Europa league 2013/14

Post by stalaktit »

Arteta wrote:

Nije to tako jednostavno kako ti mislis.
Ma kako nije... Ja odem u teretanu pa trčim 30 minuta na traci, a on se bavi trčanjem za život i ne može to raditi tri puta duže nego ja. Nego više od pola utakmice šetucka okolo. Jadno. Stvar je u mentalitetu i pristupu na treningu.

A čim naprave veći transfer, prebace ih u nebalkanske klubove, pođu trčati kao navijeni. Isto Mandžukić u Bayernu ili Kovačić u Interu. Nema više tamo šale kao u našim klubovima.
JThomas

#998 Re: Europa league 2013/14

Post by JThomas »

pa baš zato što to nije samo na livadu i trči, nego čitava nauka.
insomnia99

#999 Re: Europa league 2013/14

Post by insomnia99 »

JThomas wrote:pa baš zato što to nije samo na livadu i trči, nego čitava nauka.
točno...
a bogami ovisi i o utakmicama koje se igraju u domaćim prvenstvima....recimo dinamo se zajebava svaku utakmicu u hnl -u,i normalno da nisu navikli na jači ritam koji se igra boljim i težim ligama...
ili recimo stuttgart...oni svaki vikend igraju jednake ili jače utakmice od one sa rijekom...
stalaktit

#1000 Re: Europa league 2013/14

Post by stalaktit »

To je isprika koju svi slušamo već godinama, "nije jaka liga," "nismo navikli na taj tempo."

Glupost. Ako se profesionalno baviš tim sportom i primaš lovu za to, budi fakin spreman trčati 90 minuta. Nije ni Gruzijcima ili Dancima jaka liga, ili Norvežanima, pa ih ne vidiš da crknu nakon 15 minuta. Ili recimo Viktoria Plzen, češka liga je ko s višim tempom ili jača.

Jednostavno nisu fizički spremni jer ne treniraju dovoljno. Misliš da bi Huseinović uspio imati višak kilograma da na treningu izgubi 3 kg kao recimo Modrić?
Post Reply