Europa league 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
oglo
#976 Re: Europa league 2013/14
gledam ovu rijeku,kako igraju bez panike,pismeno do noge koliko mogu,koliko se trude i pruzaju svoj maksimum, imaju i kvalitet,I sjetim se nasih ekipa u evropi bogu plakat.
- veljaca
#977 Re: Europa league 2013/14
Dobra utakmica na Kantridi .....
- KPNCTNJAH
#978 Re: Europa league 2013/14
Njima golman odbranio sve sto se moglo odbraniti, a nama golmani asistenti i predasistenti kod golova protivnika, to je jedina razlika. Vedo masina, ostalim igracima se sjetim najmilijih.
Edit: a tek igracima Udinesea sto stucaju ukucani
4 suta, a prime 3 gola... ostali na listicu zabiju 15 golova na tri utakmice...
Edit: a tek igracima Udinesea sto stucaju ukucani
Last edited by KPNCTNJAH on 22/08/2013 22:27, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#979 Re: Europa league 2013/14
Rijeka pokazalo kako se uz malo ozbiljniji pristup moze ostvariti fin rezultat .. Jest da imaju love ali ..
-
oglo
#980 Re: Europa league 2013/14
ti si lave slijep kod ociju,ja sam kod rijeke vidio pismeno odigranu akciju,iznosenje lopte bez panike,pas koji je tacan stopera koji zna sta to znaci bit,napadaca koji zna iskoristit priliku,i trenrera koji zna postavit taktiku.
nesto sto nasi klubovi nisu sposobni
nesto sto nasi klubovi nisu sposobni
- KPNCTNJAH
#981 Re: Europa league 2013/14
Igrom podsjecaju na Celik
Igrali su solidno do prvog gola, onda su se panicno branili kao i bilo koja druga ekipa s ovih prostora, da im golman nije imao najbolju partiju karijere primili bi 4-5 golova. Stuttgart je karina ekipa, ali solidan je ovo uspjeh. U revansu gube 3:0 glatko, ali nema veze, mi ovo mozemo samo sanjati.
-
stalaktit
#982 Re: Europa league 2013/14
Rijeka odlična, ekipa s glavom i repom, iako nisu bogznašta talentirani, EL bi bila ovim igračima vrh karijere, nadam se da će proći
Stadion skroz OK isto, navijači super, čim vidim toliko žena na tribinama znam da se igra sređenoj sredini i klubu.
Samo jedna stvar mi nije jasna s ekipama s ovih prostora - ne može nitko igrati 90 minuta, nijedna ekipa nema kondicije, pa majketi, livada je besplatna, trči brate da možeš tih 90 minuta ne crknuti. Dinamo je isto recimo solidna ekipa, ali igraju samo 60 minuta. Drugi su i gori.
Samo jedna stvar mi nije jasna s ekipama s ovih prostora - ne može nitko igrati 90 minuta, nijedna ekipa nema kondicije, pa majketi, livada je besplatna, trči brate da možeš tih 90 minuta ne crknuti. Dinamo je isto recimo solidna ekipa, ali igraju samo 60 minuta. Drugi su i gori.
- fortaleza
#983 Re: Europa league 2013/14
Ovo sam isto i ja komentirao, toliko ženske publike, ma i navijačica,stalaktit wrote:Rijeka odlična, ekipa s glavom i repom, iako nisu bogznašta talentirani, EL bi bila ovim igračima vrh karijere, nadam se da će proćiStadion skroz OK isto, navijači super, čim vidim toliko žena na tribinama znam da se igra sređenoj sredini i klubu.
Treneri dva hrvatska velikana, Jurčić i Tudor bi glatko izgubili da su treneri Rijeke i pravdali bi se.
Matjaž Kek ih je uvjerio da mogu dobiti večeras.
-
oglo
#984 Re: Europa league 2013/14
igrao je nas predstavnik sa ka*** ekipom iz italije pa nisu se sastavili kako treba s loptom,a kamoli zaprijetiliKPNCTNJAH wrote:Igrom podsjecaju na CelikIgrali su solidno do prvog gola, onda su se panicno branili kao i bilo koja druga ekipa s ovih prostora, da im golman nije imao najbolju partiju karijere primili bi 4-5 golova. Stuttgart je karina ekipa, ali solidan je ovo uspjeh. U revansu gube 3:0 glatko, ali nema veze, mi ovo mozemo samo sanjati.
ovo je senzacija makar ih stutgart tamo raznio
-
NeenaSa
#985 Re: Europa league 2013/14
Upravo.stalaktit wrote:Rijeka odlična, ekipa s glavom i repom, iako nisu bogznašta talentirani, EL bi bila ovim igračima vrh karijere, nadam se da će proćiStadion skroz OK isto, navijači super, čim vidim toliko žena na tribinama znam da se igra sređenoj sredini i klubu.
- Kaćunak
#986 Re: Europa league 2013/14
ma HNL ko nasa busen liga..isto je to.... 
- fortaleza
#987 Re: Europa league 2013/14
Ma svi iz HNL-a su prosjek, ko i naši, svi osim Dinama, Hajduka, Rijeke, Lokomotive, Splita i Slavena. 
-
NeenaSa
#988 Re: Europa league 2013/14
Yebo vas patak
opcepoznato.
Neg', kad njemacki komentator ne dobi infarkt nakon vodjstva Rijeke rezultatom, 2:0
Kad je Ibishevitj
zabio, kakav preokret i ... "svrshavanje"
i ... nada da ce izjedancit'. VolEm kad neocekivani izbiju i spuste velike.
Daje car i interesantnije je.
Tekma bez incidenta i na kraju vatromet, kud ces ljepse.
Sve u svemu, da ponovim, @stalaktit.
Neg', kad njemacki komentator ne dobi infarkt nakon vodjstva Rijeke rezultatom, 2:0
Kad je Ibishevitj
Daje car i interesantnije je.
Tekma bez incidenta i na kraju vatromet, kud ces ljepse.
Sve u svemu, da ponovim, @stalaktit.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#989 Re: Europa league 2013/14
I Dile Gori.fortaleza wrote:Ma svi iz HNL-a su prosjek, ko i naši, svi osim Dinama, Hajduka, Rijeke, Lokomotive, Splita i Slavena.
- Mikady
#990 Re: Europa league 2013/14
Ma neki domaci igraci se udare nogom u guzicu i kad dodju do Zadra.
- fortaleza
#991 Re: Europa league 2013/14
Izbacili Aalborg uz Hajduka i odlično odigrali protiv Rapida iz Beča. U svakom slučaju 10 puta jači od Zete, Kukesija i sličnih crnogorskih i albanskih klubova. A Sarajevo pretendira za titulu u BiH. Dila bi se prošetala Premijer ligom i to samo zato što trče 90 minuta što je nepojmljivo za većinu balkanskih klubova.
- Arteta
#992 Re: Europa league 2013/14
Kukesi je izbacio Metalurg, a oni su ipak iz mnogo jace Lige od Danske i Austrijske.fortaleza wrote:Izbacili Aalborg uz Hajduka i odlično odigrali protiv Rapida iz Beča. U svakom slučaju 10 puta jači od Zete, Kukesija i sličnih crnogorskih i albanskih klubova. A Sarajevo pretendira za titulu u BiH. Dila bi se prošetala Premijer ligom i to samo zato što trče 90 minuta što je nepojmljivo za većinu balkanskih klubova.
- Arteta
#993 Re: Europa league 2013/14
Nije to tako jednostavno kako ti mislis.stalaktit wrote:Rijeka odlična, ekipa s glavom i repom, iako nisu bogznašta talentirani, EL bi bila ovim igračima vrh karijere, nadam se da će proćiStadion skroz OK isto, navijači super, čim vidim toliko žena na tribinama znam da se igra sređenoj sredini i klubu.
- Arteta
#994 Re: Europa league 2013/14
Kod nas su golmani i stoperi najveca opasnost po nase golove.KPNCTNJAH wrote:Njima golman odbranio sve sto se moglo odbraniti, a nama golmani asistenti i predasistenti kod golova protivnika, to je jedina razlika. Vedo masina, ostalim igracima se sjetim najmilijih.
Edit: a tek igracima Udinesea sto stucaju ukucani4 suta, a prime 3 gola... ostali na listicu zabiju 15 golova na tri utakmice...
- fortaleza
#995 Re: Europa league 2013/14
Želiš reći da bi se i Kukesi prošetao Premijer ligom?Arteta wrote:Kukesi je izbacio Metalurg, a oni su ipak iz mnogo jace Lige od Danske i Austrijske.fortaleza wrote:Izbacili Aalborg uz Hajduka i odlično odigrali protiv Rapida iz Beča. U svakom slučaju 10 puta jači od Zete, Kukesija i sličnih crnogorskih i albanskih klubova. A Sarajevo pretendira za titulu u BiH. Dila bi se prošetala Premijer ligom i to samo zato što trče 90 minuta što je nepojmljivo za većinu balkanskih klubova.
- Arteta
#996 Re: Europa league 2013/14
Zelim reci da bi i Kukesi ali i Dila Gori bili prosjecni klubovi u BiH, a u HNL-u ispodprosjecni.fortaleza wrote:Želiš reći da bi se i Kukesi prošetao Premijer ligom?Arteta wrote:Kukesi je izbacio Metalurg, a oni su ipak iz mnogo jace Lige od Danske i Austrijske.fortaleza wrote:Izbacili Aalborg uz Hajduka i odlično odigrali protiv Rapida iz Beča. U svakom slučaju 10 puta jači od Zete, Kukesija i sličnih crnogorskih i albanskih klubova. A Sarajevo pretendira za titulu u BiH. Dila bi se prošetala Premijer ligom i to samo zato što trče 90 minuta što je nepojmljivo za većinu balkanskih klubova.
-
stalaktit
#997 Re: Europa league 2013/14
Ma kako nije... Ja odem u teretanu pa trčim 30 minuta na traci, a on se bavi trčanjem za život i ne može to raditi tri puta duže nego ja. Nego više od pola utakmice šetucka okolo. Jadno. Stvar je u mentalitetu i pristupu na treningu.Arteta wrote:Nije to tako jednostavno kako ti mislis.stalaktit wrote:Rijeka odlična, ekipa s glavom i repom, iako nisu bogznašta talentirani, EL bi bila ovim igračima vrh karijere, nadam se da će proćiStadion skroz OK isto, navijači super, čim vidim toliko žena na tribinama znam da se igra sređenoj sredini i klubu.
A čim naprave veći transfer, prebace ih u nebalkanske klubove, pođu trčati kao navijeni. Isto Mandžukić u Bayernu ili Kovačić u Interu. Nema više tamo šale kao u našim klubovima.
- JThomas
#998 Re: Europa league 2013/14
pa baš zato što to nije samo na livadu i trči, nego čitava nauka.
-
insomnia99
#999 Re: Europa league 2013/14
točno...JThomas wrote:pa baš zato što to nije samo na livadu i trči, nego čitava nauka.
a bogami ovisi i o utakmicama koje se igraju u domaćim prvenstvima....recimo dinamo se zajebava svaku utakmicu u hnl -u,i normalno da nisu navikli na jači ritam koji se igra boljim i težim ligama...
ili recimo stuttgart...oni svaki vikend igraju jednake ili jače utakmice od one sa rijekom...
-
stalaktit
#1000 Re: Europa league 2013/14
To je isprika koju svi slušamo već godinama, "nije jaka liga," "nismo navikli na taj tempo."
Glupost. Ako se profesionalno baviš tim sportom i primaš lovu za to, budi fakin spreman trčati 90 minuta. Nije ni Gruzijcima ili Dancima jaka liga, ili Norvežanima, pa ih ne vidiš da crknu nakon 15 minuta. Ili recimo Viktoria Plzen, češka liga je ko s višim tempom ili jača.
Jednostavno nisu fizički spremni jer ne treniraju dovoljno. Misliš da bi Huseinović uspio imati višak kilograma da na treningu izgubi 3 kg kao recimo Modrić?
Glupost. Ako se profesionalno baviš tim sportom i primaš lovu za to, budi fakin spreman trčati 90 minuta. Nije ni Gruzijcima ili Dancima jaka liga, ili Norvežanima, pa ih ne vidiš da crknu nakon 15 minuta. Ili recimo Viktoria Plzen, češka liga je ko s višim tempom ili jača.
Jednostavno nisu fizički spremni jer ne treniraju dovoljno. Misliš da bi Huseinović uspio imati višak kilograma da na treningu izgubi 3 kg kao recimo Modrić?