Ja sam za REFERENDUM na kojem bi bilo samo jedno pitanje na cijeloj teritoriji BiH:vee-jay wrote:Jel' ovo onaj Pipi kojeg znamo?![]()
Tvoje spominjanje REFERENUDUMA me veoma jako podsjeca na ... REFERENDUM
JESTE LI ZA EUROATLANTSKA PRIDRUŽIVANJA BIH?
Ja sam za REFERENDUM na kojem bi bilo samo jedno pitanje na cijeloj teritoriji BiH:vee-jay wrote:Jel' ovo onaj Pipi kojeg znamo?![]()
Tvoje spominjanje REFERENUDUMA me veoma jako podsjeca na ... REFERENDUM
Vrlo "dubokoumno" od tebe. Samo je pitanje na koji si narod mislio...raoul duke wrote:Izgubljeni i izmoreni narod ce sam se zatrovati i unistiti.
u Domu 'mladih' muslimanastarii wrote:vise je aca lukas skupio maslimana u zetri nego ceric bosnjaka u skenderiji
Slažem se, evo solomonsko rješenje za zastavu, mjesto zlatnih ljiljana išle bi zlatne kašike,PipiDugaDevetka wrote: Greška je uzimanje zlatnih ljiljana za zastavu Bošnjaka. Urazumiće se i promijeniće odluku o zastavi.
fatamorgana wrote:Slažem se, evo so rješenje za zastavu, mjesto zlatnih ljiljana išle bi zlatne kašike,PipiDugaDevetka wrote: Greška je uzimanje zlatnih ljiljana za zastavu Bošnjaka. Urazumiće se i promijeniće odluku o zastavi.

A valjda su i oni došli tobe kad su skontali ko ih vodi i predstavlja. Čovječe, Cerić, Alispahić, Zukorlić, Filipović pa i Srbija devedesetih bi im pozavidjela...Paranoid wrote:"dodijera" je i na ovoj temi uzela maha..srajka vasića studenti su ovaj put naoružani samo tipkama i što je interesanto, vrlo malo pišu...Valjda je jedna ruka zauzeta svrbežom oko zadnjice, a druga ubada slovo po slovo..
Mislim da bi ovo previše asociralo na handžar diviziju, osim ako to i jeste cilj. A usput, i ovo je stari detalj koji se (valjda) ne može tek tako uzimati.PipiDugaDevetka wrote:
Ja bih ovu zastavu sa ovim grbom zvanim, ''od-šake-do-lakta''.
Šta zamjeraš, evo recimo, Filipović Muhamedu?muniza wrote:A valjda su i oni došli tobe kad su skontali ko ih vodi i predstavlja. Čovječe, Cerić, Alispahić, Zukorlić, Filipović pa i Srbija devedesetih bi im pozavidjela...Paranoid wrote:"dodijera" je i na ovoj temi uzela maha..srajka vasića studenti su ovaj put naoružani samo tipkama i što je interesanto, vrlo malo pišu...Valjda je jedna ruka zauzeta svrbežom oko zadnjice, a druga ubada slovo po slovo..
Ovo tvoje više k'o neki goblen,PipiDugaDevetka wrote:fatamorgana wrote:Slažem se, evo so rješenje za zastavu, mjesto zlatnih ljiljana išle bi zlatne kašike,PipiDugaDevetka wrote: Greška je uzimanje zlatnih ljiljana za zastavu Bošnjaka. Urazumiće se i promijeniće odluku o zastavi.
Ja bih ovu zastavu sa ovim grbom zvanim, ''od-šake-do-lakta''.
Porediti ove osobe sa cetnickom stokom iz Srbije moze samo zlonamjeran insan. Imas li sta protic zelucane kiseline?muniza wrote:A valjda su i oni došli tobe kad su skontali ko ih vodi i predstavlja. Čovječe, Cerić, Alispahić, Zukorlić, Filipović pa i Srbija devedesetih bi im pozavidjela...Paranoid wrote:"dodijera" je i na ovoj temi uzela maha..srajka vasića studenti su ovaj put naoružani samo tipkama i što je interesanto, vrlo malo pišu...Valjda je jedna ruka zauzeta svrbežom oko zadnjice, a druga ubada slovo po slovo..
Goblen koji govori više o Bošnjacima i Bošnjacima, nego ovaj simbol:fatamorgana wrote:
Ovo tvoje više k'o neki goblen,

Pa eto prije svega što se kao, priznajem, jako pametan čovjek uopšte upustio u ovu avanturu oživljavanja Bošnjačke nacije i razvodnjavanja probosanskih snaga. Vjerovatno neki UDBAški talovi, sebi to drugačije ne mogu objasniti...PipiDugaDevetka wrote: Šta zamjeraš, evo recimo, Filipović Muhamedu?
Čovjek - Institucija!
Čekaj, predlažem da neko napravi tu zastavu sa zlatnim kašikama, neku skicu da vidimo kako izgleda pa ćemo glasati,PipiDugaDevetka wrote:Goblen koji govori više o Bošnjacima i Bošnjacima, nego ovaj simbol:fatamorgana wrote:
Ovo tvoje više k'o neki goblen,
Pozdrav zastavi-svi ustaše!
Moglo bi biti i to, ali nije do nas Bošnjaka.MuaDib wrote:Jel ovo možda uvod u podjelu Federacije BiH na Bošnjak-Bosnu i Herceg-Bosnu![]()
I evo jedne od bošnjačkih zastava iz XIX stoljeća:
Može i ova samo nek pospu malo zlatnih kašika u gornjem lijevom uglu k'o na američkoj zastavi,PipiDugaDevetka wrote:Moglo bi biti i to, ali nije do nas Bošnjaka.MuaDib wrote:Jel ovo možda uvod u podjelu Federacije BiH na Bošnjak-Bosnu i Herceg-Bosnu![]()
I evo jedne od bošnjačkih zastava iz XIX stoljeća:
Najrealnija opcija.SunCioX wrote:Meni bi bilo draže da imamo polumjesec i zvijezdu.

Mene čudi kako tako "bistar" i "pametan" dečko vjeruje mitovima i lažima o "zlatnim kašikama". Zna se da dotična osoba nikad to nije spomenula, već je Senad Avdić utrpao u usta jednom rudaru...fatamorgana wrote: Može i ova samo nek pospu malo zlatnih kašika u gornjem lijevom uglu k'o na američkoj zastavi,
asurbanipal wrote:Mene čudi kako tako "bistar" i "pametan" dečko vjeruje mitovima i lažima o "zlatnim kašikama". Zna se da dotična osoba nikad to nije spomenula, već je Senad Avdić utrpao u usta jednom rudaru...fatamorgana wrote: Može i ova samo nek pospu malo zlatnih kašika u gornjem lijevom uglu k'o na američkoj zastavi,
Nemoj tako, sve je to "argument ateista" i kao takav neoboriv, Dawkins approved!asurbanipal wrote:Mene čudi kako tako "bistar" i "pametan" dečko vjeruje mitovima i lažima o "zlatnim kašikama". Zna se da dotična osoba nikad to nije spomenula, već je Senad Avdić utrpao u usta jednom rudaru...fatamorgana wrote: Može i ova samo nek pospu malo zlatnih kašika u gornjem lijevom uglu k'o na američkoj zastavi,