Je Moamera su razapinjali za pipkanje. Al zato labudana necemo jer ide u dzamiju.vjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
Sve neki prizvuci suosjecajnosti sa nekim labrnjama....koga boli khurac sto je tamo neki smrad dobio batine?
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
Drugclanbiblioteke
#96776 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Haris.ba
#96777 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dobro je sto se zavrsi bez mrtvih po ulici, pa neka narod nastavi pozivati na ulicnu pravdu.
-
suspect_zero
#96778 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dozer wrote: ↑04/09/2025 20:45Ko, sta, koga...nisam.u toku...
Ovog komandira Crnih labudova navodno ucjenjuju da voli maloljetnike, ovi Panteri se zakacili sa njegovim specijalcima neku noć na Ilidzi....elem imas ovdje na temi ispisano dosta.
Ja o ovim Lanudovima jako malo znam, fakat ih nisam vidjala po gradu a evo pricaju bili junaci ali kao placenici djelovali (taj podatak saznah ovdje i frapirah se vise nego @PM72 ....meni neshvatljivo da je neko branio svoj narod ali da nece na liniju ili akciju ako ga ne plate masno
- nivla
#96779 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
tiric? sarajevogas?suspect_zero wrote: ↑04/09/2025 20:58
Ovog komandira Crnih labudova navodno ucjenjuju da voli maloljetnike, ovi Panteri se zakacili sa njegovim specijalcima neku noć na Ilidzi....elem imas ovdje na temi ispisano dosta.
Ja o ovim Lanudovima jako malo znam, fakat ih nisam vidjala po gradu a evo pricaju bili junaci ali kao placenici djelovali (taj podatak saznah ovdje i frapirah se vise nego @PM72 ....meni neshvatljivo da je neko branio svoj narod ali da nece na liniju ili akciju ako ga ne plate masnoTi mozda bolje znaš o tome ?
- klaki
#96780 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Javna tajna sve...
-
suspect_zero
#96781 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Aha, eno Avaz dva-tri dana piše....mislim citaj komentare a ima i snimak kako ga cipelare.
- klaki
#96782 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovi sto brane garant bi volili da im neko tako sina... Dupe bi prodali ocito...
- vjeshalica
#96783 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ti sto alahaju i pokriveni su ne znaci po automatizmu da su posteni i cestiti ljudi, takvo vjerovanje u nas je cijelo drustvo svuklo u ravan. Zapravo je i obratno. Sto se vise pickaju i lickaju kao posteni, to su veca gamad.
-
mali_balon
#96784 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ima istine u ovome ali ne bi ja ovdje o tome.....suspect_zero wrote: ↑04/09/2025 20:58
Ja o ovim Lanudovima jako malo znam, fakat ih nisam vidjala po gradu a evo pricaju bili junaci ali kao placenici djelovali (taj podatak saznah ovdje i frapirah se vise nego @PM72 ....meni neshvatljivo da je neko branio svoj narod ali da nece na liniju ili akciju ako ga ne plate masnoTi mozda bolje znaš o tome ?
- klaki
#96785 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
labudani su barem na teritoriji ilidze bili nebitni, statisticka greska
-
last mohicans
#96786 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U Envera Sehovica neko udario dijete koje je prelazilo pješački na putu za trening u Ivo Lola. Mala moja nije vidjela, ali jeste drug bio s njim, prebacio ga. Djeca vele zaobilazio nekoga ili preticao, onda malog pokupio. Ondje je baš mracno, pod hitno staviti one lampe.
- Ateista
#96787 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Taman prolazio tuda pjeske i cujem skripu guma i galamu, nisam vidio sam udes od zgrade ali sam cuo.last mohicans wrote: ↑04/09/2025 21:34 U Envera Sehovica neko udario dijete koje je prelazilo pješački na putu za trening u Ivo Lola. Mala moja nije vidjela, ali jeste drug bio s njim, prebacio ga. Djeca vele zaobilazio nekoga ili preticao, onda malog pokupio. Ondje je baš mracno, pod hitno staviti one lampe.
Po polozaju auta mi se cini da je jedan vozac stao da pusti dijete na pjesackom a drugi idiot preticao tog sto je stao i tako pokupio dijete. Nisam 100% siguran, ali tako djeluje po polozaju auta.
Tad je jos bio dan.
Srecom, cini mi se da je mali bez ozbiljnijih povreda, sjedio je na trotoaru, bilo je ljudi okolo ali nije djelovao ozbiljno povrijedjen.
-
last mohicans
#96788 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imam pitanje za sve, ako su ovi panteri imali dokaze protiv ovog labuda, ovo mlacenje je vjerovatno bilo prije njihovog sačekivanja. Zašto su oni išli na taj sastanak? Imaju dokaze, namlatili ga i opet idu da se nađu s njim. Šta, da ga ponize,da ga snime, pa vidimo da lik itekako ima neku zaleđinu, nije dedo penzic od +60. Ili su toliko drski ili glupi. Ja jedan razlog nalazim, a to nije dodatno ponizavanje koje moze biti samo šlag na to, ali eto necu ga iznijeti da ne bude štitim pedofila koga niko nije za to ni optužio sem ovih bruda.
- Ateista
#96789 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nihe nikakva saosjecajnost, vec niko normalan ne zeli da ovakvi debili zavode neki svoj red, jer su debili i veze nemaju o zakonskim propisima ni sta je pedofil.vjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
Sve neki prizvuci suosjecajnosti sa nekim labrnjama....koga boli khurac sto je tamo neki smrad dobio batine?
Ako je tacno da taj momak ima 15 godina onda ne samo da nema pedofilije nego nema nista ni ilegalno, koliko god to nama bilo degutantno on zakonski za to ne moze odgovarati. Na roditeljima tog djeteta je da se pozabave tim ako smatraju da to nije ispravno, a ne nekoj organizaciji koja sebi daje za pravo da se bavi takvim stvarima
-
tokio25
#96790 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma ne kontaju to oniAteista wrote: ↑04/09/2025 22:36Nihe nikakva saosjecajnost, vec niko normalan ne zeli da ovakvi debili zavode neki svoj red, jer su debili i veze nemaju o zakonskim propisima ni sta je pedofil.vjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
Ako je tacno da taj momak ima 15 godina onda ne samo da nema pedofilije nego nema nista ni ilegalno, koliko god to nama bilo degutantno on zakonski za to ne moze odgovarati. Na roditeljima tog djeteta je da se pozabave tim ako smatraju da to nije ispravno, a ne nekoj organizaciji koja sebi daje za pravo da se bavi takvim stvarima
njima je sve sto nije po njihovom grijeh treba to istrijebiti i sl
ovdje je dosta forumasa takva
dok je po mom dobro je sve ostalo ne valja bez obzira je li to bilo legalno ili ne
za osuditi nekoga za bilo sta ovdje je to kao reci dobar dan
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#96791 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nema potrebe da se smijuljiš kada si promašila cijelu poentu. u ovoj priči je apsolutno nebitno koga su isprebijali. makar to bio i teški pedofil.vjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
problem je stvarati organizovanu grupu ljudi spremnih da počine vaninstitucionalno nasilje. za razliku od forumaša koji dječijom naivnošću vjeruju da je neko to spreman iz čisto altruističkih pobuda, ja ipak nisam budala niti se vodim trendovskim nepovjerenjem u sistem.
kako rekoh, ovo je copi pejst Bihalijevog Levijatana. pitanje je samo u čiji politički šupak će se zavući. zasad ih poprilično jebe stranačka šarolikost pa su na ledini sa te strane.
-
SaPnA
#96792 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Citavu specijalnu jedinicu svrstati u kolonu placenika ili nekoga ko nece na liniju je van svake pametisuspect_zero wrote: ↑04/09/2025 20:58
Labudovi su patriote, elitni ratnici, gromade od ljudi, znam ih licno mnogo, cak i u porodici ih imam, pa jebem ga ja dali su dva narodna heroja. Prvo ustati pa spomenuti labudove.
- vjeshalica
#96793 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Dakle, zelis poentirati da je dijete od 15 godina svjesno zeljelo da ima sex sa prdacem od 50? Cime to mozes dokazati? To je u rangu cikice koji zove djecu po cokoladice i bombonice, da bi njihovim dolaskom poceo da ih pipka, a djeca nesvjesna pravih motiva dodju u ruke kretenima. Zelis poentirati da je doista zelio da bude jeben? Bludne radnje ovo ono, nista? Dakle seksualno vaspitanje i brigu o tome cemo ostaviti roditeljima, bez obzira sta se desilo, da li dijete bilo prenaivno i upadne u ruke govnetu, dovoljno je da roditelj to malo naruzi i tjt? Nema veze sto je cikica dirao,ljubio i pipkao da zadovolji pohotu, dovoljno je samo malo naruziti i cikicu i dijete pa ce se okaniti budalarija?Ateista wrote: ↑04/09/2025 22:36Nihe nikakva saosjecajnost, vec niko normalan ne zeli da ovakvi debili zavode neki svoj red, jer su debili i veze nemaju o zakonskim propisima ni sta je pedofil.vjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
- vjeshalica
#96794 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko ti je dozvolio da mi se obracas?Chmoljo wrote: ↑04/09/2025 23:32nema potrebe da se smijuljiš kada si promašila cijelu poentu. u ovoj priči je apsolutno nebitno koga su isprebijali. makar to bio i teški pedofil.vjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
problem je stvarati organizovanu grupu ljudi spremnih da počine vaninstitucionalno nasilje. za razliku od forumaša koji dječijom naivnošću vjeruju da je neko to spreman iz čisto altruističkih pobuda, ja ipak nisam budala niti se vodim trendovskim nepovjerenjem u sistem.
kako rekoh, ovo je copi pejst Bihalijevog Levijatana. pitanje je samo u čiji politički šupak će se zavući. zasad ih poprilično jebe stranačka šarolikost pa su na ledini sa te strane.
-
xda_boss
#96795 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne podrzavam pantere, njihove metode niti bilo sta u vezi njih i njihovog rada. Preuzimaju ulogu koja im ne pripada i to je pogresno. Medjutim, kad vidim ovaj degenek imam blazeni osmijeh. Jednostavno, treba da se ogoli sve u vezi tog covjeka. Ljudi pojma nemaju koje su razmjere svega sto stoji iza a nadam se da ce sada sve izaci u javnost. Ja sam legalista i smatram, kao i vecina, da bi se ovim trebala baviti drzava. Jako je zanimljivo da na ovo isto i prvi poziva Kadrija Kolic, advokat i suvlasnik KM Trade-a. Nimalo slucajno. Cinjenica sa druge strane je da njegovi lik i djelo nikad ne bi dospjeli na portale da nije ovih momaka. Vjerovatno je vecini djecaka/momaka koji su prosli njegovu skolu unisten zivot, a koliko bi ih jos krenulo tim putem niko ne zna jer on i u momentu dok mi ovdje tipkamo ima par njih, neduznih momaka koji imaju snove i ne zasluzuju sudbinu nekih prije. Ne moze me niko ubijediti da neki tinejdzer zeli da ima kontakt takve prirode sa covjekom od 50 godina. Vece su sanse da su kao mentalno nerazvijene osobe, u to vrijeme nesvjesne da tako nesto postoji i moze da im se desi, izmanipulisani i dovedeni pred svrsen cin.
Volio bih da neko od novinara sa mudima pocne pisati o ovoj temi, mozda istraga. Sve ovo sa panterima u vezi ovog slucaja je gorka pilula koju treba progutati zbog viseg cilja a u buducnosti se pozabaviti i sa njima.
Volio bih da neko od novinara sa mudima pocne pisati o ovoj temi, mozda istraga. Sve ovo sa panterima u vezi ovog slucaja je gorka pilula koju treba progutati zbog viseg cilja a u buducnosti se pozabaviti i sa njima.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#96796 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Frustracije kanalisi na drugom mjestu, lutko.vjeshalica wrote: ↑05/09/2025 08:32Ko ti je dozvolio da mi se obracas?Chmoljo wrote: ↑04/09/2025 23:32nema potrebe da se smijuljiš kada si promašila cijelu poentu. u ovoj priči je apsolutno nebitno koga su isprebijali. makar to bio i teški pedofil.vjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
- Ateista
#96797 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne mogu nista tvrditi jer nemam informacije, ali takvih slucejeva je bilo, ima ih i bice ih, da maloljetnici svjesno daju pristanak na odnos sa puno starijim od sebe, znam dosta takvih primjera, pa je i ovo sasvim moguce i ne vidim cemu cudjenje. To nisu vise djeca nego adolescenti, i oni zakonski imaju pravo da daju pristanak na tako nesto, ali isto tako roditelji imaju pravo da zabrane odredjene stvari svojoj maloljetnoj djeci, ali njihovi roditelji, a ne neki tamo panteri koji veze sa zakonom nemaju.vjeshalica wrote: ↑05/09/2025 08:32Dakle, zelis poentirati da je dijete od 15 godina svjesno zeljelo da ima sex sa prdacem od 50? Cime to mozes dokazati? To je u rangu cikice koji zove djecu po cokoladice i bombonice, da bi njihovim dolaskom poceo da ih pipka, a djeca nesvjesna pravih motiva dodju u ruke kretenima. Zelis poentirati da je doista zelio da bude jeben? Bludne radnje ovo ono, nista? Dakle seksualno vaspitanje i brigu o tome cemo ostaviti roditeljima, bez obzira sta se desilo, da li dijete bilo prenaivno i upadne u ruke govnetu, dovoljno je da roditelj to malo naruzi i tjt? Nema veze sto je cikica dirao,ljubio i pipkao da zadovolji pohotu, dovoljno je samo malo naruziti i cikicu i dijete pa ce se okaniti budalarija?Ateista wrote: ↑04/09/2025 22:36Nihe nikakva saosjecajnost, vec niko normalan ne zeli da ovakvi debili zavode neki svoj red, jer su debili i veze nemaju o zakonskim propisima ni sta je pedofil.vjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
Ukoliko je bilo neke prisile, to je onda vec spada u zlostavljanje i silovanje i onda se to sve naziva drugim imenom, tu onda zakonski nije problem ni godina ni bilo cega vec je problem iskljucivo prisile, zlostavljanje bi bilo i da je u pitanju odrasla osoba ako je doslo do prisile ili neke vrste uslovljavanja. Godine mogu predstavljati otezavajucu okolnost ako je maloljetnik, ali je kljucno da li je bilo prislile ili ne.
U takvim situacijama opet trebaju da reaguju roditelji ako je dijete maloljetno i da to prijave i onda sud da se bavi tim, a ne panteri da nekog prevaspitavaju. Iskreno sumnjam da je to bilo inace bi i sami pomenuli da je bilo prisile, oni nepismeni debili su umislili da se bore protiv pedofilije.
- kabal1337
#96798 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovi sto ih brane i pravdaju krecu se u istim krugovima, mjerkaju maloljetnice.... sve isti sabloni ozenjeni... Malo to vuce dublji problemvjeshalica wrote: ↑04/09/2025 19:50 Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
- Toffee karamela
#96799 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sve što si pobrojao i inače redovito stoji u generalijama ovakvih "erotskih sladokusaca" kad ih pohapse.
najpoznatiji pederi po sarajevskoj čaršiji bili su uvijek pripadnici više kaste (hodže i gazde). neke bogate zanatlijske porodice bile su na glasu ( i u vicu) kao sklone homoerotskim iskustvima.
na drugoj temi ti se nešto ibretiš kako se naziv ovih viđilantea poklopio s nazivom onih govnastih Pantera iz rata. Bolan @PM pa oni nisu nikad čuli za te Pantere, daj bože i da su za Pink Pantera.
Isto, što primijeti @vješalica, količina suza koja se ovdje roni nad išutanim Tirićem mi je misteriozna. svi bi nešto u teoriji štitili djecu od pedofila a kada se pojavi neko ko zaista nešto poduzme u tom pravcu tad se diže legislativna haranga, citiraju se zakoni, akti, sprda se i ismijava, predskazuje pojava šerijatske policije etc. kad se šerijatska nije pojavila u godinama nakon rata nikad ni neće.
isto što neko dobro primijeti - ako je on krenuo na 15-ogodišnjaka, ništa mu se spustiti i na mlađa godišta. možda već i jeste ali za taj dejt eto bio na raspolaganju samo ovaj od 15.
Last edited by Toffee karamela on 05/09/2025 10:11, edited 2 times in total.
- drndalo