Ma ja cim vidim one torbice oko vrata...nema tu vise price.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#96751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ja cim vidim one torbice oko vrata...nema tu vise price.
Last edited by konektovan on 04/09/2025 16:10, edited 1 time in total.
-
archi_a
#96752 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nema tu puno priče! Ko si, šta si, šta smiješ a šta ne smiješ?!?
U svakom slučaju za pohvalu je dokumentiranje predatora, ALIIIII, nisi ti taj koji uzima pravdu u svoje ruke! Nisi ti taj koji krvnički zadaje udarce u glavu licu koje je već onesposobljeno. Imate dokaze, predajte policiji i tužilaštvu i pratite dalje šta se sa slučajem dešava. Alarmirajte javnost ako mislite da se zataškava. SVE OSTALO JE SAMO BAHATO NASILNIŠTVO NEIŽIVLJENIH LIKOVA. Za ovo treba biti uhapšenih, jer i iznad najluđeg ima luđi, a to je već anarhija!
U svakom slučaju za pohvalu je dokumentiranje predatora, ALIIIII, nisi ti taj koji uzima pravdu u svoje ruke! Nisi ti taj koji krvnički zadaje udarce u glavu licu koje je već onesposobljeno. Imate dokaze, predajte policiji i tužilaštvu i pratite dalje šta se sa slučajem dešava. Alarmirajte javnost ako mislite da se zataškava. SVE OSTALO JE SAMO BAHATO NASILNIŠTVO NEIŽIVLJENIH LIKOVA. Za ovo treba biti uhapšenih, jer i iznad najluđeg ima luđi, a to je već anarhija!
- Plavo-bijeli
#96753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najjače raja podrzava..ono hajmo se svi grupisati po grupama i ako mislimo da neko nesto ne radi kako treba po nasim vidicima i 'moralnim' pravilima..fino ga nalemamo i sve tako... Sutra ce onda napadati i cure koje su pokrivene, likove koji vodaju cure od 18, 19 godina - jer su tek izasle iz srednje...nez ni ja, trebamo i ove sto piju alkohol jer to je grijeh i ne smije se 
- insaneinthebrain
#96754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Ateista
#96755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I naravno pedere i kjafire.Plavo-bijeli wrote: ↑04/09/2025 16:36 Najjače raja podrzava..ono hajmo se svi grupisati po grupama i ako mislimo da neko nesto ne radi kako treba po nasim vidicima i 'moralnim' pravilima..fino ga nalemamo i sve tako... Sutra ce onda napadati i cure koje su pokrivene, likove koji vodaju cure od 18, 19 godina - jer su tek izasle iz srednje...nez ni ja, trebamo i ove sto piju alkohol jer to je grijeh i ne smije se![]()
- Plavo-bijeli
#96756 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To pogotovo..prosle godine neke dvije cure bile u parku, samo ono bile malo više 'goth' i ti fazoni i ovi tinejdzeri hoce da ih gađaju kamenjem jer su cudne i 'sigurno lezbejke'..na kraju ih gadjali neofirno balonima za vodu...znaci isto tako samo stariji trebaju ha ja...tako Bog bi htio...Ateista wrote: ↑04/09/2025 17:27I naravno pedere i kjafire.Plavo-bijeli wrote: ↑04/09/2025 16:36 Najjače raja podrzava..ono hajmo se svi grupisati po grupama i ako mislimo da neko nesto ne radi kako treba po nasim vidicima i 'moralnim' pravilima..fino ga nalemamo i sve tako... Sutra ce onda napadati i cure koje su pokrivene, likove koji vodaju cure od 18, 19 godina - jer su tek izasle iz srednje...nez ni ja, trebamo i ove sto piju alkohol jer to je grijeh i ne smije se![]()
![]()
-
last mohicans
#96757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A lezbe necemo dirati. Da sam ja bio na mjestu ovog sto je ganjao dječake, ako je tačno sto tvrde, oladio bih jednog. Ono našlo "radi djece" da šuta nekoga. Ne znam sto ne ganjaju Kasumovića, on je dokazano ganjao dječake.Ateista wrote: ↑04/09/2025 17:27I naravno pedere i kjafire.Plavo-bijeli wrote: ↑04/09/2025 16:36 Najjače raja podrzava..ono hajmo se svi grupisati po grupama i ako mislimo da neko nesto ne radi kako treba po nasim vidicima i 'moralnim' pravilima..fino ga nalemamo i sve tako... Sutra ce onda napadati i cure koje su pokrivene, likove koji vodaju cure od 18, 19 godina - jer su tek izasle iz srednje...nez ni ja, trebamo i ove sto piju alkohol jer to je grijeh i ne smije se![]()
![]()
-
zikamu
#96758 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svaki put se najezim kad pomislim da se ovaj horor desavao samo par spratova od mog stana...muha_sa wrote: ↑04/09/2025 13:58 Vrhovni sud da potvrdi i doda--bez prava na prijevremeni izlazak.
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/99 ... ne-krajina
Monstrumima Goranu i Leđibi Ravlić po 45 godina zatvora za ubistvo Nermine Krajina
- Plavo-bijeli
#96759 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam jel 15g u pitanju, ali ako jeste onda to definitivno nije 'djecak' to znaju biti ozbiljni momci...
Kod nas u osnovnoj, a poslije bio jedan od vođa, sa 14/15 se isao tukao sa 5 godina starijim i dobijao nož u nogu itd...
Znam dosta ovih iz parka i razlika između 15 i 12 je ko nebo i zemlja.
Ovi sa 15 idu na box/kick box, tuku se povazdan, drogiraju se, voze skutere, maltretiraju redom koga stignu...
Sjecam se kad sam jednog od njih upitao sta misle za onog malca sto je bio sa Kasumovicem valjda, ma kazu peder mali sigurno 100%. Da bi oni prebili Kasumovica ili nekog da krene na njih tako, a da oni nece...
Ali eto kod nas raja misli da cure od 15g se igraju sa barbikama i preskacu strik, a ovi od 15g su jos na auticima.
Kod nas u osnovnoj, a poslije bio jedan od vođa, sa 14/15 se isao tukao sa 5 godina starijim i dobijao nož u nogu itd...
Znam dosta ovih iz parka i razlika između 15 i 12 je ko nebo i zemlja.
Ovi sa 15 idu na box/kick box, tuku se povazdan, drogiraju se, voze skutere, maltretiraju redom koga stignu...
Sjecam se kad sam jednog od njih upitao sta misle za onog malca sto je bio sa Kasumovicem valjda, ma kazu peder mali sigurno 100%. Da bi oni prebili Kasumovica ili nekog da krene na njih tako, a da oni nece...
Ali eto kod nas raja misli da cure od 15g se igraju sa barbikama i preskacu strik, a ovi od 15g su jos na auticima.
-
Rodzer Mur
#96760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ima vas i ovdje izgleda za liste
Da ti kcerku od 15 godina 'sarmira' neki lik od 30+ sigurno bi istu pricu pricao
Da ti kcerku od 15 godina 'sarmira' neki lik od 30+ sigurno bi istu pricu pricao
-
Drug Saban
#96761 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Mozda je namjera opravdati pedofiliju zlatnog ljiljana Haseta
- Ateista
#96762 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jedno je kad neko kao roditelj ogranici neke stvari svom maloljetnom djetetu, zeli da ga zastiti. Iako zakonski nije kaznjiv odnos odrasle osobe sa 15-godisnjim maloljetnikom, roditelj ima pravo da uvede odredjena ogranicenja svojoj djeci ako neke stvari smatra neprikladnim.Rodzer Mur wrote: ↑04/09/2025 18:02 Ima vas i ovdje izgleda za liste![]()
Da ti kcerku od 15 godina 'sarmira' neki lik od 30+ sigurno bi istu pricu pricao![]()
Potpuno je drugo kad neko sa strane zbog svojih licnih stavova glumi zakon i uvodi neki svoj red, pogotovo ako taj ni ne krsi nikakav zakon.
Ni roditelj ga naravno nema pravo prebiti, ali ima pravo da kaze da ne smije prilaziti njegovom djetetu.
Ovi debili nemaju pravo ni na sta od toga, imaju pravo samo da zovnu policiju ako kao savjesni gradjani smatraju da neko krsi zakon, ali bi prvo trebali znati sta je zakonski kaznjivo a sta ne, te nauciti sta je pedofilija.
- Plavo-bijeli
#96763 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znaci od sad ako bilo ko sarmira moju kćerku, sestru..a razlika u godinama je velika, ja sam tu da redom prebijam i ubijam sviju, ko u filmovima. Jel moram čekati 18 da napuni da prekinem u tom ubilackom pohodu ili je i tad pogrešno nego mora imat barem 21u?Rodzer Mur wrote: ↑04/09/2025 18:02 Ima vas i ovdje izgleda za liste![]()
Da ti kcerku od 15 godina 'sarmira' neki lik od 30+ sigurno bi istu pricu pricao![]()
- Plavo-bijeli
#96764 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma zaboli me za zlatnog ljiljana, meni je isto full pogrešno da on od 50g se nalazi sa momkom od 15g, ali je legalno i nije pedofilija.
Da imam sina valjda bih radio sa njim da vidim zbog čega ima potrebu da bude sa mnogo starijim od sebe, ali vjerujem da bi imao dobar odgoj kao i potencijalna kćerka koja ne bi imala daddy issues i ostalo sto ide uz to. Pricate o 15godisnjacima kao o djeci o 6g, a daleko je to od toga.
Bliže je razvojem cura od 15g nekoj od 20g nego nekoj od 11/12.
Ponavljam dosta je lakša i bolja edukacija, javi ti se neko? Block. Kaze pošalji gole slike? Block. Jedino ako je krene stalkati ide prijava, policija, pa onda ako treba dati život za dijete, dati, a ostalo...
- Laplace
#96765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ovo obavezno. Za svaki prekršaj kazniti i vlasnika vozila (u slučaju da nije vlasnik vozio) i vozača + blokirati registraciju tog vozila (po broju šasije) kojim je počinjen prekršaj dok god i počinioc i vlasnik ne plate kazne za sve prekršaje koji su počinjeni tim vozilom. Pa kad pozajmiš vozilo drugu, on napravi prekršaj za koji njega kazni sa 200 KM i tebe sa 200 KM i ne mogneš registrovati vozilo dok se ne uplati 400 KM + penali za kašnjenje (ukinuti pola kazne u roku od sedam dana), malo će se razmišljati kome se daje auto.laik1981 wrote: ↑02/09/2025 09:44Kazne proporcionalne tezini prekrsaja i imovinskom stanju pocinitelja. Nije isto kad sa 450KM kazni nekog sa prosjecnom platom i nekog kartelasa. Ovog treba kazniti sa 50 milja, kao i vlasnika automobila.drug_profi wrote: ↑02/09/2025 09:39 E čuj ohrabren malom kaznom?
Pa meni da neko rebne 450 maraka ja bih u depresiju pao jbt... usro bih se od muke.
I šta će biti rješenje zakonodavca? Povećaj kazne, pa kad ti se omakne +11 km/h da ti izbije pola plate.
I opet će to ovim likovima biti "malo", jer on te pare ne zarađuje tokom 176 radnih sati mjesečno.
Kazne treba formirati spram vrijednosti vozila u kojem je prekršaj napravljen.
Odrediti minimalnu za sva vozila ispod 5000 maraka, i onda proporcionalni rast.
- vjeshalica
#96766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Do juce smo se zgrazavali na pedofilska sranja, govorili nesto u smislu da mom djeTu pridje ja bi ga ohladio, danas dijametralno suprotna teza. Nek organi rade svoj posao hahahaha
Sve neki prizvuci suosjecajnosti sa nekim labrnjama....koga boli khurac sto je tamo neki smrad dobio batine?
Sve neki prizvuci suosjecajnosti sa nekim labrnjama....koga boli khurac sto je tamo neki smrad dobio batine?
-
Rodzer Mur
#96767 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma samo udarati, pogotovo jer je zakon tako nakaradan pa je to dozvoljeno. Izbaciti im iz glave ideju da se motaju oko djece i nesto pokusavaju. Taj kome je 15 ok, nece stati ni na tome, sutra ce ici na 13-12 itd.
Ljudski mozak se ne razvije u potpunosti do 25te godine. Mozes ti biti 'zreo' i 'napredan za svoje godine' koliko hoces, s 15 si i dalje dijete i odluke koje donosis tad ce se drasticno promijeniti 10-15 godina nakon toga.
Ako ti kao odrastao covjek sebe dovodis u situaciju u kojoj moras pitati da li osoba s kojom razgovaras ima 15-16 ili 17-18 godina, a tebi 30+, ti u startu grijesis i znas sta radis. To dijete ne zna, koliko god mislilo da zna jer sve i da je s dozvolom, ogromne su sanse da ce se kasnije kajati zbog toga, a ti kao odrasla osoba imas mogucnost, znanje i iskustvo da im odmah kazes da je to pogresno i zasto je pogresno.
Ne mogu da vjerujem da se o ovom mora neka diskusija voditi
Ljudski mozak se ne razvije u potpunosti do 25te godine. Mozes ti biti 'zreo' i 'napredan za svoje godine' koliko hoces, s 15 si i dalje dijete i odluke koje donosis tad ce se drasticno promijeniti 10-15 godina nakon toga.
Ako ti kao odrastao covjek sebe dovodis u situaciju u kojoj moras pitati da li osoba s kojom razgovaras ima 15-16 ili 17-18 godina, a tebi 30+, ti u startu grijesis i znas sta radis. To dijete ne zna, koliko god mislilo da zna jer sve i da je s dozvolom, ogromne su sanse da ce se kasnije kajati zbog toga, a ti kao odrasla osoba imas mogucnost, znanje i iskustvo da im odmah kazes da je to pogresno i zasto je pogresno.
Ne mogu da vjerujem da se o ovom mora neka diskusija voditi
-
moimoi
#96768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bravo.Rodzer Mur wrote: ↑04/09/2025 19:53 Ma samo udarati, pogotovo jer je zakon tako nakaradan pa je to dozvoljeno. Izbaciti im iz glave ideju da se motaju oko djece i nesto pokusavaju. Taj kome je 15 ok, nece stati ni na tome, sutra ce ici na 13-12 itd.
Ne mogu da vjerujem da se o ovom mora neka diskusija voditi![]()
Sta uopste nekog od 30+ god moze privuci kod osobe od 15-16 god osim nevinosti?
Sta imaju zajednicko? O cemu ce pricati? Muzici? Filmovima? Knjigama? Politickoj i ekonomskoj situaciji?
-
moimoi
#96769 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prvo podici granicu na 15 najmanje… i da druga strana ne smije biti starija od 3god.
-
PM72
#96770 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Još ne mogu da shvatim da je to istina.Hajd što je Zlatni ljiljan (dobio ga je na guzove jer je ginula omladina a on bio u štabu) nego što je hadžija,žena pokrivena,troje djece,sve ima od stanova do apartmana...
Redovan u džamiji,džumu ne propušta..
-
Hakiz
#96771 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kada bolje rszmislim, šta se ima reći a da nije već mnogo puta ponovljeno na ovom forumu.
Last edited by Hakiz on 04/09/2025 20:45, edited 1 time in total.
-
Hakiz
-
suspect_zero
#96773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Na komentarima na Avazu ima komentar da se za ovog "zna odavno" da voli mlade momčiće....lik napisa da je prije 30 godina malac neki se ubio kod Parkuse radi ovoga jer ga ovaj "ganj'o"....to isto spomenu i Faćo, cini mi se da rece ime djeteta ali da je bilo nekad '97
Ok, gdje je video i sto ne objave dokaze ali isto tako sto ovi ne objave dokaze o ucjenama gdje traze 20 000 ?
Ovo sigurno nisu neki likovi koji treba da uvode pravdu ali kad policija zataskava saobracajku u kojoj je tesko povrijeđen njihov kolega, kome onda da se obrate ljudi?
-
suspect_zero
#96774 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Fali ti zeleni smajli mislit ce raja sa si bas sokiran.
Ti i @Dozer mislim da bolje znate njegovo jurisanje u ratu, i on jelde izas'o iz rata sa 20 kerma
- Dozer
#96775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ko, sta, koga...nisam.u toku...