Hajde sjetite se ono kad su BiH stabvili na onu neku sivu listu, ne mogu se sjetiti cega, jer nije usvojen neki zakon u vezi sprecavanja pranja novca. Odmah tada receno ako smo na toj listi da ce biti teze za transfere novca. E sad Vijetnam je ljudi jos uvijek socijalisticka republika! Nema veze sa nama vec sa Vijetnamom izgleda. I koze da je problem 4 mjeseca poslati pare. Neko lijepo objasnio da se plate isplacuju svaka tri mjeseca. Ako je sad bila isplata martovske, znaci jos april i maj, ako vec nije, a juni jos nije prosao. Mozda im je u ugovorima plata do 15, dakle kasnjenje sedmicu najvise. Cemu drama, i kad je skupstina prije sedmicu bila, i to je neko objasnjavao, usvojilo se ono za kontrolu vecih isplata, potvrdjena kupovina vecinskog paketa upravljackih prava. Zbog sedmicu dana frka. Meni nebitno za upravu ali hajmo dramiti kad ima stvarno razloga. Ovako samo udarilo na ego jer je izaslo u medijima, dao se povodom komsijama da nas podhebavaju pa zasmetalo. Mi njih samarali, oni nama ni cvokicu pa problem! U losem ima i nesto dobro pa se otkrilo i kako sta ide ali eto i pozitivna strana da smo shvatili da uvihek mozemo racunati i na podrsku Tana, odnosno njegovih klubova. Internacionalizovano poslovanje, pa zar je to lose, to niko kod nas nema, mozemo se saml busati u prsa. Ona prica pa sta radi marketing, gdje su pare od drugih stavki...pa to je kap u moru vjerovatno, a u firmama sa dobrom kontrolom nema trosenja iz jedne stavke na drugu, tako ni kod mene na poslu nema ni pod razno. Ko je potpisivao ikad isplatu plata ili bilo cega zna kako to ide.
Hajmo se okrenuti futbolu, da vidimo ima li pojacanja sto je Husref najavio, pa prijateljske pa Celtic pa da vazimo. Mene zanima hoce li biti kakvih salova za tekmu, lalo Sarajevo - lapo Celtic, i to, da nam je podvale Menhengladbah, zbog iste boje