Zovem se Zelena wrote:Sve više sam sigurna da ću i ja postati parking papak zbog drugih papaka koji voze ili hodaju, svejedno. Gledam neki dan sva vrata su mi izgrebana zbog debila koji otvaraju svoja kao vrata od štale.
Juče ispred Merkatora Dobrinja, čekamo da se hamše sa citroetom parkiraju do nas pa da uđemo jer je prilično usko. I izlazi kobila, punom snagom opuca po autu. Sreća lajsna ima ali joj nismo prećutali. Kaže onako izazivački platit ću ti štetu. Ja joj odgovaram papanko nije stvar u šteti već u kulturi življenja i ponašanja.
Od danas, dva mjesta zauzimam. Kad drugi ne čuvaju moje ja ću!
Kakva si ti osoba! Pare ti se nude, a ti glavu okrećeš
Ista situacija neki dan, parking na M. Dvoru kod Babaloo-a, čekam ženu u autu, kad papak sa T2 transporterom nedefinisane boje parkira se pored mene i k'o vratnice u svom selu kad otvara - svojim vratima udara u moja i još kako je izašao medvjed (loši amortizeri) zapara mi vrata vertikalno. I mrtav-hladan zaključava auto, no nisam mu ostao dužan, a ni on meni. 50 KM u džepu, otišao u Bingo i nakupovao kojekakvih artikala i odnio sve u CK. Sreća pa je mu je farba na autu kao da je farbano vodenim bojicama i nije zgulio lak na mom autu inače bi sve bilo u Eurima

odustao sam u nekom trenutku kritikovati takve idiote i ukazivati na nekulturu, loše ponašanje, primitivizam, njih boli samo izbijanje love. Izbijala policija ili ja, meni svejedno pa makar i ja platio.