Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakaljin wrote:Hajmo mi navijaci prvi napraviti akciju da ocistimo stadion kosevo pred evropske utakmice sada.
Napravmo radnu akciju i pokazemo kakvi smo navijaci. Naravno u dogovoru sa klubom
Nije losa ideja, ali je rijesenje kratkorocno. Prva sljedeća tekma ce biti isto stanje, kao da nismo ništa uradili.
Malo dugoročnije riješenje bi bilo da natjeramo CSR, koji je zaduzen za upravljanje i "odrzavanje" (namjerno pod navodnike, jer svi vidimo kako odrzavaju) stadiona da postave na svakom izlazu crne kese za smece tako da kad izlazimo poslije svake tekme imamo gdje odloziti otpad a ne da se isti gomila po tribinama.
Ne mogu da vjerujem da neko moze uopste da pise da li Husref treba ostati. I jos ima obraza da kaze da ima boljih trenera. Ne mogu ja ovo da citam izgubit cu post. Hajde zdravo.
Nista nismo naucili iz gresaka od proslih godina. Opet nam se izgleda „guzica otvorila“ sad bi mi nesto kao neki „iskorak“ da klub kao dominira godinama Husrefa ostaviti i to samo tako. Solidan trener sa greskama kao i svi u PLBiH. Pojacati bekovske pozicije i gledati da se kostur ekipe zadrzi bar jos jednu sezonu. Treba nam kontinuitet. Sta ce ti i Gvardiola na klupi kad ti beka igra jedan Bekic npr? Ako cemo opet preplacivati Jesice Jarnije i ostali skart pisam im se i u upravu i u znanje. Hus je ovom duplom zasluzio da ga se nagradi jednim podebljanim ugovorom. Ali najbitnije je da se tim ojaca i ostavi kostur. Al nije Hadzija budala zna on to i bez nas. I najvaznije MAHALU od kluba gnojivom motikom tjerati. Svako curenje info ili bilo sto po raznoraznim portalima je jako lose i obicno negativno. Zato Hadzija nemoj ni sebi reci sta planiras Ko je clan nek dobije sms ko nije kad bude zvanicno saznace
Duks kao duks je dobar, svidja mi se i ovaj natpis Sarajevo u obliku grba. Cijena hmmm... pa eto nek bude da je OK (na granici prihvatljivosti).
Samo mi je donekle nejasno ovo forsiranje crne boje na shalovima, duksericama i ostalim rekvizitima. Da izgleda opasnije ili sta li vec jer crna boja i nema neke veze sa nasim klupskim bojama.
Vjerovatno je ovo kombinacija boja nase opreme iz ove sezone. Bordo (domaci dres), bijela (gostojuci dres) i crna (treci dres, onaj s ljiljanom).
Je li istina da je savez donio odluku da se radi teren na Kosevu do utakmice sa Italijom. S obziom da je kratak rok, radovi bi trebali poceti jako brzo?
F&N wrote:Je li istina da je savez donio odluku da se radi teren na Kosevu do utakmice sa Italijom. S obziom da je kratak rok, radovi bi trebali poceti jako brzo?
Nešto sam i ja čuo danas, al kod brice Fakat, bio je neki lik koji je dobar s Husrefom. Trebaju još nešto natkriti, ložu za novinare, tako nešto sam čuo. Pojma nemam gdje. Novinarska loža je u onim kućicama na zapadu, valjda. Ali da se stigne do Italije, mislim da nema šanse. Koliko su ono kone radile, nekih mjesec i po, ako se ne varam.
F&N wrote:Je li istina da je savez donio odluku da se radi teren na Kosevu do utakmice sa Italijom. S obziom da je kratak rok, radovi bi trebali poceti jako brzo?
Nešto sam i ja čuo danas, al kod brice Fakat, bio je neki lik koji je dobar s Husrefom. Trebaju još nešto natkriti, ložu za novinare, tako nešto sam čuo. Pojma nemam gdje. Novinarska loža je u onim kućicama na zapadu, valjda. Ali da se stigne do Italije, mislim da nema šanse. Koliko su ono kone radile, nekih mjesec i po, ako se ne varam.
Momak koji mi rece danas, radi u gradskoj upravi. Kaze da je to definitivno. I meni je nekako prekratak rok. Mislim dobro bi bilo, u tom slucaju bi kvalifikacije za LP i EL igrali na Kosevu.
pa s Italijom igramo u Novembru il sam ja nesto fulio ? - tako da vremena ima za to sigurno, problem moze imati samo Sarajevo, jer ako uskoro pocnu radovi mi evropske tekme moramo negdje drugo igrati
Momak koji mi rece danas, radi u gradskoj upravi. Kaze da je to definitivno. I meni je nekako prekratak rok. Mislim dobro bi bilo, u tom slucaju bi kvalifikacije za LP i EL igrali na Kosevu.
Da li za sva pretkola vaze isti kriteriji po pitanju stadiona ili npr. prvo i eventualno drugo pretkolo mozemp igrati na Koševu, dok u slucaju eventualnog prolaska idemo na Grbavicu?
Zna li se do kad ce pehari biti dostupni u fan shopu za slikanje? Odveo bih klinca da se slika al nikako ne mogu to ukomponovati prije iduce sedmice pa ms strah da ih do tad ne pokupe.
Iako, nevezano za mene licno, ja ih ne bih dirao citavo ljeto iz shopa. Dolazice raja da se slika, dijaspora isto, a ko dodje bar svaki treci ce i kupiti nesto... Eto zarade
Nadzorna_ploca wrote:Dostupni su vec. Jucer vidio sliku jednu.
Znam, vidio sam i ja. Pitam zna li se do kad ce biti tu
Koliko znam do vikenda ovog.
Mada slazem se s tobom, trebali bi do pocetka sezone ostaviti. Ako nista da smo pametni, uzeli fotoaparat, stalak, i printer.
odmah ti tu isprintaju, i u neku kovertu sa klupskim brendom.
15-20KM i cao.
Doduse, ne znam je li klub napokon vlasnik Fan Shopa ili i dalje samo placaju kiriju i %
Odlicna ideja za slikanje sa peharima i naplacivanje, samo bi ja stavio 5 KM i ta sredstva idu za pomoc nekome kome je potrebno, i svi budu zadovoljni.