Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ZonFon

#95526 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

kakaljin wrote:Hajmo mi navijaci prvi napraviti akciju da ocistimo stadion kosevo pred evropske utakmice sada.

Napravmo radnu akciju i pokazemo kakvi smo navijaci. Naravno u dogovoru sa klubom
Nije losa ideja, ali je rijesenje kratkorocno. Prva sljedeća tekma ce biti isto stanje, kao da nismo ništa uradili.

Malo dugoročnije riješenje bi bilo da natjeramo CSR, koji je zaduzen za upravljanje i "odrzavanje" (namjerno pod navodnike, jer svi vidimo kako odrzavaju) stadiona da postave na svakom izlazu crne kese za smece tako da kad izlazimo poslije svake tekme imamo gdje odloziti otpad a ne da se isti gomila po tribinama.
SmokingMan

#95527 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by SmokingMan »

Moram priznati da mi se rijetko šta dopada,ali ovaj duks je fenomenalan. :thumbup:

Image
animus

#95528 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Ne mogu da vjerujem da neko moze uopste da pise da li Husref treba ostati. I jos ima obraza da kaze da ima boljih trenera. Ne mogu ja ovo da citam izgubit cu post. Hajde zdravo.
armin071

#95529 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Nista nismo naucili iz gresaka od proslih godina. Opet nam se izgleda „guzica otvorila“ sad bi mi nesto kao neki „iskorak“ da klub kao dominira godinama :roll: Husrefa ostaviti i to samo tako. Solidan trener sa greskama kao i svi u PLBiH. Pojacati bekovske pozicije i gledati da se kostur ekipe zadrzi bar jos jednu sezonu. Treba nam kontinuitet. Sta ce ti i Gvardiola na klupi kad ti beka igra jedan Bekic npr? Ako cemo opet preplacivati Jesice Jarnije i ostali skart pisam im se i u upravu i u znanje. Hus je ovom duplom zasluzio da ga se nagradi jednim podebljanim ugovorom. Ali najbitnije je da se tim ojaca i ostavi kostur. Al nije Hadzija budala zna on to i bez nas. I najvaznije MAHALU od kluba gnojivom motikom tjerati. Svako curenje info ili bilo sto po raznoraznim portalima je jako lose i obicno negativno. Zato Hadzija nemoj ni sebi reci sta planiras :thumbup: Ko je clan nek dobije sms ko nije kad bude zvanicno saznace :bih:
East_side

#95530 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by East_side »

Evo i Husref kaze da ne bi volio Zvezdu u pretkolu :mrgreen: :thumbup:
last mohicans

#95531 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

SmokingMan wrote:Moram priznati da mi se rijetko šta dopada,ali ovaj duks je fenomenalan. :thumbup:

Image
Koliko je repa ova duksa? Visoke su im cijene,realno. Ova duksa bi trebala biti nekih 50-60 KM i išla bi ko halva.
kakaljin

#95532 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

last mohicans wrote:
SmokingMan wrote:Moram priznati da mi se rijetko šta dopada,ali ovaj duks je fenomenalan. :thumbup:

Image
Koliko je repa ova duksa? Visoke su im cijene,realno. Ova duksa bi trebala biti nekih 50-60 KM i išla bi ko halva.
U ponudi Bordo FAN SHOP-a ponovo su dostupne ACG dukserice koje su nastale u saradnji sa stalnim partnerom, brendom Bosnian Kingdom Clothing.

➡️Cijena za članove: 60 KM
➡️Redovna cijena: 72 KM

https://www.facebook.com/FudbalskiKlubS ... 5234452480
last mohicans

#95533 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

kakaljin wrote:
last mohicans wrote:

Image
U ponudi Bordo FAN SHOP-a ponovo su dostupne ACG dukserice koje su nastale u saradnji sa stalnim partnerom, brendom Bosnian Kingdom Clothing.

➡️Cijena za članove: 60 KM
➡️Redovna cijena: 72 KM

https://www.facebook.com/FudbalskiKlubS ... 5234452480
:thumbup:
East_side

#95534 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by East_side »

Duks kao duks je dobar, svidja mi se i ovaj natpis Sarajevo u obliku grba. Cijena hmmm... pa eto nek bude da je OK (na granici prihvatljivosti).

Samo mi je donekle nejasno ovo forsiranje crne boje na shalovima, duksericama i ostalim rekvizitima. Da izgleda opasnije ili sta li vec :roll: jer crna boja i nema neke veze sa nasim klupskim bojama.

Vjerovatno je ovo kombinacija boja nase opreme iz ove sezone. Bordo (domaci dres), bijela (gostojuci dres) i crna (treci dres, onaj s ljiljanom).
Logovan

#95535 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

"Kovačević je 'strašan' u glavi, onakvo nešto nisam vidio 10-15 godina..."
https://sportsport.ba/fudbal/kovacevic- ... nBwq_Wt8l8
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#95536 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Je li istina da je savez donio odluku da se radi teren na Kosevu do utakmice sa Italijom. S obziom da je kratak rok, radovi bi trebali poceti jako brzo?
last mohicans

#95537 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

F&N wrote:Je li istina da je savez donio odluku da se radi teren na Kosevu do utakmice sa Italijom. S obziom da je kratak rok, radovi bi trebali poceti jako brzo?
Nešto sam i ja čuo danas, al kod brice :D Fakat, bio je neki lik koji je dobar s Husrefom. Trebaju još nešto natkriti, ložu za novinare, tako nešto sam čuo. Pojma nemam gdje. Novinarska loža je u onim kućicama na zapadu, valjda. Ali da se stigne do Italije, mislim da nema šanse. Koliko su ono kone radile, nekih mjesec i po, ako se ne varam.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#95538 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

last mohicans wrote:
F&N wrote:Je li istina da je savez donio odluku da se radi teren na Kosevu do utakmice sa Italijom. S obziom da je kratak rok, radovi bi trebali poceti jako brzo?
Nešto sam i ja čuo danas, al kod brice :D Fakat, bio je neki lik koji je dobar s Husrefom. Trebaju još nešto natkriti, ložu za novinare, tako nešto sam čuo. Pojma nemam gdje. Novinarska loža je u onim kućicama na zapadu, valjda. Ali da se stigne do Italije, mislim da nema šanse. Koliko su ono kone radile, nekih mjesec i po, ako se ne varam.
Momak koji mi rece danas, radi u gradskoj upravi. Kaze da je to definitivno. I meni je nekako prekratak rok. Mislim dobro bi bilo, u tom slucaju bi kvalifikacije za LP i EL igrali na Kosevu.
Capajebo

#95539 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Capajebo »

Image
Napokon nesto sto bi se cak moglo i kupiti :thumbup:
Stvarno fantasticno izgleda :kiss:
THEC

#95540 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by THEC »

last mohicans wrote:
pa s Italijom igramo u Novembru il sam ja nesto fulio ? - tako da vremena ima za to sigurno, problem moze imati samo Sarajevo, jer ako uskoro pocnu radovi mi evropske tekme moramo negdje drugo igrati
Leopard_SA

#95541 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

F&N wrote:
last mohicans wrote:
Momak koji mi rece danas, radi u gradskoj upravi. Kaze da je to definitivno. I meni je nekako prekratak rok. Mislim dobro bi bilo, u tom slucaju bi kvalifikacije za LP i EL igrali na Kosevu.
Da li za sva pretkola vaze isti kriteriji po pitanju stadiona ili npr. prvo i eventualno drugo pretkolo mozemp igrati na Koševu, dok u slucaju eventualnog prolaska idemo na Grbavicu?
Dr. Kuca

#95542 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

The 51st State wrote:Dr kuca je stari sda bot I portparol agenture od prije 10tak godina, ne obaziri se.

Koji kurac.
rocco_siffredi

#95543 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Navodno, mahalska, tako ne uzimajte 100%, Husref ima ponudu na stolu 15 000 mjesecno i novi ugovor na dvije godine.
van Basten

#95544 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van Basten »

Zna li se do kad ce pehari biti dostupni u fan shopu za slikanje? Odveo bih klinca da se slika al nikako ne mogu to ukomponovati prije iduce sedmice pa ms strah da ih do tad ne pokupe.
Iako, nevezano za mene licno, ja ih ne bih dirao citavo ljeto iz shopa. Dolazice raja da se slika, dijaspora isto, a ko dodje bar svaki treci ce i kupiti nesto... Eto zarade
Nadzorna_ploca

#95545 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Dostupni su vec. Jucer vidio sliku jednu.
van Basten

#95546 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by van Basten »

Nadzorna_ploca wrote:Dostupni su vec. Jucer vidio sliku jednu.
Znam, vidio sam i ja. Pitam zna li se do kad ce biti tu :D
todd_smith

#95547 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

van Basten wrote:
Koliko znam do vikenda ovog.

Mada slazem se s tobom, trebali bi do pocetka sezone ostaviti. Ako nista da smo pametni, uzeli fotoaparat, stalak, i printer.

odmah ti tu isprintaju, i u neku kovertu sa klupskim brendom.

15-20KM i cao.

Doduse, ne znam je li klub napokon vlasnik Fan Shopa ili i dalje samo placaju kiriju i %
kakaljin

#95548 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

todd_smith wrote:
van Basten wrote:
Koliko znam do vikenda ovog.

Mada slazem se s tobom, trebali bi do pocetka sezone ostaviti. Ako nista da smo pametni, uzeli fotoaparat, stalak, i printer.

odmah ti tu isprintaju, i u neku kovertu sa klupskim brendom.

15-20KM i cao.

Doduse, ne znam je li klub napokon vlasnik Fan Shopa ili i dalje samo placaju kiriju i %

Odlicna ideja za slikanje sa peharima i naplacivanje, samo bi ja stavio 5 KM i ta sredstva idu za pomoc nekome kome je potrebno, i svi budu zadovoljni.
Leopard_SA

#95549 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

rocco_siffredi wrote:Navodno, mahalska, tako ne uzimajte 100%, Husref ima ponudu na stolu 15 000 mjesecno i novi ugovor na dvije godine.
Nadam se da potpisuje :thumbup:
Grean

#95550 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Je li ono i Prosinecki prima 15 hiljada? Dobra cifra ako nije suplja.
Locked