Gdje da pocnem....
Kupio tel u T-Mobileu, prebacio se na zenin racun jer je ona imala dobar ugovor s njima.
Elem, moj posao zavisi od e-mailova, i cim sam ga poceo koristiti problem je nastao sa kombinacijom gmaila i ostalih e-mail racuna. Onda jedan od racuna koje sam imao (nije yahoo itd, nego poslovni e-mail) nije htio uopste da starta. Stoga, odem u T-mobila, oni sat vremena sve nesto pokusavali, i na kraju zamjene telefon!
Dobijem drugi, isto sranje, drugo pakovanje. Nece da prepozna neke e-mail racune (koje sam na 4s nastimao za jedno 1 minutu i 32 sekunde), opet zovi T-mobile, idi do njih, nista. Popizidim, i kupim Blackberry 8900 na ebay za 30 dolara

i sve radi fantasticno!
Od tada koristim LG za citanje tekstova, koliko moze ucitati, jer vazda neki gresku na aplikacijama prijavljuje (i prvi je isto to radio), a BB za posao.
Onda, gmail i jos jedan racun koji imam radi kako mu dan krene. Nekad OK, nekad vidim na kompu e-mailove, a tel ih nije doio. Signal super, 4G, ili wi-fi, ali dzaba. restartujem, e onda navala e-mailova.
SGIII nema bas tolike probleme, ali i on steka nekad sa e-mailovima.
Medjutim sutra stize 5S (nisam htio uzimati 5 jer sam htio cekati 5S). Ove godine sam skinuo sa auta Kumho gume koje sam dobio na autu kada sam ga kupio, i rekao sam vise nikad juznokorejske gume. Nakon ovoga necu iz juzne koreje kupiti ni cekic, a ne neki elektronski uredjaj