Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
LBVIEW

#951 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

General War wrote: 21/04/2020 20:11
LBVIEW wrote: 21/04/2020 18:43
Blek Stena wrote: 21/04/2020 18:16

Vidjeno sto puta
Sta je vidjeno, vase laze i realitivizacija srspkog divljanja 90-tih?
Ne, vidjene se tvoje lazi i relativizacija divljanja drugih po bosni, niocemu drugo ni ne pricas na forumu...jos si i UZP prebacio srbima...a sve nekakvi postovaoci sudskih presuda, Hag-ova...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/radovan ... /190320026
https://www.slobodnaevropa.org/a/martic ... 84899.html
Toliko o tome ko laze :D
General War

#952 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

:lol: :-)
Pa odakle je Karadjic? Iz Srbije?
LBVIEW

#953 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Samo ti svoje, opet si uhvacen u lazi. :lol:
Duka Dizel II

#954 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Kikibombona wrote: 21/04/2020 18:11

Ne moze Milo sam, nije Bog. Ne moze bez podrske intelektualne elite i naroda.

Crnogorski identitet, crnogorska nezavisnost, nije Milin produkt vec ima historijsko utemeljenje.
Milo ne može sam? :D
Daj da se ne zaebavamo.

Milo ima svoj narod. To nisu ni Srbi ni Crnogorci, odnosno po potrebi su nekad jedno, nekad drugo.
U narodu su poznati kao Milogorci.
Okreću su kako vodja diktira i stalno su uz njega.

Crna Gora ima 600K stanovnika i nije neka umetnost kontrolisati dobar deo njih.

Intelektualnu elitu takodje može krojiti po svojoj meri.
Sećam se njegove intelektualne elite s početka 90-ih. To su manje-više isti likovi, samo su kao i on promenili pesmu.

Najbitnije je okružiti se poltronima i ljudima koji nisu pametniji od tebe. To radi i Vučić u Srbiji.

Crnogorski identitet dakako nije Milov produkt.
U crnogorskoj istoriji poznate su tri faze, odnosno tri pravca u razvoju crnogorskog identiteta.
Onaj Knjaza Nikole, onaj Milovana Djilasa i onaj Sekule Drljevića ili Savića Markovića-Štedimlije.

Milo je jahao na sva tri. I u tome su ga uvek pratili njegovi Milogorci i njegova intelektualna elita.

Zašto je Slavko Perović zbrisao u češki egzil?

...
Vi ne nastojite da se dopadnete vec da porazite. I zbog toga svi bjeze od vasa, ostajete mali i sami.
A gledam okolo...Svi ostali postaše veliki i složni. :D

Da nismo rod neki, kad smo svi tako isti?
Duka Dizel II

#955 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Evo ga, plan za spašavanje turističke sezone , Crne Gore od bankrota i Milovog dup.eta.

Znači, pošto neprijateljski Rusi ne mogu avionom, crnogorsku privredu treba da spašavaju neprijateljski Srbi iz Srbije i Republike Srpske.

Samo agresivna kampanja da bude :D

Image

"Kroz kratak post i grafik, danas dajemo mali doprinos fokusiranju napora kojim tržištima moramo biti izuzetno posvećeni kako bi spasili makar dio sezone 2020.

Elem, danas uvezujemo broj noćenja turista u individualnom smještaju po državama i procijenjeni pad BDP-a tih država 2020. godine, prema podacima MMF-a.

Naime, prema zvaničnim podacima Monstata, najviše noćenja ostvare turisti iz Rusije - ukupno 2,6 miliona noćenja. Procijenjeni pad BDP-a Rusije iznosiće 5,5%; ipak, obzirom da je Rusija avio destinacija, nije pametno oslanjati se na goste iz ove države.

Nakon Rusije, najviše noćenja ostvaruju gosti iz Srbije - ukupno 2,5 miliona noćenja. Procijenjeni pad BDP-a Srbije iznosiće 3% i jedan je od najmanjih u Evropi; dodatno, obzirom da je Srbija auto destinacija, najveće resurse treba usmjeriti na turiste iz ove države.

Gosti iz BiH ostvare oko miliona noćenja. Procijenjeni pad BDP-a BiH iznosiće 5%i; dodatno, obzirom da je BiH auto destinacija, značajne resurse treba usmjeriti na turiste iz ove države.

Logiku već kapirate: što je manji pad BDP-a države, a broj noćenja turista veći, fokus na turiste iz te države mora biti agresivniji.

Podsjetimo, prema MMF-u, BDP Crne Gore će pasti 9%, što je uz Hrvatsku najveći pad u regionu. Obzirom da imamo sličnu turističku ponudu (sunce i more, oslanjanje na špic sezone), Hrvatska će nam biti najveći konkurent u privlačenju turista iz Srbije i BiH koji će odigrati ključnu ulogu za spas turističke sezone."
RunnerX

#956 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Kikibombona wrote: 21/04/2020 20:21 Kao moguceg nasljednika Mile vidim Aleksu Becica. Momak ima karizmu. Iako se nekada izjasnjavao kao Srbin, danas se on i njegova stranaka zalazu za gradjansku Crnu Goru. Njegova stranka je multietnicka, odbija komentarisati identitetska pitanja. Druga nada je Albanac Dritan Abazovic, celnik takodje multietnicke, gradjanske partije. Oba momka su mlada i njihovo vrijeme dolazi. Njihove stranke saradjuju i zajedno izlaze na izbore.
Bečić i Abazović da naslijede Mila Đukanovića?

Dobro kreneš Kiki, kao i uvijek, i onda usreš šefa i stanicu.

To je politički toliko neozbiljna izjava da neću trošiti vrijeme na ozbiljnu repliku.
Blek Stena

#957 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Vidis Radosni, sad ja opet moram ici u Budvu da makar malo spasim sezonu! :D
RunnerX

#958 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

A ovaj je sad prešao na turizam i ekonomiju. :mrgreen:

Na forumu će trajati do oktobra, kad budu poniženi na svim frontovima. Onda će mu se izgubiti sav trag.
Duka Dizel II

#959 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Ja samo hoću videti kako će agresivna kampanja u Srbiji biti za letovanje u Crnu Goru.

Ako ne vidim spot u kojem Milo nosi krst i predvodi litije SPC...neće biti dovoljno agresivno.
Kikibombona

#960 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Duka Dizel II wrote: 21/04/2020 21:34Milo ne može sam? :D
Daj da se ne zaebavamo.

Milo ima svoj narod. To nisu ni Srbi ni Crnogorci, odnosno po potrebi su nekad jedno, nekad drugo.
U narodu su poznati kao Milogorci.
Okreću su kako vodja diktira i stalno su uz njega.

Crna Gora ima 600K stanovnika i nije neka umetnost kontrolisati dobar deo njih.

Intelektualnu elitu takodje može krojiti po svojoj meri.
Sećam se njegove intelektualne elite s početka 90-ih. To su manje-više isti likovi, samo su kao i on promenili pesmu.

Najbitnije je okružiti se poltronima i ljudima koji nisu pametniji od tebe. To radi i Vučić u Srbiji.

Crnogorski identitet dakako nije Milov produkt.
U crnogorskoj istoriji poznate su tri faze, odnosno tri pravca u razvoju crnogorskog identiteta.
Onaj Knjaza Nikole, onaj Milovana Djilasa i onaj Sekule Drljevića ili Savića Markovića-Štedimlije.

Milo je jahao na sva tri. I u tome su ga uvek pratili njegovi Milogorci i njegova intelektualna elita.

Zašto je Slavko Perović zbrisao u češki egzil?
Pa to jeste demokratija na EX-YU nacin. Milo ni po cemu nije drugaciji od Vucica, Izetbegovica, Dodika, Covica, Plenkovica i ostalih balkanskih despota. Ista matrica kupovine ljudi.

Ovdje se postavlja kljucno pitanje, da li su Srbija i srpski narod odgovorni radi udaljavanja Srba i Crnogoraca. Ja bih rekao da su odvajanja Crne Gore i aktuelna neprijateljstva posljedica a da su uzroci nesto drugo. Uzrok je srpska nakaradna politika cije nakaradnosti ocigledno niste svjesni. Unistili ste sve sto se moglo unistiti. Da ste imali drugaciji nastup sada bi sigurno Crna Gora i Kosovo bili u sastavu Srbije, a odnosi sa BiH i Hrvatskom bi bili neuporedivo bolji.

Srbija kao vodeca zemlja, Srbi kao najveci narod, snosi ubjedljivo najvecu odgovornost za sve sto se desilo.

Kada Srbija bude trazila krivca u sebi, kada uvidi greske, tek onda ce moci raditi na sebi i kreirati bolju buducnost. Odnos srpske vlasti i javnosti prema Crnoj Gori pokazuju da apsolutno NISTA, veliko veliko NISTA, niste naucili. Opet isto bahato ponasanje: zavjera zapada, izdaja srpstva, izmisljena nacija itd. Nevjerovatno.

A gledam okolo...Svi ostali postaše veliki i složni. :D

Da nismo rod neki, kad smo svi tako isti?
Srbija je izasla kao pobjednik iz Balkanskih ratova, iz I SR, iz II SR. Najveci ste narod. Imali ste nebrojne prilika da materijalizujete dobre karte koje ste imali na stolu. Bahatoscu ste sve upropastili. I sto je najgore u svemu, nista niste naucili. Pa covjece, ratovali ste sa NATO paktom. :lol: Poznati ste po glupostima tipa: Srbija do Tokija, pricaj srpski da te ceo svet razume itd. Jedan nevjerovatan nivo gluposti.
RunnerX

#961 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Ovaj još ne shvata da je Crna Gora otkačila turiste iz Srbije i da oni više nisu ciljana grupa.

Oni bez obzira na to dolaze.
Kikibombona

#962 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Duka Dizel II wrote: 21/04/2020 22:13 Ja samo hoću videti kako će agresivna kampanja u Srbiji biti za letovanje u Crnu Goru.

Ako ne vidim spot u kojem Milo nosi krst i predvodi litije SPC...neće biti dovoljno agresivno.
E ovo je ono o cemu govorim, sve sto sam pisao u nekoliko komentara ti si objasnio, pogodio u srz, sa samo dvije recenice.

I sumnjam da razumijes o cemu govorim. Na kolena pred Srbe, taj rad. 8-)

EDIT

Zapravo, ja sam sve vrijeme tebe opisivao. :D
zavrzlama

#963 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zavrzlama »

Zamislite da su bosnjaci uradili srbima u BIH,ono sto je njima srbija i bih srbi..sta bi danas pisali ovi salonci po forumu...

Sad ide " uradili bi i bosnjaci isto da su mogli" :D
Kikibombona

#964 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

zavrzlama wrote: 21/04/2020 22:28 Zamislite da su bosnjaci uradili srbima u BIH,ono sto je njima srbija i bih srbi..sta bi danas pisali ovi salonci po forumu...

Sad ide " uradili bi i bosnjaci isto da su mogli" :D
Nije u tome stvar Zavrzlama. Najebali su i Srbi kroz historiju bezbroj puta. Nije ih nijedan rat postedio. Od kako postoje tece srpska krv. 500 godina su bili zaledjeni pod vlascu velikog carstva. To im je nabilo strasne komplekse kojih se ne mogu rijesiti. Dosta su ginuli u Balkanskim ratovima, gazili su ih Austrijanci, Ugari, Nijemci, Hrvati...

Sve je to proslost koja se ne moze vratiti.

Problem je sadasnjost koja se ni mijenja. To nije dobro za buducnost.

...

Koliko su Nijemci i Francuzi prolili krvi jedni drugima...!? Kod nas su bile djecije igrice za ono sto su oni imali kroz historiju. I sada funkcionisu normalno i partnerski kao dva civilizovana naroda.

...

Mi ne koristimo proslost da bi nesto iz nje naucili vec da bi se radi nje svadjali.
Duka Dizel II

#965 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Kikibombona wrote: 21/04/2020 22:13
Ovdje se postavlja kljucno pitanje, da li su Srbija i srpski narod odgovorni radi udaljavanja Srba i Crnogoraca. Ja bih rekao da su odvajanja Crne Gore i aktuelna neprijateljstva posljedica a da su uzroci nesto drugo. Uzrok je srpska nakaradna politika cije nakaradnosti ocigledno niste svjesni. Unistili ste sve sto se moglo unistiti. Da ste imali drugaciji nastup sada bi sigurno Crna Gora i Kosovo bili u sastavu Srbije, a odnosi sa BiH i Hrvatskom bi bili neuporedivo bolji.
Ne postoji nikakvo udaljavanje izmedju Srba i Crnogoraca.
Kako može biti udaljavanja, kad se u Crnoj gori jedan brat izjašnjava Srbinom, a drugi Crnogorcem?
To je rezultat specifičnog režima koji vlada u CG.
To nikad u Crnoj Gori nije bilo.
U Crnoj Gori su oduvek svi bili Srbi, kao u vreme Knjaza Nikole...ili su bili svi Crnogorci kao u vreme Milovana Djilasa.
Ali jedno drugo to nije negiralo.

Mogu ja o istoriji Crne Gore da pišem do sutra, no me mrzi i neću da smaram previše.

Ako misliš na odnose izmedju država Srbije i Crne Gore...pa mogu ti reći da oni ni u prošlosti nisu bili uvek idilični.
Pogotovo u vreme kad su u Srbiji bili austrofilski Obrenovići na vlasti...a Crna Gora bili najodaniji ruski saveznik.

Spletkarile su političke elite mnogo jedna protiv drugih...jer je pitanje ujedinjenja bilo na stolu i pitanje vremena.
A neko se morao odreći krune.

Tako da ove savremene tenzije izmedju Beograda i Cetinja, nisu nešto nevidjeno.

I za to najveću krivicu snosi Milo Djukanović i njegov režim.
Prosto je njegova tehnika vladavine takva.
Igra večito na kartu podele u narodu, veštački proizvodi tenzije, fingira državne udare, donosi neke odluke mimo volje većine naroda i već 20 i kusur godina uvek ista priča, kako njega neprestano neko destabilizuje spolja i tako ugrožava mladu crnogorsku državu i demokratiju.
Uglavnom ga Beograd destabilizuje, a od skora i Moskva. :D
Duka Dizel II

#966 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Kikibombona wrote: 21/04/2020 22:16
E ovo je ono o cemu govorim, sve sto sam pisao u nekoliko komentara ti si objasnio, pogodio u srz, sa samo dvije recenice.

I sumnjam da razumijes o cemu govorim. Na kolena pred Srbe, taj rad. 8-)

EDIT

Zapravo, ja sam sve vrijeme tebe opisivao. :D
Ma nisi ti mene opisivao.

Ti samo pišeš na zadatu temu.

Sebi si uvrtio u glavu neke stereotipe, pa pišeš o njima i vidiš ih svuda.

Ne valja ti to.
zavrzlama

#967 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zavrzlama »

CG je napustila SRJ iz razloga sto su znali da ce srbija nastaviti sa pretenzijama na BIH i Kosovo,sto bi automatski uticalo na CG da bude na luzerskoj strani u sukobu sa zapadom...CG se odvojila o srednjevjekovne srbije koja nema drugog puta osim rata,nemira i konfrontacije sa svima.

CG je smogla snage i izvinila se za necasnu ulogu 90 tih,srbija nije niti ce ikad..sve ce se zavrsit sukobima u samoj srbiji...
Last edited by zavrzlama on 22/04/2020 00:02, edited 1 time in total.
Kikibombona

#968 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Duka Dizel II wrote: 21/04/2020 22:50Ma nisi ti mene opisivao.

Ne valja ti to.
Ti si ovim komentarom, makar bio napisan saljivim tonom, potvrdio stereotipe. Kao da ce Crnogorci pomrijeti bez vas iz Beograda. Bas ce vam pasti na koljena, izvaditi kurac i popusiti, te nakon toga moliti za oprost.

Vi da ste pametni, koristili bi situaciju da se pokazete kao ljudi, da iskreno i bratski pomognete. Ali ne kontate to. Sve cekate da ce se neko posuti pepelom i reci: oprostite Srbi, nismo znali sta radimo, evo vam institucije pa nas vi vodite. :lol:
Ja samo hoću videti kako će agresivna kampanja u Srbiji biti za letovanje u Crnu Goru.

Krilatice koje su proslavile Srbe poput: pricaj srpski da te ceo svet razume, Srbija do Tokija, na kolena pred Srbe, nebeski narod i sl. su pokazatelj stanja u kojem se srpski narod nalazi. Podatak da ste ratovali sa NATO paktom pokazuje koliko ste odvojeni od realnosti i razuma.

Ne postoji manji i beznacajni narod na globalnom nivou koji ima takav osjecaj posebnosti. Sjecam se tamo nekad pocetkom milenijuma jedne posjete Srbiji i hvalisanja tipa: Srbija je bre cudo, Vojvodina moze hraniti celu Evropu. NATO pakt se nikad ne bi usudio izvrsiti kopnenu inavaziju itd. Ja gledam, slusam i kontam kakve su ovo budale. Toliko nerealna predodzba sebe, ljudi kao da zive u nekoj bajci, u snovima.

Pogledaj komentare ispod Seseljevih nastupa u Hagu, hiljade komentara. Ljudi su uvjereni u intelektualnu superiornost Srba u odnosu na zapadnjake. Ja citam i ne vjerujem.

I mi Bosanci smo glupi kao qrac ali na drugaciji nacin. Nismo samodopadni i nadmeni kao vi, ni blizu. :D Aliji kada kaze Amerika: stan' Alija Bog te jebo. Alija stane, ne umislja da je Sulejman Velicanstveni. Vi ste neka druga sorta, idete glavom u zid pa cvilite kada polomite nos.

...

Spustite se na zemlju jbt. :roll: Ovdje u Bosni da neko kaze da su Bosanci nebeski narod, raja bi ga nasutala i ismijala. Da neko kaze Bosna do Manile, ne znam sta bi mu se desilo... :roll: :D
zavrzlama

#969 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zavrzlama »

Kikibombona wrote: 21/04/2020 23:13
Duka Dizel II wrote: 21/04/2020 22:50Ma nisi ti mene opisivao.

Ne valja ti to.
Ti si ovim komentarom, makar bio napisan saljivim tonom, potvrdio stereotipe. Kao da ce Crnogorci pomrijeti bez vas iz Beograda. Bas ce vam pasti na koljena, izvaditi kurac i popusiti, te nakon toga moliti za oprost.

Vi da ste pametni, koristili bi situaciju da se pokazete kao ljudi, da iskreno i bratski pomognete. Ali ne kontate to. Sve cekate da ce se neko posuti pepelom i reci: oprostite Srbi, nismo znali sta radimo, evo vam institucije pa nas vi vodite. :lol:

Krilatice koje su proslavile Srbe poput: pricaj srpski da te ceo svet razume, Srbija do Tokija, na kolena pred Srbe, nebeski narod i sl. su pokazatelj stanja u kojem se srpski narod nalazi. Podatak da ste ratovali sa NATO paktom pokazuje koliko ste odvojeni od realnosti i razuma.

Ne postoji manji i beznacajni narod na globalnom nivou koji ima takav osjecaj posebnosti. Sjecam se tamo nekad pocetkom milenijuma jedne posjete Srbiji i hvalisanja tipa: Srbija je bre cudo, Vojvodina moze hraniti celu Evropu. NATO pakt se nikad ne bi usudio izvrsiti kopnenu inavaziju itd. Ja gledam, slusam i kontam kakve su ovo budale. Toliko nerealna predodzba sebe, ljudi kao da zive u nekoj bajci, u snovima.

Pogledaj komentare ispod Seseljevih nastupa u Hagu, hiljade komentara. Ljudi su uvjereni u intelektualnu superiornost Srba u odnosu na zapadnjake. Ja citam i ne vjerujem.

I mi Bosanci smo glupi kao qrac ali na drugaciji nacin. Nismo samodopadni i nadmeni kao vi, ni blizu. :D Aliji kada kaze Amerika: stan' Alija Bog te jebo. Alija stane, ne umislja da je Sulejman Velicanstveni. Vi ste neka druga sorta, idete glavom u zid pa cvilite kada polomite nos.

...

Spustite se na zemlju jbt. :roll: Ovdje u Bosni da neko kaze da su Bosanci nebeski narod, raja bi ga nasutala i ismijala. Da neko kaze Bosna do Manile, ne znam sta bi mu se desilo... :roll: :D
kiki dominiras :thumbup:
trocadero

#970 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by trocadero »

Sačuvaj nas Bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i Kikijevih prognoza! :D
General War

#971 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

trocadero wrote: 22/04/2020 01:43 Sačuvaj nas Bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i Kikijevih prognoza! :D
Kad ga zavrzlama hvali, znas koliko je sati...znao sam ja da ce se onolike turske investicije po srbiji odbiti im od glavu... :D
¤ jelena ¤

#972 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ¤ jelena ¤ »

zavrzlama wrote: 21/04/2020 22:58 CG je napustila SRJ iz razloga sto su znali da ce srbija nastaviti sa pretenzijama na BIH i Kosovo,sto bi automatski uticalo na CG da bude na luzerskoj strani u sukobu sa zapadom...CG se odvojila o srednjevjekovne srbije koja nema drugog puta osim rata,nemira i konfrontacije sa svima.

CG je smogla snage i izvinila se za necasnu ulogu 90 tih,srbija nije niti ce ikad..sve ce se zavrsit sukobima u samoj srbiji...
Šta podrazumijeva ova... personifikacija: ''Crna Gora je smogla snage i izvinila se...''?
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#973 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Duka Dizel II wrote: 21/04/2020 16:14

Iskreno da ti kažem, ja i jesam za to da se izmedju Srbije i Crne Gore podigne jedan veliki zid. Premda sam i sam poreklom odande.
Dok god je tamo na vlasti režim Mila Djukanovića.
Poznajem jako dobro situaciju u Crnoj Gori, znam ljude tamo u dušu i znam koliko se iz Beograda svih ovih godina toleriše javašluk Mila Djukanovića.
A sve zbog tamošnjeg naroda i naravno nekih kriminalnih veza izmedju Djukanovića i visoke nomenklature u Beogradu.

Ali mislim da mu je kraj bliži nego ikad.

I treba pustiti da ga narod tamo sam napokon skine.
Jah, bolji bi im bio Acin rezim. :lol:

Pa sto tolerisu, sto ne posalju tenkove na njega. :?:

Ah, da, strah od obogacenog uranijuma i kamenog doba. :oops: :D
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#974 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Banksy wrote: 21/04/2020 17:04
exliberal-ex wrote: 21/04/2020 17:02
Banksy wrote: 21/04/2020 16:28

Nevjerovatno. Ne mogu vjerovari šta čitam, ali zaista. Ovako se nikad nije pisalo na ovom forumu. Ili bar nikad nije , a da nije sankcionirano.
Prestrašno.
Ma zavrzlami je sve subara, srbocetnik itd...sutra da nas napadnu vanzemaljci on bi opet nasao razlog da kaze da je to srpska krivica...
Ne govorim o zavrzlami.
Jos jedna subara pala. :lol: :D
dr_Evil

#975 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by dr_Evil »

General War wrote: 21/04/2020 14:55 Vlasti u Valjevu nisu slali tenkove na svoje gradjane...dok u Hrvatskoj i bosni jesu...ne mozete u ravan
Interesantna izjava, hoces da kazes da su vlasti samoproglasene republike srpske 92 poslale tenkove na svoje sugradjane, jer se ja ne sjecam da je RBiH poslala tenkove na svoje sugradjane (mozda sto ih nije imala, ko ce ga znati). Popuschi me tita ti, sjecam se ko da je jucer bilo kad sam bjezao od crnogorskih rezervista po gradu, kad jos BiH ni pricala o referendumu. Sjede frajeri u kaficu na Ogradi, sa puskama niko ne moze proci pokraj njih, hodaju navecer po Mahali rafalaju po kucama. Taman otisli oni, dosli HOS-ovci. pik jovo na novo
Post Reply