Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nKrkan wrote:Insomnia pripremaju li Francuzi bijele zastave?
Nikad nisu dobri kad je parna godina,a Njemčka teška artiljerija u blizini.
Samo dva puta do sada su pobjedili prve dvije na euru. Oba puta su i osvojili
S moje sokoćalo
A evo ti jedan podatak: Njemačka kad prođe grupu na Euru bez primljenog gola,a u polufinalu ih dočeka domaćin uvijek osvoje taj Euro . Hint 1996
Šale malo yebeni su Francuzi gore,sad je vamo pogotovo problem jer nema Hummelsa igračine koji ih je btw poslao kući s prošlog SPa.Al nema veze naći će se neko drugi.
Italija bila zrela da se u 90 minuta izbaci. Steta Gomezove pete...
Da nije bilo penala i debilne reakcije Boatenga, koji je dotad maestralan fakat bio, Italija ga nikad ne bi zabila iz igre, kao sto dosad niko na Euru nije Svabama.
Loew se opet poigravao, kao i 2012., samo mu se sad srecom nije obilo o glavu.
Je li ima info kakve su povrede Khedire i Gomeza??? K'o da ocima gledam, ako ne mogne Khedira igrati, da ce mrtvog Schweinsteigera ubaciti, a ne Weigla, iako je veceras najkasnije Bastian pokazao da je zreo za penzije. Spor, trom, bruku pogresnih pasova...
Weigl da zaigra izdominiro bi.Manijače al nećeš vjerovati meni je Basti bolji od Khedire i ovakav al neka obojice na klupi
Cak i mrtvi luzer Can ako uleti ne bih imao ništa protiv ali Weigl prije svih.
Pep Guardiola će BvBu isplatiti naredno ljeto cca 40 mil € za JulianA Weigla Citirajte me za godinu
Nema muda za to Joachim! A ne vidi kako je ubo s Kimmichom. Pusti ba pricu nema jakih utakmica, ovo neki visi nivo... Ljudi igrali Evropa ligu, Ligu prvaka...
Bice problem ako Gomez ne mogne. I veceras se vidjelo koliko je bitan igrac naprijed.
ni ja ne bih ni Khediru ni Schweinsteigera stavljao, Khedira je po meni precijenjena soha otkad je poceo karijeru, al dobro, mejbi dec dzas mi, a Schweinsteiger sto se pentr'o, pentr'o se, on se vise ni na sitan odojak popet ne moze
nKrkan wrote:Weigl da zaigra izdominiro bi.Manijače al nećeš vjerovati meni je Basti bolji od Khedire i ovakav al neka obojice na klupi
Cak i mrtvi luzer Can ako uleti ne bih imao ništa protiv ali Weigl prije svih.
Pep Guardiola će BvBu isplatiti naredno ljeto cca 40 mil € za JulianA Weigla Citirajte me za godinu
Hoeness ulijeće sa ponudom 15 mil€ + Dembele gratis za Minhen
Watzke confirmed
Last edited by Dr Baltazar on 03/07/2016 02:05, edited 1 time in total.
Khedira je qrac koji odgovara samo bunkerašima nije ga se džaba kutario Real.
Maniječe slažem se skroz Low nema muda ili ne vidi Kimmich nista nije bolji igrač od Weigla,a ovaj je legitiman kandidat za prvih 11.I sad će reći nije za velkih utakmica. Weigl je odigrao tri strašne partije protiv jednog Bayerna od kojeg nema jače ekipe na Euru ma ni blizu i momak s mudima koji se snalazi u takvim uslovima def. ovdje ima mjesta.
Al kad pred SP bude imao jedno 20ak utakmica Lp vidjećemo hoćel ga Low opet klupirat.
Saian wrote:ni ja ne bih ni Khediru ni Schweinsteigera stavljao, Khedira je po meni precijenjena soha otkad je poceo karijeru, al dobro, mejbi dec dzas mi, a Schweinsteiger sto se pentr'o, pentr'o se, on se vise ni na sitan odojak popet ne moze
A Suko me iznervir'o maksimalno, jebla ga Italija vise, 18 hiljada puta je ponovio kako ih Njemacka nikad nije dobila na zvanicnim utakmicama, kako Italija ovo, kako Italija ono...
Saian wrote:ni ja ne bih ni Khediru ni Schweinsteigera stavljao, Khedira je po meni precijenjena soha otkad je poceo karijeru, al dobro, mejbi dec dzas mi, a Schweinsteiger sto se pentr'o, pentr'o se, on se vise ni na sitan odojak popet ne moze
Zato s Ane ne silazi
S moje sokoćalo
mojne mi dobacivat' 'vako nego konstruktivno tamo na navijachice, ako ima sta vrijedno spomena
Ako Khedira i Gomez ne budu mogli igrati bice tesko Njemcima do finala. Mozda Daxlera na poziciju Khediru? Ali ako krenu sa Svajnijem/Gotzom gotovi su.
Ako Khedira i Gomez ne budu mogli igrati bice tesko Njemcima do finala. Mozda Daxlera na poziciju Khediru? Ali ako krenu sa Svajnijem/Gotzom gotovi su.
Weigl i Draxler od starta. Vjerovatno i bolje nego ijedna postava dosad. Naravno, ako se Herr Joachim složi
Švajni ne smije igrati u polufinalu nekad veliki igrac, ali njegovo je odavno prošlo....kopač nosa ce vjerovatno upariti Kroosa i malog Kimmicha na sredini, eventualno Weigl.
Neigranje Khedire je im je najveci hendikep, veci i od izostanka Hummelsa i Gomeza.
Zato s Ane ne silazi
S moje sokoćalo
mojne mi dobacivat' 'vako nego konstruktivno tamo na navijachice, ako ima sta vrijedno spomena
Švajni ne smije igrati u polufinalu nekad veliki igrac, ali njegovo je odavno prošlo....kopač nosa ce vjerovatno upariti Kroosa i malog Kimmicha na sredini, eventualno Weigl.
Neigranje Khedire je im je najveci hendikep, veci i od izostanka Hummelsa i Gomeza.
A Zaza je prekucao veceras
Khedirin izostanak jeste hendikep, ali Hummels je nezamjenjiv. Pokazao je to večeras u par prodora prema naprijed kad su se Italijani odbijali od njega ko dječica.
l33t wrote:procitao sam komentar jel na forumu ili u komentarima, ali neko je rekao da treba ukinuti ove produzetke i da se odmah igraju penali posteno brate smorise svih 120minuta....
najbolja ideja ikad
Najzanimjivije bi bilo da 11 golih muškaraca ganja 11 golih žena pa da vidimo ko će koga.
hrasno38 wrote:Ma ta ce ovaj Vels, Belgija....sad se tek vidi u kako smo jakoj grupi igrali pa i kako smo jaku ekipu imali u barazu.
A gdje ti je Kipar iliti Cipar?
Pa to je bilo za rudare. Da vide da ni drugima nije lahko.
Šalu na stranu. Prevelik pritisak. Igrači su se trudili. Pod pritiskom slabije igraju. Sajo inače obožava da napada. Napo ih da ih rasturi i jbg.
Point. wrote:Na sta je Italija spala da joj neki Pelle glavni napadac. Odavno veceg panja nisam vidio. Al ima super friz.
Nemoj zajebavatI. Nastranu dizelaska provokacija prije katastrofalnog penala, ali tokom igre je bio itekako nadmocan u duelima sa njemackim stoperima. Vidi se da igra u engleskoj ligi.
Ja kazem jebo ti igraca koji igra u napadu a ne oznoji se. Njemu je isti friz bio u prvoj i 120 minuti a bio nadmocan u duelima
Italiji nije samo falio dobar napadač nego i kompletan vezni red, nije bilo Verattija Marchisija i De Rosija.. nekad se ipak može napraviti pita od govana
odbrana im je doduše jedna od najboljih, mada je i to do sistema jer Barzalji, De Siglio su prosjek