Četvrtfinale

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
insomnia78

#951 Re: Četvrtfinale

Post by insomnia78 »

nKrkan wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
nKrkan wrote:...
Jesi ti to hladno stavio penaldziju na avatar :D

Yebiga dogovor je dogvor.Ako riješi polufinale sprat bolnice za mene ispraznit Krkan na agregatima :lol:

PS.U kom ono mjesecu bjaše invazija Njemačke na Francusku? :D
Malo ranije ipak
U junu nekad :D

S moje sokoćalo
Saian

#952 Re: Četvrtfinale

Post by Saian »

nKrkan wrote:
kakvom mjesecu, u kojoj hefti prije :D
nKrkan

#953 Re: Četvrtfinale

Post by nKrkan »

E jbg za dlaku mi propade fazon al za dlaku :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#954 Re: Četvrtfinale

Post by Velkoski »

nKrkan wrote:
insomnia78 wrote:
nKrkan wrote:Insomnia pripremaju li Francuzi bijele zastave? :D
Nikad nisu dobri kad je parna godina,a Njemčka teška artiljerija u blizini.
Samo dva puta do sada su pobjedili prve dvije na euru. Oba puta su i osvojili :lol:

S moje sokoćalo
A evo ti jedan podatak: Njemačka kad prođe grupu na Euru bez primljenog gola,a u polufinalu ih dočeka domaćin uvijek osvoje taj Euro . Hint 1996 :D

Šale malo yebeni su Francuzi gore,sad je vamo pogotovo problem jer nema Hummelsa igračine koji ih je btw poslao kući s prošlog SPa.Al nema veze naći će se neko drugi.
kak'a ba francuska... ne da im karma zbog Benzeme 8-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#955 Re: Četvrtfinale

Post by _BataZiv_0809 »

nKrkan wrote:

Yebiga dogovor je dogvor.Ako riješi polufinale sprat bolnice za mene ispraznit Krkan na agregatima :lol:

Da je ostalo 1:0 i ja bih stavio, ovako netje da moze.

A francuski heroj Drugog svjetskog rata, vecinu istog proveo u Londonu. :D Za njega je i nas trezoras mangup :D
Saian

#956 Re: Četvrtfinale

Post by Saian »

Za buducnost EU je bitno da Nijemci sve otresu :D
BHF_Manijak

#957 Re: Četvrtfinale

Post by BHF_Manijak »

Osijedih jebem ti penale i majku!

Italija bila zrela da se u 90 minuta izbaci. Steta Gomezove pete...

Da nije bilo penala i debilne reakcije Boatenga, koji je dotad maestralan fakat bio, Italija ga nikad ne bi zabila iz igre, kao sto dosad niko na Euru nije Svabama.

Loew se opet poigravao, kao i 2012., samo mu se sad srecom nije obilo o glavu.

Je li ima info kakve su povrede Khedire i Gomeza??? K'o da ocima gledam, ako ne mogne Khedira igrati, da ce mrtvog Schweinsteigera ubaciti, a ne Weigla, iako je veceras najkasnije Bastian pokazao da je zreo za penzije. Spor, trom, bruku pogresnih pasova...
nKrkan

#958 Re: Četvrtfinale

Post by nKrkan »

Weigl da zaigra izdominiro bi.Manijače al nećeš vjerovati meni je Basti bolji od Khedire i ovakav al neka obojice na klupi :D
Cak i mrtvi luzer Can ako uleti ne bih imao ništa protiv ali Weigl prije svih.

Pep Guardiola će BvBu isplatiti naredno ljeto cca 40 mil € za JulianA Weigla Citirajte me za godinu
BHF_Manijak

#959 Re: Četvrtfinale

Post by BHF_Manijak »

Nema muda za to Joachim! A ne vidi kako je ubo s Kimmichom. Pusti ba pricu nema jakih utakmica, ovo neki visi nivo... Ljudi igrali Evropa ligu, Ligu prvaka...

Bice problem ako Gomez ne mogne. I veceras se vidjelo koliko je bitan igrac naprijed.
Saian

#960 Re: Četvrtfinale

Post by Saian »

ni ja ne bih ni Khediru ni Schweinsteigera stavljao, Khedira je po meni precijenjena soha otkad je poceo karijeru, al dobro, mejbi dec dzas mi, a Schweinsteiger sto se pentr'o, pentr'o se, on se vise ni na sitan odojak popet ne moze
Dr Baltazar

#961 Re: Četvrtfinale

Post by Dr Baltazar »

nKrkan wrote:Weigl da zaigra izdominiro bi.Manijače al nećeš vjerovati meni je Basti bolji od Khedire i ovakav al neka obojice na klupi :D
Cak i mrtvi luzer Can ako uleti ne bih imao ništa protiv ali Weigl prije svih.

Pep Guardiola će BvBu isplatiti naredno ljeto cca 40 mil € za JulianA Weigla Citirajte me za godinu
Hoeness ulijeće sa ponudom 15 mil€ + Dembele gratis za Minhen :lol: :lol: :lol: :lol:

Watzke confirmed :D
Last edited by Dr Baltazar on 03/07/2016 02:05, edited 1 time in total.
nKrkan

#962 Re: Četvrtfinale

Post by nKrkan »

Khedira je qrac koji odgovara samo bunkerašima nije ga se džaba kutario Real.

Maniječe slažem se skroz 8) Low nema muda ili ne vidi Kimmich nista nije bolji igrač od Weigla,a ovaj je legitiman kandidat za prvih 11.I sad će reći nije za velkih utakmica. Weigl je odigrao tri strašne partije protiv jednog Bayerna od kojeg nema jače ekipe na Euru ma ni blizu i momak s mudima koji se snalazi u takvim uslovima def. ovdje ima mjesta.

Al kad pred SP bude imao jedno 20ak utakmica Lp vidjećemo hoćel ga Low opet klupirat.
insomnia78

#963 Re: Četvrtfinale

Post by insomnia78 »

Saian wrote:ni ja ne bih ni Khediru ni Schweinsteigera stavljao, Khedira je po meni precijenjena soha otkad je poceo karijeru, al dobro, mejbi dec dzas mi, a Schweinsteiger sto se pentr'o, pentr'o se, on se vise ni na sitan odojak popet ne moze
Zato s Ane ne silazi

S moje sokoćalo
BHF_Manijak

#964 Re: Četvrtfinale

Post by BHF_Manijak »

A Suko me iznervir'o maksimalno, jebla ga Italija vise, 18 hiljada puta je ponovio kako ih Njemacka nikad nije dobila na zvanicnim utakmicama, kako Italija ovo, kako Italija ono...
Saian

#965 Re: Četvrtfinale

Post by Saian »

insomnia78 wrote:
Saian wrote:ni ja ne bih ni Khediru ni Schweinsteigera stavljao, Khedira je po meni precijenjena soha otkad je poceo karijeru, al dobro, mejbi dec dzas mi, a Schweinsteiger sto se pentr'o, pentr'o se, on se vise ni na sitan odojak popet ne moze
Zato s Ane ne silazi

S moje sokoćalo
mojne mi dobacivat' 'vako :D nego konstruktivno tamo na navijachice, ako ima sta vrijedno spomena :D
Jack Be Nimble

#966 Re: Četvrtfinale

Post by Jack Be Nimble »

Hummels zbog zuti ne igra.

Ako Khedira i Gomez ne budu mogli igrati bice tesko Njemcima do finala. Mozda Daxlera na poziciju Khediru? Ali ako krenu sa Svajnijem/Gotzom gotovi su.
Dr Baltazar

#967 Re: Četvrtfinale

Post by Dr Baltazar »

Jack Be Nimble wrote:Hummels zbog zuti ne igra.

Ako Khedira i Gomez ne budu mogli igrati bice tesko Njemcima do finala. Mozda Daxlera na poziciju Khediru? Ali ako krenu sa Svajnijem/Gotzom gotovi su.
Weigl i Draxler od starta. Vjerovatno i bolje nego ijedna postava dosad. Naravno, ako se Herr Joachim složi :lol:
LSD

#968 Re: Četvrtfinale

Post by LSD »

Švajni ne smije igrati u polufinalu :!: nekad veliki igrac, ali njegovo je odavno prošlo....kopač nosa ce vjerovatno upariti Kroosa i malog Kimmicha na sredini, eventualno Weigl.
Neigranje Khedire je im je najveci hendikep, veci i od izostanka Hummelsa i Gomeza.

A Zaza je prekucao veceras :lol: :lol:
insomnia78

#969 Re: Četvrtfinale

Post by insomnia78 »

Saian wrote:
insomnia78 wrote:
Zato s Ane ne silazi

S moje sokoćalo
mojne mi dobacivat' 'vako :D nego konstruktivno tamo na navijachice, ako ima sta vrijedno spomena :D
Jok, mozda na "zene fudbalera" :D

S moje sokoćalo
Dr Baltazar

#970 Re: Četvrtfinale

Post by Dr Baltazar »

LSD wrote:

Švajni ne smije igrati u polufinalu :!: nekad veliki igrac, ali njegovo je odavno prošlo....kopač nosa ce vjerovatno upariti Kroosa i malog Kimmicha na sredini, eventualno Weigl.
Neigranje Khedire je im je najveci hendikep, veci i od izostanka Hummelsa i Gomeza.

A Zaza je prekucao veceras :lol: :lol:
Khedirin izostanak jeste hendikep, ali Hummels je nezamjenjiv. Pokazao je to večeras u par prodora prema naprijed kad su se Italijani odbijali od njega ko dječica.
insomnia78

#971 Re: Četvrtfinale

Post by insomnia78 »

Ka'e, Zaza jedini igrac u istoriji koji je vise pretrc'o prilikom izvodjenja penala nego u utakmici :lol:

S moje sokoćalo
Paul F.

#972 Re: Četvrtfinale

Post by Paul F. »

L u c i f e r wrote:
l33t wrote:procitao sam komentar jel na forumu ili u komentarima, ali neko je rekao da treba ukinuti ove produzetke i da se odmah igraju penali :D posteno brate smorise svih 120minuta....
najbolja ideja ikad
Najzanimjivije bi bilo da 11 golih muškaraca ganja 11 golih žena pa da vidimo ko će koga.
Paul F.

#973 Re: Četvrtfinale

Post by Paul F. »

Edin H. wrote:
hrasno38 wrote:Ma ta ce ovaj Vels, Belgija....sad se tek vidi u kako smo jakoj grupi igrali pa i kako smo jaku ekipu imali u barazu.
A gdje ti je Kipar iliti Cipar? :zoka:
Pa to je bilo za rudare. Da vide da ni drugima nije lahko.
Šalu na stranu. Prevelik pritisak. Igrači su se trudili. Pod pritiskom slabije igraju. Sajo inače obožava da napada. Napo ih da ih rasturi i jbg.
Point.

#974 Re: Četvrtfinale

Post by Point. »

_BataZiv_0809 wrote:
Point. wrote:Na sta je Italija spala da joj neki Pelle glavni napadac. Odavno veceg panja nisam vidio. Al ima super friz.
Nemoj zajebavatI. Nastranu dizelaska provokacija prije katastrofalnog penala, ali tokom igre je bio itekako nadmocan u duelima sa njemackim stoperima. Vidi se da igra u engleskoj ligi.
Ja kazem jebo ti igraca koji igra u napadu a ne oznoji se. Njemu je isti friz bio u prvoj i 120 minuti a bio nadmocan u duelima :)
p206

#975 Re: Četvrtfinale

Post by p206 »

Italiji nije samo falio dobar napadač nego i kompletan vezni red, nije bilo Verattija Marchisija i De Rosija.. nekad se ipak može napraviti pita od govana :mrgreen:
odbrana im je doduše jedna od najboljih, mada je i to do sistema jer Barzalji, De Siglio su prosjek
Locked