Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Bosnian Dragon1
#9401 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kad je izaso AC LIberation, jel to ekspanzija za AC3 ili potpuno nova igra poslije black flag, jer nisamvidio nikakve trailere ni najave da prave novi AC poslije Black flag
- Šveđanin
#9402 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fenomenalan novi Humble Bundle
https://www.humblebundle.com/weekly
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- Brkooo
#9403 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Šveđanin wrote:Fenomenalan novi Humble Bundle
hajmo sad narode...ako niste prije igrali DAYZ...krajnje je vrijeme...
detaljnije upute na pp ako ste zeljni timske igre ... pa da oformimo kakav forumski klan...
dodjali mi vise ovi "stranci" na teamspeaku xd
- Capajebo
- Brkooo
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#9406 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
na kojem serveru igras ?Brkooo wrote:Šveđanin wrote:Fenomenalan novi Humble Bundle
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk![]()
hajmo sad narode...ako niste prije igrali DAYZ...krajnje je vrijeme...
detaljnije upute na pp ako ste zeljni timske igre ... pa da oformimo kakav forumski klan...
dodjali mi vise ovi "stranci" na teamspeaku xd
- Brkooo
#9407 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
za sada nemam nekog stalnog..stalno ih mjenjam ... xdDecerto wrote:[
na kojem serveru igras ?
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#9408 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
37.59.90.83:2322 - na ovom igram epoch,UK time,restart svaka 3 sata,aktivni admini,fino uradjen,pa eto naletiBrkooo wrote:za sada nemam nekog stalnog..stalno ih mjenjam ... xdDecerto wrote:[
na kojem serveru igras ?
85.190.135.241:2302 - ovaj je namalsk,kad mi dosadi chernarus onda uletim na ovaj pa malo pvp-am
- SmokingMan
#9409 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da li još neko ima ponudu na Steamu da besplatno skine u roku 48 sati sebi 2 igre koje mu klijent ponudi.Fkt,nemam pojma koji je ovo đavo,prošle sedmice bila neka manje popularna igra,sada ovo.

- _coRey_
#9410 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
svi imaju u ponudi da skinu te 2 igrez1xter wrote:Da li još neko ima ponudu na Steamu da besplatno skine u roku 48 sati sebi 2 igre koje mu klijent ponudi.Fkt,nemam pojma koji je ovo đavo,prošle sedmice bila neka manje popularna igra,sada ovo.![]()

- Averus
#9411 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To je besplatno samo tokom vikenda... Imaš opciju i da ih kupiš s popustima (Saints Row IV - 50%; Company of Heroes - 60%). Poslije vikenda se cijene vraćaju i nemaš više igru
To steam redovno radi
To steam redovno radi
-
mali_balon
#9412 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Assassins Creed Liberation

- relativno84
#9413 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mali_balon wrote:Assassins Creed Liberation
Posle svih uspjeha sa predhodnim dijelovima igre ovaj ce biti veliki pad, lafo sad treba ubija sve redom
Aveline ce dohakati serijalu
-
dinozzoM6
#9414 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mislim da im je timing loš.
Trebali su ljetos izbacit ovaj Liberation HD, a da sezonu završe fino sa IV: Black Flag, ovako, nisam još ni Black Flag prešao kako treba a ovo čudo koje je čisti port sa Vite mi dođe na PC. Ne očekujem ništa posebno, instalirat ću je samo radi toga što nemam PS Vitu xD
Trebali su ljetos izbacit ovaj Liberation HD, a da sezonu završe fino sa IV: Black Flag, ovako, nisam još ni Black Flag prešao kako treba a ovo čudo koje je čisti port sa Vite mi dođe na PC. Ne očekujem ništa posebno, instalirat ću je samo radi toga što nemam PS Vitu xD
- Averus
#9415 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja nisam ni AC3 kako treba zaigr'o... Instaliran mi je već neko vrijeme, ali straaaaaaaašno sporo igram. Ali tako sam i svaki prethodni, malo-po-malo u početku, dok se priča ne zakuha, a onda sve za 3 dana 
Helem, trebala bi mi preporuka.
Kako ste se raspričali o NSF:Rivals, pade mi na pamet da odavno nisam igrao trkače igre. Baš bih volio nešto zaigrati, malo da se nerviram
Ne volim trke s kamerom iz cockpita (jer još nisam kupio volan), ne volim ni igre poput trackmania. Najdraži mi je Colin Mcrae 2.0 i NFS:Most Wanted, s tim da mi je NSF draži jer su šire i otvorenije ulice i okolina. Iako mi je drago prosvirati kroz grad u Hondi Civic, ne volim kad su sve staze takvog tipa, više volim prostranstva i prirodu.
Imam burnout paradise, ali mi je previše haotičan, nema putokaza itd., pa mi je brzo dosadio.
Eh, malo sam gledao po netu, pa me zanima koja mi je bolja igra od ovih: Dirt2, Dirt3, GTR i GRID (2).
GRID mi djeluje najzanimljiviji, ali volio bih preporuke od kolega s foruma koji su se naigrali racing igara
Kako ste se raspričali o NSF:Rivals, pade mi na pamet da odavno nisam igrao trkače igre. Baš bih volio nešto zaigrati, malo da se nerviram
Ne volim trke s kamerom iz cockpita (jer još nisam kupio volan), ne volim ni igre poput trackmania. Najdraži mi je Colin Mcrae 2.0 i NFS:Most Wanted, s tim da mi je NSF draži jer su šire i otvorenije ulice i okolina. Iako mi je drago prosvirati kroz grad u Hondi Civic, ne volim kad su sve staze takvog tipa, više volim prostranstva i prirodu.
Imam burnout paradise, ali mi je previše haotičan, nema putokaza itd., pa mi je brzo dosadio.
Eh, malo sam gledao po netu, pa me zanima koja mi je bolja igra od ovih: Dirt2, Dirt3, GTR i GRID (2).
GRID mi djeluje najzanimljiviji, ali volio bih preporuke od kolega s foruma koji su se naigrali racing igara
-
darker105
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9417 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
GRID 2 mi je bio sasvim, sasvim ok 
- BHCluster
#9418 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da to je to... Tako to bude na raznim igrama, samo Company of Heroes mi se dosta dopada zanimljiva igra i dobri efekti, mozda i kupim Company of Heroes 2 jer €11,89 nije lose za ovako nesto.Averus wrote:To je besplatno samo tokom vikenda... Imaš opciju i da ih kupiš s popustima (Saints Row IV - 50%; Company of Heroes - 60%). Poslije vikenda se cijene vraćaju i nemaš više igru![]()
To steam redovno radi
- Averus
#9419 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala, ali nisam nesto odusevljen formulama... Bile su mi zanimljivije kad sam bio malidarker105 wrote:Igraj F1.
Sad vise volim sjesti u konvencionalna vozila
To "Sasvim, sasvim ok" u mojoj glavi odjekuje kao ocjena 6/10Chmoljo wrote:GRID 2 mi je bio sasvim, sasvim ok
De malo pojasni
Btw, evo kolega relativno84 mi predloži Test Drive Unlimited 2... Sad se troumim
@BHCluster: Kupi, jer neće do ljeta biti većih popusta
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9420 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
paaa, 8/10.
devetka nije zbog krutosti... tj. ne možeš birati sebi auto, koje ćeš forsirati, nego imaš ograničen izbor. kastomizacija i generalno način igranja možda se neće svima svidjeti. tu je i repetetivnost staza.
ali igra je dobra. grafika je dobra, fizika auta je dobra, neobično je vidjeti štetu na autu poslije NFS-a
, protivnici nisu idioti.
mislim da će se i tebi svidjeti.
devetka nije zbog krutosti... tj. ne možeš birati sebi auto, koje ćeš forsirati, nego imaš ograničen izbor. kastomizacija i generalno način igranja možda se neće svima svidjeti. tu je i repetetivnost staza.
ali igra je dobra. grafika je dobra, fizika auta je dobra, neobično je vidjeti štetu na autu poslije NFS-a
mislim da će se i tebi svidjeti.
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#9421 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
GTR je hyperrealizam ....to se bez volana ne moze voziti jer svako stiskanje gasa je proklizavanje. Sjecam se kada sam je igrao prije par godina (iako imas i GTR2) da sam oko mjesec dana vozio samo jednu stazu Monzu da bi postavio vrijeme na stazi iole prihvatljivo za kvalifikacije ...naravno sa iskljucenim svim pomagalima...dakle to preskoci ...da ti ne govorim o setovanju vozila za koje ti treba inzienjersko znanje ...znam da su setovanja za kvalifikacije i za samu trku nebo i zemlja ...to bukvalno forumi, iscitavanja za sta je sta dobro ...znam da ima i profesionalni software (koji timovi stvarno koriste) koji iscitiava telemetriju iz igre GTR ...strasno, ne znam odakle mi uopste zivci svojevremno za to sve ...valjda sam bio zaludjen sa volanom kada sam ga dobio ...eno ga sad na podrumu , nisam ga upalio ima 3 godineAverus wrote:Ja nisam ni AC3 kako treba zaigr'o... Instaliran mi je već neko vrijeme, ali straaaaaaaašno sporo igram. Ali tako sam i svaki prethodni, malo-po-malo u početku, dok se priča ne zakuha, a onda sve za 3 dana
- BHCluster
#9422 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hebiga neke su igre simulatori pa su zahtjevni ako zelis realizam a ako ne onda su lakse sve zavisi sta ti je volja.UnscarD wrote: GTR je hyperrealizam ....to se bez volana ne moze voziti jer svako stiskanje gasa je proklizavanje. Sjecam se kada sam je igrao prije par godina (iako imas i GTR2) da sam oko mjesec dana vozio samo jednu stazu Monzu da bi postavio vrijeme na stazi iole prihvatljivo za kvalifikacije ...naravno sa iskljucenim svim pomagalima...dakle to preskoci ...da ti ne govorim o setovanju vozila za koje ti treba inzienjersko znanje ...znam da su setovanja za kvalifikacije i za samu trku nebo i zemlja ...to bukvalno forumi, iscitavanja za sta je sta dobro ...znam da ima i profesionalni software (koji timovi stvarno koriste) koji iscitiava telemetriju iz igre GTR ...strasno, ne znam odakle mi uopste zivci svojevremno za to sve ...valjda sam bio zaludjen sa volanom kada sam ga dobio ...eno ga sad na podrumu , nisam ga upalio ima 3 godine
- BHCluster
#9423 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imali ko kakvih lichnih snimaka igranja na youtubu pa nek postavi da malo bude zanimljivija tema.
-
darker105
#9424 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BHCluster wrote:Imali ko kakvih lichnih snimaka igranja na youtubu pa nek postavi da malo bude zanimljivija tema.
-
DON_eARL
#9425 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pokušavam da skontam gdje visi onaj retrovizor.darker105 wrote:BHCluster wrote:Imali ko kakvih lichnih snimaka igranja na youtubu pa nek postavi da malo bude zanimljivija tema.