Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
31
6%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 559

Bosnian Dragon1

#9401 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

kad je izaso AC LIberation, jel to ekspanzija za AC3 ili potpuno nova igra poslije black flag, jer nisamvidio nikakve trailere ni najave da prave novi AC poslije Black flag
Šveđanin

#9402 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Šveđanin »

Fenomenalan novi Humble Bundle

https://www.humblebundle.com/weekly

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Brkooo

#9403 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Brkooo »

Šveđanin wrote:Fenomenalan novi Humble Bundle

:thumbup:

hajmo sad narode...ako niste prije igrali DAYZ...krajnje je vrijeme...

detaljnije upute na pp ako ste zeljni timske igre ... pa da oformimo kakav forumski klan...

dodjali mi vise ovi "stranci" na teamspeaku xd :D
Capajebo

#9404 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Capajebo »

kupljeno 8-)
Brkooo

#9405 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Brkooo »

:sretan:
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#9406 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Brkooo wrote:
Šveđanin wrote:Fenomenalan novi Humble Bundle

:thumbup:

hajmo sad narode...ako niste prije igrali DAYZ...krajnje je vrijeme...

detaljnije upute na pp ako ste zeljni timske igre ... pa da oformimo kakav forumski klan...

dodjali mi vise ovi "stranci" na teamspeaku xd :D
na kojem serveru igras ?
Brkooo

#9407 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Brkooo »

Decerto wrote:[
na kojem serveru igras ?
za sada nemam nekog stalnog..stalno ih mjenjam ... xd :D
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#9408 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

Brkooo wrote:
Decerto wrote:[
na kojem serveru igras ?
za sada nemam nekog stalnog..stalno ih mjenjam ... xd :D
37.59.90.83:2322 - na ovom igram epoch,UK time,restart svaka 3 sata,aktivni admini,fino uradjen,pa eto naleti :D

85.190.135.241:2302 - ovaj je namalsk,kad mi dosadi chernarus onda uletim na ovaj pa malo pvp-am :D
SmokingMan

#9409 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Da li još neko ima ponudu na Steamu da besplatno skine u roku 48 sati sebi 2 igre koje mu klijent ponudi.Fkt,nemam pojma koji je ovo đavo,prošle sedmice bila neka manje popularna igra,sada ovo. :-)

Image
_coRey_

#9410 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by _coRey_ »

z1xter wrote:Da li još neko ima ponudu na Steamu da besplatno skine u roku 48 sati sebi 2 igre koje mu klijent ponudi.Fkt,nemam pojma koji je ovo đavo,prošle sedmice bila neka manje popularna igra,sada ovo. :-)

Image
svi imaju u ponudi da skinu te 2 igre :wink:
Image
Averus

#9411 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

To je besplatno samo tokom vikenda... Imaš opciju i da ih kupiš s popustima (Saints Row IV - 50%; Company of Heroes - 60%). Poslije vikenda se cijene vraćaju i nemaš više igru :)

To steam redovno radi ;-)
mali_balon

#9412 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali_balon »

Assassins Creed Liberation

Image
relativno84

#9413 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by relativno84 »

mali_balon wrote:Assassins Creed Liberation

Image

Posle svih uspjeha sa predhodnim dijelovima igre ovaj ce biti veliki pad, lafo sad treba ubija sve redom :-) :D

Aveline ce dohakati serijalu :(
dinozzoM6

#9414 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dinozzoM6 »

Mislim da im je timing loš.
Trebali su ljetos izbacit ovaj Liberation HD, a da sezonu završe fino sa IV: Black Flag, ovako, nisam još ni Black Flag prešao kako treba a ovo čudo koje je čisti port sa Vite mi dođe na PC. Ne očekujem ništa posebno, instalirat ću je samo radi toga što nemam PS Vitu xD
Averus

#9415 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Ja nisam ni AC3 kako treba zaigr'o... Instaliran mi je već neko vrijeme, ali straaaaaaaašno sporo igram. Ali tako sam i svaki prethodni, malo-po-malo u početku, dok se priča ne zakuha, a onda sve za 3 dana :D

Helem, trebala bi mi preporuka.
Kako ste se raspričali o NSF:Rivals, pade mi na pamet da odavno nisam igrao trkače igre. Baš bih volio nešto zaigrati, malo da se nerviram :D

Ne volim trke s kamerom iz cockpita (jer još nisam kupio volan), ne volim ni igre poput trackmania. Najdraži mi je Colin Mcrae 2.0 i NFS:Most Wanted, s tim da mi je NSF draži jer su šire i otvorenije ulice i okolina. Iako mi je drago prosvirati kroz grad u Hondi Civic, ne volim kad su sve staze takvog tipa, više volim prostranstva i prirodu.
Imam burnout paradise, ali mi je previše haotičan, nema putokaza itd., pa mi je brzo dosadio.

Eh, malo sam gledao po netu, pa me zanima koja mi je bolja igra od ovih: Dirt2, Dirt3, GTR i GRID (2).

GRID mi djeluje najzanimljiviji, ali volio bih preporuke od kolega s foruma koji su se naigrali racing igara :)
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9417 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

GRID 2 mi je bio sasvim, sasvim ok :)
BHCluster

#9418 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BHCluster »

Averus wrote:To je besplatno samo tokom vikenda... Imaš opciju i da ih kupiš s popustima (Saints Row IV - 50%; Company of Heroes - 60%). Poslije vikenda se cijene vraćaju i nemaš više igru :)

To steam redovno radi ;-)
Da to je to... Tako to bude na raznim igrama, samo Company of Heroes mi se dosta dopada zanimljiva igra i dobri efekti, mozda i kupim Company of Heroes 2 jer €11,89 nije lose za ovako nesto.
Averus

#9419 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

darker105 wrote:Igraj F1.
Hvala, ali nisam nesto odusevljen formulama... Bile su mi zanimljivije kad sam bio mali :D
Sad vise volim sjesti u konvencionalna vozila :izet:

Chmoljo wrote:GRID 2 mi je bio sasvim, sasvim ok :)
To "Sasvim, sasvim ok" u mojoj glavi odjekuje kao ocjena 6/10 :roll:
De malo pojasni :D

Btw, evo kolega relativno84 mi predloži Test Drive Unlimited 2... Sad se troumim :lol:

@BHCluster: Kupi, jer neće do ljeta biti većih popusta :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#9420 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

paaa, 8/10.

devetka nije zbog krutosti... tj. ne možeš birati sebi auto, koje ćeš forsirati, nego imaš ograničen izbor. kastomizacija i generalno način igranja možda se neće svima svidjeti. tu je i repetetivnost staza.

ali igra je dobra. grafika je dobra, fizika auta je dobra, neobično je vidjeti štetu na autu poslije NFS-a :lol: , protivnici nisu idioti.

mislim da će se i tebi svidjeti.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#9421 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by UnscarD »

Averus wrote:Ja nisam ni AC3 kako treba zaigr'o... Instaliran mi je već neko vrijeme, ali straaaaaaaašno sporo igram. Ali tako sam i svaki prethodni, malo-po-malo u početku, dok se priča ne zakuha, a onda sve za 3 dana :D

Helem, trebala bi mi preporuka.
Kako ste se raspričali o NSF:Rivals, pade mi na pamet da odavno nisam igrao trkače igre. Baš bih volio nešto zaigrati, malo da se nerviram :D

Ne volim trke s kamerom iz cockpita (jer još nisam kupio volan), ne volim ni igre poput trackmania. Najdraži mi je Colin Mcrae 2.0 i NFS:Most Wanted, s tim da mi je NSF draži jer su šire i otvorenije ulice i okolina. Iako mi je drago prosvirati kroz grad u Hondi Civic, ne volim kad su sve staze takvog tipa, više volim prostranstva i prirodu.
Imam burnout paradise, ali mi je previše haotičan, nema putokaza itd., pa mi je brzo dosadio.

Eh, malo sam gledao po netu, pa me zanima koja mi je bolja igra od ovih: Dirt2, Dirt3, GTR i GRID (2).

GRID mi djeluje najzanimljiviji, ali volio bih preporuke od kolega s foruma koji su se naigrali racing igara :)
GTR je hyperrealizam ....to se bez volana ne moze voziti jer svako stiskanje gasa je proklizavanje. Sjecam se kada sam je igrao prije par godina (iako imas i GTR2) da sam oko mjesec dana vozio samo jednu stazu Monzu da bi postavio vrijeme na stazi iole prihvatljivo za kvalifikacije ...naravno sa iskljucenim svim pomagalima...dakle to preskoci ...da ti ne govorim o setovanju vozila za koje ti treba inzienjersko znanje ...znam da su setovanja za kvalifikacije i za samu trku nebo i zemlja ...to bukvalno forumi, iscitavanja za sta je sta dobro ...znam da ima i profesionalni software (koji timovi stvarno koriste) koji iscitiava telemetriju iz igre GTR ...strasno, ne znam odakle mi uopste zivci svojevremno za to sve ...valjda sam bio zaludjen sa volanom kada sam ga dobio ...eno ga sad na podrumu , nisam ga upalio ima 3 godine :D
BHCluster

#9422 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BHCluster »

UnscarD wrote: GTR je hyperrealizam ....to se bez volana ne moze voziti jer svako stiskanje gasa je proklizavanje. Sjecam se kada sam je igrao prije par godina (iako imas i GTR2) da sam oko mjesec dana vozio samo jednu stazu Monzu da bi postavio vrijeme na stazi iole prihvatljivo za kvalifikacije ...naravno sa iskljucenim svim pomagalima...dakle to preskoci ...da ti ne govorim o setovanju vozila za koje ti treba inzienjersko znanje ...znam da su setovanja za kvalifikacije i za samu trku nebo i zemlja ...to bukvalno forumi, iscitavanja za sta je sta dobro ...znam da ima i profesionalni software (koji timovi stvarno koriste) koji iscitiava telemetriju iz igre GTR ...strasno, ne znam odakle mi uopste zivci svojevremno za to sve ...valjda sam bio zaludjen sa volanom kada sam ga dobio ...eno ga sad na podrumu , nisam ga upalio ima 3 godine :D
Hebiga neke su igre simulatori pa su zahtjevni ako zelis realizam a ako ne onda su lakse sve zavisi sta ti je volja.
BHCluster

#9423 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BHCluster »

Imali ko kakvih lichnih snimaka igranja na youtubu pa nek postavi da malo bude zanimljivija tema.
darker105

#9424 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by darker105 »

BHCluster wrote:Imali ko kakvih lichnih snimaka igranja na youtubu pa nek postavi da malo bude zanimljivija tema.
:-D
DON_eARL

#9425 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DON_eARL »

darker105 wrote:
BHCluster wrote:Imali ko kakvih lichnih snimaka igranja na youtubu pa nek postavi da malo bude zanimljivija tema.
:-D
Pokušavam da skontam gdje visi onaj retrovizor. :D
Post Reply