a dje to postoji potpuna demokracija
i kakva je to demokracija
zar on u UN samo po sebi nije demokracija
može li se kod njih u americi dijete rođeno u londonu sa 26 godina kandidirati za predsjednika
i tako dalje
a dje to postoji potpuna demokracija
Ja kad god sam se tome nadao, ostao sam razocaran.sime_cipol wrote: ↑03/11/2022 08:59 Jedina nada je da su nasi bilmezi uspjeli nesto isposlovati pa sute sa razlogom. Ali daj Boze kceri da te aga uzme...
Ma shvatas ti, da ne kazem sta...Thorgerson wrote: ↑03/11/2022 00:54
Ja shvatam, jeste sigurno bilo tesko vratiti se u Visegrad, u Srebrenicu, Focu... ne mogu to ni zamisliti...ali dajte ljudi 20 godina ne da se ljudi ne vracaju nego prodaju zemlju, i idu ka fildzan drzavi.
To je nas problem.
Na stranu Smit i sve ostalo. Ali sto nam prpa okrenu plocu i napravi transfer iz trojke u sda. Kao Figo tada iz Barcelone u Real.
Prpa.ba wrote: ↑03/11/2022 08:39 I naravno, korisne budale su odmah tu, na mig Ambasada, da razvodne pricu i vrate nas u blato.
Konaković: Imamo dokaze sa terena da Komšić radi prljavi posao za SDAU ostrascenoj politickoj sceni koja ne vidi dalje od prsta i novcanika, tesko je izgraditi drzavotvornu svijest i zato je bitno da se poruka Alkalajevog govora i ovo sto rade pojedinci iz SDP, DF i SDA prosiri kroz gradjanstvo.očekujemo i mi da završimo mi okupljanje sa naše strane i da budemo spremni za tu vrstu razgovora sa HDZ-om i ostalim političkim akterima koji su spremni napraviti koaliciju na bazi programskih i principijelnih rješenja.
Ne smije se dozvoliti da Bakir i Dino udju u natjecanje ko ce vise dati HDZ-u i ko ce biti korisnija budala, jer nam sat otkucava a Ambasada je odlucila namiriti Zagreb i Beograd na racun Bosnjaka i BiH.

Ovo nije tacno, no ne znam je li tendeciozno ili samo greska... ja sam definitivno vise trojkas i ne zelim da me neko dezavuira iz partijsko-politickih razloga.
Eto, mi bismo takvu kao u Hrvatskoj... jel valja?
Hajde pojasni mi sta se to mi pitamo u rs ili Herecegovini.nles wrote: ↑03/11/2022 06:25sime_cipol wrote: ↑02/11/2022 23:39
Mozda covjek zivi u RS, a Bosnjak. Lako se kurciti sa austrijske socijale![]()
A mozda je i bot.
Lahko je pisati lose viceve u ponoc kad radis na budzetu.
Sad nam Prpa radi za SDA sta fali. Sad siri PRPAgandu za SDA…tramvajtrojka wrote: ↑03/11/2022 09:25Prpa.ba wrote: ↑03/11/2022 08:39 I naravno, korisne budale su odmah tu, na mig Ambasada, da razvodne pricu i vrate nas u blato.
U ostrascenoj politickoj sceni koja ne vidi dalje od prsta i novcanika, tesko je izgraditi drzavotvornu svijest i zato je bitno da se poruka Alkalajevog govora i ovo sto rade pojedinci iz SDP, DF i SDA prosiri kroz gradjanstvo.
Ne smije se dozvoliti da Bakir i Dino udju u natjecanje ko ce vise dati HDZ-u i ko ce biti korisnija budala, jer nam sat otkucava a Ambasada je odlucila namiriti Zagreb i Beograd na racun Bosnjaka i BiH.
bas me zanima jesu li i ovo bile korisne budale koje su govorile da je zeljko privjesak SDA![]()
![]()
![]()
![]()
Ako se to pitas, slobodno potrazi konopac.
De nam reci u kojoj ste se sad džamiji na Mejtašu, Vratniku ili Mahmutovcu okupili da formirate "Zelene beretke"?
SDA na braniku domovine, protiv stranog neprijatelja i domacih izdajnika