Podrzali:
Klix
Slobodna Bosna
Radio Sarajevo
Istraga
@Dino Mustafic
@Jasmin Mujanovic
@Erol Avdovic
Kritike:
Oslobodjenje
Raport Sarajevo
Index.hr
Dnevnik UZP portal
Poskok UZP portal
@Ivica Puljic iz Njujorka
Suzdrzani:
Avaz
Nezavisne BL
@sinhue nije Bosnjak koliko znam, samo komentarise Bosnjake...ispred Crvenog krsta
Jarane, moras prestati etiketirati ljude koji se ne slažu sa tvojim misljenjem. Nisi ti ovdje neka vertikala ili policija.nles wrote: ↑03/11/2022 06:25sime_cipol wrote: ↑02/11/2022 23:39
Mozda covjek zivi u RS, a Bosnjak. Lako se kurciti sa austrijske socijale![]()
A mozda je i bot.
Lahko je pisati lose viceve u ponoc kad radis na budzetu.
Kakva perfidna propaganda.
A ti mi se mozes skinuti sa tim luzerskim "dijasporas = socijala".sime_cipol wrote: ↑03/11/2022 08:06Jarane, moras prestati etiketirati ljude koji se ne slažu sa tvojim misljenjem. Nisi ti ovdje neka vertikala ili policija.
E, sad haj' razmotri tvoje.LSD wrote: ↑02/11/2022 23:38Pa razmotrimo tu famoznu trojku + SDA.billy organ wrote: ↑02/11/2022 23:24
Ok, kad kazem nasi, priznajem bas i neadekvatna rijec, mislim na trojku i na sda. Sto ne blokiraju vlast ? Sto i mi sad ne bi glumili uvrijedjenu mladu.
SDA - zeleni vampiri koji su posljednjih 30 godina isisali ovu državu
SDP - wannabe ljevičari i ublehaši koji se lažno zaklinju u socijaldemokratiju.
NS - fina gradska raja, kosijaneri i minđušari koji slušaju r'n r i govore šesnaest, max. domet njihove politike Alipašino polje.
NIP - SDA pod B....njihovi bivši otpadnici, odmetnici, renegati, koji se sad predstavljaju sa lažnom ličnom kartom.
I to su ko biva naši, oni će se nešto trznuti, jel....neka hvala![]()
E, moj vegeta...veddeta wrote: ↑02/11/2022 23:56pa je li se predsjednistvo usaglasilo o tekstu citanog govoraLogin77777 wrote: ↑02/11/2022 23:54
Pa ako je ambasador BiH pred UN mora imati odobrenje Predsjednistva BiH valjda.![]()
Kakav proljev od patetike. Na stranu sto se kosi sa zdravom logikom - ono guraju nas u rezervat, al nas drze na okupu jer smo nezgodni u rezervatu.Prpa.ba wrote: ↑03/11/2022 08:09Kakva perfidna propaganda.![]()
BiH ne drzi "na okupu" volja daleke Amerike jer da se nju pita bili bismo odavno u grobnicama. BiH "na okupu" drzi cinjenica da nas nenaoruzane pravoslavni i katolicki teroristi nisu uspjeli pobiti iako su se svojski potrudili i imali asistenciju i sutnju kolektivnog zapada, a nezgodni smo ako nas stave u rezervat.
Zato se i traze domace korisne budale ne bi li se pacificiralo javnost i skuhalo bosnjacku zabu sintagmama "ne treba sutjeti, ali treba".![]()
Slicna situacija i na forumu.
Ne moras se ljutiti jer si provaljen. Uvijek ima novi nick, malo ublazis antibosansku retoriku i krenes ispocetka kuhati zabu.
Prpa.ba wrote: ↑03/11/2022 06:15Alkalajevo ispravljanje kicme je bolno i samo jedan tretman, a nasoj kicmi je potrebna cijela jedna fizikalna terapija. Ovo ne smije biti uzaludan jedan govor, nego pocetak jasnog odredjivanja spram medjunarodne zajednice, ali i nas samih. Utvrđivanje crvenih linija, strateskih ciljeva i mjera koje smo sposobni poduzeti da bismo sprijecili OHr-ovo rastakanje drzave.
breuer wrote: ↑03/11/2022 08:21Prpa.ba wrote: ↑03/11/2022 06:15Alkalajevo ispravljanje kicme je bolno i samo jedan tretman, a nasoj kicmi je potrebna cijela jedna fizikalna terapija. Ovo ne smije biti uzaludan jedan govor, nego pocetak jasnog odredjivanja spram medjunarodne zajednice, ali i nas samih. Utvrđivanje crvenih linija, strateskih ciljeva i mjera koje smo sposobni poduzeti da bismo sprijecili OHr-ovo rastakanje drzave.![]()
Ma ti prika nisi niciji bot niti placenik. Jednostavno nisi previse pametan i to ti je to.Prpa.ba wrote: ↑03/11/2022 08:19Ne moras se ljutiti jer si provaljen. Uvijek ima novi nick, malo ublazis antibosansku retoriku i krenes ispocetka kuhati zabu.
Znas onu, gladni smo na sva tri jezika, porodiljske naknade u Sirokom, hurme, respiratori, pa polako gradis do "sta fali i rezervatu, za vise i nismo a tako je i americi milije".![]()
Bojim se da jeste, a volio bih da za mjesec ili godinu kazem da sam pogresio.Prpa.ba wrote: ↑03/11/2022 06:15
Alkalajevo ispravljanje kicme je bolno i samo jedan tretman, a nasoj kicmi je potrebna cijela jedna fizikalna terapija. Ovo ne smije biti uzaludan jedan govor, nego pocetak jasnog odredjivanja spram medjunarodne zajednice, ali i nas samih. Utvrđivanje crvenih linija, strateskih ciljeva i mjera koje smo sposobni poduzeti da bismo sprijecili OHr-ovo rastakanje drzave.
Konaković: Imamo dokaze sa terena da Komšić radi prljavi posao za SDA
U ostrascenoj politickoj sceni koja ne vidi dalje od prsta i novcanika, tesko je izgraditi drzavotvornu svijest i zato je bitno da se poruka Alkalajevog govora i ovo sto rade pojedinci iz SDP, DF i SDA prosiri kroz gradjanstvo.očekujemo i mi da završimo mi okupljanje sa naše strane i da budemo spremni za tu vrstu razgovora sa HDZ-om i ostalim političkim akterima koji su spremni napraviti koaliciju na bazi programskih i principijelnih rješenja.
https://a va z.ba /vijesti/bih/782434/ahmetovic-poslao-poruku-probosanskim-strankama-sada-je-vrijeme-da-budete-zajedno-ne-poredite-smita-sa-hitleromSchmidt ne bi mogao nametnuti izmjene Izbornog zakona da nije neko iz reda Bošnjaka dao podršku tome. Bilo je i Bošnjaka koji su bili za to, ne svi, ali određena politička elita.
Pustili malo da se nagovorimo u UN, a nastavit ce raditi kako su i do sada. Svirajte Qrcu. Raspada i secesije nema, Hrvati dobili IZ, izvolite se dogovarati kao i do sadaHD_2015 wrote: ↑03/11/2022 08:34 Simptomatična je šutnja političara u BiH i IZ-e,
Bakir šuti, jer su ga ucijenili - ima tone oraha.
Dino šuti jer su mu Ameri obećali pomoći da dođe/zadrži vlast.
Šta je sa Denisom? Budući član Predsjedništva se živ ne čuje.
Možda je kod svih upalila prijetnja da nije "dobro da se ugasi OHR".