Na koji način su izborni rezultati potvrda tvoje tvrdnje? U stvari šta je to što ti uopšte tvrdiš?osa wrote:kud ćeš konkretnije dokaze od izbornih rezultata i stanja u bih, oprosti a šta tebi više treba.hercegovac_pravi wrote:Ponovo proizvoljno mišljenje bez ikakvih konkretnih dokaza. Imaš li rezultate neke sprovedene ankete koji bi potvrdili ove tvoje stavove? Mislim kada već razbacuješ cifre i procente onda bi bio i neki red da ih nečim podkrijepiš.osa wrote: oprosti onda su pola a vjerojatno i više od pola ljudi u bih nepoznavaoci bih, za razliku od tebe, svi srbi, velika većina hrvata a bogami i nešto bošnjaka i ostalih, jer koliko vidim ja sam u sukobu mišljenja s dijelom bošnjaka , da je onako kako ti kažeš odavno bi bih bila kakvom je ti želiš, a vidimo da nije....I nisi ti u sukobu mišljenja samo sa dijelom Bošnjaka kako ti tvrdiš, tvoj najveći sukob je ""sukob sa zdravom logikom" jer kako drugačije objasniti da jednostavno odbijaš usporediti dva jednostavna datuma ? U čemu je probelm?osa wrote:ja sam u sukobu mišljenja s dijelom bošnjaka
što se tiče datuma davanja izjave, iskreno ne znam ga, a ni ti baš nisi prezentirao dokaze za isti osim svoje tvrdnje, međutim ja tu izjavu stavljam u kontekst zbivanja i ponašanja bošnjačkih čelnika i dobrog dijela naroda u vrijeme početka rata u hrvatskoj a pogotovo u bih, gdje je ta izjava bila upravo identična mjerama poduzetim od strane navedene bošnjačke političke elite, nikakvim mjerama, i uvijek ću tvrditi, da je ta izjava glasila" braćo bošnjaci, to je naš rat, stupite u redove hrvatskih oružanih snaga( jer tada svoje niste imali) i branite i bih i hrvatsku, dok vam rat nije došao na prag", mnoge stvari bi bile drukčije, ali šbbkbb...
Krenuli smo od ovog:
TI:
JA:Re: Ispade Hare opet u pravu.
PostPostao/la osa dana 28/02/2010 22:46
.....nakon alije misli da napad na ravno nije bio njegov rat,....
O kakvom sada kontekstu ti vrludaš kada je očito šta si želio da plasiraš kao nekakvu tezu i osnovu konverzacije. Vidiš osa@, u tome leži problem većine forumaša koji podržavaju tvoje političko opredjeljenje..jednostavno niste u stanju da konkretnim stvarima poduprete svoje stajalište....već upotrebom generalnih teza nastojite ostaviti prostor za neophodno manevrisanje ili mogućnost pozivanja na tzv "kontekst".
Re: Ispade Hare opet u pravu.
PostPostao/la hercegovac_pravi dana 01/03/2010 02:07
Ponovo širiš neistine...........ali kad ne dosadi tebi lagati neće ni meni pisati istinu
Datum napada na selo Ravno----------------------------1.10. 1991
Datum Alijine izjave "Nije ovo naš rat"---------------- 10.6.1991
E sada što se tiče vjerodostojnosti mojih tvrdnji...mogu ti reći da su ovi datumi aksiomi, nema potrebe za dokazivanjem jer su ovi datumi poznati širokim spektrima čitaoca.
A tražiti od Bošnjaka da ginu za Hrvatsku može samo iracionalna osoba.