Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
Duka Dizel II

#926 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Kikibombona wrote: 21/04/2020 16:38

Ako je to plan onda vam odlicno ide.

I nije stvar u Mili Djukanovicu, nikad se ne radi o jednom covjeku. Stvara se atmosfera u drustvu, kreira kolektivno pamcenje, koje traje mnogo duze od vladavine ili zivota jednog covjeka.
Radi se upravo o jednom jedinom čoveku, koji je tamo na vlasti 30 godina.

I narod tamo jako dobro pamti sve njegove metamorfoze.

Pamtimo ih svi na kraju. krajeva.

On je glavni kreator svih nacionalnih tenzija u Crnoj Gori.
I to je tajna njegove dugovečnosti na vlasti.

30 godina čovek prodaje patriotizam narodu. Nekad je to bio srpski, a u poslednjih 20 godina montenegrinski.

Nikada u istoriji Crne Gore, društvo tamo nije bilo toliko podeljeno u nacionalnom smislu.

Nemoj biti smešan, pa tvrditi da je to zbog uticaja iz Srbije ili Rusije.
exliberal-ex

#927 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by exliberal-ex »

Banksy wrote: 21/04/2020 16:28
zavrzlama wrote: 21/04/2020 15:59 subare spadaju li spadaju 8)

Nevjerovatno. Ne mogu vjerovari šta čitam, ali zaista. Ovako se nikad nije pisalo na ovom forumu. Ili bar nikad nije , a da nije sankcionirano.
Prestrašno.
Ma zavrzlami je sve subara, srbocetnik itd...sutra da nas napadnu vanzemaljci on bi opet nasao razlog da kaze da je to srpska krivica...
Banksy

#928 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Banksy »

exliberal-ex wrote: 21/04/2020 17:02

Nevjerovatno. Ne mogu vjerovari šta čitam, ali zaista. Ovako se nikad nije pisalo na ovom forumu. Ili bar nikad nije , a da nije sankcionirano.
Prestrašno.
Ma zavrzlami je sve subara, srbocetnik itd...sutra da nas napadnu vanzemaljci on bi opet nasao razlog da kaze da je to srpska krivica...
Ne govorim o zavrzlami.
General War

#929 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

¤ jelena ¤ wrote: 21/04/2020 16:38 Odakle ta potreba za sankcionisanjem slobode govora?

Uvijek je korisno pročitati nečija zapažanja i mišljenja.
Pa potreba je uvjek bila tu...ali sada valjda primjecujes da okrecu forum na prosto antisrpsko djelovanje..koja god da je tema , sta god da se prica tacno znam o cemu ce besjeda krenuti...vidio sam ja to i na drugim forumima kako to ide, i onda rasap sjela i foruma u konacnici...sad se samo pritisce moderator da predje medju patriJote.
exliberal-ex

#930 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by exliberal-ex »

Banksy wrote: 21/04/2020 17:04
exliberal-ex wrote: 21/04/2020 17:02

Prestrašno.
Ne govorim o zavrzlami.
njega si stsavio u kvote...?
Kikibombona

#931 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

Duka Dizel II wrote: 21/04/2020 17:01Radi se upravo o jednom jedinom čoveku, koji je tamo na vlasti 30 godina.

I narod tamo jako dobro pamti sve njegove metamorfoze.

Pamtimo ih svi na kraju. krajeva.

On je glavni kreator svih nacionalnih tenzija u Crnoj Gori.
I to je tajna njegove dugovečnosti na vlasti.

30 godina čovek prodaje patriotizam narodu. Nekad je to bio srpski, a u poslednjih 20 godina montenegrinski.

Nikada u istoriji Crne Gore, društvo tamo nije bilo toliko podeljeno u nacionalnom smislu.

Nemoj biti smešan, pa tvrditi da je to zbog uticaja iz Srbije ili Rusije.
Ne moze Milo sam, nije Bog. Ne moze bez podrske intelektualne elite i naroda.

Crnogorski identitet, crnogorska nezavisnost, nije Milin produkt vec ima historijsko utemeljenje.

...

Problem kod Srba je sto kao istinu uzimaju samo ono sto se njima svidja. Iz toga proizilaze silni porazi i posvadjanost sa svima. Nema uvazavanja, nema kompromisa.

...

Jedino sto vam se mora priznati, posebno za Beogradjane, jeste da ste jaki retoricari. Cak kada niste u pravu retorickim sposobnostima ostavite privid pobjede u diskusiji. Medjutim, to stvara jos veci gnjev kod suprotne strane, jos vecu rezervu prema vama. Vi ne nastojite da se dopadnete vec da porazite. I zbog toga svi bjeze od vasa, ostajete mali i sami. Prestanite ljude oko sebe tretirati kao budale. Odnosite se iskreno, sa postovanjem, tezite kompromisu, bice bolje i za vas i za nas.
Last edited by Kikibombona on 21/04/2020 18:17, edited 1 time in total.
Blek Stena

#932 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

General War wrote: 21/04/2020 17:06
¤ jelena ¤ wrote: 21/04/2020 16:38 Odakle ta potreba za sankcionisanjem slobode govora?

Pa potreba je uvjek bila tu...ali sada valjda primjecujes da okrecu forum na prosto antisrpsko djelovanje..koja god da je tema , sta god da se prica tacno znam o cemu ce besjeda krenuti...vidio sam ja to i na drugim forumima kako to ide, i onda rasap sjela i foruma u konacnici...sad se samo pritisce moderator da predje medju patriJote.
Vidjeno sto puta
The 51st State

#933 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

Nekad su cetalji bili zlocinci da ih se ni hitler ne bi stidio, a vidi ovo sad francuske sobarice stil.
Antisrpsko djelovanje je pretpostavljam kad caru kazes da je gol.
LBVIEW

#934 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

The 51st State wrote: 21/04/2020 18:23 Nekad su cetalji bili zlocinci da ih se ni hitler ne bi stidio, a vidi ovo sad francuske sobarice stil.
:thumbup:
Upravo tako.
Kad se na postove dobro poznate ekipe, koji se krecu u rasponu, od relativizacije, preko opravdanja, do otvorenog negiranja srpskog fasizma 90-tih, odgovori sve se pozivajuci se na historijske cinjenice, krece kmecanje o "antisrpskom djelovanju". :-)
Banksy

#935 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Banksy »

The 51st State wrote: 21/04/2020 18:23
Podmetanje laži, izvrtanje notornih činjenica i istina koje smo svi osjetili na svojoj koži, nezgrapna relativizacija zločinačkog djelovanja i velikosrpska agitacija, prolama se tema.
I onda pokušaji da nas se poravna i uvuče u jednak tretman onda kad se na to iznad reagira.
Sramotno.
LBVIEW

#936 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Banksy wrote: 21/04/2020 18:35
The 51st State wrote: 21/04/2020 18:23
Podmetanje laži, izvrtanje notornih činjenica i istina koje smo svi osjetili na svojoj koži, nezgrapna relativizacija zločinačkog djelovanja i velikosrpska agitacija, prolama se tema.
I onda pokušaji da nas se poravna i uvuče u jednak tretman onda kad se na to iznad reagira.
Sramotno.
Upravo.
Onako hinjski provuce tezu kako su, pazi sad, vlasti u Hrvatskoj i BiH "poslali tenkove na svoje gradjane", dakle dobro poznatu velikosrpku tezu kojiom su opravdavali agresiju na susjedne republike 90-ti, pa kad mu se odgovori kmeci o zaveri sprocu Srba na forumu. :D
LBVIEW

#937 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by LBVIEW »

Blek Stena wrote: 21/04/2020 18:16

Vidjeno sto puta
Sta je vidjeno, vase laze i realitivizacija srspkog divljanja 90-tih?
Blek Stena

#938 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Daj jedan moj post u ovih 8 godina u kojem ja nesto lazem i relativiziran. Nema. Ima samo vas lov na vjestice i vasa coporativna antisrpska histerija
Trazite od moda da nas sve banuju a vas desetak jastrebova nek ostave da popunjavate dnevnu normu na milorad dodik all about. Nosi vas djavo
The 51st State

#939 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

Blek Stena wrote: 21/04/2020 19:04 Daj jedan moj post u ovih 8 godina u kojem ja nesto lazem i relativiziran. Nema. Ima samo vas lov na vjestice i vasa coporativna antisrpska histerija
Trazite od moda da nas sve banuju a vas desetak jastrebova nek ostave da popunjavate dnevnu normu na milorad dodik all about. Nosi vas djavo
Nema nikakve histerije nego samo vase nojevo ponasanje kada u litijaskom zanosu hladno zaobidjete ukazivajje na ne tako casnu ulogu spc za cija se prava virtualno borite i da u tom smislu i nije neka steta sto ih crnogorska drzava po vama haba, a fakticki u civilizacijskom smislu dovodi redu.
¤ jelena ¤

#940 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by ¤ jelena ¤ »

To antiovi, oni...narodi, vjere...samo je ljepši naziv za udruženu ograničenost i primitivizam. A nema tog stepena obrazovanja ili doba života i životnog iskustva koje tim pošastima može dohakat i ublažit njihovo štetno djelovanje.

Najgore je što od te silne potrebe da popljuju drugog, zaboravljaju da svako od njih, ponaosob, svojim pisanjem gradi sliku o sopstvenom narodu u očima drugih. Pišu anonimno, ne osjećaju ličnu odgovornost za napisano, većina ih je iz BiH, a njihovo pisanje može pročitati svako iz svih krajeva našeg govornog područja. To su milioni ljudi, a na prste jedne ruke možeš nabrojati članove iz okruženja koji su se aktivno uključili u rasprave u ovih 1otak godina koliko sam ja na forumu i pratim..

Tako da...sve navedeno nije od juče i neuporedivo je autodestruktivnije, nego što imalo može naštetiti nekom drugom, protiv koga je usmjereno.
The 51st State

#941 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

Ma sta nam naprica, uvjerili smo se mi uzivo kakvo misljenje srbi imaju o nama.
Banksy

#942 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Banksy »

zavrzlama wrote: 21/04/2020 16:35

Nevjerovatno. Ne mogu vjerovari šta čitam, ali zaista. Ovako se nikad nije pisalo na ovom forumu.
Prestrašno.
nije se pisalo,ali se mislilo...

danas kad su neki shvatili da nece uspjet raspad BIH,da probosanke snage nece prihvatiti relativizaciju agresije na BIH,srdzba i frustracije izlaze na sve strane..zato subare spadaju,maske otpadaju a krastave zabe se gutaju na veliko. ;-)
Da,vjerovatno si u pravu. U šta god da se umotaju, nemoć i srdžba kipte na sve strane.

I onda se čudimo Vučićevim procentima...
RunnerX

#943 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Kikibombona wrote: 21/04/2020 16:38
Duka Dizel II wrote: 21/04/2020 16:14Iskreno da ti kažem, ja i jesam za to da se izmedju Srbije i Crne Gore podigne jedan veliki zid. Premda sam i sam poreklom odande.
Dok god je tamo na vlasti režim Mila Djukanovića.
Poznajem jako dobro situaciju u Crnoj Gori, znam ljude tamo u dušu i znam koliko se iz Beograda svih ovih godina toleriše javašluk Mila Djukanovića.
A sve zbog tamošnjeg naroda i naravno nekih kriminalnih veza izmedju Djukanovića i visoke nomenklature u Beogradu.

Ali mislim da mu je kraj bliži nego ikad.

I treba pustiti da ga narod tamo sam napokon skine.
Ako je to plan onda vam odlicno ide.

I nije stvar u Mili Djukanovicu, nikad se ne radi o jednom covjeku. Stvara se atmosfera u drustvu, kreira kolektivno pamcenje, koje traje mnogo duze od vladavine ili zivota jednog covjeka.

...

Ovdje se radi o mentalitetu balkanoida koji ljubav prema zeni iskazuje time sto je kontrolise i ponekad osamari, pa je onda poslije grli i ljubi, govori da mu je zao.

...

Srbija nista nije naucila, nastavlja 'terati' po svom, redati poraz za porazom, pa za iste kriviti cijeli svijet. I nikad ne shvate da je problem u njima.
Naravno da nije samo u Milu, ali Milo je veliki političar i on sve to drži pod kontrolom. Koliko smo puta mi u Bosni rekli da nam je samo jedan Milo?

Crnogorski narod voli Mila Đukanovića, zato jer je on garancija za nastavak pravog puta Crne Gore, proevropskog, jer druga opcija ne postoji i nikad nije postojala.

Ove godine su maske napokon spale, opozicija je jasno dala do znanja da radi za Beograd i da tamo ide po instrukcije. Pokazali su šta bi se desilo sa Crnom Gorom da oni dođu na vlast. Narod u Crnoj Gori im to neće dozvoliti. Imaju prelijepu zemlju, koja je na pravom putu, i što je najbitnije, napokon imaju šansu da završe sa Srbijom jednom za sva vremena, to je teg koji nose stotinama godina i u oktobru bi ga se napokon mogli riješiti zauvijek.
General War

#944 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

¤ jelena ¤ wrote: 21/04/2020 19:11

To antiovi, oni...narodi, vjere...samo je ljepši naziv za udruženu ograničenost i primitivizam. A nema tog stepena obrazovanja ili doba života i životnog iskustva koje tim pošastima može dohakat i ublažit njihovo štetno djelovanje.

Najgore je što od te silne potrebe da popljuju drugog, zaboravljaju da svako od njih, ponaosob, svojim pisanjem gradi sliku o sopstvenom narodu u očima drugih. Pišu anonimno, ne osjećaju ličnu odgovornost za napisano, većina ih je iz BiH, a njihovo pisanje može pročitati svako iz svih krajeva našeg govornog područja. To su milioni ljudi, a na prste jedne ruke možeš nabrojati članove iz okruženja koji su se aktivno uključili u rasprave u ovih 1otak godina koliko sam ja na forumu i pratim..

Tako da...sve navedeno nije od juče i neuporedivo je autodestruktivnije, nego što imalo može naštetiti nekom drugom, protiv koga je usmjereno.
Naravno, najlaksa je stvar okupiti oko sebe istomisljenike i nazivati jedni druge vojvodo-seradare i sjesti u krug...stvar je samo mogu li moderciju smutiti, ne interesuju njih moguce posljedice ovakvog flagrantnog prosipanja ksenofobije...nemam ja nikave veze sa srbima, ali sam jako alergican na prosipanje jedi na bilo koga od bilo koga.
General War

#945 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

The 51st State wrote: 21/04/2020 19:22 Ma sta nam naprica, uvjerili smo se mi uzivo kakvo misljenje srbi imaju o nama.
Sreca Crnogorci i Hrvati imaju znatno drugacije misljenje ako tako hoces da gledas stvari...ali to nije vazno jel de?
The 51st State

#946 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by The 51st State »

General War wrote: 21/04/2020 20:04
The 51st State wrote: 21/04/2020 19:22 Ma sta nam naprica, uvjerili smo se mi uzivo kakvo misljenje srbi imaju o nama.
Sreca Crnogorci i Hrvati imaju znatno drugacije misljenje ako tako hoces da gledas stvari...ali to nije vazno jel de?
Sve je vazno, no recimo hrvatski i crnogorski ministar odbrane ne prijeti da ce slati vojsku ukoliko neko dirne u nesto u bosni i hercegovini kao vucicev pajac vulin i koliko jos hoces paralela, prosto nas pustaju na miru bez obzira na njihovo misljenje o nama, dok kad je kod kakva kriza iz beograda stizu prikladni tonovi, tako da ne peglaj i ne frazi vode u kamenu.
General War

#947 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

LBVIEW wrote: 21/04/2020 18:43
Blek Stena wrote: 21/04/2020 18:16

Vidjeno sto puta
Sta je vidjeno, vase laze i realitivizacija srspkog divljanja 90-tih?
Ne, vidjene se tvoje lazi i relativizacija divljanja drugih po bosni, niocemu drugo ni ne pricas na forumu...jos si i UZP prebacio srbima...a sve nekakvi postovaoci sudskih presuda, Hag-ova...
General War

#948 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by General War »

The 51st State wrote: 21/04/2020 20:07
General War wrote: 21/04/2020 20:04
Sve je vazno, no recimo hrvatski i crnogorski ministar odbrane ne prijeti da ce slati vojsku ukoliko neko dirne u nesto u bosni i hercegovini kao vucicev pajac vulin i koliko jos hoces paralela, prosto nas pustaju na miru bez obzira na njihovo misljenje o nama, dok kad je kod kakva kriza iz beograda stizu prikladni tonovi, tako da ne peglaj i ne frazi vode u kamenu.
Ne, Hrvatski ministar posalje Obavjestajnu da vas hvali kao islamiste, A crnogorski bi mozda i poslao svih 300 vojnika...ali zato masa BH gradjana ima imovinske probleme u Crnoj Gori na isti fazon...kao i sada SPC.
Lako moje patriJote zaboravljate dosta stvari...
Kikibombona

#949 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Kikibombona »

RunnerX wrote: 21/04/2020 20:02Naravno da nije samo u Milu, ali Milo je veliki političar i on sve to drži pod kontrolom. Koliko smo puta mi u Bosni rekli da nam je samo jedan Milo?

Crnogorski narod voli Mila Đukanovića, zato jer je on garancija za nastavak pravog puta Crne Gore, proevropskog, jer druga opcija ne postoji i nikad nije postojala.

Ove godine su maske napokon spale, opozicija je jasno dala do znanja da radi za Beograd i da tamo ide po instrukcije. Pokazali su šta bi se desilo sa Crnom Gorom da oni dođu na vlast. Narod u Crnoj Gori im to neće dozvoliti. Imaju prelijepu zemlju, koja je na pravom putu, i što je najbitnije, napokon imaju šansu da završe sa Srbijom jednom za sva vremena, to je teg koji nose stotinama godina i u oktobru bi ga se napokon mogli riješiti zauvijek.
Milo je definitivno jak igrac i mudriji/lukaviji od cijele srpske politicke scene. To je dokazao neobrojeno puta.

Medjutim, Milo je nazalost mafijas, destruktivan po vlastiti narod. Od Mile najvecu stetu imaju gradjani Crne Gore. Crnogorci zive veoma lose u odnosu na potencijal koji imaju. Prosjecna plata je tek nesto iznad 500e. Mafijaski obracuni su svakodnevnica, caruje narko mafija. Umjesto da bude balkanski Luksemburg, Crna Gora je siromasna i zaduzena. I ova korona kriza ce ih zestoko ojaditi.

Isto sranje kao kod nas, vladavina SDA, SNSD i HDZ. Trio iz pakla.

...

Kao moguceg nasljednika Mile vidim Aleksu Becica. Momak ima karizmu. Iako se nekada izjasnjavao kao Srbin, danas se on i njegova stranaka zalazu za gradjansku Crnu Goru. Njegova stranka je multietnicka, odbija komentarisati identitetska pitanja. Druga nada je Albanac Dritan Abazovic, celnik takodje multietnicke, gradjanske partije. Oba momka su mlada i njihovo vrijeme dolazi. Njihove stranke saradjuju i zajedno izlaze na izbore.

BEČIĆ: ONAJ KOM CRNOGORAC, SRBIN, MUSLIMAN, BOŠNJAK, ALBANAC...NIJE BRAT, NIJE NI MOJ BRAT

Dritan Abazović u emisiji Neđelja u petak na A1 TV: DPS pokazuje svoje pravo lice!

Ova mladost ce kad-tad dohakati Milu i crnogorskoj mafiji... Isto sranje su dvije vodece srpske stranke, koje su takodje ogrijezle u kriminalu.
spreca

#950 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

Post Reply