Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
jazzer

#926 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by jazzer »

Tako je jednostavan odgovor na ovu temu a ispisano 39 stranica. Ne, jarane, ne mozes imati
djevojku sa dvije marke dnevno. Ako mislimo na vrstu veze koja podrazumijeva sve ono sto nas, usudjujem se reci
99% misli, ne mozes je imati. Kraj price!!
JThomas

#927 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by JThomas »

dobro, ako bi doslovno shvatili, s 2 KM dnevno ne možeš ni unijeti egzistenicijalni minimum kalorija u organizam :D :lol: možeš kupiti hljeb i argetu :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#928 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Deriguz wrote:ti vec majka, i raspravljas se na forumu .. o budalastinama... e jesi ozbiljna u pm :roll:
To kad se udas, ozenis i dobijes djecu dobijes zabranu koristenja interneta? :-?

JT napokon :thumbup: Svi bukvalno shvatili 2KM...

I btw nisam sa sela. :) A ni moji... ako koga interesuje mogu cak priloziti i porodicno stablo. ;-)
Ali zna se da djevojke iz manjih sredina uvijek teze da odu iz tih sredina i da se udaju "dobro".

I ja moram reci da u ovih zadnjih nekoliko stranica price nisam odavno citala nista gluplje na ovom forumu.
:run: toliko nekih predrasuda i gluposti je napisano, koje nemaju veze sa pamecu.
jazzer

#929 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by jazzer »

JThomas wrote:dobro, ako bi doslovno shvatili, s 2 KM dnevno ne možeš ni unijeti egzistenicijalni minimum kalorija u organizam :D :lol: možeš kupiti hljeb i argetu :lol:
Ma ne shvatam bukvalno 2 KM. Ako misli, preriodicno naravno, otici s djevojkom u kino, pozoriste,
na veceru, kupiti joj poneki poklon, na more, planinu... Ne moze. Eh, sada, sto se neko zadovlji
jednostavnim odlaskom u park ''na drpanje'' ili na kafu onda je to nesto drugo.
Deriguz

#930 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Deriguz »

ladyblue18 wrote:
Deriguz wrote:ti vec majka, i raspravljas se na forumu .. o budalastinama... e jesi ozbiljna u pm :roll:
To kad se udas, ozenis i dobijes djecu dobijes zabranu koristenja interneta? :-?
Haj malo bolje skontaj, sta sam htio reci
JThomas

#931 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by JThomas »

jazzer wrote:
JThomas wrote:dobro, ako bi doslovno shvatili, s 2 KM dnevno ne možeš ni unijeti egzistenicijalni minimum kalorija u organizam :D :lol: možeš kupiti hljeb i argetu :lol:
Ma ne shvatam bukvalno 2 KM. Ako misli, preriodicno naravno, otici s djevojkom u kino, pozoriste,
na veceru, kupiti joj poneki poklon, na more, planinu... Ne moze. Eh, sada, sto se neko zadovlji
jednostavnim odlaskom u park ''na drpanje'' ili na kafu onda je to nesto drugo.
pa jebiga brate, ljudi se pokrivaju onoliko koliko im je jorgan dugačak. ni na kafu se ne mora svaki dan, ni na izlet se ne mora svaki vikend i tako...krpiš se, snalaziš se, majmunišeš, isto kao u drugim stvarima u životu. toliki ljudi se iz dana u dan snalaze za golu egzistenciju. ako zaista ima dobre volje, emocija i razumijevanja, mislim da se može s prilično malo.

ja kad pogledam oko sebe - sirotinja se najranije vjenčava. možda drugom sirotinjom...ali se vjenčava.
Savez napolje

#932 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Dioda wrote:
Savez napolje wrote:lahko je tebi pricat kad imas dobar posao ;-) i ne trazim ja neku da mene ona izdrzava skreno si s teme :D
Pa ja samo postavih pitanje radis li, a to je itekako vezano za temu. Ako ne radis, logicno je da nikad nemas para. A ako neces da radis, logicno je da ce svaka cura bjezati od tebe, jer niko ne voli lijene ljude.

Vidis ja imam jednog druga koji studira i pravo tesko zivi, a ljeti radi na katranu na plus cetrdeset za mizernu dnevnicu :wink: Ali pokusava da napravi nesto od svog zivota, i sigurna sam da ce uspjeti :) I nikad,al' bas nikad ga nisam cula da kuka kako su zene prema njemu bile ovakve ili onakve samo zato sto on nema para :D

Pa ja samo postavih pitanje radis li, a to je itekako vezano za temu. Ako ne radis, logicno je da nikad nemas para. A ako neces da radis, logicno je da ce svaka cura bjezati od tebe, jer niko ne voli lijene ljude.
to je to sto se zeli cuti :D znaci ako ne radis nemas para bjezi svaka cura od tebe skontaj se sta si rekla to je jedino logicno ovdje :D :lol: da se razumijemo i ja radim ponekad kad se ima raditi na + 40 dobijo sam 2 puta opekotine od sunca a noso sam kante pune betona i nije mi smetalo . al i gradjevine vise nema :-) :roll: a
Savez napolje

#933 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

jazzer wrote:Tako je jednostavan odgovor na ovu temu a ispisano 39 stranica. Ne, jarane, ne mozes imati
djevojku sa dvije marke dnevno. Ako mislimo na vrstu veze koja podrazumijeva sve ono sto nas, usudjujem se reci
99% misli, ne mozes je imati. Kraj price!!
:thumbup: to je to :D
Savez napolje

#934 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

grjesis opet :D hljeb 0.90 kf argeta 1.60 tako da opet fali novca i za toga :D :roll:
Sunrise00

#935 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Sunrise00 »

A zasto je svima ovdje strasno da svako plati sebi :D ponese on 2 KM, ja 2 KM, popijemo kafu i eto :oops: :D
Savez napolje

#936 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:

JT napokon :thumbup: Svi bukvalno shvatili 2KM...

I btw nisam sa sela. :) A ni moji... ako koga interesuje mogu cak priloziti i porodicno stablo. ;-)
Ali zna se da djevojke iz manjih sredina uvijek teze da odu iz tih sredina i da se udaju "dobro".

I ja moram reci da u ovih zadnjih nekoliko stranica price nisam odavno citala nista gluplje na ovom forumu.
:run: toliko nekih predrasuda i gluposti je napisano, koje nemaju veze sa pamecu.

znam ja sve sto boli to i nervira :lol: :D tako kad nervira onda podrazumjevas da je glupo jer manje ce te boliti ako shvatis da je glupo oky razumijem :D :P
al razumi da je ovo sadasnjost :sad: i da ovo sve primjenjuju djevojke ne te samo sa sela nego i ove u gradu ;-) :D
Savez napolje

#937 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Sunrise00 wrote:A zasto je svima ovdje strasno da svako plati sebi :D ponese on 2 KM, ja 2 KM, popijemo kafu i eto :oops: :D
hh e ajd onda pijemo kafu ja i ti al ponesi 2 km :D :P samo dokle ces trpiti to neznam :lol:
Sunrise00

#938 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Sunrise00 »

Savez napolje wrote:
Sunrise00 wrote:A zasto je svima ovdje strasno da svako plati sebi :D ponese on 2 KM, ja 2 KM, popijemo kafu i eto :oops: :D
hh e ajd onda pijemo kafu ja i ti al ponesi 2 km :D :P samo dokle ces trpiti to neznam :lol:
duze nego da me smatras za retardirano nesposobno zensko koje ne moze sebi platiti kafu :wink:
Static-X

#939 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Static-X »

Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna? :mrgreen:
Ebiga buraz zavisi sta imas u gacama
tako bar pali u nekim zapadnim zemljama
Last edited by Static-X on 02/09/2009 21:27, edited 1 time in total.
Savez napolje

#940 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

Sunrise00 wrote:
Savez napolje wrote:
duze nego da me smatras za retardirano nesposobno zensko koje ne moze sebi platiti kafu :wink:
heh ajd i taj film da pregledam :D
respo

#941 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by respo »

karta za taj film je 3 marke :P
znaci ne mozes gledati taj film :D
Zoya

#942 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Zoya »

Static-X wrote:
Chischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna? :mrgreen:
Ebiga buraz zavisi sta imas u gacama
tako bar pali u nekim zapadnim zemljama
Eto ti bas znas sta pali u zapadnim zemljama. Po tvome ispada da namah cure u hlace gledaju kad izadju sa frajerom. Sve biser do bisera.. :roll:
Savez napolje

#943 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

respo wrote:karta za taj film je 3 marke :P
znaci ne mozes gledati taj film :D
ma pokazat cu mu index recu mu nemam ti ja vise novca uzmi dvije ako oces ako neces ja ulazim svakako :D :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#944 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Sunrise00 wrote:
:thumbup: :kiss:
Zoya wrote:
Eto ti bas znas sta pali u zapadnim zemljama. Po tvome ispada da namah cure u hlace gledaju kad izadju sa frajerom. Sve biser do bisera.. :roll:
Kazem ja, zadnjih nekoliko strana ove teme obiluje biserima. :-)
respo

#945 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by respo »

jednostavan odgovor
jeste moguce je
truth is out there :D
izadji malo pa ces vidjeti :D
Savez napolje

#946 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Savez napolje »

ladyblue18 wrote:
Sunrise00 wrote:
:thumbup: :kiss:
Zoya wrote:
Kazem ja, zadnjih nekoliko strana ove teme obiluje biserima. :-)
hh biseri ko biseri uvjek zanimljivi :D :D :-)
burek_in_space

#947 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

@Savez, koliko je tebi godina Tita ti?! :D
Irm@

#948 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Irm@ »

:lol: :lol: jesi to bio u kafani pa tek sad na forum..cc moras odrediti prioritete :-D :D
burek_in_space

#949 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by burek_in_space »

Neka se to zove kafanom, mada nemam pojma o chemu se radi?! :? :D
Irm@

#950 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Irm@ »

aha pa tako reci.. u biblioteci bio :-D :D
Post Reply